Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa

semit
post 6 Apr 2008, 23:18
Post #91

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

din viata

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adila16
post 6 Apr 2008, 23:25
Post #92

mecanic aero (sau aerian?)

Group: Members

Exact.

Scoala vietii, rezumata in cateva cuvintele... wink.gif

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 - / aka Kurulina
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
btr
post 6 Apr 2008, 23:38
Post #93

Membru incepator

tare rau de tot.....

--------------------
renault 11 1980
+
sadi
post 7 Apr 2008, 08:21
Post #94

tanti moderatoreasa

intrebare:
- ce credeti, cine sunt mai inteligenti: femeile sau barbatii?
raspuns:
- desigur femeile! ati vazut vreodata o femeie care sa se casatoreasca cu un barbat numai pentru faptul ca alesul sau are picioare lungi?
tongue.gif

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
MuciX
post 7 Apr 2008, 08:33
Post #95

sunt un om bun

From: când în când

Barbatii rar aleg femeile dupa picioare, oricum le dau la o parte...

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
Flamingo
post 7 Apr 2008, 10:11
Post #96

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(MuciX @ 7 Apr 2008, 08:33)
Barbatii rar aleg femeile dupa picioare, oricum le dau la o parte...
*

Corect. Acum asteptam replica lui Sadi... radmasa.gif

In alta ordine de idei, constatarile de mai jos le stiam si eu de ceva vreme, ma rog, am primit "textul" pe email, am ras, normal... dupa care l-am forwardat nevesti-mii... Asa, de-al dreaq ce saunt... icon_mrgreen.gif dar imi permit totusi sa fac niste rectificari sau mai bine zis, sa va prezint cazul meu... Ce e scris cu rosu, imi apartine, desigur... si poate va regasiti si voi in ceea ce voi spune... rolleyes.gif

QUOTE(marian-j @ 6 Apr 2008, 22:05)
Fapturi gingase

Femeile sunt niste fapturi gingase, care nu se supara aproape niciodata. Si atunci cand se supara, o fac atat de delicat, incat, practic, nici n-ai cum sa-ti dai seama. Dovada stau si replicile de mai jos, cu care orice barbat care nu e gay se intalneste zilnic si din care doar niste paranoici ar putea deduce ca nevestele lor au capsa pusa, cand, in mod absolut evident, ele "n-au nimic".

1. "Macar pune-o-n chiuveta, daca n-o speli"
E intr-o dispozitie mai mult decat neprietenoasa, lucru pe care poti sa-l deduci cu oarecare usurinta si din faptul ca nici n-ai terminat de mancat. Are ca variante si alte replici la fel de dragute, cum ar fi: "Macar pune-le in cosul de rufe, daca tot le spala proasta", "Macar descalta-te, daca tot sterge servitoarea dupa tine", desi stim cu totii ca asta n-ar imbunatati cu nimic situatia.
Infdiferent ca o pun in chiuveta sau o las pe masa in bucatarie sau pe biroul de langa pat unde obisnuiesc sa mananc stand la televizor (apropo, eu daca nu vad ceva la TV, nu pot manca), tot nu spal farfuria. Pentru asta exista nevasa-mea si / sau soacra-mea.

2. "Ce sunt sosetele alea de langa scaun?"
Desi abil formulata, aceasta intrebare nu are decat un singur raspuns logic, o data ce sosetele de langa scaun sunt, de regula, chiar sosete, si mult mai rar pantofi, schiuri sau patine cu rotile. O intrebare cu ceva mai multa logica ar fi: "Cine sunt sosetele alea de langa scaun?".
Lasand la o parte formularea pe care raposatul Pruteanu ar fi "amendat-o" imediat, eu las sosetele de regula pe unde apuc si doresc sa le gasesc in acelasi loc. Deasemenea, sosetele pot fi inlocuite de chiloti, pantaloni scurti / lungi, tricouri de stat prin casa. Repet... Unde le las, acolo vreau sa le gasesc. Cand nu mai sunt unde stiu ca trebuie sa fie, nu ma pun pe cautat, pentru ca sunt convins 100 % ca ori sunt puse in cosul cu rufe murdare, urmand a fio spalate, ori sunt deja spalate si sunt pe sarma la uscat ori nevasta-mea a facut curat de ochii soacrei si le-a mutat locul, deci decat sa caut prin toata casa ceva, mai bine pun o intrebare directa si aflu imediat unde se alfa ce caut.

