Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 125 126 127 128 129 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

dogy_10
post 16 Feb 2013, 19:07
Post #3781

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Si gaboru' trebuie sa se asigure in intersectii chiar daca are semnalele aprinse ca poate vine unu cu sexpero si nu aude...

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kojak
post 16 Feb 2013, 21:18
Post #3782

Membru autentic

From: Bucuresti

De ochii lumii au zis-o, ca sa le inchida gura la astia din media.
Voi chiar credeti ca a ramas gaboru' fara permis...sa fim seriosi.
Asa nimeni n-o sa mai comenteze nimic la adresa politiei referitor la accidentu'-n cauza.
E si asta o strategie. Nu stiu de ce nu au aplicat-o si in alte cazuri.

--------------------
Dacia Logan 2006
+
solidconvert
post 17 Feb 2013, 12:13
Post #3783

Donator

Eu cred ca gaboru' a devansat o masina pe dreapta chiar inaite de patrunderea in intersectie, motiv pentru care a ramas fara permis... radmasa.gif
P.S.: asta vizavi de discutia de mai.nainte cu miezul cu golfu' ala obosit, care s.a impachetat singur pe camp...

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Tamango
post 17 Feb 2013, 19:05
Post #3784

Biciclist

http://www.realitatea.net/claudia-sexxy-ac...ti_1115305.html

Porcaria aia de santier e acolo de ani buni ... bine ca se gandeste Oparescu sa faca pasaj la Piata Sudului si alte balarii prin Bucuresti in loc sa termine ce-a inceput.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
T.rac3Er
post 17 Feb 2013, 19:59
Post #3785

cr8or

ce face gazela?!

zbuurrrrdaaaa pe campiile eterne ale vanatorilor radmasa.gif

PS: versurile sunt absolut perfect corelate cu evenimentele icon_mrgreen.gif

This post has been edited by T.rac3Er: 17 Feb 2013, 20:05

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Tamango
post 17 Feb 2013, 20:04
Post #3786

Biciclist

Ce gazela ? Ca eu vad doar 1 bizon ...

--------------------
+
T.rac3Er
post 17 Feb 2013, 20:21
Post #3787

cr8or

e hai...cautam filmari cu gazele case topaie vesele pe campii si ce se intampla dupa o intalnire cu niste lei...asemanator cu ce se peterce pe zebra aia radmasa.gif

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Laurentziu83
post 17 Feb 2013, 21:05
Post #3788

Membru autentic

Camera de pe bord l-a salvat pe posesorul Focusului de dosar penal. Pe filmare se vede clar cum semaforul pentru soferi se facuse verde, si cum pietonul s-a aruncat pe trecere dupa ce vazuse clar ca pentru el era rosu.
In al doilea caz, soferul masinii cu camera avea loc berechet sa se replieze dar...a fost un bou. Nici macar n-avea viteza mare si in cel mai rau caz (presupunand ca n-avea loc sa se replieze) se ducea cat mai mult spre stanga, pana in sant.

--------------------
. . .
+
gotty
post 17 Feb 2013, 22:05
Post #3789

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

Pisi aceea de mai sus ,care a fost foarte afectata de accident,n avea asigurare casco , ce o costa cateva sute de euro pe an,dar are avocati!

--------------------
Private Spice Member
+
M i h a i
post 17 Feb 2013, 22:25
Post #3790

''La semafor, cântăreața a schimbat în viteza a doua, dar a alunecat, s-a învârtit de două ori, iar mașina pe care o conducea, un Citroën C4, a plonjat într-o groapă uriașă ,Dacă nu ar fi fost susținută de un pietroi și dacă nu ar fi pus frâna de mâna, Claudia și familia ei nu ar mai fi fost în viață''

Ce scuza.... Este ca si cum ai spune : am schimbat din treapta 1 in treapta 2 iar atunci s-a dus draq totul. din cauza ca luminile de pe chei erau aprinse, am fost orbit, m-am invârtit de 2 ori pe uscat și am rupt gardul de protectie si un pom, pana la urma am sarit cu masina in Dambovita,noroc ca plasticul pluteste si asa am reusit sa scap viu nu inainte de ''a pune'' frana de mana. Vinovati sunt cei care au aprins becurile.

Era greu sa spuna : da, am mers cu viteza si nu am mai putut evita.

