Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

FIABILITATE, Masini cu peste 100.000 km

bhadorya
post 17 Jul 2013, 00:00
Post #481

Membru autentic

Group: Members
From: constanta

120.000 km pe langa revizii am scimbat:
3 bujii incandescente
brat inferior stanga
bielete directie
bucsi cadru motor
maner usa sofer
bloc lumini
cam atat momentan

--------------------
renault megane 2 estate 2007 1.5 dci chel
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gunslash
post 24 Jul 2013, 18:48
Post #482

Membru incepator

am un megane 1.5dci din 2005 cumparata in 2008 cu 80.000km..am ajuns la 140.000.
pe langa distributie schimbata cand am luat masina si consumabile am schimbat destule alte chestii..baterie,discuri fata,macarale geamuri fata stanga dreapta,o yala,motoras stergatoare,plasticurile de pe interior de la portierele din fata care s-a cojit..in fine.
in ultimele cateva luni am schimbat compresoru de ac,presostatu, inca o rezistenta ceva tot la ac, reincarcat cu freon.ca fapt divers de azi iar nu merge clima.
a..si o sacosa de becuri..faza scurta mai ales si semnalizare.
ca si concluzie:in primii cativa ani e o masina buna dar fiabilitatea este DE KKT. nu o sa imi mai iau niciodata renault.la fiecare plin de motorina ceva tre sa se strice..o fi si ca e deja veche masina 8 ani dar oricum parca la altele nu e chiar asa.
repet primii cativa ani 2-3 maxim 4 e o masina buna.dupa trebuie data cat de repede ca poate sa pice orice oricand.fuk reno!

--------------------
Renault Megane 2005-Bicorp
+
dumitrescuandrei
post 24 Jul 2013, 21:21
Post #483

Membru autentic

From: Curtea de Arges

Te ai gandit ca poate in cei 80k masina pe care ai cumparat o tu SH a fost hamalita?
Oricum iti recomand cu incredere o carte de grmatica limbii romane smile.gif...Si una de engleza("fuk" se scrie defapt fuck)

--------------------
Renault Fan . .
Muuulte Renouri/Dacii
+
gabize
post 24 Jul 2013, 21:34
Post #484

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

QUOTE(dumitrescuandrei @ 24 Jul 2013, 22:21)
Te ai gandit ca poate in cei 80k masina pe care ai cumparat o tu SH a fost hamalita?
Oricum iti recomand cu incredere o carte de grmatica limbii romane smile.gif...Si una de engleza("fuk" se scrie defapt fuck)
*

mda... tongue.gif

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
s_j_teo
post 24 Jul 2013, 21:35
Post #485

Membru autentic

Prietene masina mea are 7 ani 122000 km si am schimbat la ea doar o panglica airbag restul revizii. Poate masina are mai multi km decat arata la bord ? Eu sunt multumit de masina dar o am de noua asa ca.....
La SH este mata in sac nimeni nu da masina cand merge o da atunci cand trebuie sa bage bani in ea

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
dumitrescuandrei
post 24 Jul 2013, 21:49
Post #486

Membru autentic

QUOTE(gabizegrean @ 24 Jul 2013, 21:34)
mda... tongue.gif
*

Scriu de pe telefon.Mi e mult mai usor sa folosesc spatiu decat cratima.Stiu ca se scrie de fapt dar sunt convins ca dupa ce am tot vazut scris peste tot asa si mi a intrat in cap scris asa, numai asa voi scrie si eu... Eu subliniam altceva acolo wink.gif

--------------------
Renault Fan . .
Muuulte Renouri/Dacii
+
cezar13
post 24 Jul 2013, 22:58
Post #487

Membru autentic

From: Bucuresti Sector 4

[quote=gunslash,24 Jul 2013, 18:48]
am un megane 1.5dci din 2005 cumparata in 2008 cu 80.000km..am ajuns la 140.000.
pe langa distributie schimbata cand am luat masina si consumabile am schimbat destule alte chestii..baterie,discuri fata,macarale geamuri fata stanga dreapta,o yala,motoras stergatoare,plasticurile de pe interior de la portierele din fata care s-a cojit..in fine.
in ultimele cateva luni am schimbat compresoru de ac,presostatu, inca o rezistenta ceva tot la ac, reincarcat cu freon.ca fapt divers de azi iar nu merge clima.
ca si concluzie:in primii cativa ani e o masina buna dar fiabilitatea este DE KKT. nu o sa imi mai iau niciodata renault.la fiecare plin de motorina ceva tre sa se strice..o fi si ca e deja veche masina 8 ani dar oricum parca la altele nu e chiar asa.
repet primii cativa ani 2-3 maxim 4 e o masina buna.dupa trebuie data cat de repede ca poate sa pice orice oricand.fuk reno!
*

