Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?

minny
post 20 Aug 2008, 11:28
Post #1

Membru porcos

Group: Members

"Timișoara - Accident grav de circulație,marți seară, pe Calea Aradului. Un tânăr care mergea pe trotuar și-a pierdut viața din cauza unui șofer terbilist și inconștient, care l-a lovit în plin cu un autoturism Ferrari.

Conducătorul Ferrari-ului de culoare neagră a venit cu viteză foarte mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piața Mărăști, în drept cu benzinăria Lukoil se pare că a încercat să depășească prin stânga, pe celălalt sens de mers, trecând peste linia continuă, a acroșat un taxi, s-a învârtit pe șosea, după care s-a izbit de stâlpii din beton ai viaductului.
În urma impactului, până să se oprească în viaduct, Ferrari-ul a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, un băiat și o fată. Unul dintre pietoni, băiatul, a murit în scurt timp la spital. Fata a scăpat cu răni ușoare. Deși tânărul zăcea inconștient pe trotuar, în spatele mașinii, șoferul bolidului și tânăra din dreapta sa au fugit imediat de la locul accidentului. Asta, deși în zonă se adunase foarte multă lume. Martorii oculari povestesc că șoferul Ferrari-ului cu numerele de înmatriculare TM-01-COC a venit cu viteză mare și cu muzica foarte tare încă dinspre Calea Aradului. După ce a trecut de intersecția de la mall, a călcat și mai tare pedala de accelerație. „Venea cu viteză în spatele meu, deși avea mașini în față și ambele benzi erau ocupate, se mergea în paralel, chiar m-am întrebat cum o să frâneze... Dintr-odată l-am văzut pe contrasens. Am frânat brusc”, povestește unul dintre martori."

Sursa

Gagiul e medic lucru confirmat si de ziar dar asta nu l-a impiedicat sa o tuleasca. Daca accidentul se inscrie in sfera celor cu care ne-am obisnuit ce mi se pare interesant e un comment al unui user la primul link:

"Tot pe Calea Aradului intr-o seara m-a depasit un meserias cu un BMW negru si ca sa evite o masina parcata a intrat in fata mea la milimetrii. Daca eu nu franam me lovea. Dupa ce a trecut am inceput sa claxonez si sa fac blitzuri cu farurile. La celalalt semafor cand am oprit chiar langa el a dat jos geamul si a scos PISTOLUL la mine si m-a intrebat care e problema."

Nice nu ? Traim deja intr-o tara mafiota care nu face nimic pentru cetatean. Probabil dupa ce se linistesc apele si tipul asta cu accidentul va scapa. Dar ce sa ne miram cand cu 24 de ore in urma prefectul de Timis era sa fie cotonogit de tigani ca a indraznit sa mearga sa cumpere o casa ce vroiau sa o cumpere tiganii. Cine nu stie in TM e jale rau pe tema asta, cu acordul tacit al primarului mai ales tiganii stapanesc tot centrul timisoarei.

This post has been edited by minny: 20 Aug 2008, 11:30

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionut.tanase
post 20 Aug 2008, 11:50
Post #2

Can't Stop Me!

From: PITESTI

Ce sa zic ... oarecum ne cam meritam soarta sad.gif La ce pederasti am pus in fruntea tarii cam ce ai vrea sa se intample? Nu vezi ca nu-i intereseaza de nimeni si nimic in afara de interesele personale? Sunt scarbit de ceea ce a ajuns ROMANIA din cauza legislatiei proaste si a oamenilor carpa care ne conduc.

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
+
ceribros
post 20 Aug 2008, 12:03
Post #3

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Ce Timisoara lucru asta se intampla in fiecare sera si in Bucuresti, va invit sera dupa ora 12:00 prin zona bisericii Armeneasca la 2 starii de Universitate sa vedeti ce fac tiganii acolo si nu numai cu masini inmatriculate in Germania si cu scutere. Sa vedeti intoarceri pe linia lu 21 care are doar 2 benzi. Ma mir ca pana acum nu am vazut mortaciuni ca masini busite am gasit-o si pe a mea sifonata de cateva ori, cat si ale vecinilor.

