Faze de laudat, Intr-o tara de .....
![]() ![]() ![]() |
Faze de laudat, Intr-o tara de .....
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Piedone cu cine a facut contract, tot cu Prigoana? Ca numai in sectorul 5 s-a plans asta ca au fost favorizati altii la licitatie.
Ieri de dimineata, cand am facut stanga sa intru pe Iuliu Maniu(eram cu Megane-ul), a alunecat masina, s-a dus direct pe banda 2. Banda 3 era plina de zapada. Am avut noroc ca nu venea nimeni. Un pic mai incolo, de la intrarea in Electronica si pe langa Cotroceni, curat ca in palma. Erau 3 sau 4 camioane cu lame care mergeau in sir indian. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Camioanele alea nu mergeau, erau parcate acolo, chiar inainte de semafor la Leul. Idioti, abia am putut sa fac dreapta din cauza lor cu depasire pe banda 2.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cand am trecut pe la 10 acolo erau opriti, dar era curat. Pe la 12 30 cand m-am intors se plimbau.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
las',ca nici cu rumanii nu mi-e rusine..este a doua oara,in iarna asta,cand am coborat sa dau zapada de pe locu' de parcare..toti ne plangem de primarii dar,si cinstitii locuitori ai capitalei ar trebui sa puna kru la treaba..am zis mereu ca poate intra in functiune puterea exemplului..ete fleosc..toti ,probabil,comenteaza din spatele perdelelor..ca-i mai vad..eu am si raz si lopata de metal..si le manuiesc fara teama..observ barbatii cum dau repejor zapada de pe masini si pleaca in derapaje apoi..sleaurile inghetate zac printre blocuri mult si bine..sa fie ma-sa a naibii care o da cu razu-n gheata! pt protectia masinii mele eu sparg gheata pe 3 laturi ,destul, ca sa dorm linistita noaptea..iarna trecuta am facut la fel..si mi se pare normal..desi, chiar ,n-am probleme cu pneurile tot ma agit sa scap de gheata..da' munca-i pt tractoare,vorba ceea..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu am plecat aseara pe ninsoare si drum cu 3-4 cm de zapada de el si azi m-am intors pe drum uscat ca vara, curatat impecabil...parca pe criza se face treab mai multa si mai buna, si poate si mai ieftina
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(semit @ 3 Jan 2011, 23:00) PRIMARUL PIEDONE.. JOS PALARIA!!! sectorul 4 este ”la negru” atat pe bulevarde cat si pana pe ultima straduta ale blocurilor de nefamilisti de la Aparatorii Patriei (Aleea Moldovita pentru cunoscatori).. spre surprinderea mea si in sect 5 'negrul' a bagat utilaje...chiar si pe unele stradute dintre blocuri... Semite...trebuia sa mentionezi Moldovita..ce amintiri placute ![]() This post has been edited by M i h a i: 4 Jan 2011, 13:06 |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
iarna asta au avut noroc , nu a fost rece asfaltu ca sa se depuna si nu a fost necesar sa dea cu nimic pe jos , daca e negru e pentru ca asa a vrut natura , nu vanghelie
ps : la prima zapada cand s-a mai pus putin pe jos nu am vazut nici un utilaj |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
eu am vazut in sect 5 utijale care degajau zapada si aruncau cu sare...este drept..si natura a tinut cu noi...dar au fost si utilaje..spun asta pt ca am vazut..
|
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pe aceasta cale tin sa adresez cateva cuvinte primarului din sectorul 6:
Baaa tarane!!!! Vezi ca sectorul 6 are in componenta si MILITARI. Nu numai bd iului maniu! |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
M i h a i |
![]()
|
am auzit ca in sect 6 nu este nevoie de deszapezire pentru ca toti au gume de iarna..iar deszapezirea nu conteaza...