[/q

Bai fratilor nu mai trageti nene concluzii pe baza unui singur exemplar de masina care cine stie ce a patit inainte sa ajunga la tine si prin ce a trecut, faptul ca ai pb alea repetate cu becuri si ac nu este din vina masinii si a marcii ci a mecanicilor la care mergi ca nu iti trateaza problema serios (din necunostinta de cauza sau din nepasare); daca vrei tb bine facuta si nu ai tb cu mecanica cat de cat ca sa ti rezolvi singur pb atunci apeleaza la mecanici priceputi si recomandati nu la orice plesnitura de service de pe marginea drumului (in categoria asta poate intra deseori si service ul de la reprezentanta)

--------------------
Renault Megane 2 - B513CMG 2004 1.6 16v combi
+
Hack
post 25 Jul 2013, 06:28
Post #488

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Eu nu stiu de ce ii tot bagati in seama pe agitatorii astia unsure.gif ...ala probabil nici nu stie cum arata un Megane 2.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
99AIM
post 25 Jul 2013, 06:41
Post #489

Membru autentic

Hai mai lasati vrajeala ca la alte marci mai bine....seful meu cu Passat nou de 28k de euro ramane in drum-vestitul BKP luat de nou,a venit de 2 ori pe platforma din concediu si asta pana in 40k de km,vroia sa-i dea foc in fata la reprezentanta...a fost si in ziarele locale.

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
dan22y
post 25 Jul 2013, 06:46
Post #490

Membru autentic

From: B

[quote=gunslash,24 Jul 2013, 19:48]
*

[/quote]

Bravo tie. Multi kmp cu masina.

pe langa distributie schimbata cand am luat masina si consumabile
*

[/quote]

Ai facut un lucru bun, dealtfel recomandat de toata lumea... up.gif

am schimbat destule alte chestii..baterie,discuri fata,
*

[/quote]

Astea sunt consumabile deci le trecem sus langa distributie... up.gif
macarale geamuri fata stanga dreapta,o yala,motoras stergatoare...
*

[/quote]
Macaralele, yala si motorasul de la stergatoare intradevar sunt cu probleme, insa NU la toata lumea, faza cu motorasul de la stergatoare daca ai rabdare sa cauti subiectul o sa gasesti si cauza...
plasticurile de pe interior de la portierele din fata care s-a cojit..in fine.
*

[/quote]
Asta e la toata lumea, inclusiv la masini gen TDI POWER wink.gif
*

[/quote]
Aici au fost un lot de masini cu probleme la compresor, s-a si facut o resoftare pt a mai reduce din defecte tongue.gif, poate a ta nu e intre ele sau poate este, care au avut probleme cu compresorul...
*

[/quote]
Toata lumea schimba becuri, mai des sau mai rar, oricum consumabile wink.gif
ca si concluzie:in primii cativa ani e o masina buna dar fiabilitatea este DE KKT. nu o sa imi mai iau niciodata renault.
*

[/quote]
E totusi bine ca e DOAR parerea ta. O respectam, insa nu trebuie sa generalizam.
la fiecare plin de motorina ceva tre sa se strice..o fi si ca e deja veche masina 8 ani dar oricum parca la altele nu e chiar asa.
*

[/quote]
Care altele nedumerire.gif Arata-ne una de 8 ani care sa nu se strice ceva la ea?
repet primii cativa ani 2-3 maxim 4 e o masina buna.dupa trebuie data cat de repede ca poate sa pice orice oricand
*

[/quote]
Maxim 6. Si a mea trece pe al saselea an si e ok... nu ma plang deloc.
fuk reno!
*

[/quote]
La ce sigla are, eu zic ca ai nimerit-o din prima tongue.gif

Lasand gluma la o parte, inainte de toate chestiile insirate aici de tine si iti inteleg supararea, ar trebui sa ne spui si cat a fost respectiva masina, cand ai cumparat-o? Ai verificat-o inainte la un service, reprezentanta? Sau ai ales cu inima?
Suma maxima pe cele care s-au defectat nu cred sa depaseasca 500-700 euro modo-groso...
Eu zic, ca nu e mult tinand cont ca are o varsta.

