Faze de laudat, Intr-o tara de .....
![]() ![]() ![]() |
Faze de laudat, Intr-o tara de .....
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pare destul de nou laptop-ul din reportaj
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
bine zis ''pare'' ..
|
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
M i h a i si eu am vazut eroarea , aproape ca apucam sa comannd cate ceva cand oprisera comenzile iar preturile nu erau la resigilate ci la produsele noi , iar un DSLR de 30 de milioane costa doar 270 lei , o plama de 30 de mil era 2 mil si tot asa , erau noi si nu resigilate .
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Frumos din partea lor, eu am gasit pe un site romanesc acum vreo 2 ani (am uitat cum ii spune, unul mic, nu de talia emag) care avea pretul 0 la un laptop. L-am comandat, am primit e-mail ca trebuie sa spun ce "configurare" vreau, ca sa-mi spuna pretul. Le-am zis ca era 0, il vreau pe cel de 0 ron... M-au luat la misto, la propriu, ceva gen "DA, E GRATIS REPEDE CA SE TERMINA OFERTA!!!"
Acum nu ma asteptam sa mi-l dea gratis, dar macar un simplu "Ne cerem scuze, a fost o greseala" ar fi fost ok. De asta am si dat comanda, vroiam sa vad cum reactioneaza. Probabil daca prindeam eroarea pe emag as fi facut o comanda mica, ca nu m-as fi asteptat sa o onoreze. Apropo, imi miroase putin a "marketing," probabil vroiau si ei sa apara pe la stiri. Nu sunt 100% sigur ca e pe bune. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
strategie de marketing 100%!!!!!! si-au castigat o gramada de clienti si inca cateva mii de vizualizari pe site... de acum inainte tot fomistul roman o sa stea geana zi si noapte pe emag sa vada doara-doara se mai intampla inca o data "greseala"
![]() de ce oare fix la 2 noaptea s-a intamplat chestia asta? daca se intampla la pranz? mai onorau comenzile (care probabil erau x10) ? come on... bravo lor ca au gandito din timp! This post has been edited by ipiq: 2 Aug 2010, 21:41 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sa nu mai vorbim de faptul ca multi clienti s-au plans de serviciile lor sau relatiile cu clientii... Dar acum toti vor spune "WOW... eMag si-au onorat comenzile, sunt seriosi!!"
Nu vreau sa fiu inteles gresit, cumpar f. des de pe eMag si de obicei cand caut ceva, acolo e primul site unde ma duc. Nu mi-au facut niciodata probleme si sunt 100% multumit. Uneori sunt prea scumpe produsele, dar atat. Totusi, nu stiu, vorba ta, fix la 2 noaptea acea eroare? Cam suspect. Sunt curios daca n-a fost o lichidare de stoc? ![]() Reclamele TV costa enorm si o firma ca eMag isi poate permite sa achite diferentele de preturi din acea "eroare" ca parte din bugetul pentru marketing, nu? Plus ca tin minte cum ceva asemanator s-a intamplat la IBM acum multi ani. Dar deh, poate a fost pe bune... Cine stie? Eu oricum raman clientul lor cat timp nu mi-o "trag" in posterior precum alte magazine online din Ro. Nu ma intereseaza vorbele altora sau stirile TV... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar daca a fost o manevra de marketing, nu inteleg care e problema?
![]() Ei oricum au avut multe promotii de craciun cu laptopuri si telefoane la jumate din pret... stocuri limitate, care sunt atat de mici incat sa nu prinzi nimic si sa te oftici... in rest e laudabila initiativa. Alte firme iti trimit vouchere cu 5 lei si iti vand produse folosite ( stim noi despre cine vorbesc )... |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
Nu e nicio problema si oricum nu putem dovedi, era doar o ipoteza. Precum am spus, sunt client fidel eMag de multi ani si nu ma afecteaza cu nimic intamplarea...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e de la noi din tara, dar poate asa invata si politia romana cum se procedeaza:
Elveția: Amendă de 1 milion de dolari pentru o viteză de 290 km/h Proprietarul unui Mercedes SLS AMG a fost surprins de aparatul radar al poliției elvețiene cu 290 de km/h, într-o zonă în care viteza era limitată la 120 km/h. Șoferul a rămas fără mașină până la plata amenzii de un milion de dolari. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
M i h a i |
![]()
|
ce treaba are politia cu legile unei tari..? nu ''MAI'' face legile...ei sunt niste functionari... la noi sa se faca strazi,sosele...autostrazi...si pe urma amenzi.....la noi sta bine treaba...odata cu radarele tip nou accidentele sunt din ce in ce mai putine...
