Glitschig, ce nu merge tocma' perfect
![]() ![]() ![]() |
Glitschig, ce nu merge tocma' perfect
cretu22 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
1.5 dci 2011
|
|||
Florinut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 17 March 07 ![]() |
QUOTE(ProfiBv @ 16 Aug 2019, 15:00) Eu ti-am spus sa vezi temperaturle aratate de senzori . Nu doar sa te uiti de greseli , cu testerul. Daca unul dn senzori iti arata eronat (in cazul tau , mai putin ) calculatorul poate gandi ca nu intrunesti conditiile.... Da turatia ventilatiei interioare ,pe manual , la maxim si temperatura cere-i low Vezi si filtru de polen ... Pe manual, la maxim si LO merge brici. Pe automat face figuri, acum e clar! Sa fie vreun senzor? Nu-mi este clar care e legatura cu filtrul de polen (a fost schimbat anul trecut in octombrie cu ocazia reviziei). |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 2011 Black Edition
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.142 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
Nu-mi este clar care e legatura cu filtrul de polen (a fost schimbat anul trecut in octombrie cu ocazia reviziei).
Lipsa debitului de aer prin vaporizator duce la inghetarea lui si deci , la decuplarea compresorului automat . Cat te costa sa scoti fltru sa-l verifici , pana la programarea la service? S-ar putea sa ramai uimit! Fa o poza cu blitul activ in locasul filtrului... This post has been edited by ProfiBv: 16 Aug 2019, 19:40 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
shtrumphy83 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 28 September 10 ![]() |
QUOTE(cretu22 @ 16 Aug 2019, 15:05) Salut Tot o problema cu clima am și eu: de ceva vreme mi s-a părut ca nu baga aer rece tot timpul. Am testat la n drum lung și am văzut ca indiferent de setările de aer, bagă frig doar in mod ciclic, adică 5-10 minute bagă frig, iar apoi fără sa schimbi absolut nimic bagă aer la temperatura obișnuita. ș-apoi iar bagă frig. Asta Chiar dacă Temp e setată pe Low. A doua problema: de la ultima revizie băieții mi-au setat geamul Sofer sa coboare doar puțin la fiecare apăsare. Cum se poate reveni la modul in care apăsați o singura data și cobora tot? Multumesc Salut, la geam am patit si eu asta si a trebuit sa las geamul putin cate putin pana jos si tot asa pana l-am urcat,cand am ajuns cu el sus am continuat cu vreo 2-3 apasari lungi dupa care geamul a functionat normal, cine m-a invatat imi spunea ca se decalibreaza cursa geamului si asa s-ar recalibra inapoi. Cel putin la mine asa a mers |
--------------------
renault
laguna 3, 1.5dci 110 HP
2011 live to ride
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
Nu știu dacă se vede in fotografie,dar e o para albă pe colț unde e ceasul ,nu pronunțată tare dar se vede mai alb zona aia ,știe cineva de la ce poate fi?
Attached thumbnail(s) IMG_20190911_190130_1.jpg ( Size: 991.45k ) Number of downloads: 209 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Posibil există o zonă cu presiune mai mare pe ecran acolo. Dacă e de mult așa, e doar o problemă de estetică.
This post has been edited by gabize: 13 Sep 2019, 19:05 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
BigDaddyAdy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 1 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Daca schimbi luminozitatea bordului, isi schimba intensitatea?
|
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
GT 205TCe 2009
- B 666 BIG
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
Demult nu e să zic ,cam de vreo 2-3 ani ,daca schimb luminozitatea se restrânge mai spre colț dar observă mai puțin ,o sa vad cînd am timp poate mă uit la el
Mulțumesc de răspunsuri This post has been edited by andru1973: 13 Sep 2019, 20:08 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
BigDaddyAdy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 1 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa fie vreo lipitura rece pe placa. Incearca sa desfaci displayul si sa vezi daca ledurile par a avea aceeasi intensitate. Daca unul e mai luminat, incearca sa apesi cu ceva de plastic pe placa prin zona aia mai ales pe la rezistori.
Daca sunt toate la aceeasi intensitate, inseamna ca e o problema cu lcd-ul. This post has been edited by BigDaddyAdy: 15 Sep 2019, 07:08 |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
GT 205TCe 2009
- B 666 BIG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:45 |