This post has been edited by dan22y: 25 Jul 2013, 08:41

--------------------
R M - B 8
+
gunslash
post 25 Jul 2013, 14:43
Post #491

Membru incepator

referitor la partea cu english si gramatica..n-am ce comenta stati care vreti cat vrei si scrieti compuneri "corecte" sau what the FUCK ever.acuma e bine?
da..am fost eu ala ghinionist probabil si restul meganurilor la 8 ani merg de zbarnaie...bune masini.
in alta ordine de idei abia astept sa scap de ea si sa-mi iau un golf.
drum bun si km fara..incidente cu ce masina vreti voi!

--------------------
+
AndreiMR
post 25 Jul 2013, 14:47
Post #492

Membru alfist

From: Pitesti

radmasa.gif

Sa il iei tot Sh, preferabil de la "baieti"...sa vezi ce bun o sa fie. Dar de ala n-o sa te plangi, o sa repari la el si o sa zici ca e buna masina, chiar daca se mai strica una alta...ca doar e VW. Nu e Renault monument de fiabilitate, dar daca iti inchipui ca VW e vreo mare scula...esti in eroare. Succes cu TDI-ul cu km reali, luat de la un batranel wink.gif

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
gunslash
post 25 Jul 2013, 14:56
Post #493

Membru incepator

nu..ala o sa il iau nou.
asta e diferenta sh/nou..initial eram de parere ca pierzi bani daca iti iei noua ca la acelasi pret oricum gasesti masina sh mai buna mai performanta etc..dar in the end cu una noua macar cativa ani probabilitatea sa ai probleme este minima.
service-ul o lunga perioada l-am facut la prostii de la reno..foarte scumpi lenti si nepriceputi..probabil d-asta in afara de masinile luate in leasing sau de noi de la ei altcareva nu se mai duce p-acolo.
oricum ca si concluzie (a mea cel putin) vreau sa dau meganul si sa-mi iau o masina NOUA preferabil made in deutchland

25 Jul 2013, 14:59:
inca o chestie nu o fi vw mare "scula" dar tot in 2008 tata si-a lua o skoda octavia..noua.
de atunci pana acuma in afara de consumabile nu a schimbat NIMIC la ea.
diferenta?..era noua cand a luat-o..si nu e reno

This post has been edited by gunslash: 25 Jul 2013, 14:59

--------------------
+
AndreiMR
post 25 Jul 2013, 15:04
Post #494

Membru alfist

From: Pitesti

QUOTE(gunslash @ 25 Jul 2013, 15:56)

diferenta?..era noua cand a luat-o..
*

Aia e cheia. Daca tu ai avut ghinion cu un SH nu inseamna ca toate Renaulturile sunt proaste. Daca o iei de noua si o intretii ca la carte, sansele sa iti pice ceva in primii 4-5 ani sunt mici...cel putin la modelele noi. Dar cand compari mere cu pere...da cu virgula.

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
M i h a i
post 25 Jul 2013, 15:17
Post #495

QUOTE(gunslash @ 25 Jul 2013, 14:56)
1.o masina NOUA preferabil made in deutchland
2.in 2008 tata si-a lua o skoda octavia..noua.de atunci pana acuma in afara de consumabile nu a schimbat NIMIC la ea.
diferenta?..
*

1.deutschland smile.gif
2.tatal tau a luat o mașină nouă, nu un voucher cum probabil ai luat tu.Când cumperi sh nu trebuie să ai pretenții chiar daca este vw, audi, bmw.Nu sunt fan reno , urmatoarea mașină nu va mai fi renault nici la mine, dar din cauza prețurilor pe care le practică, nu pt că este o mașină proastă. In ziua de azi cam orice mașină nouă este fiabilă, atâta timp căt o respecți si îi faci reviziile ca la carte cu piese de calitate , nu cârpeli la Nea Gică (zis Ciocan) in garaj, cum probabil a fost cârpită mașina ta iar acum ai rămas cu o impresie proastă.Am exemple la greu de mașini noi (reno, skoda, audi, dacia) care acum au 300 k si au mâncat numai consumabile...Dar am si exemple de mașini sh care au facut ravagii in buzunarele doritorilor de sh nemțesc.