|
--------------------
------
------
------
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stam prea bine pe partea cu amenzile. Pentru un sofer de bani gata, care oricum sunt garla la noi in tara, nu conteaza o amenda de 700ron, insa una calculata in functie de salariul/averea lui, da.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
Cinste doctorului de la spitalul Sf. Pantelimon care are grija de mama, pentru a 2-a oara a refuzat spaga, prima data sambata la internare, a 2-a oara azi cand mai avea un pic si ma injura ca-i dau spaga. Maine incerc cu o sticla de "jack" poate accepta... Cinste si baietilor de la Smurd pentru promptitudine si acelasi refuz de a lua o mica "atentie". In totala antiteza sta insa doctorul care m-a operat acum 2 saptamani de menisc si mi-a cerut direct si clar peste 200 euro pentru o operatie subventionata in totalitate de casa de asigurari, si care dupa 1 saptamana la schimbarea pansamentelor m-a lasat sa astept 4 ore (la acelasi spital).
This post has been edited by cristixxxlog: 10 Aug 2010, 19:14 |
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
- B-XXX-LGF
2011
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Cinste acelor persoane si sanatate de la Dumnezeu!
|
--------------------
megane 2.1
hatchback
- VF1 SMR205 33920325
2005/1.5dci / 74kw / 101cp Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
A l e x |
![]()
|
Acum o amenda de 1 milion de dolari mi se pare exagerata, dar totusi la noi e jenant cum pe un drum unde limita e de 100 km/h sa zicem, ori te prind cu 151 km/h ori cu 300 km/h, tot aceeasi amenda e. Nu mi se pare normal.
Ar trebui sa fie suma direct proportionala cu viteza... Si urmarile la fel... Pai tot 3 luni indiferent de viteza? Dar deh, altfel cum s-ar mai plimba domnii senatori cu S-uri, M-uri si AMG-uri daca nu ar sti ca scapa usor? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Amenda e de 1 mil. de CHF. Pe aici se zvoneste ca viteza asta ar fi un record in Elvetia. Normal in timpul noptii nu prea primest flash-uri de la camere.
Stau acum sa ma gandesc ce-a fost in mintea astuia cand se vad clar camerele instalate pe marginea drumului? Tipul e suedez, banuiesc ca si ei au sisteme de camere si radare fixe... aaa...si daca radarul a inregistrat 290 km/h, nu vreau sa stiu ce arata indicatorul pe bodul SLS-ului....probabil vreo 300. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mi se pare extraordinara viteza cu care lucreaza echipa de constructori la podul peste centura din stefanesti. Zilnic vad sectiuni noi montate. Asta noapte pe la ora 10 turnau beton. Ce sa mai, e placut sa vezi profesionalism in tara asta.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Da?..Las' ca recupereaza pe Soseaua Odaii unde bat apa in piua
![]() This post has been edited by Dan73: 7 Sep 2010, 23:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
pai daca primesc fonduri cred si eu..
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 7 Sep 2010, 23:01) mi se pare extraordinara viteza cu care lucreaza echipa de constructori la podul peste centura din stefanesti. Zilnic vad sectiuni noi montate. Asta noapte pe la ora 10 turnau beton. Ce sa mai, e placut sa vezi profesionalism in tara asta. Preferi repede și foarte prost sau încet și prost? ![]() |
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si la tunari se misca bine....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
am vazut azi pe autostrada echipe de muncitori care "colectau" praful si nisipul adunat intre sensuri, pe portiune adintre balustrade. mereu blamam autoritatile ca fac doar de ochii lumii si mizeria ce s-a adunat pe zona aia nu o strangea nimeni. dau uite ca azi erau frumos 2 persoane care aveau lopeti si saci ca ii umpleau frumos, si acolo unde trecusera ei, intr-adevar se vedea si asfaltul
![]() bine, probabil ca aceastra "mentenanta" se face o data la un an probabil, ceea ce e doar praf in ochi, la propriu ![]() deci, si pt atata sunt multumit. ma taxe pt orice vor ei am tot platit pana acum si rezultat nu zero, ci cu minus. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Toata stima pt felul cum arata masina. E de laudat
![]() Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 320.56k ) Number of downloads: 461 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
asa ar trebui sa pateasca toti
![]() This post has been edited by UXE: 25 Oct 2010, 20:20 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
in romania doar ungurii mai au c oaie sa se ia de tigani
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am vazut azi un mos care a ridicat o punga de pe jos. initial am crezut ca face colectie, dar a arncat-o la primul cos de gunoi
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Adi86 |
![]()
|
QUOTE(sadi @ 10 Nov 2010, 14:21) am vazut azi un mos care a ridicat o punga de pe jos. initial am crezut ca face colectie, dar a arncat-o la primul cos de gunoi ![]() Si totusi e trist....ca am ajuns sa apreciem cand cineva face un asemenea lucru, cand pentru altii e perfect normal ![]() Si asta pentru ca se intampla atat de rar... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 03:30 |