Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Alta trompeta care s-a crezut pe circuit... link
This post has been edited by solidconvert: 7 Mar 2012, 07:48 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 7 Mar 2012, 08:46) Stiam ca pietonul roman e defct rau dar nici chiar in halul asta...cand ala intra in derapaj nu anticipeaza nici unul ce se va intampla si stau nemiscati, dupa ce se intampla beleaua ei o iau la fuga pe partea cealalta desi normal era sa se preocupe cumva de cei spulberati... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca este destul de greu sa anticipezi ce se va intampla, mai ales ca nimeni nu este atent la ce se intampla in jurul lui... nici chiar aia care stau pe margine la concursurile de raliu nu prea reusesc sa evite tot timpul impactul cu masinile scapate de sub control, dapai aia care stau pe refugiu si se gandesc la grijile cotidiene... cat despre fuga ulterioara de pe refugiu si lipsa interesului fata de victimele accidentului: no comment.
|
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ba chiar au luat-o in directia opusa victimelor..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 7 Mar 2012, 12:16) Cred ca este destul de greu sa anticipezi ce se va intampla, mai ales ca nimeni nu este atent la ce se intampla in jurul lui... E si greu sa anticipezi ce se poate intampla cand auzi un scartait de roti...din vreo 20 cati erau pe refugiu nici unul nu a schitat nici jumatate de pas. Nu zic sa se fereasca ci doar sa schiteze o incercare de a se salva. Nu ma intelegeti gresit, nu ii condamn in vre-un fel, dar asta cred ca tine de spiritul de conservare a fiecaruia si de educatia rutiera(pe care nu o are deloc) a pietonului sadea(cel care nu are carnet si nu a condus o masina 2m in viata). Sunt tot aia care se arunca pe trecerea de pietoni cand masina e la 10 metri de trecere si are 50km/h dupa care auzind frana brusca arata soferului ca e trecere si eventual ii mai zice si una hardcore... Daca printre ei erau si pietoni-soferi sunt sigur ca aveau o reactie ceva... |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
solidconvert |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 7 Mar 2012, 13:19) Tu esti setat pe genul de pieton pe care l-ai descris mai sus... te inteleg perfect si-ti dau dreptate... dar printre victime pot fi si batrani, care din pacate sunt lipsiti de reactie din varii motive... au reflexele incetinite sau lipsesc cu desavarsire, nu aud mai deloc, au parkinson sau mai stiu eu ce boli... sau pur si simplu sunt oameni care in momente critice de genul ala se blocheaza... ![]() |
--------------------
.
.
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E usor de analizat la rece o situatie. Eu zic ca daca niciunul dintre cei aflati pe refugiu nu a reactionat nicicum in aceas caz, cu siguranta nu era o situatie (aparent) in care "circuitele" setate pentru autoaparare sa genereze manevre reflexe. Pur si simplu nivelul de zgomot sau imaginea nu au pus in alerta "senzorii". Strict matematic, oricare dintre noi s-ar fi regasit acolo, avea sanse de 100% sa nu reactioneze in niciun fel.
Iar cu fugitul in directia opusa, abia atunci instinctele de conservare si autoaparare au intrat in alerta, primul gest firesc fiind cel de iesire din zona periculoasa. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Din cate persoane erau pe refugiu nici una nu a auzit derapajul? Asta nu cred. Cred ca mai degraba erau curiosi sa vada ce se va intampla. Si totusi cand au vazut masina venind spre ei ai totusi un instinct de conservare sa te feresti....
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
voi realizati ce disctati aici?!
numarati secundele de cand a derapat ala pana cand era la un metru se scuar. iei in calcul ca nu stai ca iepurele, dormind cu ochii deschisi, ci faptul ca traiti intr-un oras unde mai mereu mai scartaie ceva, mai claxoneaza altceva. mai pui la socoteala faptul ca astepti tramvaiul si atentia ta e distribuita spre "unde e?" "ce am de facut" "de ce nu vine" "ce pute asta de langa mine" "ce fusta scurta are fata aia de vis-a-vis" "ce fumeaza ala care e in masina din fata mea" etc... de cand scartaie ala si pana procesezi si tu omul obisnuit acel sunet, ala e langa tine. daca intorci capul de curiozitate nu faci decat sa il vezi pe ala cum te va lovi, nicidecum sa mai reusesti sa si reactionezi. sincer acum, prea putini oameni sunt maestrii de karate sa reactioneze in fractiuni de secunda si sa zburde ca o gazela din calea pericolului. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Normal ca realizez, nu vorbesc de 2-3 persoane batrane...vorbesc de 20, multi dintre ei cu fata la eveniment si tot multi dintre ei tineri si capabili sa se deplaseze rapid, vezi "jump-ul" in grup de dupa accident.
