Noul symbol 2008, phase 5 - topic generalitati
![]() ![]() ![]() |
Noul symbol 2008, phase 5 - topic generalitati
Rentz |
![]()
|
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
|
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
- B
2006
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Renault Symbol 1,2 16 V 75CP Authentique 6714 Euro fara:
- Servodirectie - Aer conditionat - Airbag pasager - Geamuri electrice fata - Inchidere centralizata - Radio CD - Vopsea metalizata - TVA adica 7990 Euro doar cu: - ABS - Airbag sofer - Bare de protectie vopsite in ton cu caroseria - Centuri de siguranta fata cu limitator de efort - Centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte (inclusiv centura centrala) - Geamuri fata/spate cu actionare manuala - Geamuri si parbriz cu tenta - Imobilizator electronic - Manere exterioare de usi negre - Preechipare radio - Scrumiera mobila si bricheta - Scut protectie motor - Tetiere fata reglabile in inaltime - Turometru - Volan reglabil in inaltime - TVA by SERUS Acum am observat ca nu se ofera garantie extinsa !!! This post has been edited by Coro: 13 Sep 2008, 19:23 |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
Noul Symbol la fel de stramt si inalt, dar mai lung!
Cei de la Renault in motorizari nu mai investesc deloc? Oare au auzit de TSI-uri? |
--------------------
Renault
Clio
- AV 00 AVE
2004 Symbol 1.4 8 v
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
era interesanta motorizarea 1.2 100 cp, evident ca pentru romani nu s-a inventat asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
TSI e brand volkswagen, doar n-o sa puna renault motoare de la volkswagen.
Symbol e masina ieftina, pe majoritatea ii incanta mai degraba un pret mic decat un pret mare si o motorizare de 1.2 si 100cp. Este suficienta cea de 75cp pt popor. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
"Noul model a fost dezvoltat in numai 26 de luni. Datorita tehnologiilor digitale folosite in toate fazele proiectului s-au economisit timp si bani. In total, investitia a atins 100 milioane de euro, suma in care sunt incluse si cheltuielile pentru adaptarea industriala a uzinei Oyak-Renault din Bursa.
Daca actualul Clio symbol era doar o versiune de caroserie a lui clio 2, noua generatie reprezinta un model in sine, dupa cum declara constructorul. Renault a folosit aceeasi platforma tehnica verificata, considerand ca are toate atuurile necesare conservarii succesului de piata si ca o versiune in trei volume pe baza lui Clio 3 ar fi fost prea scumpa pentru publicul vizat. Proportiile caroseriei sunt mai echilibrate decat in cazul modelului precedent, unde derivarea dintr-un hatchback era evidenta. Lungimea de 4,26m si inaltimea de 1,43m pastreaza automobilul in aceeasi categorie ca si inaintasul sau. Cu exceptia desenului montantului spate si al lunetei, unde se regasesc reminescente ale lui clio 2, designul este complet nou. Portbagajul continua sa dispuna de un volum util generos de 506 litri. Constructorul declara ca motorizarile 1.5 dCi de 85cp si 1.2 16v 75 cp se remarca prin cel mai bun consum din clasa, atat in ceea ce priveste motorizarile pe benzina, cat si cele diesel, inregistrand cifre medii de 4,3l/100, respectiv 5,9l/100 benzina. Pentru a obtine un consum atat de redus, echipa de ingineri renault s-a axat in special pe aerodinamica si controlul greutatii. Astfel, versiunea cu motorul de 1.2 16v cantareste doar 904 kg." sursa: autoshow |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama ce oribil e. Parca e Sandero sedan...
Nu ca Symbolurile vechi erau prea frumoase, dar totusi mai aratau cat de cat ok... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
Consumul declarat la 1.2 - 75cp este ok, cuplul motorului lasa insa de dorit, in afara orasului pierde in fata lui 1.4.
Motorizarea de 1.4 - 98cp, tot din datele furnizate de Renault, ofera un demaraj de 11,5 s ( cu toata aerodinamica si controlul greutatii ) ca si la generatia anterioara. Ca si masina de oras, regret ca a disparut Clio 2. Corect, TSI este brand VW, dar si Fiat are T-Jet. |
--------------------
Renault
Clio
- AV 00 AVE
2004 Symbol 1.4 8 v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Seamana cu Tida parca...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu zic sa discutati de motoare de ultima generatie la alte categorii de masini, nu un symbol low-cost.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
JoeBikerul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 6 September 08 ![]() |
Azi am vazut masina
![]() This post has been edited by JoeBikerul: 18 Sep 2008, 15:12 |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v 2008
|
|
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu te-ai suit in ea, cum de ti=ai dat seama ca e loc suficient?
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
- Numar mic
2012
|
|
JoeBikerul |
![]()
|
QUOTE(krokos @ 18 Sep 2008, 15:16) E diferenta fata de clio symbol ... nu mai e atat de inghesuita incat sa dai cu capul cand stai in spate langa usa (cel putin asa pare cand te uiti din interior). Maine sper sa ajung iar sa vad daca pot sa ma urc. Revin si cu poze. |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v 2008
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi l-am vazut expus si la Auto Filaret si la Cobalcescu (Opera).