3. "O colega de-a mea a mers cu prietenul ei la teatru"
Bineinteles ca aceasta prietena ori nu exista, ori ca, de fapt, a stat acasa si si-a facut de lucru prin bucatarie, in timp ce prietenul ei (daca, totusi, acesta exista) s-a uitat la meci. Si chiar daca, prin absurd, lucrurile au stat intocmai, tot nu reusesti sa intelegi de ce te-ar interesa, asa ca, logic, intrebi: "Si?". Raspuns: "Si nimic".
Am trecut demult de faza asta si am reusit s-o fac sa inteleaga ca tot mai bine este sa imi spuna direct ce-o "doare". Astfel, dupa modelul "am fost cu X la o bere sau cutare ne-a invitat la o bere stiind ca pe cutare nu-l cunoaste si automat refuza sa mearga", am incurajat-o sa mai iasa si ea cu prietenele ei care nu prea exista... numai ca sa se mai echilibreze balanta si sa n-o mai aud ca sta ca "proasta-n" acasa.

4. "Asta nu puteai s-o pui acolo?"
Sa spunem ca stii ce reprezina "asta", desi, de cele mai multe ori, e greu sa ghicesti, o data ce tu esti in baie, iar ea in sufragerie. Deci, stii ce e "asta", dar nu stii unde e "acolo". Intrebi: "Unde?". Raspuns: "Nu mai conteaza".
Corect, numai ca a mea s-a cam saturat sa ma intrebe, cunoscandu-mi indiferenta si raspunsul. Nu, nu puteam s-o pun acolo. De fapt nu-ti pot citi gandurile. Nu aveam de unde sa stiu unde ai fi vrut sa pun asta. Chiar daca as fi pus-o "corect", tot nu ar fi fost bine, asa ca am pus-o unde mi-a venit. Multumita de raspuns ?"

5. "In seara asta iar te duci la bere?"
N-ai mai fost de o saptamana si nici nu intentionai sa te duci astazi. Cand, insa, ea stie mult mai bine decat tine ce-ai de gand, nu mai ai nici o sansa. Raspunzi, timid: "Nu". Te crede imediat: "E, nu!"
Asta se poate traduce in cazul meu, in seara asta iar te drinkuiesti ? De la bere am facut burta plus ca imi taie pofta de mancare, asa ca in ultima vreme am cam renuntat sa "consum" asa ceva... motiv pentru care am dat-o pe vin. Un pahar-doua, daca este rosu, este si spre binele ei...  biggrin.gif sau coniac / whisky in limite normale (de regula). Oricum, cand m-a cunoscut se lauda cu mine la prietenele ei ca eu sunt si mai haios si pus pe sotii cand mai beau un paharel si tin sa-i amintesc de fiecare data treaba asta, tot asa... de-al dreaq ce sunt. Si mai e ceva... cand nu beau, are impresia ca sunt nervos. Numai ea are impresia asta, ceilalti, nu. Ca sa n mai spun de faptul ca la orice petrecere i se pare ca doar eu m-am imbatat si ca o fac de ras. Cred ca stiti prea bine la ce ma refer, plus ca mi-au confirmat multi amici de-ai mei ca tot asa patesc si ei cu consoartele.

