Glitschig, ce nu merge tocma' perfect
![]() ![]() ![]() |
Glitschig, ce nu merge tocma' perfect
pcs |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Dragi colegi, necaz mare si mirositor... Dupa putini Km cu laguna mea, am un miros in masina puturos rau. Am avut si la megane, am rezolvat cu un spray cu furtun si o spuma alba, bagata prin toate conductele. Intrebare :
-Unde este filtrul de polen in laguna 3 (banuiesc ca nu e diferenta si la coupe), e nevoie de demontat ceva, sa-l schimb ? Mai stiti si alte metode de scapat de miros si fara sa demontez ceva ? Metoda cu spray-ul nu e asa de buna, desi te scapa de miros, ramane o mazga pe conducte. Cred ca primul pas e sa schimb filtrul de polen, da', nu stiu unde este... ![]() |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
EL-TORO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 31 July 10 From: BUCURESTI ![]() |
ca sa schimbi filtrul de polen trebuie sa demontezi jumatate de bord.
sunt multe plastice de dat jos, nu-ti recomand sa faci operatia de unul singur in fata blocului. tot asa si cu filtrul de motorina, trebuie demontata roata dreapta plus protectie roata. nemtii, fac masinile mult mai simplu la schimbat filtre... |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
GT Line/2.0 dCI/150 CP/2010
|
|
digioptic |
![]()
|
QUOTE(EL-TORO @ 8 Feb 2011, 13:01) Huh, credeam ca au mai evoluat si ei...Unde crezi ca-mi schimb filtrul de polen de la megane ? In fata blocului ! ![]() ![]() Bine, sa nu se inteleaga ca ma zgarii la punga daca ma duc la service, dar efectiv, cum zice Stoiceasca, nu am timp. Si sa astept pana la revizie... ? ![]() |
--------------------
--------
------------
|
|
EL-TORO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 31 July 10 From: BUCURESTI ![]() |
recomandabil este sa se scoata filtrele de polen (sunt doua), dat cu spray si lasat pe recirculare o perioada de timp, dupa care montat filtrele noi.
nu scapi de spray de curatare instalatie de aer, ai o bacterie care la umezeala se inmulteste rapid. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
|
|
digioptic |
![]()
|
Sunt convins de asta, ca fara schimbarea filtrului de polen nu scap. Doua zici...?
![]() ![]() http://www.reno.ro/Revizie-60-000-Km-sau-3...I-t203217.html# Hm, 6 minute cu demontare jumatate de bord, nu prea e ca la meganul meu, cred ca au mai evoluat totusi. ![]() This post has been edited by digioptic: 8 Feb 2011, 14:07 |
--------------------
--------
------------
|
|
EL-TORO |
![]()
|
din fabrica masina vine cu un filtru de polen dintr-o singura bucata.
la schimbul pe care l-am facut eu la reprezentanta, mi-au pus un filtru format din doua bucati puse cap in cap. norma de timp pe factura mea este de 0,4 ore. in jur de 30' dureaza toate afacerea dar de demontat jumatate de bord nu scapi... 8 Feb 2011, 15:35: Uite ce zice in lista de manopera la colegul care a postat-o, 0.1 ore manopera la schimbare filtru polen. Asta inseamna 6 minute ?!?!?! ![]() http://www.reno.ro/Revizie-60-000-Km-sau-3...I-t203217.html# Hm, 6 minute cu demontare jumatate de bord, nu prea e ca la meganul meu, cred ca au mai evoluat totusi. ![]() [/quote] INLOCUIRE FILTRU HABITACLU: 0.3 ore - 29.76 RON (Pret/ora 80 RON fara TVA) vezi ca 0.1 ore te-ai uitat la manopera filtrului de aer, ala e in compartiment motor mult mai rapid de schimbat. This post has been edited by EL-TORO: 8 Feb 2011, 14:35 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
|
|
digioptic |
![]()
|
Asa e, scuze, e 0.3 ore la polen...
Foarte tare, acum m-am uitat mai atent, service-le ala are ore-monopera ieftine si ore-manopera mai scumpe... ![]() This post has been edited by digioptic: 8 Feb 2011, 14:47 |
--------------------
--------
------------
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@digioptic : vezi ca in pagina 2 a topicului Laguna 3 gasesti topicul "Tutorial pentru schimbarea filtrului de polen, schimbarea filtrelor de polen laguna 3" unde colegul itadrian descrie operatiile. La service mi-a spus ca ei schimba filtrul pe partea soferului, dar nu am intrat in detalii. Se pare ca si el a avut aceeasi problema.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
digioptic |
![]()
|
@pcs, merci frumos. Foarte tare, este EXACT ca la meganele 2 din dotare. In cazul asta nu e nimic greu. Sa vad de unde iau filtre acum.
Multumesc inca odata ! ![]() |
--------------------
--------
------------
|
|
JustInTime |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 22 August 06 ![]() |
pentru schimbarea filtrului (de fapt a filtrelor, confirm ca sunt 2) se demonteaza DOAR torpedoul. L-a schimbat mecanicul sub ochii mei. Aprozimez ca i-a luat cca 10 minute, maxim 15.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 2.0 DCI 150CP CVA Privilege
|
|
EL-TORO |
![]()
|
depinde si ce alte instalatii mai ai in torpedou, la mine a fost mai complicat...
