Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
![]() ![]() ![]() |
Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Ooops!...M-am ars!
Sefa sadi a aparut in zona... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
![]() LE: Ups, am gresit topicul ![]() This post has been edited by ssilviu: 4 Apr 2008, 20:15 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca sta cu ochii pe topic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cine sta?
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
nobody's watching...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ce-mi place mie cel mai mult la o femeie:
- logica beton de care dau dovada in unele situatii - fazele de genul " Daca m-ai iubi n-ai face asta" si "nu ma asculti deci nu ma iubesti", desi tu nu ai fost atent pentru cateva minute (hai ceva mai mult), dar dupa ce toata ziua tot ai ascultat-o. - faptul ca vad de multe ori conflicte si impresii ale unor persoane acolo unde nu exista |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu sunt misogin (e gay sa fii misogin intrutotul) dar nu imi plac femeile care:
- intarzie la intalniri - nu isi folosesc logica in viata de zi cu zi - pretind ca au cunostinte intr-un anumit domeniu tehnic, cand de fapt nu au. (cele 3 lucruri de mai sus le urasc la fel de mult si in cazul barbatilor) - sunt in posturi cheie din anumite firme/intreprinderi, brusc se vad persoane importante si fac abuz de statutul lor taind in carne si oase tot ce misca - sunt complexate de cum arata. - poarta ditamai geanta cu lucruri inutile, ar putea sa incerce sa-si foloseasca si buzunarele. - uita sa mai inchida telefonul cand vorbesc la el. Acum, cei care urasc femeile in general ar trebui sa se gandeasca la faptul ca din anumite puncte de vedere e mai greu sa fii femeie decat barbat. Voi insira o lista de motive compusa de mine in timpul liber ![]() Femeile: - castiga in medie bani mai putini decat barbatii - au forta mai mica in maini (e mai greu sa deschida borcanu de zacusca ![]() - nu pot face pishu oriunde si oricum - trebuie sa treaca prin chinurile facerii - au prea multe gauri in corp (inclusiv in urechi pt cercei ![]() - au ciclu/menopauza, tampoane ![]() - sunt obligate sa se epileze tot timpul - sunt discriminate in anumite situatii - poarta pantofi incomozi cu toc - nu pot fi presedinti |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
diesel_power:
- au forta mai mica in maini (e mai greu sa deschida borcanu de zacusca ) => aici intervenim noi ![]() - sunt obligate sa se epileze tot timpul => si noi cu exceptia parului de pe picioare si de pe maini ![]() - nu pot fi presedinti => Hillary ce are? nu zi nimic pana nu se termina alegerile in USA - nu pot face pishu oriunde si oricum => cred cu nu ai vazut fete bete care sa se "usureze" in mijlocul drumului in fata discotecii ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Apropos de pee standing up.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce nu am vazut aici?
Au o MEMORIE fantastica - nu stie unde isi pune mobilul, isi uita cine stie ce act, dar DAR, stie ea, ca exact acum 2 ani, 2 luni, 2 zile, 3 minute si 10 secunde ai zis tu o prostie sau s-a intamplat ceva si acum iti scot ochii cu ea..incredibil...sau se cearta cu tine din cauza altora ![]() As vrea o lege "Reexaminare anuala pentru permis" (valabila si in cazul barbatilor) si poate nu as mai injura femeile la volan, dar admir femeile care merg, unele chiar defileaza, pe strada sau asteapta RATB-ul, hihihi, ce femei frumoase avem in tara asta....valeu... Azi am fost misogin sau poate nu, sa imi spuneti voi: Ies de la metrou, la Universitate, deh, permis suspendat, mergeam linistit pe langa perete si in fata mea apare o multicolora 2008, hanorac galben, tricou mov, fusta verde, dres verde, adidasi roz, geanta mov gigantica purtata pe antebrat, ochelarii de fite, sapca neagra, castile in urechi de la Ipod, atitudine pe masura, ce mai, curcubeul aromelor Skittles..ma feresc, eu, sa nu o lovesc si ea pur si simplu intra in mine, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Adila16 |
![]()
|
Stiti ce nu se poate gasi in poseta unei femei?...
