Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
6 persoane ? Ce masina era ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
@tamango: Masina de 6 locuri era un BMW E46 (pare a fi dupa jante si portiera), cu un loc special si autorizat rar, in poala unui pasager de pe bancheta.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Cat de inconstient sa fii sa gonesti asa cu un copil in masina?
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
are vre-o legatura viteza cu care rulau cu viteza la care se opreste acul in urma impactului (sau impactelor) si a mai multi G?
nu cred ca merge nimeni cu 140 pe gheata, chiar si cu pemfeu |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Tamango |
![]()
|
Nu are nici o legatura, e mit urban.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu nu chiar mit urban, e o masura pentru a-si da seama organele de viteza cu care circula autovehiculul (orientativ si informal), nefiind acceptata ca proba.
Am un cunoscut care a reusit sa ia un copac cu o viteza aproximata de el la 100 km/h, iar acul ramasese blocat undeva pe la 80-85 ... (acul blocat l-am vazut) |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
nissan gt-r are black-box. si alte masini sunt dotate cu asa ceva. ar fi chiar un lucru extraordinar sa se inmagazineze informatiile de pe ultimele 30 de secunde pana la un impact major pt a fi citite de politie. (de la acceleratie, viteze, forte G, etc..)
si la radar. doar se conecteaza wireless la modulul ecu si citeste informatiile relevante. nu mai te pandeste cu radarul in tufis. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Salutare tuturor,
Am o mica nelamurire si totodata o intrebare pt. voi, poate stie cineva ce si cum.... Am avut un mic incident in trafic, unul a intrat in masina mea, in bara din spate, aceasta suferind o julitura si din cauza loviturii in spate am ajuns ( am patinat pe gheata ) intr-o bordura acoperita cu zapada/gheata si bara din fata s-a spart sub proiector. Acum vin la voi cu nelamurirea... sunt programat la asigurari ( Carpatica ) luni 13.02.2012 pt. constatare... dar cand am incheiat cu cel vinovat PV-ul ala de intelegere amiabila am specificat la observatii ca am derapat in bordura si am suferit avarii si in partea din fata si aia de la asigurari au parut suspiciosi si m-au intrebat foarte clar in ce am intrat, ori in bordura ori zapada/gheata, in PV am scris ca am derapat si ricosat intr-o BORDURA. Aia m-au intrebat de 3 ori sa zic exact in ce am intrat cu fata si au mai spus ca " unde exista bordura la nivelul spoiler-ului..? ) Sa inteleg ca nu vor sa-mi faca bara din fata daca am intrat in zapada/gheata, oare sa-mi spuna sa ma duc si sa-i dau in judecata pe aia de la primarie ca nu au deszapezit drumul sau mai stiu eu ce si cum??? voi ce ziceti? |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Nu iti vor plati reparatia de la bara de fata. Tresa te tii tare, altfel iti vei repara spoiler fata pe banii tai.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Codrin ai casco la masina?
Daca DA, mergi si fa-o pe casco cu regres. Asta inseamna ca cei de la casco isi vor bate capul cu ei. Pe casco pui fara probleme si bara fata. Ar trebui si prin rca-ul lui ala sa-ti schimbe bara, fi mai dur cu ei. Ei tot timpul vor incerca sa te fraiereasca, sa te duca de nas, de-ar fi dupa ei n-ar plati nimic. Daca tipul ala intra cu 100 la ora in spatele tau si te impingea intr-un stalp de faceai praf botul ce se intampla? tot tu trebuia sa-ti faci botul sau sa dai in judecata primaria ca a pus stalpul acolo? NU, tot ala de a intrat in tine trebuia sa-ti faca toata masina, intrucat datorita accidentului provocat de el tu ai multiple avarii. Nu zice nicaieri ca trebuie sa-ti repare doar acolo unde intra el, daca masina s-a rotit si rostogolit etc si e toata varza. |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
@horyc... am sa ma tin tare si am sa-mi sustin cauza ca doar nu fur de la nimeni...!
@eugenTL ... din pacate nu am casco!... asi si tu dreptate ca daca era alt obstacol/indicator/borna km...etc doar nu sunt nevoit sa dau in judecata pe cei de la DN sau consilii locale... Va tin la curent ce si cum a decurs maine! |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Bafta!
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
Am fost la asigurari, am completat ce era de completat, am fost si am facut poze la masini, aia de la asigurari au vrut sa vada si locul accidentului, au facut poze si acolo si acuma am de asteptat sa vad daca aproba dosarul si in ce situatii, va anunt cand se definitiveaza.
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
am vazut un accident acum 15 min, un logan vroia sa o ia la stanga la semafor si era juma` pe linia de tramvai. Vine tramvaiul in spate, il "claxoneaza", soferului ii ia cam 10 sec sa percuteze, o ia usor in dreapta, se da de pe linii, tramvaiul o ia inainte si asta cu loganul ii taie brusc calea. Rezultatul.. Logan tarat aprox. 2 metri, pana si-a dat vatmanul seama ca are un bou pe frigaruie
![]() Tot dobitocul din logan avea ditamai gura cand s-a dat jos din masina. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
OvMov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 May 11 ![]() |
http://www.tion.ro/coliziune-intre-doua-au...n-timis/1061252
Un autoturism marca Kia se deplasa dinspre localitatea Parța către Timișoara. Din cauza ceței, la intersecția cu DN59 nu a observat că dinspre localitatea Șag venea un autoturism marca Renault și i-a intrat în față. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
daca la toyota e 1000k la alte marci e 2000 sau intre 1000 si 2500 km pentru activarea garantiei. ei se asigura de niste aspecte si gata. aia NU este o revizie propriu-zisa
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
horyc |
![]()
|
Inca un taximeTRIST
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
ultravox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 December 10 ![]() |
Un ghinionist la piata Charles de Gaulle astazi la 07:45.
Attached thumbnail(s) Cielo_CDG.jpg ( Size: 201.28k ) Number of downloads: 386 |
--------------------
Renault
Megane
- B-22-W**
2005 / v2.1 / 1.6 benzina
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu se poate. Ala nu e frate cu espero ala perfectu'!?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mie mi se pare Cielo
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
si cielo nu e oare frate cu espero?
a zis corect colegu |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
iulia_boris |
![]()
|
ba da..da' vrem sa ne etalam cunostintele in materie de modele..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
iulia_boris |
![]()
|
http://www.rtv.net/accident-grav-pe-e-85-i...ital_17863.html nasol..rau de tot..clio versus dacia..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Tamango |
![]()
|
"Șoferul mașinii Renault, în vârstă de 19 ani" ... cred ca spune tot, s-a crezut la NFS.
This post has been edited by Tamango: 27 Feb 2012, 22:01 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 06:56 |