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
hellcat
post 20 Aug 2008, 12:12
Post #4

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Inca n-am auzit de riposte extreme din partea familiilor indoliate, dar odata si odata cineva si va face dreptate singur!! E una din solutii... sad.gif

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
Minel
post 20 Aug 2008, 12:21
Post #5

Pauard bai Remat Nord

From: Cluj .......Resita ,C-S

QUOTE(hellcat @ 20 Aug 2008, 13:12)
, dar odata si odata cineva si va face dreptate singur!!
*

Mai mult ca sigur vreo ruda indoliata va rabufni si va recurge la zicala "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte " , dry.gif

--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat - CS-01-TMS 1995/1397cmc
Mandru posesor de Dacia
+
b76bgaarh
post 20 Aug 2008, 12:30
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

punem pariu ca nu il vor gasi pe faptas....... si chiar daca il vor gasii nu va patii nimic.....tara de cacao....europeana.......

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Hack
post 20 Aug 2008, 12:33
Post #7

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

O sa-l gaseasca dar probabil va baga pe altcineva la inaintare, va zice ca nu el a condus masina etc., eu zic ca vreo 20 de ani dupa gratii nu i-ar strica dar nu cred ca va face nici munca in folosul comunitatii pentru asta.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
ionutctn
post 20 Aug 2008, 12:59
Post #8

Membru cu TDI

O sa primeasca pedeapsa cu suspendare. Asa este traditia in justitia romaneasca. Pentru asa ceva se da cu suspendare.

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
DjurdjaK
post 20 Aug 2008, 13:01
Post #9

Member of ..

QUOTE(hellcat @ 20 Aug 2008, 12:12)
Inca n-am auzit de riposte extreme din partea familiilor indoliate, dar odata si odata cineva si va face dreptate singur!! E una din solutii... sad.gif
*

lasa ca am auzit acum cateva zile, tot despre un caz similar si familia victimei a cerut MULTI BANI. cum e posibil cand moare o ruda, tu sa stai sa ceri bani?
uffff

--------------------
Renault Megane 2007 1.5 dCi 85CP
+
Brohlin
post 20 Aug 2008, 13:35
Post #10

Membru

Pai ar cam fi singura cerinta pe care o poti manifesta in justitie; perioada de detentie nu o mareste nimeni pentru tine, condamnarea la moarte (uneori ar fi buna) nu e legala la noi... numai financiar poti sa-l pui pe vinovat sa plateasca.

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 dci +80CP - B-00-??? 2006
What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
+
A l e x
post 20 Aug 2008, 13:40
Post #11

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Prea multi prosti in tara asta, totusi urasc cum tot timpul o stire cu un accident devine mai "stire" daca masina implicata e Ferrari sau Lamborghini. Prosti sunt destui, si conduc tot felul de masini...

De acord ca, sansele de a scapa la faptas sunt direct proportionale cu preturile masinilor pe care le conduc, dar totusi titlul ar trebui sa fie "Tanar nevinvoat decedat in urma unui accident" nu "Acident Ferrari"... Dar deh, tineri tot mor zilnic si nu pasa nimanui, cand e Ferrari totusi e "SENZATIONAL"

P.s. = Un post excelent pe acel site, la comentarii :

Doamnelor și domnilor care comentați, am câteva lucruri să vă spun.

În primul rând, este oribil ce s-a întâmplat. Șoferul nu merită să rămână în libertate și asta e clar. Nu are rost să mai comentăm pe tema asta.

Dar voi acuzați incompetența polițiștilor și procurorilor și pe urmă urlați sus și tare "hai să emigrăm". Vă invit să vă uitați la propria incompetență întâi. Credeți că "dincolo" nu o să vă loviți de același lucru? Cum vedeți că ceva nu merge bine în țara și mai mult în lumea asta stați și acuzați, pe urmă faceți planuri de evadare. Trezirea, Români. Țara nu o să se schimbe singură și nici dacă stați comozi în fața monitoarelor și vă plângeți. Dacă nu sunteți dispuși măcar să încercați să faceți ceva, vă meritați soarta.

Vă mai plângeți că nimeni nu face nimic. Că cei ce erau acolo nu au sărit să-l oprească pe șofer. Că într-o lume normală asta s-ar fi întâmplat. Asta e pentru că vă e frică și sunteți prea lași să luați inițiativa. Știți cine era șoferul și cum îl chema dar nici unul din voi nu ar face primul pas în acuzarea lui. Veți ridica argumente cum că "nu are rost pentru că are pile" sau "mi-e frică să nu pățesc ceva". În cazul ăsta sunteți cu toții vinovați de aceleași păcate de care îi acuzați pe ceilalții: apatie, egoism, lașitate.