--------------------
------ ------ ------
+
gunslash
post 25 Jul 2013, 18:04
Post #496

Membru incepator

in alta ordine de idei..m-am hotarat sa nu mai bag bani in masina asta oricum poate pica orice oricand m-am lamurit.astept sa fac rost de inca ceva money sa-mi iau una noua..sigur nu reno

--------------------
+
dumitrescuandrei
post 25 Jul 2013, 19:43
Post #497

Membru autentic

Money pentu a new masina care sa fie TDI pt ca it`s better smile.gif)

--------------------
Renault Fan . .
Muuulte Renouri/Dacii
+
M i h a i
post 26 Jul 2013, 11:15
Post #498

ori un Rs cu Gpl 04.gif dacă tot facem mișto... In altă ordine de idei, mașina nouă este mașină nouă . Topicul asta trebuia facut în doua variante : 1.Fiabilitate pt cine a luat megane II de nouă și 2.Fiabilitate pt megane II achiziționată sh.

This post has been edited by M i h a i: 26 Jul 2013, 11:19

--------------------
------ ------ ------
+
cracky
post 26 Jul 2013, 12:45
Post #499

Membru

Cred ca e si treaba de noroc.

Concret :

- Am luat Megane 2 2004, pe la 12-14000 km, nu mai tin minte.. avea 2 ani vechime, a avut pana atunci revizii doar service Renault, am avut o multime de probleme cu ea!
Nu le mai tin minte pe toate dar zic pe scurt ce imi aduc aminte, pana la 110000 KM :ambreiaj, furtun turbina, bielete, amortizoare, rulmenti, aeroterma, opritoare usi, alternator, caseta directie..

- Ford Focus cumparat nou (0KM) de la reprezentanta, in 8000 KM revopsit haion de doua ori pe garantie, in rest totul a fost ok.

- Avem si un VW Touran in familie, masina cumparata de noua, ca tot e huiduita p-aici : in 180.000 a schimbat o turbina si ambreiaj, dar masina asta e hyper utilizata si fortata numai prin oras.

M-am obisnuit cu ea si d-aia nu imi vine s-o vand, are personalitate! Pe langa asta, pretul scade foarte repede la un Renault.. nu-mi vine sa cred ca acum un Renault Megane 2004-2005 diesel costa cam 2700 Euro.

This post has been edited by cracky: 26 Jul 2013, 12:51

--------------------
Renault Megane Sedan 2 2004
+
ritter
post 26 Jul 2013, 13:52
Post #500

Membru autentic

Masinile harbuite si intretinute la nea Vasile in servis' vor manca bani indiferent de marca lor. Reno' este o marca populara, nu una premium. Este normal ca in primii ani sa nu ai probleme iar apoi sa cedeze una cate una (abia atunci se vede diferenta de rezistenta a materialelor si componentelor fata de marci premium din grupul VAG).

Strict la Megane, totusi majoritatea belelelor sunt pe versiunile M2.1, dupa facelift si aparitia M2.2 lucrurile s-au imbunatatit simtitor.
Acuma, sa fiu sincer, eu nu prea am avut probleme cu masina (am schimbat doar consumabile) dar nu o simt ca pe o masina de incredere/strong asa cum ma simteam in Octavia, de ex (ca sa nu mai zic de Golful 7 pe care il conduc acum)

This post has been edited by ritter: 26 Jul 2013, 13:58

--------------------
Fost Renault Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V 2007 Sport Dynamique
+
dumitrescuandrei
post 26 Jul 2013, 14:18
Post #501

Membru autentic

QUOTE(M i h a i @ 26 Jul 2013, 11:15)
ori un Rs cu Gpl  04.gif  dacă tot facem mișto...  In altă ordine de idei, mașina nouă este mașină nouă .  Topicul asta trebuia facut în doua variante : 1.Fiabilitate pt cine a luat megane II de nouă și 2.Fiabilitate pt megane II achiziționată sh.
*

