Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
![]() ![]() ![]() |
Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Ai dreptate frate Duyu!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 7 Apr 2008, 19:36) pe mine nu m-ar deranja ideea asta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pt cei ce cauta fete de bani gata
http://www.radio21.ro/farsele_lui_buzdugan...-_om_bogat.html sincer mi-e mila daca vre-un "amarat" se indragosteste de fata lui , n-are nici o sansa |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
offf...de ce sunt misogin ? faza tare: soseaua Fundeni , azi dimineata. 2 domnite soferite in stanga mea, cea din fata avea un WW, iar cea din spatele ei un matiz. se statea in coloana, coada la semafor. la un moment dat, coloana se misca si tipa din WW ridica piciorul de pe frana si da sa plece, dar belea...masina o ia frumos la vale ca era soseaua in panta. tipa din matiz, desi pastrase distanta corect, disperata infinge degetul in claxon vazand ca o masina din varful dealului vine spre ea. tipa din WW, nestiind ce sa mai faca trage frana de mana si opreste motorul, insa...zbang ! era prea tarziu, se oprisera deja in matizul din spate.
urmarea v-o imaginati: incep domnitele sa se certe ....si ce-o mai fi fost....paruiala ceva. in cazul in care mai era necesar, precizare: domnita buclucasa, soferita lu' peste prajit era blonda...deh, daca n-o invatat-o instructoru' la scoale plecarea de pe loc din panta cu ambreiajul, ea cu ce e vinovata mititica ? ![]() |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
150E in bucuresti , 200E in provincie
![]() This post has been edited by L!nuX: 8 Apr 2008, 10:33 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca-s prosti rau gaboroii.. a frumusetea lu` sponsoru`.. tu esti frumoasa mea.. 2000E pentru tine permisu`.. macar ar mai selectiona din ele
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Moare toata lumea de pe pamant si se duce in Rai. Dumnezeu vine si spune:
- Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una cu barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una cu barbatii care au fost dominati de ele. Iar nevestele sa plece cu Sf. Petru. Zis si facut. Cand D-zeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada celor dominati de neveste avea peste 100 km, iar coada celor care isi dominasera nevestele era compusa dintr-un singur om. D-zeu se enerva: - Ar trebui sa va fie rusine! V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada? - Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici ..... |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ce tare e ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca atata meritati ? Un punct, ai dreptate...
![]() Gata, se lasa cu razboi acum. Cineva tot trebuia sa le provoace ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
putin cate putin se incarca sacul ,mai bine unul si bun ,la punct ma refer
![]() This post has been edited by veronik: 9 Apr 2008, 13:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Se intalnesc doi prieteni.
- Ce mai zici Costica ? - Bine Ionica, uite sunt amorezat de una. - Asa si ? Ea te iubeste macar ? - Da frate, ma iubeste, cum sa nu. ![]() - Pai de unde stii ? - Pai ea asa mi-a zis. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
asta e banc misogin?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma enerveaza alea care nu stiu sa gateasca.....sau nu le place....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sotia ii spune sotului: Mai bine ma casatoream cu dracul!"
"Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!" SISTEMUL DE (DE)PUNCTARE AL FEMEII In lumea dragostei, o singura regula e valabila. Sa faci femeia fericita. Faci ceva pe placul ei, castigi puncte. Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta. Cu parere de rau, astea sunt regulile. Iata un scurt ghid al sistemului de punctare: INDATORIRI OBISNUITE * Faci patul (+1) * Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1) * Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2) * Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5) * ...Pe ploaie (+8) * ...Dar te intorci cu bere (-5) * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1) * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar nu era nimic (0) * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si era ceva (+5) * ...Ii tragi una cu facaletul (+10) * ...Era catelul ei (-20) EVENIMENTE SOCIALE * Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0) * Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o vorba cu colega (-2) * ...Pe colega o cheama Tina (-10) * ...Tina, dansatoarea (-20) * ...Tina are silicoane (-80) ANIVERSARI * O scoti la cina (+2) * O scoti la cina, si nu este un club sport (+3) * Ok, e un club sport (-2) * Si e noaptea cu bufet suedez (-3) * E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt pictate culorile echipei preferate (-10) SEARA IN ORAS * O scoti la film (+1) * O scoti la un film care ii place ei (+3) * O scoti la un film care nu-ti place (+6) * O scoti la un film care iti place tie (-2) * ..Se numeste "Robocop" (-3) * ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15) CONDITIA FIZICA * Ai facut burta (-15) * Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10) * Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30) * Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-800) MAREA INTREBARE * Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi puncte indiferent de raspuns] * Eziti cu raspunsul (-10) * Raspunzi, "..Unde?" (-35) * Orice alt raspuns (-20) COMUNICARE * Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0) * Asculti, peste 30 minute (+50) * Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV (+500) * Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-400) |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(sadi @ 9 Apr 2008, 13:18) Da, si mai stiu... ![]() - Bah Ioane, vezi ca vorbeste lumea ca nevasta-ta si-o trage cu tot satul cat esti tu plecat la munca. - Hai bah Vasile ca nu te cred. Ca doar vorba aia... "Gura lumii n-o astupa nici pamantul". - Bah Ioane, asculta la mine ce-ti zic si daca n-o fi asa, iti promit ca-ti dau o damigeana cu tuica. - Bine bah Vasile, dar daca e asa cum zici, dau eu damigeana de tuica dar numai dupa ce-o snopesc in bataie. Dupa vreo 3 luni. - Alo, hai sa traiesti Vasile. Tocmai ce-au plecat Salvarea, Pompierii si Politia, si acum ca m-am mai linistit o leaca nu treci pe la mine sa vedem meciul si sa bem o tuica ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(semit @ 8 Apr 2008, 10:35) daca-s prosti rau gaboroii.. a frumusetea lu` sponsoru`.. tu esti frumoasa mea.. 2000E pentru tine permisu`.. macar ar mai selectiona din ele ![]() Alta treaba cand da peste tine aiurea una care a dat 2000 de euro sa ia carnetul. Nici nu-i ceri asigurarea, o inviti la cafea si o iei de nevasta... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
NadaLina |
![]()
|
pt misogini:
De ce le plac barbatilor femeile istete ? Deoarece contrariile se atrag. Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ? Isi suge burta de cate ori vede niste bikini. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Pot sa fac ceva mai mult. Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ? Asa cum zice nevasta mea... De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ? Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba. De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi omoara masculul dupa implinirea actului sexual ? Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ? Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna. |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
urat
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
L!nuX |
![]()
|
hai mai , trebuie sa aibe si ele dreptul la replica , nu ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
da... asa este.. din pacate jumatate din bancurile alea sunt adaptate...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
NU am mai vazut asa ceva
astazi la telefon am aflat de la prietena mea ca mai bine as sta in casa sa invat pentru examenul de maine decat sa ne vedem. eu zic: hai sa ne vedem esim la o cafea, m-am plictisit de invatat ea: CE TE PLANGI ASA TOT TIMPUL, stai si invata sa dai examenu, vin eu maine sa te vad la facultate............ nu-i reprosez femeii, ca nu are grija de mine dar vreau sa fac ce vreau eu, am chef sa ies din casa , dasta sunt plangacios?? ![]() ![]() scoate cateodata tot cee mai rau din mine ![]() This post has been edited by antifizic2: 9 Apr 2008, 16:54 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hmmm, lasand la o parte grija si dragostea sincera pe care le-o purtam cateodata si pe care ne-o poarta cand au nevoie de noi, pe vremuri eu procedam altfel (tot la telefon):
- Nu stiu daca ne putem vedea azi, vrea mama sa o ajut sa bata covoarele. - Pai si le bati tata ziua / seara ? - Eh, de parca nu ai stii cate covoare am in casa. - Mda, ma rog, spune mai bine ca nu ai chef sa ne vedem. Urmarea, inchideam telefonul si plecam in club cu baietii... Sau stiind ca nu se are bine cu ai mei, ii bagam la inaintare: - Vor ai mei sa dam o tura pana la Giurgiu sa vedem Dunarea, eventual sa mergem la strandul de acolo. - Si cand va intoarceti ? - Probabil mai pe seara. - Si apoi ? - Nu stiu, probabil voi fi obosit si ma bag la somn, dar ne vedem maine dupa ce ies de la munca, trec eu pe la tine. Adevarul era ca ma intorceam cu ai mei dupa amiaza sau chiar nu plecam la Giurgiu, preferand sa ma vad cu alta. ![]() Asta se intampla pana sa ma insor, acum exista alte texte avand in vedere ca stam impeuna. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg bine... o inselai pe viitoarea nevasta cu alta?
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:09 |