Veți mai încerca să vă apărați orgoliul rănit de acuzațiile mele atacându-mă pe mine pentru că nu m-am semnat, dar argumentul respectiv e irelevant și știți asta. Încercați să citiți ce am scris, făcând abstracție de identitatea mea nesemnificativă, și să luați atitudine, altfel apatia o să ne devoreze pe toți și noi vom fi singurii vinovați.

Nu mă refer la cazul acesta în particular. Nu vă cer să ieșiți în stradă să protestați (deși m-aș alătura vouă dacă ați face-o cu cea mai mare plăcere) dar încercați să vă ridicați împotriva nedreptăților care se petrec în jurul vostru în loc să le ignorați din diverse motive.

Altfel, fugiți. Fugiți peste hotare și nu vă uitați în urmă pentru că o să fugiți toată viața de problemele voastre. Nu o să aveți timp să vă uitați înapoi.

~Anon

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
minny
post 20 Aug 2008, 13:44
Post #12

Membru porcos

Aici e chestie de atitudine la faza cu cerutul multor bani dar si ideea ca oricum nu pateste nimic si atunci macar sa iau banu. Problema e insa ca nu ma mai simt in siguranta in propria tara si nimeni nu ma protejeaza de aceea am adus exemplul cu faptul ca tiganii nu au frica nici de prefect. El e prefect oricum, ii prinde bine la campania electorala, pleaca si i se rupe. Dar tu ca simplu cetatean ce poti face cand un idiot cu multi bani iti calca un membru al familiei ? Ce poti face cand un tigan mafiot se leaga de prietena ta sau iti palmuieste copilul ? Nimic.

@Alex - accidente sunt mereu. Chiar zilele trecute in acelasi ziar mai relata despre vreo 2. Doar ca alea s-au produs pe sosea si nu pe trotuar. Eu zic ca o data cu pretul masinii creste si aroganta conducatorului fata de viata lui si a celor din jur lucru ce are ca rezultat diverse incidente, asta adaugand la ce ai zis tu ca creste si posibilitatea sa scape nepedepsit.

PS: Alex, referitor la comentariul acela nu inteleg unde bate cetateanul. Sa iau 2l de benzina si sa ii dau eu foc la gagiu ? Poate daca as fi tatal tanarului si as vedea ca nu se misca nimic as apela la solutia asta. Intr-o tara normala nu asa insa ar trebui sa se rezolve problemele. Cat despre retinut gagiul ala nici eu nu l-as fi retinut. preferam sa dau primul ajutor victimei.

This post has been edited by minny: 20 Aug 2008, 14:01

--------------------
------ ------ ------
+
LC_TM
post 20 Aug 2008, 13:55
Post #13

Membru autentic

Trist ceea ce se intampla in Timisoara(si nu numai). sad.gif

This post has been edited by LC_TM: 20 Aug 2008, 13:55

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan - TM-XX-XXX 2004/2005 Ambition 1.6MPI
+
Andy_ACS
post 20 Aug 2008, 13:58
Post #14

Yes, I'm not!

From: Craiova

Ce ai vrea sa faca acum, inapoi nu il mai pot aduce. Eu dezaprob razbunarea.

P.S. Cred ca va primi 3 ani inchisoare cu suspendare pentru omor din culpa. Cu fuga de la locul accidentului se poate sa se agraveze situatia totusi....

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
minny
post 20 Aug 2008, 14:06
Post #15

Membru porcos

Bine, sa ii dea cu suspendare. Dar 10, 20. Eu asa vad. Tot atata ia un asa zis "hacker" cum baga astia dume la stiri, unu de descarca de pe DC++ programe de calculator. La noi pedepsele is cam dubioas proportionate. De fapt totul e putred, incepand de la constitutie.

This post has been edited by minny: 20 Aug 2008, 14:06

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 20 Aug 2008, 14:11
Post #16

Unique like everyone else

daca era o dacia 1310 in locul acelui ferrari... nu cred ca era atata tamtam.

Sunt accidente in fiecare zi cu tot felul de masini. De ce sa ii dea 20 de ani? Pentru ca a avut bani de o masina mai scumpa? Nici asta nu mi se pare corect...

Ok .. a omorat un om, dar legea sa fie la fel pentru toti.
Asta are dacia ... 3 ani
Asta are vw ... 3 luni
Ferrari... 20 de ani

etc etc....

