Camera foto
![]() ![]() ![]() |
Camera foto
VyRuZ |
![]()
|
||
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Extract ala nu era bun de nimic decat daca fundalul era complet diferit de subiect. Gen, stiu eu, chroma.
Rotobrush e altceva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
un review amuzant... probabil ca nu o sa mai cumpere un nikon in viata lui. Mai ales dupa ce a dat bani seriosi pe acel aparat si a fost dezamagit
![]() nikon-f6-review.jpeg camera de care este vorba http://www.amazon.com/Nikon-camera-35mm-bo...98188055&sr=8-1 un pret micut de 3.200$ ![]() This post has been edited by rtBK: 20 Feb 2011, 09:48 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
A l e x, VyRuZ, multumesc, o sa vad ce pot face si cu ce pot face. Intai trebuie sa ajung sa fac pozele, dar inaitne de asta trebuie sa ajung sa iau un trepied...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Despre Canon SX 130 IS ce imi puteti spune? In gama lui de pret isi merita banii sau e loc si de mai bine?
http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat-fo...--pAJ4345B002AA |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Am gasit un site cu aparate foto ieftine (daca e sa faci comparatie cu alte site-uri). Sungura problema e ca nu au ambalajul produselor, dar ei spun in descriere ca produsele sunt noi si sigilate.
Stie cineva mai multe, sau a cumparat cineva vreun aparat de pe acest site? Nu as vrea sa dau banii si sa ma trezesc cu ceva folosit si resigilat . http://www.aparate-foto-digitale.com/canon...-sx-130-is.html |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sunt refurbished, folosite la expozitii prin strainatate... daia nu au ambalaje. Prin state e ceva normal.. vezi www.cameta.com
This post has been edited by rtBK: 7 Mar 2011, 23:01 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ma intereseaza si pe mine o camera foto compacta de zi cu zi, preferabil Canon. M-am oprit asupra acestora. As vrea pareri ale celor care se pricep.
This post has been edited by cristio_79: 22 May 2011, 16:09 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Linkul nu este bun.
O camera foto pana in ce suma ? Eu recomand nikon pentru compact. Pentru dslr, canon. This post has been edited by BannedHost: 22 May 2011, 18:10 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
rtBK |
![]()
|
sunt curios cum ai ajuns la concluzia asta
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am pus din nou link-ul.
M-ar interesa pareri ale celor care se pricep cat de cat in domeniu sau care au avut experiente cu aceste camere sau unele foarte asemanatoare. Ar fi mai bine sa aleg cu acumulatori Li-Ion sau acumulatori AA? This post has been edited by cristio_79: 22 May 2011, 17:50 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
@rtBK
http://www.digital-slr-guide.com/canon-vs-nikon.html http://www.dpreview.com/reviews/nikond80/page22.asp Diferentele nu sunt semnificativ de mari. Depinde si din ce perspectiva te uiti. Dupa mine pentru a "manui" un Nikon trebuie sa ai ceva talent fata de canon care mai user friendly. si se poate continua la nesfarsit. Cristi, linkul iar nu e bun. Pune linkul direct fiecarui aparat foto in parte. Acumulatori AA ni-mh sunt mai la indemana fata de LI-Ion This post has been edited by BannedHost: 22 May 2011, 18:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
rtBK |
![]()
|
mai bine da numele fiecarui aparat si bugetul de care dispui.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cristio_79 |
![]()
|
Da, mai devreme mergea. Le pun pe fiecare in parte:
- Canon PowerShot A800 - Canon PowerShot A3100 IS - Nikon Coolpix L23 Vreau ceva pana in 400, nu ma intereseaza ceva scump, am spus si mai sus, ceva de zi cu zi. Tocmai am intrat pe un site strain specializat si am vazut o comparatie intre cele 3. Sunt destul de multe fotografii facute cu ele in diverse moduri. Concluzia a fost ca A800 face cele mai bune poze si a obtinut punctajele cele mai mari. Chiar si un necunoscator ca mine isi poate da seama de acest lucru studiind respectivele poze. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
rtBK |
![]()
|
asta e cel mai bun compact la pretul asta http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat-fo...PixJX200blackEE
Evita nikon l23 si din cate vad cele 2 exemple canon nu stau prea departe de nikon |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cristio_79 |
![]()
|
Multumesc!
Chiar arata bine, o sa caut pe site-urile specializate review-uri si poze facute. Din pacate nu am gasit mare lucru despre Fuji, pe nicaieri nu este specificata autonomia acumulatorului, pozele au dimensiuni cam mari. Este, intr-adevar, peste cele 3 prezentate de mine. This post has been edited by cristio_79: 22 May 2011, 20:06 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Salutare, Va rog sa ma lamuriti/sfatuiti si pe mine in privinta unui aparat foto Olimpus SP600UZ, ce stiti despre el....merita sa achizitionez asa ceva? Mentionez ca este SH... Va multumesc anticipat.
25 May 2011, 11:23: Nimeni ...? ![]() This post has been edited by Codrin-Bacau: 25 May 2011, 11:23 |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am filmat doua zile cu un Canon 5D Mark II cu niste obiective foarte ok. Acum imi dau seama de ce lauda unii Nikon... Pentru ca sunt nebuni.
