Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai si cand vb la telefon nu te uiti in fata ?
ce facea , dadea sms-uri ? |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
si eu pariez tot pe telefon.
daca si biciclistii merg cu o mana pe telefon ce sa le mai zici la soferi?! |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Nu ca ii tin soferitei partea, fiindca nu a schitat deloc franarea, dar nici domnul ala nu avea toti neuronii la el. Stii ca nu poti sa alergi dar sa mai incasezi vrun accident, analizand filmarea putem observa:
Vede masina care vine, nu asteapta sa treaca masina ca e dreptul lui sa fie pe trecerea de pietoni, ci traverseaza apoi incepe sa alerge, daca in momentul in care a vazut ca masina nu schiteaza macar un pic franarea ramanea pe loc, nu patea asta. In alta ordine de idei, de ce era azi-noapte pe la 11 nebunie intre universitate si unirea: http://www.rtv.net/accident-in-pasajul-uni...ideo_23401.html |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
he he..isi povesteau,ca-ntre fete, ultimile aventuri si golfu' n-a mai stiut drumu'..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca era un polo
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.456 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ieri, 05.04.2012 in jurul orelor 9:30-10:00, am fost implicat intr-o coliziune frontala cu o domnisoara. impactul s-a produs la iesirea din statia de metrou unirii (iesirea dinspre budapesta).
intamplarea s-a produs astfel. eu ma indreptam catre suprafata, mergand regulamentar pe partea dreapta, fara a avea viteza. ma deplasam in coloana, asteptand cuminte in spatele celui din fata mea. nu m-am angajat in depasire deoarece urma o curba de 90 grade la dreapta. fix in curba, cel din fata a cotit brusc stanga indreptandu-se catre un chiosc si lasandu-ma descoperit. in acelasi moment, de dupa curba a aparut pe contrasens o domnisoara. domnisoara isi tinea geanta regulamentar pe bratul indoit la 65 grade iar in palma mainii cu care tinea geanta se afla evident....telefonul. aparitia a fost atat de brusca si viteza dsoarei atat de mare, incat nu am putut evita impactul. repet, dsoara se afla pe contrasens si avea si viteza. si nici n-a mai apucat sa traga intr-o parte sa evite accidentul. drept urmare impactul a fost inevitabil. a fost asemanator impactului intre un camion mack si un aixam. dsoara a suferit damage total. a fost data peste cap si-a cazut pe hayon. bucati din ea au zburat peste tot: geanta intr-o parte, telefonu in alta. ba chiar s-a si desfacut in mai multe componente. eu nu m-am ales decat c-o mica urma de praf pe unul din adidasi. in rest....10 stele la testul de impact. in final accidentul n-a lasat urme prea mari (doar telefonul a avut ceva mai mult de suferit din cate mi-am dat io seama). am ajutat-o sa se repuna pe roti, sa-si recupereze componentele imprastiate si sa plece mai departe. ma gandesc cu groaza daca in locu' dsoarei, care nu tragea mai mult de 50 kile la cantar....ar fi fost o basoldina de 140 de kile. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
am vazut la stiri azi dimineata un accident violent la intrare in sibiu intre un clio de prahova si o family car, gen opel zafira sau ceva de genul. destul de sifonat clio fata de zafira, a murit si soferul de asemenea.
Dumnezeu sa ii ierte, ca familiile celor nevinovati sigur nu o vor face. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
@CGB ati facut schimb de cati de vizita? eu stiu...pentru asigurari ?
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca i-a dat pe loc doua palme usoare peste hayon sa il indrepte si nu s-au mai legat la cap cu asigurari...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
O cisterna rasturnata in curba mare dinainte de POSADA :| cabina varza
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Din ciclul , cine a iesit castigator dintre un kangoo , logan si clio , pai raspunsul e Logan din cate am vazut nu are daune deloc
![]() ps : mai tineti minte cand ziceam mai demult ca intersectia asta de pe viilor e periculoasa intrucat nu se da prioritate pietonilor la trecerea de pietoni ce se vede in poza ? Uite ca mai suntem si razbunati ![]() pps : in zona asta cred ca e un accident pe saptamana ![]() Attached thumbnail(s) IMAG0712.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 800 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.830 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pai nu sunt in stare sa vina sa dirijeze (ca de reparat semaforul nu se poate vorbi) la intersectia de la pasajul Mihai Bravu. E jale acolo, si situatia asta e de ceva timp. Sa se puna un semafor nou, intr-un loc unde nu exista, e deja prea mult.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Aseara vis-a-vis de IPG Ploiesti.