This post has been edited by blak2oo8: 20 Aug 2008, 14:12

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
adip
post 20 Aug 2008, 14:11
Post #17

Banned

From: Melbourne, Victoria

Offtopic
QUOTE(minny @ 20 Aug 2008, 19:28)
cu 24 de ore in urma prefectul de Timis era sa fie cotonogit de tigani ca a indraznit sa mearga sa cumpere o casa ce vroiau sa o cumpere tiganii. Cine nu stie in TM e jale rau pe tema asta, cu acordul tacit al primarului mai ales tiganii stapanesc tot centrul timisoarei.
Am vazut si eu mai demult o ancheta pe tema asta. Tiganii au luat efectiv cu japca o gramada de cladiri din centrul Timisoarei. Insa vina pentru situatie nu o poarta tiganii, ci functionarii publici de etnie română care au facilitat asta.

20 Aug 2008, 22:12:
QUOTE(blak2oo8 @ 20 Aug 2008, 22:11)
daca era o dacia 1310 in locul acelui ferarri... nu cred ca era atata tamtam.
Daca si cu parca. Daca era fratele tau in locul mortului nu cred ca erai asa degajat.

This post has been edited by adip: 20 Aug 2008, 14:12

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Andy_ACS
post 20 Aug 2008, 14:15
Post #18

Yes, I'm not!

From: Craiova

Nu contest ca dpdv moral ar trebui sa ia mai mult. Dar din cate stiu astea sunt legile. Poate fuga de la locul aciidentului, ca factor agravant, sa cantareasca in plus la sentinta.

P.S. Nu pot sa nu remarc urmatorul fapt: Cand unul cu masina straina merge tare, agresiv, nesabuit toti zic ca "asa sunt domne astia cu masini straine, tdi, etc". Cand merge unul cu dacia toti zic "ia uite si asta cu dacia, se gasi el sa se dea mare, parca are racheta, etc". Parerea mea e ca la volan comportamentul este dictat de mintea soferului, care poate fi usor influentabil, grandoman, ambitios, agresiv etc, nu neaparat de masina consusa. Am vazut dementi si cu dacia, si cu bmw, si cu passat si se pare ca si cu ferrari
Cu ocazia asta as vrea sa diminuam 'discriminarile' de genul 'tdi'.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
Hack
post 20 Aug 2008, 14:26
Post #19

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(blak2oo8 @ 20 Aug 2008, 15:11)
Ok .. a omorat un om, dar legea sa fie la fel pentru toti.
Asta are dacia ... 3 ani
Asta are vw ... 3 luni
Ferrari... 20 de ani
*

Cine a zis ca unul cu Dacie sau unul cu VW ar trebui sa ia mai putin? E adevarat ca daca masina implicata era o Dacia noi nici macar nu mai postam aici si evident ca nimeni nu zicea nimic.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Arhimede
post 20 Aug 2008, 15:01
Post #20

Membru inferior, lung si tare

Era un ferrari 599.Vazui la TV. Io fac pariu ca asta nu face nici boaba de puscarie.

Tara fara lege.

Pleaca cand vrea de la locula ccidentului, si am inteles ca o sa vina la politie cu avocatul.

Marfa tata!

This post has been edited by Arhimede: 20 Aug 2008, 15:03

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
BZN
post 20 Aug 2008, 15:14
Post #21

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Poate vehementa cu care se discuta in cazurile in care sunt implicati soferi ai unor masini scumpe este data si de faptul ca exista o mai mare posibilitate de a scapa nepedepsiti...Din pacate realitatea ne confirma acest fapt.

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 - AGXXMAV / AGXXVAB .
+
LC_TM
post 20 Aug 2008, 15:18
Post #22

Membru autentic

Acuma serios,cati dintre cei implicati in asemenea accidente cu masini scumpe i-ai vazut tu dupa gratii? Dupa parerea mea nu e vorba de a exista o posibilitate mai mare,ci e o certitudine ca va scapa fara sa faca puscarie. wink.gif

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan - TM-XX-XXX 2004/2005 Ambition 1.6MPI
+
ydaniel
post 20 Aug 2008, 15:19
Post #23

Adrenaline junkie!

From: black sea

nu sti ce sa mai crezi...ferrari pe trotuar,x5 pe plaja...

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Arhimede
post 20 Aug 2008, 15:23
Post #24

Membru inferior, lung si tare

BZN: Vehementa cu care se discuta in cazurile in care sunt implicati soferi ai unor masini scumpe este data tocmai de faptul ca probabilitatea ca el sa plateasca ca oricare din noi e egala cu 0.

