Camera foto
![]() ![]() ![]() |
Camera foto
geomvp2nite |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am scris mai mult si ti-am raspuns la fiecare paragraf, dar apoi mi-am dat seama ca fac spam aiurea, mai ales avand in vedere ca probabil clipul tau e doar o joaca si nu e nevoie de o discutie atat de lunga pe tema asta.
Am pastrat doar o bucata mica din el mai jos, pentru ca mi se pare ceva valabil in multe cazuri, nu doar in clipul tau. "Eu consider ca stii engleza destul de bine si poti intelege si alte sensuri ale cuvintelor din titlul, nu doar acela de masina prabusita." Dar asta cred ca e primul gand care vine in mintea omului cand aude de 'fallen angel' la o masina. Ai spus mai sus ca vrei ca omul sa tina minte titlul, deci e clar ca l-ai pus cu un scop si nu la intamplare. Cati crezi ca vor vedea 'fallen angel' ca pe ceva pozitiv? In subconstient se vor astepta sa vada un accident, sau probleme cu motorul, sau ceva de genul... Dar repet, e doar parerea mea. Si nu te poti baza ca stiu toti engleza si inteleg perfect cel mai subtil inteles al unui termen. Din contra, tu ai vazut cum stie romanul engleza? Citeste niste romgleza de pe acest forum ca sa-ti faci o idee. Cand pui un titlu in engleza ori trebuie sa fie foarte clar, ori sa nu insemne nimic si sa fie pus la misto. Daca il pui cu un anumit inteles subtil, fii sigur ca nu il vor intelege prea multi. Ma rog, hai ca n-are rost sa mai dezbatem problema. Ma intorc la mistouri despre prietenul meu Lacurentiu69. Multa bafta in continuare. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
A fost realizat pe fuga, intr-un timp foarte scurt. Nu a fost ceva organizat + ca ajutoarele m-au abandonat in ultimul moment
![]() ![]() Oricum sunt destule greseli pe care le realizez treptat dupa fiecare vizionare. Eu sincer nu pot sa zic ca e un clip plictisitor, dar pare nitel fara scop. Daca ii adaug o a2a parte ca parte principala si las asrta ca o prezentare ar fi mai bine? Cat despre engleza...unii nu cunosc nici limba romana, daca o luam asa. ![]() Dar ceva bun are totusi clipul? ![]() |
--------------------
renault
megane hb
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ah... Pardon. E tastatura de vina.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Mai nou editez pozele pe tv... prin hdmi-laptop-Samsung led 81''.
De ce naiba pe laptop poza arata asa si asa, iar pe tv e super... adica pe tv verdele e verde, iar pe laptop e un verde inchis. Laptopul nu e o vechitura, nu are nici 1 an macar, dell inspiron, i5 parca etc. Poate o sa-mi spuneti ca trebuie calibrat ecranul... ok, dar ceilalti care vor vedea poza o vor vedea cum? ![]() ![]() ps: daca pe laptop incerc sa aduc poza la aceleasi culori ca pe tv, in momentul in care o trec pe tv, poza e arsa-ireala etc 3 Sep 2013, 19:47: ......... This post has been edited by eugenTL: 3 Sep 2013, 19:47 Attached thumbnail(s) 20130826_DSC_0499mic.jpg ( Size: 698.45k ) Number of downloads: 407 image.jpg ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 416 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
și la mine este aceeasi treabă , eu zic să faci rost de un colorimetru și de un monitor pe măsură...culorile de pe ledul tv 81 sunt foarte saturate și total ireale. Dacă nu poți face rost de colorimetru și de un monitor cât de cât ok eu zic să le editezi numai pe laptop, lasă culorile saturate ale tv-ului......Asta este simpla mea părere... Bineeee, probabil este si chestie de gust, mie îmi plac pozele prelucrate fin , spre deosebire de alții care doar le satureză la maxim si obțin niște culori ireale, neplăcute pt mine.