|
--------------------
------
------
------
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu stau in sect. 6 si n-am gume de iarna
![]() Si in sensul celor spuse se DRK mai adaug: Baaaaa taraneee, iarna trecuta cand ai trimis tractoristii sa dea zapada aia mare dintre blocuri, de ce naiba nu le-ai zis ca lama se monteaza oblic, ca daca o pui dreapta de aia impotmolesti tractorul intre blocuri.... ![]() Baaaaa taraneee, gropi ( transee de fapt ) sunt si printre blocuri, nu numai pe bulavardele mai mari. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() Daca si tu din Dr. Taberei te plangi atunci a mai ramas crangasi ca parte a sectorului 6... Ce-mi plac stradutele care la capat au numai gheata pe jos si tu cand te gandesti sa pui frana realizezi ca te vei opri undeva mult mai in fata decat credeai ![]() M-am oprit linistit si le-am dat o punga de sare sa aiba ce imprastia pe jos ![]() This post has been edited by DrK: 6 Jan 2011, 14:58 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Totusi si soferii sunt vinovati. Trebuie adaptata viteza, cand vezi ca sunt portiuni ciudate mergi si tu incet si aia e. Pana la urma in orice tara se depune zapada repede, vin ele autoritatile dar vremea e vreme. Ati vazut ca si in Anglia a fost dezastru cu zapada, deci nu e numai la noi jale.
Suntem aproape toti vinovati de cum circulam pe astfel de vreme, hai sa nu mai dam vina pe primari. Aici ma includ si pe mine ca mi se intampla in fiecare iarna sa merg mai tare decat ar trebui si cand franez sa vad cum ma tot duc in fata. Ca am avut noroc si n-am niciun accident la activ, asta e altceva. Dar tot vina mea e. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bun exemplu cu anglia... acolo ninge in fiecare an si de aia autoritatile sunt luate prin surprindere, spre deosebire de austria unde ninge din an in paste si de aia au strazile curate.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Pai in camp se depune zapada mai repede
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 6 Jan 2011, 15:13) iarna trecuta.clio 1.4 gume de iarna carne multa. straduta cu santuri facute in zapada,cam cum e acum pe jos. viteza? a 2-a 1000 rpm. ajung in intersectie, franez sa ma asigur. si franez,si franez si ajung sa traversez intersectia in frana. gheta ca pe floreasca pe sub zapada in interesectie. tot eu eram vinovat? |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu am spus ca toti soferii care au probleme iarna sunt vinovati, evident ca uneori chiar n-ai ce sa faci, sau esti luat prin surprindere.
Dar de foarte multe ori si noi suntem vinovati, si nu numai iarna... Dar e mai simplu sa dam vina pe autoritati si pe drumuri decat sa recunoastem ca nu am adaptat viteza. Al dreq Baselu cum mi-a apasat el mie pe acceleratie de aveam 100 prin pasaj si n-am mai putut opri ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
GLS Curier... La 7.50
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Urgent Curier...in mai putin de 24h mi-au adus un colet de la Suceava...
![]() Asa ca....Fujifilm S2800 HD ![]() This post has been edited by eduardsebe: 13 Jan 2011, 16:16 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Tamango |
![]()
|
Am un cumnat taximetrist, tocmai i-a luat carnetul pentru neacordare de prioritate
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Posta romana, marti a fost depus la posta coletul si inca n-am primit nimic (CT-
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
fan CURier - joi depus colet pentru Braila. inca e in livrare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Poate ar fi trebuit să postați la faze de toată jena, voi cei doi de dinaintea post-ului meu?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
semit |
![]()
|
http://www.realitatea.net/barbat-impuscat-...uba_809662.html PUNCT! NERO 2011 EDITION.. BURNING RROMS!
This post has been edited by semit: 2 Mar 2011, 18:34 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
La mai mare!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Corect ! Multisession sa fie ! Exact asa vreau sa procedeze politia din ro cu toti infractorii :
|
--------------------
------
------
------
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
...si la mai multi!
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Toata lauda pt anchetele si reportajele facute de Carmen Avram. Prin profesionalism, seamana cu Lucia Hossu Longin.
http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Pre...n_Avram-41.html This post has been edited by Dan73: 4 Mar 2011, 10:49 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:08 |