Si e foarte intreptatita vehementa asta.

ydaniel:+ ca am mai vazut la tv unu cu un passat parca a intrat intr-o femeie care statea pe trotuar si a strivit-o

This post has been edited by Arhimede: 20 Aug 2008, 15:25

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
BZN
post 20 Aug 2008, 15:39
Post #25

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

QUOTE(LC_TM @ 20 Aug 2008, 16:18)
Acuma serios,cati dintre cei implicati in asemenea accidente cu masini scumpe i-ai vazut tu dupa gratii? Dupa parerea mea nu e vorba de a exista o posibilitate mai mare,ci e o certitudine ca va scapa fara sa faca puscarie. wink.gif
*

QUOTE(Arhimede @ 20 Aug 2008, 16:23)
BZN: Vehementa cu care se discuta in cazurile in care sunt implicati soferi ai unor masini scumpe este data tocmai de faptul ca probabilitatea ca el sa plateasca ca oricare din noi e egala cu 0.

Si e foarte intreptatita vehementa asta.

*

Sper ca nu s-a inteles faptul ca as fi de acord cu astfel de "cetateni" si ca as avea ceva contra dezbaterii (cu furie indreptatita) a acestor cazuri...

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 - AGXXMAV / AGXXVAB .
+
Retype
post 20 Aug 2008, 15:51
Post #26

Himera

Este mai mult decat tragic ceea ce s-a intamplat si ceea ce se intampla pe sosele/totuarele noastre.
Cat despre implicarea tuturor in oprirea fraudei si lucrurilor care nu ar trebui sa se intample, ma implic destul de activ. Pe langa faptul ca sunt membru in multe asociatii si particip activ la desfasurarea campaniilor anticoruptie, ma manifest si ca simplu cetatean cand sunt martor a unei nedreptati.
Poate va intrebati ce pot sa fac atunci cand observ o ilegalitate sau o nedreptate? simplu, sun la 112, imi las datele si raportez evenimentul. Multe probleme am intampinat sa stiti cu aceasta atitudine a mea, dar cel putin ma simt ca am facut tot posibilul sa indrept conduita acestei societati si nu am trecut nepasator.
De multe ori am intervenit cand o femeie era atacata, cand un copil era furat. Tot de multe ori am ajuns si la spital din cauza asta. Dar nu-mi pasa pentru ca in toate situatiile in care am intervenit vinovatul a platit aspru, aspru de tot.
Sunt genul de om care merge pana in panzele albe sa isi faca dreptate.
Implicat fiind in diverse organizari, am si o oarecare incredere ca lucrurile vor evolua in directia cea buna.
Daca doar 1/4 dintre noi ar avea aceasta atitudine am intra in topul tarilor civilizate. Deci da, are dreptate individul de mai sus care spun ca stam nepasatori. Ce se intampla cand se petrece asa ceva? se aduna toti sa se uite si cand vine politia sa ia declaratii de la martori, stupoare.... nimeni nu stie nimic, nimeni n-a vazut nimic, toti deabia au ajuns... trist si adevarat.

Acum despre cazul acesta. Clar trebuie pedepsit, iar cei care au vazut accidentul sa se duca la politie sa declare, cat mai multi! eu asa as face. Cu atatia martori nu mai au ce face nici macar pilele. Ati fi uimiti, dragi concetateni, cat de mare putere are o majoritate!

In schimb legislatia din Romania nu este foarte bine pusa la punct. Aici este parerea mea personala: Pedeapsa cu inchisoarea nu este foarte potrivita pentru accidentele in trafic. La inchisoare, in opinia mea trebuie sa ajunga cei care sunt un pericol pentru societate (violatori, hoti, etc). Conducatorii auto vinovati de accidente grave nu sunt un pericol social, acestia sunt un pericol rutier. Iar pedeapsa cea mai potrivita in acest sens este anularea permisului de conducere fara drept de a mai conduce + acea pedeapsa cu suspendare +despagubiri financiare familiei victimei (procent din venituri). Nu stiu daca in acest sens gandesc bine, dar uneori oricarui om i se poate intampla sa dea peste cineva pe strada cu masina, asta nu inseamna ca respectivul e pericol social... si trebuie imediat bagat la inchisoare. In cazul in care mai comite o infractiune penala este automat bagat la executarea tuturor pedepselor.