This post has been edited by M i h a i: 3 Sep 2013, 20:03 |
--------------------
------
------
------
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai nevoie de stație grafică și monitor dedicat pentru a putea face o calibrare apropiată de 100% cu realitatea. Pe laptop, indiferent de configurație, trebuie să accepți ceea ce ai, nu ai cum calibra. Eventual din softul plăcii video (sau altele), dar jucându-te cu RGB, saturație, luminozitate, contrast... Destul de greu.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
EugenTL - ai editat o poză și te-ai dus să o scoți la laboratorul foto din capătul străzii? Să vezi acolo diferență de culori între ce ai dus si ce iese
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
M-am interesat si aveti dreptate..insa calibrarea monitorului si cumpararea unului profi se merita doar daca si printezi pozele si faci bani din asta...
pt postare pe web nu e nevoie pt ca degeaba faci tu poza cat mai reala, 99% din cei care se uita la ea o vor vedea oricum altfel. Deci in concluzie cel mai bine e sa editezi poza astfel incat sa-ti placa pe monitor, iar monitorul sa fie setat cat mai ok. later edit: mihai mi-am adus aminte ca am facut asta candva cand nu aveam asa multa treaba cu domeniul asta si eram ofticat ca nu iesea cum o stiam eu ![]() This post has been edited by eugenTL: 3 Sep 2013, 21:23 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Eh, sa nu exageram. Orice monitor IPS e decent, poti lua si unul la 1400 RON, nu e nevoie sa dai 4900 pe unul de la Apple.
Chiar nu face banii aia. Daca la un Mac poti spune ca diferenta de bani o face softul si felul in care se misca, un display Apple nu are absolut nimic care sa-i justifice pretul. Da, e bun, e foarte frumos, sa zicem ca poate pretul lui din state de fix $1000 e mai uman, desi tot foarte mult e. Dar sa dai aproape 50 de milioane pe un monitor doar pentru aspect si pentru sigla Apple, asta chiar nu merita. Decat daca faci multi bani din acel Mac si atunci nu-ti pasa ca e o investitie. Dar asa, pentru un fotograf amator si pozele lui, chiar e mult. Mai bine iei un obiectiv de banii aia. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eugenTL |
![]()
|
exact..deja ma gandesc la un 8-10mm.. am fost in concediu in grecia si I-am simtit lipsa... m-am saturat sa trag mai multe cadre si apoi sa le dau photomerge, nici nu iese cum trebuie ca incadrare si pierd mult si din calitate.
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane hb
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Ganduri de Black Friday
![]() Deocamdata am: - Canon EF 40mm f/2.8 STM Lens - Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Lens Ca sa umplu golul in ce priveste "wide", ma gandesc la unul dintre obiectivele presente in attasament. Despre preturi, nu stiu ce sa zic, un pic mai scumpe pe Amazon dar parca am mai mare incredere in serviciile lor de curierat. Pareri? ![]() Attached thumbnail(s) F64.jpg ( Size: 150.69k ) Number of downloads: 80 Amazon.jpg ( Size: 69.68k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
eugenTL |
![]()
|
un wide am vrut si eu insa n-am avut noroc... am vrut si blit insa mai astept
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Madriann |
![]()
|
M-am decis sa nu ma mai scumpesc la tarate si ieftini la faina. Asa ca o sa iau ceva similar obiectivului stock, sa pot face si eu poze de grup, landscapes sau cladiri. Cred ca umple numai bine golul, va fi obiectivul standard. Cand voi filma sau voi face poze seara, o sa iau special pancake-ul de 40 mm/f:2.8 iar cand voi avea ocazia sa ajung in Kenya pentru wildlife, o sa iau 55-250...sau poate o sa-l si vand...vedem.
Asta e: 17-40 mm, f:4 This post has been edited by Madriann: 25 Nov 2013, 12:07 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Madriann |
![]()
|
OK, Sfantul Nicolae vine la noapte, pe mine m-a vizitat deja
![]() Am alunecat dintr-una in alta si m-am ales cu ASTA.: Nu am prea avut timp sa o testez dar intradevar, e fantastica in luminozitate redusa. Ca wide, in sfarsit am putut sa fac o poza de grup reusita, fara sa ma deplasez 7 metri in spate. La birou, azi dimineata pe la 7:40 (a fost redimensionata la 50%): This post has been edited by Madriann: 5 Dec 2013, 11:32 Attached thumbnail(s) IMG_0276.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 51 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Niste poze din weekendul trecut prin muntii patriei
Attached thumbnail(s) DSC_3570.jpg ( Size: 460.97k ) Number of downloads: 33 DSC_3601.jpg ( Size: 443.64k ) Number of downloads: 38 DSC_3695.jpg ( Size: 354.87k ) Number of downloads: 39 |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:01 |