Attached thumbnail(s) IMG_0159.jpg ( Size: 148.88k ) Number of downloads: 795 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
acolo unde se termina dungile cobori de pe bicla si te reurci cand dai de dungi..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
iulia_boris |
![]()
|
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/vi...ier-216508.html
cat inseamna sa ai zile.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Un dobitoc (ala cu camera) http://www.trafictube.ro/accident-live-giulesti/ ori nu are reactii ori a cautat sa filmeze accidentul. Nu conduita preventiva, nu frana, nu tras de volan la maxim ca nu era nimic pe contrasens, nimic, varza ! A schitat o evitare si-a intrat in el pur si simplu. Se mai si lauda cu clipul lui. De unde se vede ca astia care filmeaza in trafic sunt un adevarat pericol public in goana dupa senzational si filmat accidente live. Eu as interzice camerele pe bord pentru ca niste teribilisti idioti le folosesc in cu totul alte scopuri.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Cred ca ai cam exagerat ...
Btw, "dobitocul" e coleg de forum cu noi ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu mai avea, dar tocmai ce avusese trafic de pe contrasens. E greu de judecat dupa o filmare. Sunt chestii de fractiuni de secunda...celalalt a virat si destul de brusc, nu poti baga mana in foc ca se putea evita accidentul in situatia data.
E prea mult spus "pericol public" si tras de par sa crezi ca a provocat accidentul ca sa aiba ce pune pe net. ![]() Ceva asemanator mi s-a intamplat mie pe Plevnei..spre podul nou. A plecat unul parcat la bordura, eu am crezut initial ca merge inainte, in directia in care mergeam eu, dar mi-a intors in fata..si era si linie continua. L-am ocolit pe contrasens pentru ca deja incepusem sa il depasesc pe banda de langa ax. Nu s-a intamplat nimic..doar am derapat eu...mi-a fugit spatele. Probabil ca filmata cu o camera, manevra mea ar fi parut mult mai dramatica..eu am avut totusi impresia, in timp ce treceam razant, ca ala m-a vazut in ultima clima si a franat..fix ce trebuia ![]() Repet, sunt chestii de fractiuni de secunda si de amanunte care fac sa se produca sau nu accidentul. This post has been edited by Dan73: 29 Apr 2012, 23:52 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu judeca asa aspru ca nu stii din scurt cum sare ceva, si alternativa ar fi sa mergi cu 30kmh. de multe ori se intampla sa fie un pilot semiautomat in scaunul soferului si fractiunile de secunda conteaza in astfel de situatii.
i se poate intampla oricui faza aia si nu cred ca omul vrea sa jumuleasca asa direct masina. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(sorin000 @ 29 Apr 2012, 23:14) Cred ca ai cam exagerat ... Btw, "dobitocul" e coleg de forum cu noi ![]() Sa fie sanatos ... daca se crede la NFS putea sa ne arate si alte skills-uri, nu numai viteza, ca asta stie sa bage orice incepator. Niste franari, evitari la limita sau conducere preventiva ceva ? Megane-ul ala nu are frane ? Cand stii ca ai schimbat placutele si franele nu mai merg cum erai obisnuit n-o frigi ca disperatu' pe linia de tramvai in depasiri. Sa-i fie invatatura de minte, asa-i trebuie, sa stea cu masina in service 2 ani si ala sa aibe asigurare la Carpatica ... smecheria se plateste. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
casco si regres.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
A se observa ca in dreapta nu prea era loc sa se bage pentru ca era acea duba parcata...dar poate daca ar fi tras mai mult de volan ar fi fost ceva mai bine,dar nu vad de ce sa fie vina megane-ului cand ala intoarce in fata ta fara sa se asigure.
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Tamango, daca tragea stanga mai mult intra ala cu Astra in el si ii facea daune mai mari decat are acum. Pe dreapta nu prea avea cum sa se bage ca era duba aia alba acolo, insa, eu cred ca daca mergea mai incet, ca mai mult ca sigur 50km/h nu avea asa cum a declarat in comment-ul clipului, putea fi evitata treaba asta.
