Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 95 96 97 98 99 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

horyc
post 27 Feb 2012, 23:13
Post #2881

Membru

Group: Members
From: Gravesend

Nu mai pot sa comentez nimic. Sunt fara cuvinte.

--------------------
Renault Scenic - TX 6761 XC 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Madriann
post 28 Feb 2012, 08:04
Post #2882

Membru autentic

From: Tunisia

N-am inteles de ce l-a mancat sa intre cu rotile stanga pe zapada, masina rosie se repliase si nu trebuia decat sa tina volanul drept.
Bine ca utilitara aia n-a patit nimic, in afara de sperietura soferului.

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
iulia_boris
post 28 Feb 2012, 10:19
Post #2883

Membru autentic

QUOTE(Tamango @ 27 Feb 2012, 22:00)
"Șoferul mașinii Renault, în vârstă de 19 ani" ... cred ca spune tot, s-a crezut la NFS.
*

la inceputu' soferelii toti,sau aproape toti,mai trosnim troacele..asta o spun cei cu permise auto..doar ca unii au un mare ghinion si o comit grav..e cazu' pustiului d-aci..soarta.. sad.gif cel cu nissanu' ce-a cautat a gasit..din pacate pt el.. ohmy.gif

This post has been edited by iulia_boris: 28 Feb 2012, 10:20

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
T.rac3Er
post 28 Feb 2012, 11:27
Post #2884

cr8or

iulia, toti am fost incepatori, dar diferenta dintre noi si ei e societatea defecta de azi care permite haosul. ce poate sa inteleaga un copil dozat pe hormoni si fara reguli. cand li se permite club si discoteca fara masura; lipsa de invatamant si "platirea" mersului mai departe.
cand vede in jurul lui ca e free 4 all, oare nu il doare la basca si face teribilisme?! ba da, si ajunge la situatia asta. cand politia rutiera isi va face treaba cum trebuie, pe strazi, nu la pandeala pe drumuri drepte, lungi si libere cu radarul, atunci asta ar fi bine.

PS: din statisticile politiei viteza e cea mai periculoasa pt accidente. da , corect, pt ca esantionul prelevat din statistici este viciat. cand 90% din timp stau cu radaru sa pandeasca viteza, e logic ca vei gasi vitezisti. dar daca 90% din timp il petreci in intersectii, si pe diverse strazi din orase(si nu la pandeala cu radaru) vei gasi ca de fapt ai:
-parcangii aiurea
-taximetristi care nu respecta nici o regula
-scuteristi idem
-schimbari de directie nesemnalizate
-rosu fortat
-linia de tramvai
-pietoni si biciclisti descreierati
-etc...

si sa vezi atunci cumstatistica este evidentiata realist.

daca mananci numai smantana si ti se face greata, e clar ca de la smantana ti se trage.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Highwayman
post 29 Feb 2012, 11:27
Post #2885

Membru autentic

From: Marele sat numit Bucuresti

--------------------
- - Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
+
iulia_boris
post 29 Feb 2012, 11:41
Post #2886

Membru autentic

urat.. sad.gif

--------------------
+
T.rac3Er
post 29 Feb 2012, 11:46
Post #2887

cr8or

orice vs cisterna iese cu morti. si camion vs camion unul din ei tot "se curata"

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Codrin-Bacau
post 29 Feb 2012, 13:27
Post #2888

Membru autentic

From: Bacau

QUOTE(Codrin-Bacau @ 13 Feb 2012, 14:54)
Am fost la asigurari, am completat ce era de completat, am fost si am facut poze la masini, aia de la asigurari au vrut sa vada si locul accidentului, au facut poze si acolo si acuma am de asteptat sa vad daca aproba dosarul si in ce situatii, va anunt cand se definitiveaza.
*

Azi am fost la asigurari si mi-au aprobat dosarul... revopsire bara spate si inlocuire bara fata smile.gif ... in sfarsit s-a terminat cu bine, aveam emotii legate de acceptul celei din fata.

--------------------
Renault Symbol-Fidji - BC- 2007-1.5 dCI/70Cp
+
horyc
post 29 Feb 2012, 13:52
Post #2889

Membru

Felicitari!