Nu ma pune sa numar secundele ca sunt destule...un om in putere si cu spirit de conservare este apt sa se fereasca sau sa schiteze macar un gest care atenueaza cand vrei sa ii dai un pumn in moaca de la jumate de metru de el...adica fractiuni de secunda. Aia stau ca popicele asteptand bila... |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
T.rac3Er |
![]()
|
hai ca m-ai facut sa rad cu popicele tale
![]() mi-au venit in minte game-show-rile japoneze |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Astia au pus-o de un reality show
![]() Bine ca nu au fost probleme f grave cu ei(asa am inteles), de acum sunt convins ca vor ciuli urechile ca iepurii si cand franeaza unul in judetul vecin...treaba cu suflatul in iaurt. |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
cioara isi luase mertan cu volan pe dreapta..de aici si belitura..mare tampenie..domnilor,n-a zis nimeni ca ai de stateau pe refugiu ar fi trebuit sa faca flic flacuri peste sosea doar ca ,asa cum s-a mai spus aici,nu se vede nicio reactie si cand apare reactia fug rapid in partea opusa..faceti pariu ca la traversarea strazii disperatii nici nu s-au mai asigurat? au sarit ca oile-n sosea..in sfarsit, bine ca nu-i nici unu' ranit grav..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Ma intreb care bou din administratia Base a fost de acord cu inmatricularea rablelor cu volan pe dreapta?
Asta si Rosia Montana sunt apogeul prostiei si a ticalosiei.... |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Nici eu pana acum nu am putut intelege cum se permita inmatricularea masinilor cu volan pe dreapta. M-am interesat la RAR si singura conditie este sa schime farurile, cum draq e asa vital sa schimbi farurile cand nu poti vedea ce vine din fata cand faci o depasire?
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
o masina inalta de genul masinilor de teren e una ca vezi peste masina din fata.dar la un turism deja se schimba total treaba cand vine vorba de o depasire.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
solidconvert |
![]()
|
N-au voie decat cu copilot... orb
![]() ![]() De cand ma stiu, singurele masini pe care le vedeam cu volan pe drepta in Bucuresti erau masinile alea care fac curatenie pe langa trotuar... Apropos: l-am vazut pe unu in parcare la Cora cu o cascarabeta de masina, Rover parca, oricum o masina de clasa mica gen Clio hatch, dar veche rau de tot(poate de prin anul 99'-2000) doar ca era inmatriculatape Romania si cu volanul ghici pe ce parte? ![]() |
--------------------
.
.
|
T.rac3Er |
![]()
|
singura masina care ar fi sa o accept sa o conduc cu volan pe dreapta si numai in w-e de placere si cand e lejer, ar fi o masina super sport japoneza. daca mi-as permite una din aia sa o si intretin atunci sigur as opta pt kiturile de conversie LHD (intr-adevar nu toate au disponibil, si in special cele vechi) destul de vechi, care s-ar acum ar fi la limita sau chiar incadrabile ca masini de epoca
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Un accident acum 1h30 min pe la Dimitrov
2012_03_10_09_26_30_519_new.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 485 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba s-au busit amandoi pe stanga si-au ajuns in pozitia aia ? Dubios ...
This post has been edited by Tamango: 10 Mar 2012, 11:12 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
solidconvert |
![]()
|
Am vazut dimineata la stiri clio hatch de culoare albastru inchis rasturnat pe la Dorobanti sau Tei, nu mai tin minte exact... soferul n-a patit nimic si nu consumase alcool... a declarat ca a pierdut controlul volanului... avea nr. b 38 vmk parca...
|
--------------------
.
.
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
M-am uitat 1 minut si 32 secunde sperand ca da direct in el!
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
horyc |
![]()
|
Si tu ?
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
solidconvert |
![]()
|
Dar ceva pare ca-l intimideaza dupa ce s-a dat jos... cel putin mie asa mi se pare... altfel nu vad de ce sa deschida usa din nou dupa ce s-a dat jos din masina...
![]() |
--------------------
.
.
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ala care a filmat era un racket de 2/2 m
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
papa_mulo |
![]()
|
1. Cred ca auitat sa ia ceva din masina
![]() 2. Mie imi e clar ca e vorba de un conflict mai vechi intamplat probabil cu ceva minute in urma, deci filmul e cenzurat, ii lipseste si capul si coada. 3. Amandoi sunt cretini...asta care a filmat n-a avut nici un moment intentia sa incetineasca si sa se replieze, vroia doar sa il depaseasca pe cretinul celalalt. This post has been edited by papa_mulo: 12 Mar 2012, 09:10 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Tamango |
![]()
|
O fi de pe forum ? http://b365.realitatea.net/news/masina-ras...alea-floreasca/
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 02:09 |