6. "N-am nimic"
De regula, femeile n-au nimic atunci cand nu scot o vorba trei ore (stiut fiind faptul ca femeile nu prea obisnuiesc sa vorbeasca) sau trantesc diverse lucruri prin casa (curatenia pe care, chipurile, o fac nefiind decat un pretext ca sa poata manipula lucruri si, altfel, sa le poata tranti fara ca tu sa-ti dai seama ca e plina de draci). naughty1.gif
Stiind ca astfel de reactii nu prea ma ating, in ultima vreme prefera sa nu mai spuna ca n-are nimic... plus ca ca eu nici macar nu o intreb. Daca simt ca s-a intamplat ceva, atac eu primul cu metodele mele... (ce s-a mai ntamplat la job, ce trafic am intalnit pe drum, de ce nu e paine si daca stia de ce nu m-a sunat sa cumpar, ca putea sa-mi puna altceva la "pachet" sau ca nu m-am saturat cu ce mi-a pus ea si am fost nevoit sa dau banii pe prostii de la fast-food, etc). Este cea mai mare greseala sa intrebi femeia ce are.

*

Si in incheiere , sper ca ati avut rabdare sa cititi pana aici, o sa va dau ceva ce probabil am mai postat pe forum candva si ce poate mai stiati si voi din viata de zi-cu-zi... rolleyes.gif

In ciuda previziunilor dintre cele mai sumbre facute de femei, barbatii care se despart de ele reusesc, totusi, sa supravietuiasca si singuri. Fie ca te desparti elegant (caz in care o spune din convingere), fie ca s-a terminat foarte prost (si atunci o spune cu speranta si placere),
femeia de care tocmai te-ai despartit nu-ti da nici o sansa ca o sa te
descurci singur.

E absolut convinsa ca, in scurt timp, o sa ajungi vai de capul tau, umbland pe strazi (unde, de altfel, o sa si stai) cu privirile ratacite si parul valvoi. N-o sa aiba cine-ti face de mancare (desi, avand in vedere ca nici ea nu gatea, corect ar fi: n-o sa aiba cine sa nu-ti faca de mancare), n-o sa aiba cine sa-ti spele hainele (respectiv, n-o sa aiba cine-ti spune sa opresti masina si sa intinzi si tu rufele alea) si n-o sa mai faci sex niciodata (si chiar daca o sa faci, n-o sa faci decat cu proaste, ea fiind, desigur, singura femeie inteligenta din lume care face sex).

Ei bine, cea mai mare revelatie a unui barbat care iese dintr-o relatie e aceea ca, de fapt, castiga foarte multi bani. Daca pana mai ieri era tentat sa-si injure sefii fiindca-l platesc prost si sa regrete ca n-a plecat in Canada dupa ce-a terminat facultatea, el va descoperi cu placere, la scurt timp, ca banii nu numai ca-i ajung de la un salariu la altul, dar ca-i si ramane un excedent frumusel. Facturile la intretinere, gaz si telefon i se vor parea, brusc, mult mai mici, banii de mancare un mizilic, iar hainele care pana atunci ii erau complet inaccesibile vor putea fi cumparate cu niste maruntis (ca sa fim sinceri, abia cand ramane singur un barbat
descopera ca fabricile de textile produc si haine barbatesti; de altfel, cele trei perechi de blugi pe care le are sunt cumparate, mai mult ca sigur, intre relatii).

Iar in ciuda oricarei logici, va fi surprins sa afle ca sa iasa cu cinci femei noi intr-o saptamana in oras poate fi mult mai ieftin decat sa stea acasa cu una singura. Singura problema care survine atunci cand esti singur si ai foarte multi bani e aceea ca, fiind barbat, esti tentat sa nu-i cheltuiesti, ci sa-i pui deoparte. Inutil sa va mai spun cine o sa-i cheltuiasca.

Revin ! smile.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
MuciX
post 7 Apr 2008, 10:22
Post #97

sunt un om bun

QUOTE(Catalin S. @ 7 Apr 2008, 10:11)
E absolut convinsa ca, in scurt timp, o sa ajungi vai de capul tau, umbland pe strazi [...]
Ei bine, cea mai mare revelatie a unui barbat care iese dintr-o relatie e aceea ca, de fapt, castiga foarte multi bani [...]
*

De aceea niciodata nu trebuie sa te iei dupa capul femeii, tre' sa dai dupa capul femeii. ph34r.gif