--------------------
+
T.rac3Er
post 29 Feb 2012, 14:32
Post #2890

cr8or

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
Codrin-Bacau
post 29 Feb 2012, 14:42
Post #2891

Membru autentic

From: Bacau

MS smile.gif

--------------------
Renault Symbol-Fidji - BC- 2007-1.5 dCI/70Cp
+
Cristi A
post 29 Feb 2012, 17:55
Post #2892

Impatimit

QUOTE(Highwayman @ 29 Feb 2012, 11:27)

Nu imi dau seama exact ce si cum arata interiorul masinii dar centura lipsea, din cate observ nu a patruns prea mult spre locul soferului, desi poate ma insel si forta impactului a fost pur si simplu prea mare. Oricum, masina arata mai bine decat Navara-ul de la pangina antecedenta!

QUOTE(T.rac3Er @ 29 Feb 2012, 14:32)

Aici vina apartine in exclusivitate celui ce a filmat, vina celul cu KA e ca nu a intrat in boul care i-a intrat pe banda. Nici nu as sta sa ma gandesc in cazuri de genu, nu ma bag pe mine in sant din cauza unuia care poate nici nu opreste...

--------------------
Renault Megane Sedan 2005 Privilege
+
papa_mulo
post 29 Feb 2012, 18:46
Post #2893

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Cristi A @ 29 Feb 2012, 18:55)
Aici vina apartine in exclusivitate celui ce a filmat, vina celul cu KA e ca nu a intrat in boul care i-a intrat pe banda. Nici nu as sta sa ma gandesc in cazuri de genu, nu ma bag pe mine in sant din cauza unuia care poate nici nu opreste...
*

Am vazut o gramada de filmulete de genul asta si cred ca nu ma insel cand spun ca este o adevarata boala treaba asta cu montatul camerelor in masina...o boala precum cea a jocurilor de noroc, a jocurilor pe calculator etc. dar mult mai periculoasa.
Si explic cum am ajuns la concluzia asta: marea majoritate a celor ce isi filmeaza plimbarile conduc imprudent, mai exact sunt extrem de lipsiti de preventie. Poate sunt eu paranoic dar cred ca exact prezenta camerelor le determina comportamentul asta in trafic. Motivul? Nevoia de a arata si ei ceva pe net...am observat ca in general se cam joaca cu focul si traiesc la extrem: intra in intersectii(in care au prioritate) fara pic de preventie chiar si cand vad ca cineva tinde sa nu le dea prioritate iar ei franeza/evita in ultimul moment impactul desi puteau sa o faca cu multe secunde inainte...dar nu mai iesea filmul misto daca nu scartaiau rotile. Cumva o cam cauta...se cam roaga sa le sara cineva in fata prevalandu-se de faptul ca au prioritate si ca la o adica au si filmare prin care pot dovedi asta.
Periculos...am vazut multe filmari in care isi meritau omorul cu toata prioritatea lor.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Cristi A
post 29 Feb 2012, 18:57
Post #2894

Impatimit

Si mie mi se pare ca din moment ce iti montezi asa ceva, te astepti sa se intample ceva...

Desi nu e valabil in toate cazurile, am vazut si cateva cazuri in care chiar te ajuta asa ceva, chiar si pe mine m-ar fi ajutat. Dar avand camera in bord parca iti si da un sentiment de scut sa spun asa.

--------------------
Renault Megane Sedan 2005 Privilege
+
Tamango
post 29 Feb 2012, 19:09
Post #2895

Biciclist

@papa_mulo: perfect de acord ... up.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
T.rac3Er
post 1 Mar 2012, 09:24
Post #2896

cr8or

nu generalizati.
sunt attention whores destui care filmeaza, si mai ales in tara noastra. inca e la inceput fenomenul si e normal sa fie destui care vor sa posteze filme pe net.
ia ganditi-va ca va loveste unul si o intinde, ca va taie calea, ca schimba directia fara sa se asigure si semnalizare. si cand vine politia sa fiti scosi vinovati sau culpa comunca caci nu au de unde sa stie ce si cum.
un biciclist nemernic care trage de ghidon si il palesti de nu se vede. cine iti confirma ca nu ai dat tu peste el, si ca ai respectat totul?

ori traiti pe sub pamant cei care sustineti ca traficul este unul utopic si asa ceva nu se intampla, ori nu stiti ce vorbiti. si eu am camera montata special pt asa ceva. am in continuare pe utube cateva filme de la inceput, cu toti cretinii care fac manevre periculoase, fara sa ma afecteze direct, dar am renuntat fiindca sunt chestii banale, cotidiene. nu am nici un accident in trafic, si totusi am camera in bord. la final de zi, mereu se formateaza cardul, pentru ca nu am nimic care sa ma afecteze direct.