This post has been edited by M i h a i: 17 Feb 2013, 22:26

--------------------
------ ------ ------
+
bz_26_zzz
post 18 Feb 2013, 08:34
Post #3791

Membru autentic

From: Buzau / Bucuresti

Mare accident in dimineata asta pe DN1, spre ploiesti inainte de Otopeni. Cred ca s-a produs pe la 6 jumate. Eu am ajuns pe la 7 si era ditamai coada. Iar in momentul cand s-a franat pentru ca se forma coada, in stanga mea s-au mai lovit 3 masini. A fost ca la nebuni.

http://www.rtv.net/trafic-ingreunat-pe-dn1...dent_66797.html

--------------------
Audi Q7 2014
+
Relu11
post 18 Feb 2013, 09:02
Post #3792

Membru autentic

Mare nu stiu daca a fost, la 6:31 eram pe pod si cred ca accidentul era produs cu 30 de secunde inainte cel mult.
O femeie cu un 206 a sarit bordura si s-a izbit de o masina pe contrasens, dupa care o alta a lovit-o in lateral drepta.
Nu stiu daca s-a izbit de laguna 2 sau de o alta si laguna 2 a lovit-o in lateral.
La 6:33 cand treceam prin dreptul lor venea si SMURDU-ul dinspre Bucuresti.
Nebunia s-a forma pentru ca prieteni, neamuri .... ai celor implicati au inceput sa apara si sa isi opreasca masinile pe banda 1 ca asa e la noi, dupa ce ai accident trebuie sa vina toti si sa stationeze pe banda 1.
Asa ca din 3 benzi pe sens au ramas cate una pe sens.

--------------------
. . .
+
bz_26_zzz
post 18 Feb 2013, 09:41
Post #3793

Membru autentic

From: Buzau / Bucuresti

Se formase ditamai coada si la intoarcere pe sensul Ploiesti-Bucuresti pentru ca majoritatea stateau si beleau ochii la ce a fost acolo.

--------------------
Audi Q7 2014
+
Alt_radu
post 18 Feb 2013, 12:00
Post #3794

Băgător de seamă ...

Ce mor eu pe militieni cand folosesc celebra: "Neadaptarea vitezei la conditii" cu replica asta s-au scos in 80% din accidente. In cazul asta faptul ca te crezi Schumacher nu inseamna ca si esti (aici probabil ca au avut dreptate)

Ai dat intr-o gropa ai facut explozie si te-ai infipt intr-o alta masina: nu ai adaptat viteza.
Covorul asfaltic are ceva in el si derapeaza majoritatea (e cazul de prin timis / arad): Nu s-a adaptat viteza
Curba are inclinare proasta (spre exterior) nu s-a adaptat viteza

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5dCi - B-XXX-JIE 2005
Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
+
T.rac3Er
post 18 Feb 2013, 13:40
Post #3795

cr8or

aceeasi tipologie ca la valu lu traian. de vizionat filmuletul in totalitate

ph34r.gif
#t=45s

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
papa_mulo
post 19 Feb 2013, 09:10
Post #3796

Membru autentic

QUOTE(Alt_radu @ 18 Feb 2013, 13:00)

Covorul asfaltic are ceva in el si derapeaza majoritatea (e cazul de prin timis / arad):  Nu s-a adaptat viteza

Chiar ieri am ramas socat cand am pus o frana mai brusca la un semafor de la capatul tramvaiului din Rahova...a intrat ABS si m-am dus pana dupa zebra, desi viteza nu justifica acest comportament al masinii. M-am speriat putin crezand ca am probleme la sistemul de franare si apoi pe toata calea rahovei mergand spre bucuresti am franat intentionat mai brusc de cateva ori si asa facea mereu, pierdeam aderenta imediat si intra ABS la viteze mici, se comporta ca si cum era gheata pe jos. Deja eram convins ca nu mai functioneaza cum trebuie franele...dupa ce am iesit in "trafic greu" si mergand pana in zona tineretului comportamentul asta bizar a disparut...
Tind sa cred ca ai dreptate, conditiile de drum erau destul de bune, 2 grade pe termometru si asfalt aparent uscat dar sunt sigur ca avea o oarece umezeala mai putin vizibila de la vremea rece.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
mariusd4
post 19 Feb 2013, 10:13
Post #3797

Membru autentic

papa_mulo, asta cu franele am patit-o si eu in mai multe zone din bucuresti, la franarea brusca masina se duce sanie, tind sa cred ca este din cauza substantelor "ecologice" folosite la deszapezire, pe asfalt s-a format un fel de mazga. La Budapesta, pe sensul de mers spre piata Unirii chiam am coborat din masina sa vad ce se intampla dupa o astfel de frana ineficienta. Din masina parea uscat pe jos dar de fapt pe asfalt era o mazga albicioasa, lipicioasa...care te face sa pierzi aderenta. Stima

This post has been edited by mariusd4: 19 Feb 2013, 10:14

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
"Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
+
Macione
post 19 Feb 2013, 10:14
Post #3798

Membru cu RS

De la prostiile cu care dau astia pe jos sa nu mai inghete, se creaza un fel de mazga.