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 7 Apr 2008, 10:28
Post #98

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(MuciX @ 7 Apr 2008, 10:22)
De aceea niciodata nu trebuie sa te iei dupa capul femeii, tre' sa dai dupa capul femeii.  ph34r.gif
*

Sau direct in capul femeii (a se citi tampla, gura, maxilar, nas)... sau cum era ? biggrin.gif
Mucix... am inteles ideea, dar faceam si eu misto... Hahaha ! laugh.gif

Vreti sa-mi spuneti ca nu ati dorit vreodata sa"spargeti" fata vreuneia ? Nu va cred... rolleyes.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
aleksanders
post 7 Apr 2008, 10:43
Post #99

.

From: ...

nu exista femei urate- sunt doar barbati insuficient de beti

--------------------
. . . - .
....
+
A l e x
post 7 Apr 2008, 10:47
Post #100

Showing the fangs of rage

Ma da parca spuneai ca nu mai postezi. E a doua oara cand ne promiti asta si nu te tii de cuvant... Chiar niciun pic de onoare ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
xcss
post 7 Apr 2008, 10:47
Post #101

Born to Be Epic

Aaaaah... Iubire, bibelou de portelan... rolleyes.gif

LE: Se pare ca am nimerit-o involuntar... 04.gif

This post has been edited by xcss: 7 Apr 2008, 10:49

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Flamingo
post 7 Apr 2008, 11:29
Post #102

Membru "SPARKY Team"

Din aceeasi serie...
I: Cine iubeste si lasa... ?
R: Un barbat destept... biggrin.gif

Am promis ca revin...

Stiu ca s-a mai discutat pe aici, insa femeia ajunsa in functie de conducere, face tot posibilul ca din colega aia pe care o "iubeai", tineai la ea si pe care o mai ajutai din cand in cad sa se transforme brusc (de fapt cam in max 2 sapt), intr-o scorpie de prima clasa, care crezand ca daca se comporta asa, va face ca firma sa mearga mult mai bine. In realitate, isi aduce oameni noi de pe unde a lucrat, schimband echipa care muncea intr-o oarecare armonie. Plus de asta, spera (si de multe ori resuseste) sa obtina ceva actiuni in firma respectiva, iar daca mai da si cu "cooru" pe ici pe colo, in asa -zise "intalniri de afaceri", atunci parteneriatul cu marele patron este asigurat.

Si aici pot da cel putin 2 exemple, unde atentie, sotul care candva era coleg cu ea, accepta ideea, dar merge mai departe... "Pai ce sa-i fac ? Pana n-o prind, tac si merg mai departe. Si apoi acum avem 2 masini (de serv.), ne-am terminat casa (a se intelege ne-am mai construit un etaj), de la 400-500 USD cat aveam salariu, acum eu am 1000 iar sotia 2000 + actiuni in firma si lista poate continua.

Stiu, prosti sunt cei care accepta si care practit S-AU MARITAT si nu insurat.

--------------------
+
aleksanders
post 7 Apr 2008, 11:32
Post #103

.

From: ...

alex esti off topic

--------------------
. . . - .
....
+
A l e x
post 7 Apr 2008, 14:16
Post #104

Showing the fangs of rage

E cafenea. Vad ca ai o super onoare, tot spui ca pleci si dupa cateva zile te intorci si te faci ca ploua...

E clar biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
marian-j
post 7 Apr 2008, 14:38
Post #105

Membru autentic

From: Timișoara

Mai @Alex respectiv @aleksanders lasati-o in colo de galceava! tongue.gif
Haideti mai bine sa ne amuzam:
> Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva
> timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
> - Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... as fi vrut numai sa ma tii in brate.
> Am intrebat:
> - CUM ?!?! Ce ai acum ?
> Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama
> sa le auda:
> - Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu
> ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat.
> La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
> - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor
ce
> fac cu tine in pat?
> Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.
> In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca
sa
> petrec timpul cu ea.
> Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la
> sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva
> costume scumpe.
> Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe
> toate.
> A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis
> sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
> Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu
briliante.
> Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un
> pas faliment.
> Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de
tenis
> desi nu a jucat tenis niciodata...
> - Da, sigur, iubita.
> Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
> - Cred ca asta ar fi totul... Putem merge sa platim la casa.
> Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis:
> - Nu pot acuma, nu sunt dispus.
> Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
> - Cum ?!?!
> - Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si
> simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat,
ca
> sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa
> faci cumparaturi.
> Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare,
> am adaugat:
> - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza
lucrurilor
> pe care ti le cumpar?