This post has been edited by Retype: 20 Aug 2008, 15:53

--------------------
Dacia Logan 2006/ Audi 6.0 quattro 2006/ Mio a701 cu MioMap
+
Twister
post 20 Aug 2008, 18:29
Post #27

Membru autentic

Ia auzi dom'le, ce patroti ne dam unii dintre noi! Sau se dau cei a caror teluri in viata sunt mancare/cacare/masina de plastic/2 plozi? No offence, nu fac referire la nimeni de pe acest forum, e un curent general in Romania.
Pentru ce sa fiu patrot? Pentru a ma alinia unui aforism presupus a fi fost enuntat de Napoleon acum 200 si care este inghitit ca o galusca propagandistica, insa fara a fi mestecat? De ce trebuie eu sa fiu "bun roman", daca tara asta nu a facut NIMIC pentru mine? Ba din contra, as considera normal intr-o tara starina sa nu fi ajutat cu nimic, dar in propria tara esti chiar devalizat, mintit, ucis cu prostia propagata de presa. De ce sa fiu bun roman, asa, din oficiu, crede, nu cerceta, nu? Sa faca asta babele care dorm in Biserica si se dau mari crestine, dar habar nu au de nici una din invataturile biblice.
Patrioti nativ, da, sunt, e ceva normal. Vreau sa bata Romania la fotbal, ma bucur cand va dun produs romanesc fiind apreciat in strainatate. Dar atat. Patroti pentru ca au motive sa fie americanii, englezii, francezii, nemtii etc, toti astia pentru al caror confort si bunastare, statul a luptat pana in panzele albe.
Statul roman imi ofera zilnic impozite enorme, jeg, hoti in libertate, mizerie morala, maneluta all over the country, prostie ProTV injectata maselor, incultura a devenit noua ordine in Romania.

Sfatul meu? Nu mai ascultat baliverne si ganditi pentru voi: PLECATI si nu va uitati in urma. Nu va ajuta cu nimic Romania, dar va va ajuta PE VOI. Si asta e ceea ce conteaza, Romania mai are mult, foarte mult pana se va insanatosi. Poporul e abrutizat, cretinizat, da, da, acolo e problema, la om, desi nimeni nu are tupeul sa o spuna, ca ar fi catalogat drept anti-roman. Romanul a fost sodomizat, iara cum nu mai are coloana vertebrala. Accepta orice rahat, pune botul la orice vrajeala televizata, isi limiteaza aspiratiile la papita si masina cu AC.
Pleaca omule, pleaca si pe aeroport baga o flegma pe pamantul stramosesc al tarii.

PS: blamati-ma, injurati-ma, prezentati licentele luandu-ma peste picior, nu-mi pasa. Si multi stiu de ce, ca nu sunt singurul satul pana peste cap. M-am saturat de prostia si nemernicia generalizata din tara asta, de la ministru pana la marlanul care tortureaza animalele. Foc si napalm din partea mea.

This post has been edited by Twister: 20 Aug 2008, 18:31

--------------------
Dacia 1310L 1397cm³ - CT-01-... 1994
Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
+
Amedeus
post 20 Aug 2008, 18:51
Post #28

Membru cu Logan

From: TM

QUOTE(blak2oo8 @ 20 Aug 2008, 15:11)
daca era o dacia 1310 in locul acelui ferrari... nu cred ca era atata tamtam.
*

Daca circumstantele in care s-a petrecut accidentul ar fi la fel de spectaculoase fi sigur ca s-ar vorbii. Dar cu o Dacie nu te apuci sa faci cascadorii de genul asta. mad.gif

Pentru masini de genul asta as face o categorie speciala a permisului (gen B+) care sa poata fi obtinuta in conditii speciale (cursuri, antrenamente, teste speciale) si doar dupa ce soferul are deja categoria B de 5 ani (exemplu)
Dupa ce ai facut scoala de soferi pe un Matiz sau un Polo, pare o aberatie sa te urci direct la volanul unui Ferrari

This post has been edited by Amedeus: 20 Aug 2008, 19:03

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
bion
post 20 Aug 2008, 19:11
Post #29

Membru autentic

From: TM

Doctorasu` cu masina nu profeseaza e beizadeaua unui bastan din TM se pare intre altele patronul cazinoului de la bastion si alte afaceri imobiliare. Ar fi anuntat potera prin avocat ca la momentul tz se va preda. mad.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala - TM54 2003
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
RIon
post 20 Aug 2008, 21:10
Post #30

pasionat

From: CJ

Si unii ma mai iau peste picior cand ma leg de cei care circula cu viteza prea mare...

--------------------
Skoda Octavia 2 - de CJ 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
www.raresion.ro
+
14 Pages  1 2 3 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 23:50
Dacia