Faze de laudat, Intr-o tara de .....
![]() ![]() ![]() |
Faze de laudat, Intr-o tara de .....
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
330e
2021
|
|||
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
De laudat mi se pare organizarea de la TIFF de anul acesta.
Ieri seara, la proiectia de noapte din centru a fost cam frig, scaunele de plastic erau destul de reci si cum batea si o briza lejera, s-a cam dardait de frig pe la miezul noptii. Azi, s-au prins de faza si toate scaunele aveau husa cu pernita pe sezut si spatar; in plus, la intrare te intrebau daca doresti o patura. Pret bilet: 5 lei. Doza Ursus + chips: 6 lei. De laudat e si faptul ca a inceput la fix. De laudat e faptul ca la final, lumea dadea paturile inapoi. Ce dreq?! Am inceput sa ne civilzam? ![]() PS: proiectia din seara asta a fost Vallanzasca. Recomand. ![]() Au fost invitati Monica Barladeanu si Michele Placido (a.k.a. Cms. Corrado Cattani din La Piovra). This post has been edited by Bwwlan: 5 Jun 2011, 00:04 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ieri in intersectia "varzita" de lucrarea astora cu podul...cheiul dambovitei intersectie cu mihai bravu. Intre masina mea(aveam geamul deschis) si alta un nene politist care dirija cu mainile...si la un moment dat baga doua fluiere catre unii care nu erau atenti la semnele lui. In secunda 2 se uita la mine si zice jenat "ma scuzati"...i-am zis ca nu e problema si am ramas masca, n-am mai vazut pana acum politist de circulatie sa se scuze pt nici un motiv, daramite pt ca ti-a fluierat la ureche.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O fi nou, las'ca are timp sa ia apucaturile celorlalti
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bwwlan: Ai fost cumva la TIFF si in 2009?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
A inceput reasfaltarea drumului european E 70 (DN5), Bucuresti-Giurgiu, in zona Jilava-1 Decembrie-Adunatii Copaceni.
Sincer sa fiu, nu credeam ca voi apuca sa vad asta. Ma refer nu la carpelile anuale, ci la facut drumul ca la carte: sapat cam 2 metri adancime, refacut baza drumului, si asa mai departe. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
http://www.realitatea.net/ucigasii-lui-mar...ata_846911.html
Nu este la noi in tara, dar este o faza de laudat. |
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
asta nu rezolva nimic
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu a zis nimeni ca rezolva.Doar ca putem invata de la vecinii unguri cum sta treaba cu condamnarile si speram ca sentinta sa mai bage putina frica in cei care au apucaturi de genul.
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
La noi primeau in jur de 20 de ani, nu? Parca vazusem la TV cum unul de a violat si ucis o fetita mica 'risca' 25 de ani sau ceva de genul. Frumos.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
da ,cam asa, dar ieseau dupa 12 pt buna purtare.A l e x - ai auzit ca ''risca'' .De la riscat pana la sentinta finala mai dureaza.Un violator iese dupa 5 ani.
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Eh, sa speram ca si la noi in tara pedofilii au parte de un tratament special din partea colegilor de puscarie.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
desi nu-i sentinta finala imi doresc din tot sufletul ca garoii aia jegosi sa primeasca pe viata..toata stima pt judecatoarea care a avut sange in ea sa propuna asta desi unu' dintre jegosi a injurat-o..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Am parcat azi (ca un nesimtit ce sunt- pe buna dreptate) in fata portii unui locuitor din centru (am zis ca pentru 5 minute) i-am blocat poarta ce mai. Cand m-am intors si i-am vazut pe proprietari ca le claxonau frate de se auzea de la mare distanta (mi-a crapat obrazul de rusine) , inainte sa urc in masina m-au vazut , eu cerandu-mi scuze peste scuze m-asteptam sa-mi umple frigiderul de carne.
Erau de fapt 2 masini cu Nr. de Germania ce doreau sa iasa (familii de sasi in vacanta) care spre surprinderea mea, m-au rugat sa nu mai parchez in fata portii chiar mi-au recomandat un loc mai jos de ei , fara nervi , fara injuraturi , fara ton ridicat . Am ramas uimit de reactia lor , eu nu stiu daca asa fi reactionat asa de calm . Mai exista si oameni foarte civilizati in lumea asta , dar se pare ca destul de putini la noi in tara . O faza demna de laudat intr-o tara de ....... This post has been edited by Maxy25: 23 Jun 2011, 20:14 |
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
iulia_boris |
![]()
|
indiferent de durata nr.de telefon in bord este suveran..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Eu unul am spus de mai multe ori ca unii au mare noroc de faptul ca tara lor de bastina este in Europa si nu in SUA la faptele lor.Acolo ii prajea.Sau ii injecta.Stiu ca pentru unii suna urat si nu e frumos sa vrei sa vezi pe altul mort dar unii chiar merita pedeapsa capitala pentru ce au facut.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am vrut sa povestesc si eu ce a patit unu dupa ce si-a lasat masina parcata 10 minute in apropiere de moxa.. dar stric farmecul topicului.
Cert e ca depinde cum ai norocul. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
Ce a patit? A luat bataie?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu... doar si-a gasit masina personalizata cu diferite cuvinte de dimensiuni diferite.. nu cred ca le-a scapat vreo bucatica de tabla.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Se mai intampla si prin Galati....Este un magazin la mine peste strada si parcase un batranel cu un Logan acolo.Toate bune si frumoase.A 2-a zi ghiciti ce?Omul isi gaseste toate cauciucurile gaurite frumos parca cu model (model de cutit ma refer
![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/p...are-342436.html cum o fi sa fii pe la mijlocu' podului?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
chestia e destinata pentru limitarea nr de victime/pagube materiale pt ca in asemenea situatii nu pot fi salvati toti(e cinic, dar adevarat), dar daca si functioneaza, unii mai au o sansa
cat despre intrebarea ta, mai bine sa nu afli raspunsul niciodata.... This post has been edited by mariusscout: 26 Jun 2011, 10:48 |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
iti inchipui ca mi-am dat seama de destinatia acestui sistem..cat despre ce-a de-a doua afirmatie iti pot spune ca nu-s multe persoane ingrozite si terorizate de cutremure cum sunt eu..cum eu le-am 'prins' pe toate cele 3 memorabile la etaju' 8 n-are rost sa continui..incepand cu '77 si terminand cu '9o..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Soferii NU folosesc oglinda retrovizoare, voi credeti ca se voi uita la niste panouri?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Te inseli! Acum aproximativ o saptamana, stand la stop pe banda vecina, o fatuca scotea de zor limba si se tragea de obraji la retrovizoare. Cand a observat ca o privesc, s-a facut instantaneu ca o ridiche si a demarat cu "scart"!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
iulia_boris |
![]()
|
'oleo..nasol..pacat de masina..oricate spume as' face nu cred ca as' putea strica masina cuiva..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 19:33 |