Ordinea! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 4 Apr 2008, 22:23) Ce nu am vazut aici? Au o MEMORIE fantastica - nu stie unde isi pune mobilul, isi uita cine stie ce act, dar DAR, stie ea, ca exact acum 2 ani, 2 luni, 2 zile, 3 minute si 10 secunde ai zis tu o prostie sau s-a intamplat ceva si acum iti scot ochii cu ea..incredibil... Subscriu. Mie imi plac femeile, asa cum sunt ele, cu imperfectiuni cu tot. De parca noi am fi perfecti. ![]() De fapt rectific, ca sa nu mi-o fur. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sadi |
![]()
|
QUOTE(Adila16 @ 4 Apr 2008, 21:33) ati profitat si voi ca am fost plecata la intalnire ![]() QUOTE(diesel_power @ 4 Apr 2008, 22:54) - sunt complexate de cum arata. - poarta ditamai geanta cu lucruri inutile, ar putea sa incerce sa-si foloseasca si buzunarele. - uita sa mai inchida telefonul cand vorbesc la el. .... - poarta pantofi incomozi cu toc ai dreptate, mai ales la faza cu tocurile ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
partea a doua:
nu im iplac gentile fitelecremele si rujurille nu imi plac femeile deoarece vor sa se considere egale cu barbatii facand conferinte congrese simpozioane si seminarii pe aceasta tema deisi daca s-ar coomporta ca fiind egale cu barbatii asa le-am considera si noi nu imi plac pentru ca desi vor sa fie egale cu nou cei din urma loe vor da scaunul sa stea in ratb pt ca asa e frumos nu imi plac deoarece sunt atras de ele si sunt indispensabile vietii pe pamant nu imi plac deoarece se vor mintite nu imi plac deoarece folosesc fazele lunii pentru a se scuza de muulte lucruri obiceiuri activitati prestatii nu imi plac deoarece sunt fragile cu strainii si dure cu apropiatii |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Gata intalnirea?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sadi |
![]()
|
a inceput ploaia.. si-mi strica parul
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
xcss |
![]()
|
Vai, tuuu...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
nu imi plac deoarece li se strica parul de la ploaie
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
a .. inca una din replicile mele favorite. Te intorci seara de pe unde ai treaba si apare EA. Radioasa, fericita, te pupa de la intrare, mai ca sare pe tine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Singura arma a femeii este gura si credeti-ma, e cea mai rea si nu ai ce sa-i faci. Corelata cu lipsa de logica a 40% din reprezentantele sexului frumos .......
![]() E ceea ce urasc la o femeie. Sa aiba gura mare si spurcata, pe langa asta sa-i bata ca o moara stricata ca deh, e femeie, imi si vine sa-i fwt una sa taca. Exemplu, maica-mea. Daca fac o greseala, ceva, imi aud acelasi lucru si dupa 1 an 2 ani, deci memorie pe termen lung. Daca fac ceva frumos, o surpriza ceva, 3 zile si a uitat. Lipsa memorie pe termen scurt. Dar asta asa doar daca iau la purificat o femeie. In rest, slava domnului ca am dat peste femei de nota 11 pana acuma si sper s-o tin tot asa ![]() PS: Mama are nota 14 cu doua ** ca doar e mama ![]() This post has been edited by Mrija: 5 Apr 2008, 02:34 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Acum cateva zile trebuia sa plec cu prietena la munte, credeam ca summitul asta mi-a pus mana in cap si o sa mai pot petrece cateva zile cu prietena. Well.. cu o zi inainte de plecare ce face fata? Imi spune ca nu mai merge cu mine pentru ca in ultimile 2 saptamani m-am purtat diferit si nu i-am acordat destula atentie... Raspunsul meu... pai din cauza asta ziceam sa mergem la munte .. ea " da da... recuperezi acum.. " :|.
Nu prea am inteles logica, but... true story. dupa chestia asta a urmat un scandal ( am scos lista neagra cu greseli ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
xcss |
![]()
|
O sotie buna isi iarta intotdeauna sotul atunci cand ea greseste...
|
--------------------
-
-
|
|
diesel_power |
![]()
|
Din cauza tuturor motivelor insirate de mine si de voi aici, eu inca sunt in cautarea femeii perfecte
![]() P.S.: ...si nu ma las pana nu o gasesc This post has been edited by diesel_power: 5 Apr 2008, 10:25 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 4 Apr 2008, 21:35) ce-mi place mie cel mai mult la o femeie: - fazele de genul " Daca m-ai iubi n-ai face asta" si "nu ma asculti deci nu ma iubesti", desi tu nu ai fost atent pentru cateva minute (hai ceva mai mult), dar dupa ce toata ziua tot ai ascultat-o. asta se compenseaza cu " daca nu inghiti nu ma iubesti" ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bey, aici nu e piua.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
sadi |
![]()
|
ps: pentru asa ceva aveti http://www.piua.ro/
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:02 |