PS: voi folositi sau nu prezervativul; cumva aia care il folosesc sunt predispusi la a fi neatenti si periculosi, nu?

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
iulia_boris
post 1 Mar 2012, 09:47
Post #2897

Membru autentic

mi se pare benefica o camera la bord..bine,pe bord.. smile.gif mai fac unii pe cascadorii da' le trece repede dupa ciocneala..daca mai apuca..

--------------------
+
papa_mulo
post 1 Mar 2012, 09:47
Post #2898

Membru autentic

N-am inteles cu cine te certi Tracer...nu a generalizat nimeni, am semnalat doar ce am observat, si anume ca multi pusti teribilisti fara minte devin din cauza acestor camere si mai teribilisti, din cauza camerei parca au ceva in vena cand ies pe drum, se comporta ca trenurile...doar acceleratie si claxon.
Daca ar fi dupa mine...cel putin mijloacele de transport in comun si transport pasageri de la 8+1 in sus ar trebui dotate prin lege cu asa ceva. Chiar si taxiurile.

This post has been edited by papa_mulo: 1 Mar 2012, 09:49

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
T.rac3Er
post 1 Mar 2012, 10:28
Post #2899

cr8or

am inteles atunci gresit pozitia ta. si a colegului. scuze daca v-am atacat nejustificat.

PS camere la transportul in comun sunt partial useless. nu are nimeni timp sa verifice ce fac aia si sa fie pedepsiti pentru incalcarea regulilor.
sa fi jefuit, la fel este. pana face rost de inregistrare politia si daca reuseste sa distinga ceva (e clar ca nu vor monta camere HD, ci vga-uri cel mult si eventual la 15fps, unde draq mai diferentiaza trasaturile faciale) stai si astepti.

in contextul in care vor sa bage taxele de centru de oras si promovara transportului in comun, atunci ar f normal ca si vehiculele acestea sa fie imbunatatite masiv, cu disparitia infractionalitatii. si taxiurile NU sunt transport in comun, ci niste ordinari

This post has been edited by T.rac3Er: 1 Mar 2012, 10:43

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
ultravox
post 2 Mar 2012, 10:08
Post #2900

Membru incepator

Azi in jurul orei 07:30, aproape de trecera de pietoni din intersectia Bd.Cantemir cu Bd.Marasesti pe sensul spre pasajul Unirii... initial am crezut ca sunt mate pe jos (acum sunt convins ca erau niste carnati) o salvare , doua benzi blocate, trei echipaje de politie si multe capete de creta. Cel mai probabil un pieton grabit sa prinda autobuzul de pe celalat sens. Urat!

Attached thumbnail(s)
03022k12_7.jpg ( Size: 247.83k ) Number of downloads: 485

--------------------
Renault Megane - B-22-W** 2005 / v2.1 / 1.6 benzina
+
Fratzica
post 2 Mar 2012, 12:42
Post #2901

Zen

Group: Moderatori

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
MuciX
post 2 Mar 2012, 12:55
Post #2902

sunt un om bun

From: când în când

Cum a luat aceasta doamna permis de conducere?
Ar fi iesit iures intr-o parcare de hypermarket. smile.gif

PS Titlul ala mi se pare de toata jena.

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
iulia_boris
post 2 Mar 2012, 14:38
Post #2903

Membru autentic

imi place c-are folii..sau n-am vazut bine? blink.gif asa se invata..mai un pom,mai un gard.. radmasa.gif parca avea vreun vapor nu o buburuza de ford..

This post has been edited by iulia_boris: 2 Mar 2012, 14:39

--------------------
+
solidconvert
post 2 Mar 2012, 17:37
Post #2904

Donator

Eu nu consider ca se poate invata ceva din asta... daca in loc de pom erau 2-3 copii incolonati asa frumusel in drum spre scoala?