Attached thumbnail(s) DSC06077.JPG ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 739 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Ai Carminat?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, CNC.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
EL-TORO |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Frumos bord
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
EL-TORO |
![]()
|
asa a fost echiparea GT-Line - optional
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pe GT line nu puneau tomtom?
|
--------------------
DS
5H
|
EL-TORO |
![]()
|
Sistem Navigatie Carminat cu comenzi pe consola centrala si ecran color 7'' Radio 6CD MP3 BOSE Bluetooth, Audio Connection Box
Pack 4 (Proiectoare eliptice BI-Xenon+MBL cu reglaj dinamic, oglinzi rabatabile electric si Card inchidere/deschidere si demaraj Maini libere" )" Oglinda interioara electrocrom si parasolare laterale si luneta Pack 3 ( Scaune fata cu incalzire si reglaj electric pentru sofer + tapiterie mixta piele cu Alcantara + pedalier aluminiu si bagheta decor aluminiu) - am vrut BOSE, Bluetooth, Audio Connection Box si nu se putea pune in alta combinatie decat cu Carminat. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ihi. Merci pt lamurire.
|
--------------------
DS
5H
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Dragii mei, posturile 364-382 sunt off-topic. Care sunt defectiunile reclamate de voi? Mai repede cautati ceva despre revizii, filtre de aer, sisteme de navigatie, echiparea GT-Line.
|
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
digioptic |
![]()
|
QUOTE(tse @ 15 Feb 2011, 16:56) Dragii mei, posturile 364-382 sunt off-topic. Care sunt defectiunile reclamate de voi? Mai repede cautati ceva despre revizii, filtre de aer, sisteme de navigatie, echiparea GT-Line. De ce ne certi... ![]() Uite, sincer acum, am intrebat si eu o chestie ( adevarat, puteam cauta ) si doi colegi foarte amabili si-au rupt din timpul lor si mi-au raspuns. Eu cred ca asta inseamna forumul, nu ? |
--------------------
--------
------------
|
|
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De ceva vreme a aparut un troncanit in zona haion spate, initial am zis ca e capacul de la portbagaj, apoi ca e bancheta da se pare ca nu e niciuna din astea, cand trec peste multele denivelari din bucuresti troncane ceva... tin sa cred ca e haionul. A mai avut cineva zgomote deastea prin spate, poata ma lumineaza si pe mine ca nu gasesc ce troncane
merci |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Laguna_III |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 2 February 10 ![]() |
Se pare ca atunci cand ploua mai des/intens intra apa multa in usa-spate, usa aflata in diagonala cu scaunul soferului; in ultima vreme auzeam un "clipocit" destul de tare in mers, mai ales la frane (initial am crezut ca se aude motorina din rezervor); in final am constatat ca se "umple" usa cu apa; pe 19 mai 2011 masina iese din garantie (3 ani); tipul de la Renault s-a suparat pe mine ca le-am facut o solicitare SCRISA sa verifice si alte chestii, in acelasi timp cu operatiile de la revizia de 45.000 km; mi-a spus ca s-a luat patronul de ei toata ziua (nu am inteles de ce); nu stiu ce sa fac: sa le prezint problema doar VERBAL si sa astept sa o rezolve sau sa fac o sesizare SCRISA? Pare ceva grav? Sa fie doar chederele ? Cam cat ar dura rezolvarea problemei? N-as vrea sa o las iar in service...
Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP
May,2008/Dynamique Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
|
|
digioptic |
![]()
|
Verifica scurgerile, colmatate si infundate cu norori sau alte mizerii.
Intratul apei in usa e un proces normal, este daca vrei, traseul de scurgere a apei din caroserie. Prin usa si prin alte parti in zona haion sau grila din fata parbrizului... In zona de jos a usilor, sunt niste scurgeri... |
--------------------
--------
------------
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
Asteapta sa se rezolve pana pe 17-18 mai. Daca nu fac nimic, faci o solicitare scrisa pe 18 mai...si daca o vor rezolva intr-o luna tot pe garantie intra.
This post has been edited by didiland11: 11 May 2011, 09:04 |
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
SAVAGE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 22 June 06 ![]() |
Am o problema veche,ce-a tot fost remediata si care tot reapare.
Este vorba despre spatarele scaunelor din fata(placa aceea de plastic),care se tot desprind din armatura scaunului de care sunt prinse prin intermediul unor cleme de plastic. Acele cleme s-au largit iar in momentul in care te asezi pe scaun aparatoarea de plastic aflata in spatele scaunului sare. Am incercat: 1)adaugarea de material pe nervura in asa fel incat clema sa intre mai fortat....n-a tinut. 2)scoaterea aparatorii si prin incalzire cu un jet de aer cald remodelarea clemelor.....a tinut cam 3 luni dupa care problema a reaparut. Orice sugestie este binevenita........ |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- CT 81 LAG
INITIALE 2002 / PRIVILLEGE 1.5DCI 81KW 2009
|
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SAVAGE @ 12 May 2011, 09:30) Am o problema veche,ce-a tot fost remediata si care tot reapare. Este vorba despre spatarele scaunelor din fata(placa aceea de plastic),care se tot desprind din armatura scaunului de care sunt prinse prin intermediul unor cleme de plastic. Acele cleme s-au largit iar in momentul in care te asezi pe scaun aparatoarea de plastic aflata in spatele scaunului sare. Am incercat: 1)adaugarea de material pe nervura in asa fel incat clema sa intre mai fortat....n-a tinut. 2)scoaterea aparatorii si prin incalzire cu un jet de aer cald remodelarea clemelor.....a tinut cam 3 luni dupa care problema a reaparut. Orice sugestie este binevenita........ La mine a fost ceva similar. Iesea capacul scaunului. Asta de cand m-am intins eu sa iau ceva de pe bancheta din spate. Un mecanic (zic pe privat de unde) a modelat cu mana spatarul scaunului (partea din sarma groasa) si nu mai am nici o problema. In speta, a pus genunchii pe partea exterioara si a tras cu mainile de sarma aceea pe care se prinde capacul..Nu mai am nici o problema de atunci. This post has been edited by tse: 12 May 2011, 09:51 |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:43 |