Faze de laudat, Intr-o tara de .....
![]() ![]() ![]() |
Faze de laudat, Intr-o tara de .....
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
in sfarsit au inceput sa se miste lucrurile in privinta asta..pacat de bietele animale..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Aseara Seria 7 nou pe Panduri, mers lejer, la Razoare semnal sa se bage pe alta banda, la iesirea din rond din nou semnal.. la intrare in AFI din nou semnal + cedarea trecerii celor care veneau de pe drumul cu prioritate..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ne minunam cand merge unul civilizat cu un BMW,este?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Nu...e doar "febra" masinii noi. Stai sa vezi cand se plictiseste de ea...Aici nu vb doar de BMW ( am avut si eu unul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu mai repede as crede ca era un sofer de meserie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
semit, am ajuns sa consideram normalitatea ceva iesit din comun ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sunetul de semnal acuma la bmw-urile din romania sunt pe melodia lui minune- asa ca nu ne mai minunam la pus semnalul
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
era chiar un tip pe la 40 de ani cu sotia..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Imi place sa merg in afara orasului in spatele tipilor cu masini scumpe care merg calm. Imi dau o senzatie de siguranta.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Se va vota o lege care obliga la absolvirea a minim 8 clase inaintea sustinerii examenului pentru permisul de conducere. Mi-as fi dorit sa fie 10 .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca invata mai mult in aia 2 ani de liceu ? Eu mi-as fi dorit sa se ceara bacalaureatul ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
cread |
![]()
|
Tamango , ar fi si mai bine ce zici tu .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Tot respectul pentru Daniel Ghita ca a ajuns in Finala K1 2010.Sa-i tinem pumnii!(cred ca e bun topicul unde am postat)
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
respect ca respect , da cu pumnii de ce nu da ?
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Nu stiu ce a fost cu el azi.Ma asteptam la mai mult.Nu a lovit cu pumnii aproape deloc.Parca nu si-a dorit victoria,nu stiu...Nu a avut aceasi atitudine care a avut-o cand l-a batut pe Zimmerman.A meritat Saki victoria,a lovit mai mult.Asta este.
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Prea defensiv a fost Ghita. Poate la anul va ataca mai mult. Oricum, respect pentru ca a ajuns acolo.
Sper ca Aerts va iesi campion! Incredibila determinarea din meciul cu Schilt. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
Nu cred,e prea obosit,prea lovit.Overeem sta mult mai bine.Nu se stie,poate Aerts va face inca o surpriza.
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
cread |
![]()
|
Sincer ,nu mi-a placut niciodata cum lupta Ghita ,,, si nu-l suport si datorita nesimtirii pe care o afisa cand statea cu picioarele pe scaun in restaurant Favorit acum vreo 4-5 ani .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ca om, nu-l cunoastem iar pe mine, sincer, nu ma intereseaza cum e in afara vietii sportive. Noi il apreciem sau criticam doar dpdv sportiv.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Adrian00 |
![]()
|
Sorin
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Nu a fost sa fie nici anul asta. Aerts a fost prea obosit dupa meciul cu Schilt. Oricum, si Overeem merita din plin titlul.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu unde merge dar aici cred ca e cel mai bine...mi-au placut mult acesti colindatori,foarte originali si au un aer putin american...chiar se pricep sa cante acesti oameni
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
in mod mai mult decat surprinzator:
am fost azi la finante sa imi platesc impozitul pe ultimele 3 luni la PFA si am rezolvat tot in 15 minute!!!! INCREDIBIL! ma asteptam sa stau cel putin vreo 4 ore la cozi, si sa dau de doamne scarboase, varsta a 3-a, 100+kg etc. nu a fost asa. am nimerit doamne de treaba si operative! hai ca se poate!!!! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La Trezoreria Sectorului 1 erau vreo 2 domnisoare chiar foarte bune, una din ele voluptoasa si cu niste decoltee...
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 11 Dec 2010, 19:21) Nu a fost sa fie nici anul asta. Aerts a fost prea obosit dupa meciul cu Schilt. Oricum, si Overeem merita din plin titlul. Eu sunt fericit pt ca am castigat un bax de bere Corona...am pus pariu ca Overeem iese castigator...am avut dreptate..Ghita..a avut tactica proasta si o conditie fizica jalnica...a fost cel mai slab fizic dintre toti...dupa doua runde este mort...Overeem a primit cadouri si din partea lui Ghita (un Saki accidentat) dar si din partea lui Shilt care la distrus pe batranul Aerts..si nu a mai contat in finala...marele pierzator este Schilt...tactica proasta.. Padre...tot sa platesti.. ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
PRIMARUL PIEDONE.. JOS PALARIA!!! sectorul 4 este ”la negru” atat pe bulevarde cat si pana pe ultima straduta ale blocurilor de nefamilisti de la Aparatorii Patriei (Aleea Moldovita pentru cunoscatori).. pentru sectorul 3 vedeti la faze de toata jena...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai devreme nici sectorul 6 nu o ducea asa bine... nu stiu ce au patit anul asta.. deci se poate incadra fara probleme la de toata jena
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Putem adauga si sectorul 2 la faze de toata jena.
![]() Piedone asta confirma inca o data ca foarte multe chestii depind de calitatea oamenilor care au decizia in mana. Probabil ca a facut niste contracte asa cum trebuie facute cu firmele de dezapazire si ca ele se si respecta..nu-s doar acoperire pt jefuirea banilor publici. ...si cam am banuiala ca bugetul de la sectorul doi il depaseste binisor pe cel de la sectorul 4 ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Jan 2011, 23:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:10 |