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
xcristina
post 7 Apr 2008, 14:45
Post #106

Membru autentic

From: Ploiești/Tîrgu Mureș

Sa inteleg ca astea au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus??? icon_mrgreen.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
+
b76bgaarh
post 7 Apr 2008, 15:00
Post #107

Membru autentic

marian...de cat timp ziceai ca sunteti casatoriti????
ca sa stiu cat de repede se vad semnele arsenicului.....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
OVIDIUS
post 7 Apr 2008, 15:05
Post #108

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Hai sa fiu si eu un pic misogin: tongue.gif

De ce nu e bine sa faci sex cu femeile peste 40 de ani?
- Daca sunt dedesubt, nu au aer.
- Daca sunt deasupra, ametesc.
- Daca sunt lateral, nu vezi televizorul.

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
rtBK
post 7 Apr 2008, 15:09
Post #109

Unique like everyone else

@ marian-j: respekt.gif

totusi sunt curios de reactie biggrin.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
xcristina
post 7 Apr 2008, 15:18
Post #110

Membru autentic

From: Ploiești/Tîrgu Mureș

Ei, nu va ambalati asa ca era un banc preluat de pe net... Se vede dupa numeroasele semne > puse la inceputul fiecarui rand... icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
+
xcss
post 7 Apr 2008, 15:20
Post #111

Born to Be Epic

Se aglomereaza curajoasele pe topicu asta... 04.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
bear_mc
post 7 Apr 2008, 15:20
Post #112

Half-Life 2 Fan

Daca nu era banc acum marian-j era prin vreun spital. tongue.gif

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
MuciX
post 7 Apr 2008, 15:22
Post #113

sunt un om bun

QUOTE(xcristina @ 7 Apr 2008, 15:18)
Ei, nu va ambalati asa ca era un banc preluat de pe net... Se vede dupa numeroasele semne > puse la inceputul fiecarui rand...  icon_mrgreen.gif
*

Voi chiar nu intelegeti nevoia noastra de a face haz, pentru a putea trai armonios cu voi.

--------------------
- - -
+
marian-j
post 7 Apr 2008, 15:27
Post #114

Membru autentic

QUOTE(b76bgaarh @ 7 Apr 2008, 15:00)
marian...de cat timp ziceai ca sunteti casatoriti????
ca sa stiu cat de repede se vad semnele arsenicului.....
*

Paaaai hai sa socotim impreuna:3 ani de "conculimbaj"+18 ani pe acte(pe care ii implinim MAINE rolleyes.gif )=21 de ani.
Si ia ghiceste matale ce facultate a gatat colega mea de pat?Huh?
Ai giciiiiit!Da,e vorba de faculta de Chimie-Farmacieeeee!Arsenic?He he pistol cu apa!Mie mi-e teama sa nu-mi puna ceva in blidul cu zupa de sa arat courul la lume pe strada si sa nu stiu ce am!! radmasa.gif

<span class='edit'>7 Apr 2008, 15:30:</span>
QUOTE(blak2oo8 @ 7 Apr 2008, 15:09)
@ marian-j:  respekt.gif

totusi sunt curios de reactie biggrin.gif
*

Ce reactie frate ca inca nu a ajuns madam acasa!!Stai sa vezi cum ma face ea pe mine avion cu reactie ca nu am spalat vasele! laugh.gif

7 Apr 2008, 15:39:
QUOTE(xcristina @ 7 Apr 2008, 15:18)
Ei, nu va ambalati asa ca era un banc preluat de pe net... Se vede dupa numeroasele semne > puse la inceputul fiecarui rand...  icon_mrgreen.gif
*