--------------------
Nissan Renault CLIO/RS - B 169 RRS Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
+
mariusd4
post 19 Feb 2013, 10:15
Post #3799

Membru autentic

Ma intreb cand se vor "sesiza organele abilitate " ?!

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
"Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
+
crisolro
post 19 Feb 2013, 12:34
Post #3800

mi-am luat-o si eu in Bucuresti ... din fericire cu happy-end: intrat abs cand ma asteptam mai putin; cat de putin sa fie umed asfaltul si e PA!!! ... ma gandeam sa merg la un test de frane, sa verific anvelopele de iarna relativ noi etc. pana am patit-o si cu o masina de la serviciu si atunci am inteles ca suprafata de rulare e cam tricky, masina e ok
mai urat si-a luat-o un Clio pe Valea Oltului (sector 6) la o trecere de pietoni: s-a oprit, da' in curu' aluia din fata - m-am uitat expres de parca presimteam ca se va intampla ceva si pot sa jur ca acel Clio avea loc sa opreasca insa suprafata semi-umeda i-a fost mai nefavorabila decat ar fi trebuit
de atunci, stau mumos!!! tongue.gif ... doar ca mi-e frica de popou! sleep.gif

This post has been edited by crisolro: 19 Feb 2013, 12:35

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Tamango
post 20 Feb 2013, 08:46
Post #3801

Biciclist

--------------------
+
Havoc
post 20 Feb 2013, 13:20
Post #3802

Membru incepator

Aceleasi probleme le-am avut si eu ieri, ma gandeam ca ceva nu este in regula vand in vedere ca parea uscat pe jos si temperaturile erau pozitive

--------------------
Seat Leon 2005
+
M i h a i
post 20 Feb 2013, 15:24
Post #3803

QUOTE(Tamango @ 20 Feb 2013, 08:46)
BMW -
*

in CENTRUL ...Capitalei . Baba Novac reprezinta centrul ? blink.gif Si Calea Rahovei reprezenta centrul avand in vedere ca dă in Unirii icon_mrgreen.gif Mare stire, centrul, masina de zeci de mii de E .... parca s-a rasturant un Aston Martin in fața Casei Poporului..

--------------------
------ ------ ------
+
T.rac3Er
post 20 Feb 2013, 20:18
Post #3804

cr8or

1.

eu sunt sceptic ca a mai trait soferul.
stie careva ruseste?

2.

ozn adevarat. am oprit filmul si am inceput pe subcadre sa analizez cand a aparut ala. se vede in prima poza doar ca o umbra. in rest nu e prins de nici un frame al filmului. dupa care a urmat zborul lui. dupa traiectoriecred ca s-a dus vreo 10 lungimi de masina, pana sa aterizeze ca un titirez.

This post has been edited by T.rac3Er: 20 Feb 2013, 21:56

Attached thumbnail(s)
a1.jpg ( Size: 163.83k ) Number of downloads: 442
a2.jpg ( Size: 180.73k ) Number of downloads: 398

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
Alt_radu
post 21 Feb 2013, 20:21
Post #3805

Băgător de seamă ...

traducerea descrierii filmuletului cu mercedesul (cu google translator, pare ok):
The driver of VAZ-2114, playing checkers, faced SUV Volkswagen Touareg. After that, both machines flew over the lawn and faced the "Mercedes". DRIVER Mercedes died on the spot. Driving a car Volkswagen Touareg was 46-year-old senior manager "PSB" Eugene Zarubin. Recordings immediately after the collision is interrupted because the blow was so strong that the DVR has failed.

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5dCi - B-XXX-JIE 2005
Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
+
gruita2005
post 24 Feb 2013, 13:13
Post #3806

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Tamango
post 24 Feb 2013, 18:55
Post #3807

Biciclist

Titlu de cacao ...