Dupa parerea mea are si parti bune, dar si mai putin reusite. Caroseria este mult mai placuta in spate (seamana usor cu BMW la colturi ![]() Pare mai incapator pentru pasagerii din spate. Oglinzile sunt mai inalte, dar mai urate. La interior apare display-ul radio ca la Megane (asa mi se pare) si au revenit la schimbatorul cu manson pentruntu mars-arriere... Clapetele pentru deschis usile sunt ORIBILE!!! Jantele de aliaj par mai misto... Stergatoarele erau slim. Revin cu cateva poze facute cu telefonul. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
JoeBikerul |
![]()
|
Din cate am inteles oglinzile trebuie sa fie conform noilor standarde... adica foarte mari... dar oricum la asta arata cam aiurea..
|
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v 2008
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici sunt foto de la modelul expus la Auto Filaret.
Modelul de la Cobalcescu Opera avea clapetele de la usi in culoarea masinii. linia_laterala.jpg ( Size: 157.56k ) Number of downloads: 733 lateral_spate.jpg ( Size: 259.42k ) Number of downloads: 850 fata.jpg ( Size: 274.29k ) Number of downloads: 854 [atta chmentid=1627472088] Sunt facute cu tel... This post has been edited by Ro!: 18 Sep 2008, 23:01 Attached thumbnail(s) spate.jpg ( Size: 268.59k ) Number of downloads: 816 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
JoeBikerul |
![]()
|
Vad ca masina pe care ai fotografiat-o se putea urca in ea... Ai urcat?
Pana la urma manerele sunt foarte inestetice. Mi-a sarit din prima in ochi de cand am vazut-o. Pana la urma manerele alea se pot schimba nu ? |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v 2008
|
|
reptileq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Manerele sunt cele care sunt montate si pe sandero sau mi se pare mie? Mi se par chiar nasoale fata de cele vechi.
|
--------------------
Renault
Megane RS 265 Cup
2013
|
|
JoeBikerul |
![]()
|
Seamana... Dar desingerii astia nu au vazut cat de urat poate sa arate cu ele asa... Macar sa le fi facut in culoarea caroseriei.
Cred ca multi or sa aduage optiunea de 63 de euro pentru manere cu aspect cromat.. cred ca asta a fost si scopul ![]() This post has been edited by JoeBikerul: 19 Sep 2008, 10:28 |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v 2008
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Din poze nu pare asa urata e mai draguta decat fiatul albea care dupa parerea mea este cea mai urata masina.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
Ro! |
![]()
|
Intr-adevar arata mai bine ca Fiat Albea, dar la fata nu e prea departe.
@JoeBikerul: Nu am urcat in ea. Au expus-o cand eu eram acolo si n-am vrut sa ma bag prea mult... Totusi partea din fata: forma scaunelor si spatiul sunt la fel. Sunt curios in spate cat loc este. Pare mai incapatoare. La portbagaj a ramas aceeasi "intrare mica", desi spatiul e generos. Partea cromata mi se pare de prost gust; mai bine ar veni in culoarea masinii partile cromate (fata/ spate), iar manerele in culoarea caroseriei cred ca sunt mai ok decat cromate. Poate includ optional: - "usi/manere model precedent"..... xxx euro ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Manere in culoarea caroseriei, cromate ... nu prea mai conteaza ... finisajul lasa de dorit (bavuri ramase de la injectie). Pacat, un detaliu asa de mic strica foarte mult.
Astazi cand am deschis portiera am fost foarte mandru de manerul meu :p. |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@voinic: Foarte corect punctat, nu stiu ce-o fi fost in mintea lor cand au ales aceasta solutie.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Ro! |
![]()
|
Am facut rost de pliantul cu prezentarea noului symbol si l-am gasit si pe cel vechi.
Din curiozitate am comparat spatiul pentru pasageri si nu este nici o diferenta la lungime: 1627 mm (de la pedale pana la spatar bancheta spate). Este mai scund cu 104 mm la sofer (874 vs 978), iar pentru pasagerii din spate este mai inalt cu 8 mm (828 vs 820). In schimb garda la sol cu sarcina este mai mare cu 20 mm (140 vs 120). (urca borduri mai mari ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot urata ramane. M-am urcat i nea alaltaieri la un showroom, e la interior aproape la fel cu Symbol Phase 4. Mici diferente, spatele e cum e, dar botu` e urata cu spume de bere expirata. Nu-mi place se vede clar ca e o masina ieftina (rau de tot) chiar daca pare ca fiecare isi lauda ce are...dar...symbol phase 4 arata mult mai bine , e o leaca mai inchegat asa il vad eu. Sal
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
ieri am vazut in Galati primul Symbol Ph5 cu numere rosii ...
|
--------------------
Renault
Symbol
- zzz
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
|
|
JoeBikerul |
![]()
|
Macar la pretul pe care il are are dotari foarte bune si necesare. Au rezolvat cat de cat si cu spatiul la cap si la picioare in spate. Eu am 183cm si am loc in spate (la limita) si la cap si la picioare cu scaunul din fata reglat cat mai confortabil tot de mine. Porbagajul e imens dar deschiderea e cam mica. Pozitia la volan ofera o vizibilitate cam mica. Stergatoarele si oglinda retrovizoare mananca cam toata vizibilitatea inainte...
|
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v 2008
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
azi dimineata am vazut si eu unul "live", in trafic, gri. arata mai bine decat in poze. imi place.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
Wild_Snake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 January 07 ![]() |
SALUT
IN CAUTAREA MEA DE A ACHIZITIONA O NOUA MASINA SE NUMARA SI RENAULT SYMBOL ![]() MULTUMESC |
--------------------
DACIA
1310
98
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:45 |