Pt ce sa i pui GPL la Rs cand cosuma doar atat?(poze) Si consuma atat pt. ca e un Reno smile.gif).....Doar ca a fost cam la vale drumul smile.gif

In alta ordine de idei, intr adevar Megane`ul nu este etalon cand vine vorba de fiabilitate.DAR pot sa spun ca daca este intretinut ca la carte nu face chiar atat de mute probleme.Am avut 6, am ramas cu 2, care au acum 280, respectiv 400k.Singura care mi a facut probleme(multe) a fost una si singura care am cumparat o SH, avand doar 10k pe bord cand am cumparat o...In schimb am avut octavia care a fost o dezamagire totala(nu o critic, poate am avut eu ghinion). VW nu am avut si nici nu cred ca o sa cumpar datorita pretului.Pentru firma prefer masini mai ieftine si sa le intretin corespunzator, decat masini scumpe.Ca masina personala din grupul VAG ma tenteaza doar A5 dar am preferat sa mi cumpar Rs ul de acum fiind si un pic mai ieftin si poate mai potrivit pentru varsta mea.Singura chestie care ma irita e ca vad cate un membru cu 3-4 posturi, cu un megane cumparat sh, care are 7-8-9 ani ca vine si critica megane`ul.Mi se pare just sa il critice un posesor care are masina de NOUA.

Attached thumbnail(s)
Fotografie0107.jpg ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 808
Fotografie0108.jpg ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 872
Fotografie0109.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 841
Fotografie0110.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 824

--------------------
Renault Fan . .
Muuulte Renouri/Dacii
+
gunslash
post 26 Jul 2013, 18:48
Post #502

Membru incepator

Andrei nu am intrat aici sa ma cert. Era vorba despre fiabilitate >100k. Nu cred ca mentioneaza undeva ca se refera doar la renouri luate de noi. Parerea mea ca meganul este o masina de cenzurat la nivel de fiabilitate e formata pe baza problemelor pe care le-am avut EU la masina in conditiile in care zic eu a fost intretinuta. .Nu cu revizii la serviceuri noname in sensul asta.mai am un priwten care are in familie 2 meganuri tot sh tot cam din 2005+- un an. Cam aceleasi probleme plus ambreiaj schimbat la ambele pe la 140k. In fine. .

--------------------
+
tolo
post 27 Jul 2013, 11:53
Post #503

Membru

lasand cearta deoparte ....asa arata EGR-ul meu dupa 270k . inainte si dupa curatare + tubulatura ( 1.5 dci 85 cp + 1 mânz )

This post has been edited by tolo: 27 Jul 2013, 11:56

Attached thumbnail(s)
phpAGFYQpAM.jpg ( Size: 66.57k ) Number of downloads: 301
phpKV8RwsAM.jpg ( Size: 63.77k ) Number of downloads: 749
phpCZaXNCAM.jpg ( Size: 51.23k ) Number of downloads: 223
phpOO2NCaAM.jpg ( Size: 58.73k ) Number of downloads: 223
phpbb9NxPAM.jpg ( Size: 49.84k ) Number of downloads: 224
php9cb4MBAM.jpg ( Size: 34.75k ) Number of downloads: 227
php8gVbdhAM.jpg ( Size: 49.81k ) Number of downloads: 240
phphcvlHUAM.jpg ( Size: 47.51k ) Number of downloads: 233

--------------------
renault megane - buc 2008 1.5
+
tolo
post 31 Jul 2013, 17:17
Post #504

Membru

ce va fi dupa megane ???? japoneza ? sau CE E NEMTESC E LUCRU SFANT.

--------------------
renault megane - buc 2008 1.5
+
uxeluder
post 2 Aug 2013, 09:36
Post #505

Membru incepator

Vin si eu cu o contributie.