ON:
http://www.rtv.net/camelia-potec-si-ion-ti...esti_67926.html

Camelia Potec, campioană olimpică la natație, a fost implicată, duminică, într-un accident rutier, pe Calea Floreasca din Capitală, potrivit România TV. Un scuterist a fost rănit și transportat la spital. Ion Țiriac a fost martor la accident, acesta aflându-se în mașina din spatele sportivei.

Martor la incident a fost și Ion Țiriac, care se afla în mașina din spatele sportivei. "Eu eram în mașina din spate, am văzut că în față este mașina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate și un scuter a intrat în ea. Am văzut, ne-am dat jos, cum era și normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că șoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la fața locului a venit și poliția care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulă, iar tânărul de pe scuter, din câte știu, a fost transportat pentru verificări la spital", a declarat Ion Țiriac pentru Gândul.

Prietenii scuteristului au, însă, o altă versiune. "Nu s-a asigurat și i-a ieșit în față, ca de fiecare dată. Noi, care suntem pe motoare, nu ne vede nimeni. Nu te vede, nu se uită nimeni la tine (...) I-au pus ceva la gât, picioarul îl doare", a declarat martorul.

Si acum comentariul meu:
Jegosu' de tiriac putea sa spuna ca a fost un accident nedorit, ca o sa mearga la spital la baiat, ca se va ocupa de el si ca-i pare rau de situatie, daca tot voia sa o apere pe cretina. Probabil genul asta de oameni au in sange obisnuinta de a minti si prosti in fata cand gresesc sau comit vreo chestie nelegala cu intentie. Ce era asa greu, accidente au fost, mai sunt si o sa mai fie. Am impresia ca lasitatea este direct proportionala cu inaltimea pozitiei sociale.

Cum cred ca se va rezolva cazul: politia a anuntat ca cu 5 secunde inainte producerea incidentului s-a schimbat drumul cu prioritate si deci doamna VIP care abia a schimbat caruta cu mercedes nu e vinovata... Atentie, aveti grija, pe Floreasca nu aveti prioritate ...

This post has been edited by Tamango: 24 Feb 2013, 20:50

--------------------
+
T.rac3Er
post 24 Feb 2013, 21:10
Post #3808

cr8or

se vede botu ca-i iesit de la locul lui, dar intrebarea mea este la locatia respectiva e vreun semafor ceva?! cum s-a schimbat prioritatea?

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
vallixx
post 24 Feb 2013, 21:35
Post #3809

Membru nesuferit

Io cred ca scuteristul & his friends mananca rahat cu polonicul si se dau victime.
"Prietenii" scuteristului de unde stiu ce s-a intamplat? Erau cu el pe scuter?
Hai sa lasam vraja, ala era un pizzar la o livrare...."prietenii" lui nu au de unde sa stie decat de la el.
Ce vroiai sa zica ala "domne' mergeam si eu pe strada, si am vazut botul la mertan, m-am speriat crezand ca-mi taie calea, am frant si am intrat fix in el"....???

Daca madam n-a mutat masina, din ce se vede in poze si in film ea era iesita in drum cam fix cat e nevoie sa iesi ca sa te poti asigura. O banda intreaga e insa libera. Aveai loc pe acolo sa treci si cu tirul.

Sa ma lase si scuteristii ......ei au pretentia sa fie ocoliti si protejati doar fiindca sunt pe 2 roti, dar ei insisi cu asiguratul, semnalizatul....ii doare fix in pix.

Pentru mine e irelevant ca in Mertz era Camelia Potec, Papa de la Roma sau Gica de la Gaze....
Cred ca scuteristul s-a speriat. Nu cred ca madam i-a taiat calea.

This post has been edited by vallixx: 24 Feb 2013, 21:40

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
iulia_boris
post 24 Feb 2013, 21:42
Post #3810

Membru autentic

Am impresia ca tanti venea de pe o straduta perpendiculara pe Calea Floreasca..

Masina lunga i-a jucat feste.
Nici pizzarii nu-s atenti insa aici tanti trebuia sa acorde prioritate.

Calea aia-i de tot rahatu'.
Tot timpu' iti ies in cale,de pe stradutele alea,masini lungi care-ti iau fata.
Bine c-a scapat doar c-o tavaleala.

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
416 Pages « < 125 126 127 128 129 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th August 2025 - 21:39
Dacia