Ai perfecta dreptate domnita!Eu banc luat de pe net care mi-a placut enorm si l-am pastrat special pentru vre-o ocazie mai deosebita!Onor draga noastra moderatoare @sadi iata ca ne-a creat acea ocazie propice sa ne amuzam impreuna!Ciao!M. smile.gif

7 Apr 2008, 15:50:
Ca sa vedeti si voi ce "bine" tin minte barbatii datele importante:dupa ce am postat am fugit sa cotrobaiesc prin acte si mi-am gasit "certificatul roz"!!
<<<Data incheierii castoriei:08.04.1989>>>A naibii grea "arimetica" asta! radmasa.gif
Cu scuzele de rigoare=> am 22 de ani decand "prestez" pe langa nevasta-mea!

This post has been edited by marian-j: 7 Apr 2008, 15:50

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Flamingo
post 7 Apr 2008, 16:04
Post #115

Membru "SPARKY Team"

Eu inca mai stiu anul, luna dar am probleme cu ziua. Stiu ca nunta a fost intr-o sambata. De asta pot fi sigur, dar ziua in care s-a intamplat, nu o mai tin minte, spre "nebunia" nevesti-mii... biggrin.gif

--------------------
+
LNG
post 7 Apr 2008, 16:05
Post #116

.

Baaaa! Ia liniste taci.gif
Fara femei ar fi vai de curu' nostru, si la propriu si la figurat biggrin.gif

This post has been edited by LNG: 7 Apr 2008, 16:06

--------------------
- - -
+
dack
post 7 Apr 2008, 16:26
Post #117

Membru cu atitudine

Problema cu femeile e ca sunt inselacioase!
Sadi! Cum vine asta frate - pe patul lui si pe muzica lui? Hai ma da-o.....

Acum, nici mie nu imi e clar - cum adica pe muzica lui?
Adica cd-urile erau ale lui (proprietate personala) sau muzica era compusa/cantata de el?
Poate canta prost, de aia il insela pe patul lui. Aici nu sunt dubii - el daduse banii pe pat.

This post has been edited by dack: 7 Apr 2008, 16:30

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
marian-j
post 7 Apr 2008, 16:40
Post #118

Membru autentic

QUOTE(Catalin S. @ 7 Apr 2008, 16:04)
Eu inca mai stiu anul, luna dar am probleme cu ziua. Stiu ca nunta a fost intr-o sambata. De asta pot fi sigur, dar ziua in care s-a intamplat, nu o mai tin minte, spre "nebunia" nevesti-mii...  biggrin.gif
*

Ehei frate daca nu ma intreba@b76bgaarh(caruia ii worship.gif )imi aminteam eu data respectiva exact cand asi fi realizat ca madam e botoasa si daca asi fi intrebat-o ce are mi-ar fi raspuns clasicul (si mai sus mentionatul):NIMIC! rolleyes.gif

7 Apr 2008, 16:44:
QUOTE(LNG @ 7 Apr 2008, 16:05)
Fara femei ar fi vai de curu' nostru, si la propriu si la figurat  biggrin.gif
*

Mai ales la figurat!! radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by marian-j: 7 Apr 2008, 16:44

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
zax
post 7 Apr 2008, 16:51
Post #119

Membru autentic

QUOTE(marian-j @ 7 Apr 2008, 16:40)
...daca nu ma intreba@b76bgaarh.....
*

de ce bagati fratilor acel "@" inaintea userului? intelg cand vrei sa-i spui ceva si o folosesti impreuna cu " : " adica: "@ b76bgaarh: bla, bla" adica @ are rol de "pentru", "lui", "catre" sau ceva in genul asta... dar altfel... nu inteleg... wacko.gif

This post has been edited by zax: 7 Apr 2008, 16:52

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
L!nuX
post 7 Apr 2008, 16:57
Post #120

Membru decent

@ pot sa il iei ca " in atentia lui " X

cum nu ai voie sa dai quote daca reply-ul e putin mai sus , improvizezi si tu tongue.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
17 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 22:26
Dacia