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Mrija
post 3 Mar 2012, 12:23
Post #2905

Membru Veteran

From: Baia Mare

Vineri dimineata, pe pentile alea inainte de Sighisoara urcam cu pace si voie buna, mergeam la Ploiesti. Nu cred ca aveam mai mult de 80km/h dar pe jos era sticla. ningea intr-una. Cum urcam eu asa stas, ca un boss :-8 din fata vine un ford in drift (derapase saracul) care se loveste de parapet si ricoseaza catre mine, in pirueta. M-am gandit atunci, mai bine ma arunc in sant decat sa ma loveasca asta pe diagonala si doamne feri si apara. Am tras in sant si ma uitam ingrozit ca ala tot pe directia mea venea. A tras frana de mana in ultimul moment, s-a rotit spre stanga si a dat cu spatele in niste parapeti de beton legati intre ei cu parapet metalic. Daune -> la el toata parta din spate facuta praf, puntea spate dizlocata. La mine s-a spart un plastic de la capota de la contactul cu santul. Vreau sa zic ca ei 2, tip si tipa erau ok, foarte socati iar viteza cu care au intrat in curba mi s-a parut foarte mare din moment ce eu rulam cu 80. In spatele lui, un logan alb, era sa aiba aceeasi soarta, cred ca s-au luat la intrecere pe coborare.

Senzatie de facut parul maciuca ..... ssssssssssss ...... vine spre tine ...... tragi in sant ....... ala te ocoleste in ultimul moment........poc. Poc ca in filmuletele alea groaznice cu rusi.

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
horyc
post 3 Mar 2012, 13:04
Post #2906

Membru

Bine ca ai avut sange rece si nu te-ai pierdut. Dar totusi cu 80km/ora pe gheata? Ma bucur ca nu ai avarii la masina.

--------------------
+
T.rac3Er
post 3 Mar 2012, 14:51
Post #2907

cr8or

cand te apuca nebunia de curse niciodata pe coborare, ca de aia fuge curul, ca pierde aderenta. si cand vorbim de masini de strada, clar e bine sa faci curse la limita doar pe circuit.
PS: pentru ala cu ford. singur sa mergi cum vrei tu, dar si cu prietena/sotia, stai draq cuminte cu cursele alea, ca poate scapi tu si o omori pe aia.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
Tamango
post 3 Mar 2012, 18:00
Post #2908

Biciclist

@Mrija: da-l dracu de fier, ala se repara. Bine ca n-ai nimic.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
Mrija
post 3 Mar 2012, 22:13
Post #2909

Membru Veteran

From: Baia Mare

@horyc da, eram presat de timp sa ajung la ploiesti, nici prin cap nu mi-a trecut ca va ninge 80% din drum de aceea mi-am propus 8 ore de drum Baia Mare ploiesti, asta asa relax, cu pace si voie buna fara sa ma gandesc la ninsoare. cand am vazut ca nu glumeste, am cam calcat-o pe coada in conditiile alea.

@tamango da stiu, da-le dracu de fiare dar acel sentiment ca ala cu fordul ma poate omora intr-o fractiune de secunda m-a marcat destul de mult

@tracer, a intrat in curba direct in derapaj, iar loganul alb din spatele lui a redresat la limita. Coroborat cu viteza lor care mi se parea mare, in conditiile in care eu rulam cu o viteza neadaptata pentru conditiile de drum m-a dus la ideea ca probabil se intraceau (pe partea aialalta pe urcare sunt 2 benzi probabil de asta)

Capac au pus gropile de pe nu-stiu-ce E dupa Tg mures unde mi-am facut praf o janta si un cauciuc ceea ce ma determina sa revin la vechile mele rute. Pe judetenele care sunt intretinute, nu cu gropi dar cu denivelari accentuate. prefer sa schimb un cap de bara decat sa cumpar o alta janta si un alt cauciuc. Ca exemplu pot da Baia mare - Tg Lapus - Galgau -> dej - geaca - Reghin and so on.

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
T.rac3Er
post 5 Mar 2012, 09:27
Post #2910

cr8or

cand am folosit termenul era generic; chiar si singur sa fii sa te apuce cursele sa alergi masina.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
416 Pages « < 95 96 97 98 99 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st August 2025 - 00:22
Dacia