![]() Glumesc, glumesc... Pana si rtBK lauda 5D-ul din cate tin minte... Oricum, superb aparat. Singura problema e ca acum cand ma uit la al meu mi se pare o sapuniera penibila ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Da, superba 5D MII .Totusi crezi ca se merita diferenta de 1700 $?
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Depinde. Obiectivele sunt cele mai importante, deci daca ai bani doar de 5DII body, mai bine iei 550D/600D + obiective decat sa arunci toti banii pe un body si apoi sa filmezi cu obiective ieftine.
Daaaar, daca ai bani si iti faci un 5D ca la carte, nu se va compara cu restul jucariilor. Parerea mea. Oricum diferentele sunt minore, asta-i adevarul. Dar e ca si cum te-ai intreba daca merita diferenta dintre un monitor de 24" si unul de 27". Pana la urma, ambele sunt mari si isi vor face treaba, dar daca ai bani de ala de 27", de ce nu? Oricum... Nikon sugeeeee ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
daca ai bani de 5d mk ii... mai bine astepti sa apara iii.
my2cents ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
am gasit un kodak,probabil aruncat la nervi,pe jos..intr-o balta,din pacate..digital cu cardu' in el si cu acumulatori..la 8,2 megapixeli..ma gandesc oare merita reparat sau aruncat? eu l-am desfacut bucati si l-am curatat cumva da' cred ca are bube mai mari..se pricepe careva p-aci sa ma sfatuiasca?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Buuun, doresc o camera foto noua cu pretul intre 600-900 de lei si ptr ca din comparatia caracteristicilor nu prea imi dau seama de calitate, v-as ruga sa imi recomandati una bucata aparat foto.
Prefer acumulatori AA in locul celor Li-Ion ptr ca am deja si imi convin mai mult dar din cate vad is fff rare cele cu baterii AA. ![]() Nu am nevoie de zoom 1mil.x ca nu ma uit la craterele de pe luna si nici trepied nu cred c-o sa-mi iau. Va multumesc anticipat ptr orice recomandare. This post has been edited by alex0507: 20 Jun 2011, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
QUOTE cristio_79 - Canon PowerShot A800 - Canon PowerShot A3100 IS - Nikon Coolpix L23 Vreau ceva pana in 400, nu ma intereseaza ceva scump, am spus si mai sus, ceva de zi cu zi. Tin sa-ti aduc la cunostinta cateva detalii spre a-ti usura alegerea . Ti-as recomanda - Canon PowerShot A3100 IS eu am tot un Canon dar un A 540 (nu cred ca se mai fabrica acum , l-am luat acum 6 ani si l-am folosit la greu nu l-am iertat) aparatul merge super pentru ceva de zi cu zi (zoom optic 4X , digital 5X la vremea aceea era OK), iar in cazul - Canon PowerShot A3100 IS zoom optic 4X , dupa parerea mea suficient pentru asa ceva, zoom digital 12 X , un card de memorie de cel putin 2 GB , in rest succes la pozat . ![]() La Fuji sfatul meu nu te baga (mai ales la ceva pana in 400 ron) in schimb cele mai performante pe la 1100 ron in sus sunt OK alea isi merita banii. This post has been edited by Maxy25: 20 Jun 2011, 21:17 |
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
A l e x |
![]()
|
Cristi A: Indragosteste-te de un Canon sau Nikon.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Cristi A |
![]()
|
Alternativa era D3100 dar parca tot nu ma conving cu marimea. Stiu ca e oarecum un compromis dar cred ca l-as avea la mine mai des decat un D3100... Totusi inca sunt deschis la pareri
![]() Cred ca pe saptamana viitoare se definitiveaza. LE: Samsung-ul il iau cu 420 euro, D3100 ar fi 500 ![]() This post has been edited by Cristi A: 21 Jun 2011, 12:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE(Maxy25 @ 20 Jun 2011, 22:11) Tin sa-ti aduc la cunostinta cateva detalii spre a-ti usura alegerea . Ti-as recomanda - Canon PowerShot A3100 IS eu am tot un Canon dar un A 540 (nu cred ca se mai fabrica acum , l-am luat acum 6 ani si l-am folosit la greu nu l-am iertat) aparatul merge super pentru ceva de zi cu zi (zoom optic 4X , digital 5X la vremea aceea era OK), iar in cazul - Canon PowerShot A3100 IS zoom optic 4X , dupa parerea mea suficient pentru asa ceva, zoom digital 12 X , un card de memorie de cel putin 2 GB , in rest succes la pozat . ![]() La Fuji sfatul meu nu te baga (mai ales la ceva pana in 400 ron) in schimb cele mai performante pe la 1100 ron in sus sunt OK alea isi merita banii. cumpara tu mere de anu asta ca acu 5 ani perele erau super bune. zoom digital... APA DE PLOAIE 2 gb... pentru... 300 de poze? si cu fuji care-i problema ca n-am inteles cristi A: vezi si sony nex This post has been edited by rtBK: 21 Jun 2011, 12:45 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cristi A |
![]()
|
M-am uitat atent si la NEX-3 dar ma descurajaza putin flashul atasabil (pare cam fragil) si faptul ca se controleaza cam tot din meniu. Ca si pret e putin mai ok, la 400 euro cu obiectiv 18-55. Si da, arata mai bine decat samsung-ul si are ecranul mobil, dar fara EVF (daca conteaza)
This post has been edited by Cristi A: 21 Jun 2011, 12:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 00:11 |