Megane Sedan 2004 1,5dci 80cp cumparata sh la 83 000km, rulata in RO

Pe langa consumabile am mai schimbat:
-129k km macara geam sofer
-139k km sticla oglinzi laterale - s-a ars incalzirea celor originale
-142k km ambreiaj (dupa atata bucuresti i-a ajuns si lui)
-146k km supapa EGR- luata de la dezmembrari, s-a dus intr-un an. Merge foarte bine fara de atunci. Fiind euro 3 nu se supara si nu zice nimic in bord. Trecut 2 ITP-uri fara, nu scoate mai mult fum decat normal.
-155k km suport esapament spate - rupt aproape complet
-159k km suport motor
-165k km termostat - s-a dus garnitura si am pierdut tot antigelul pana la nivelul lui. Noroc ca am vazut ca altfel puteam face praf motorul. Era bine sa fie o atentionare ceva, lipsa antigel.
-176k km comutator marsalier, vas lichid parbriz (s-a dezlipit la o imbinare de unul singur), panglica airbag volan.
-184k km condensator AC (radiatorul din fata, mancat de sare), sudat teava AC (mancata de sare in dreptul unui suport).

Pe langa ce e mai sus, dar intr-un fel consumabile in ro: pivoti, 3 bielete antirului, 2 seturi bielete, capete de bara, flanse amortizor, amortizoare fata (facute inainte sa o achizitionez), bucsi bara stabilizatoare, bucsi cadru motor, baterie..

Acum, cat de fiabila e sau nu, greu de spus.

Acum are 190k km motorul merge bine, nu consuma ulei (imi e greu sa masor variatia, sub 100-200gr in 10 000km), masina e comfortabila, mare si consuma putin.

Eu unul sunt cat de cat multumit si cred ca un renault nou, luat de nou in special tine mai bine. Mai ales ca s-a imbunatatit calitatea si la Renault.

This post has been edited by uxeluder: 2 Aug 2013, 09:37

--------------------
Renault Scenic 3 / Megane 2.1 2010 1,5dci 85cp / 2004 sedan 1,5dci 80cp
+
b76bgaarh
post 2 Aug 2013, 12:03
Post #506

Membru autentic

From: Bucuresti

a mea tocmai a trecut pragul din titlu.

urmeaza sa ii schimb tampoanele de la motor ca smuceste cand il opresc.

This post has been edited by cj98czh: 7 Aug 2013, 22:40

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
megane1
post 6 Aug 2013, 14:53
Post #507

Membru autentic

From: Moinesti

megane sedan 1,6 16 v. 1 iunie 2007 . masina noua
acum am 169.000 km.

am schimbat :
-in garantie : sezut scaun sofer
- in afara garantiei : de 2 ori placute frana fata originale , 1 data discuri fata (acum la 168.000km cu "promotie" renault ) , 1 data flanse amortizor pe fiecare parte (originale ) , 2 x brat suspensie fata (pivot+brat+bucse, originale ) ; bielete de directie TRW (la 165.000 km ) ; capat bara dreapta TRW .

Personal sunt foarte multumit de masina si de modul cum se prezinta . mai putin problema recent aparuta, cu apa in buzunare portiere fata smile.gif

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
M i h a i
post 7 Aug 2013, 18:54
Post #508

Off : Pt domnul de la Cj care moderează preferențial (asta cu preferential este ™ ), dacă faceai o treabă bună apăsai pe delete incepând cu postul 504 (topicul este despre fiabilitate , nu despre ce mașină ne-am luat plus că de acolo a deviat tot) și lăsai posturile 529 , 535 și cel în care am fost 99 % on, dar nooo, probabil s-a întrerupt wireless-ul când ai vrut să bagi aspiratorul...Greșesc cu ceva? wink.gif

--------------------
------ ------ ------
+
cj98czh
post 7 Aug 2013, 22:41
Post #509

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

M i h a i - acu este ok?

Am sters in mare viteza toate discutiile alea care nu aveau ce cauta, astea mi-au scapat ...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
centurion
post 9 Aug 2013, 14:51
Post #510

Membru autentic

Cum nu am gasit un topic dedicat reviziei de 120.000 km (ci doar unul pentru 120.000 km la dCi), scriu aici. Am facut revizia aferenta km de mai sus, am schimbat tot ce se schimba dpdv consumabile, mai putin pompa de apa. Masina are pompa de apa cu care a venit din fabrica. Mi s-a spus ca nu este nevoie sa se schimbe nici de data asta pentru ca este OK, asa ca nu am schimbat-o.
Pret : 2244 lei. Reprezentanta oficiala, ca de fiecare data.

In rest, nici o problema.

--------------------
- - -
+
23 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 09:34
Dacia