La fel am patit eu acum 2 zile pe Grivitei mergand spre Basarab imediat dupa pod. Era unul cu un Focus pe banda a doua si a tras stanga de volan sa intoarca pe dubla linie continua... eu eram pe banda a treia... tras tare de volan stanga, intrat pe contrasens pana pe banda a doua si revenit ulterior pe banda mea de mers. La nici 100 de m mai in fata erau niste politisti... opresc langa ei si ii intreb daca au vazut faza... la care unul, "domne, l-au oprit colegii mai in fata, daca vreti puteti sa intoarceti sa-l certati putin". Tot timpul trebuie sa fii atent, nu doar cand conduci pe linie de tramvai, cand treci pe langa treceri de pietoni, cand treci pe langa scoli, etc. Parerea mea e ca daca mergea mai incet, se putea evita accidentul. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eduardsebe tu vorbesti serios cu vina megane-ului???
WTF e o banda pe sens, nu e intoarcerea interzisa, nu e linie continua |
--------------------
.
.
.
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 29 Apr 2012, 22:07) Un dobitoc (ala cu camera) http://www.trafictube.ro/accident-live-giulesti/ ori nu are reactii ori a cautat sa filmeze accidentul. Nu conduita preventiva, nu frana, nu tras de volan la maxim ca nu era nimic pe contrasens, nimic, varza ! A schitat o evitare si-a intrat in el pur si simplu. Pari prost , dar hai ca incerc sa-ti explic. Astra a iesit din spalatorie pe B1 , dupa care se duce puutin in dreapta , ceea ce m-a facut sa cred ca isi continua drumul. In momentul cand incepe sa traga de volan stanga erau intre noi ~13m-14m si 2.5 sec pana la impact. Nu imi dau seama de unde dracu ai scos-o pe aia cu "nu frana , nu tras de volan". Mai vezi clipul inca o data si vezi ce se intampla cu masina cand iau stanga de volan si trec exact pe sina. Masina se duce drept , pentru ca fara aderenta nu prea poti vira. Pana acum au mai aparut specimene ca tine , dar n-a zis unu ce ar fi facut in locul meu , poate bag si eu la cap. Ai dedus tu ca pentru faptul ca mergeam pe linia de tramvai (daca erai oleaca mai destept te intrebai de ce mergeam pe acolo. R : gropi ) , ma cred vreun smecher iesit din NFS ? Viteza era legala , nu stiu ce e asa greu de crezut , daca aveam mai mult nu ma durea sa recunosc , ca nu am obiceiul sa mananc rahat. Daca eram pericol public nu rezistam ~50k km doar prin Buc fara incidente (pana acum) , cu stilul asta "NFS-ist" cum il consideri tu. Si da , in orice clipa m-as pune pe mine si pe prietena mea in pericol doar ca sa am ce pune pe trafictube. Ia o ruleta si vezi cat inseamna 13-14m. Da , puteam evita daca mergeam mai incet , stateam acasa sau aveam o pereche de aripi. This post has been edited by Valy1: 30 Apr 2012, 16:46 |
--------------------
Renault
Megane
- B xx xxx
2007 80cp Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(Valy1 @ 30 Apr 2012, 16:38) Pana acum au mai aparut specimene ca tine , dar n-a zis unu ce ar fi facut in locul meu , poate bag si eu la cap. Sa-ti zic ce-as fi facut: 1. Daca tot mergi pe linia de tramvai si te plangi de lipsa de aderenta sa-ti zic eu cum se circula: printre linii, nu PE linii. Adica: cu roata dreapta in zona dintre linie si marginea din dreapta a "acostamentului" liniei dar aici e greu pentru tine ca zona e ingusta si iti trebuie skills pentru asa ceva sau cu roata stanga in afara liniei, pana in linia continua de pe mijloc (marcata sau imaginara). 2. Viteza mai mica. Aveai tu acolo 50 km/h my ass. 3. Nu conteaza de unde a iesit Astra, mie mi se pare ca a depasit duba iar in cazul acesta tu nu trebuia sa faci depasirea, era cum se spune o "tripla". 4. Astra semnalizase stanga, desi facuse putin dreapta. Ca fost motociclist, eu la semnale de genul asta intru in alerta pentru ca stiu ce urmeaza: sa-mi intoarca in fata. Mai naspa e cand o face si nhu semnalizeaza ![]() si ar mai fi dar n-are rost, las-o asa cum a picat. Site-ul ala e plin de teribilisti cu camera pe bord. Nu toti, unii conduc chiar super-ok dar impresia mea generala asta e. Toti vaneaza intamplari "senzationale" in trafic si sunt gata sa provoace accident doar de dragul celebritatii. Se stie ca site-urile de stiri preiau intamplari de la ei. This post has been edited by Tamango: 30 Apr 2012, 17:39 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd September 2025 - 09:38 |