Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
![]() ![]() ![]() |
Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Se pare ca acea conversatie de la "Coltul suparatilor" a fost reperata de Sadi...
![]() L.E.: Cam dur cuvantul "misogin"... in fond era doar o discutie despre femei si cat de "indescifrabile" sunt ele uneori. ![]() This post has been edited by Duyu: 4 Apr 2008, 13:39 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaşie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
misoginilor
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by veronik: 4 Apr 2008, 13:50 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred.. in fapt nu se da nimeni asa.. in piata publica
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu va iubesc pe toate , doar ca nu va inteleg
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Si eu va iubesc pe toate, dar pe rand
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ma bag si eu!!!!
![]() LNG: daca nu te descurci lasa-mi si mie vreo 3-4 ca te ajut! =)) noroc ca nu suntem prea sinceri, si nu zicem tot ce avem pe suflet, ca se face topicul asta de 15 pagini in 3 zile ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
LNG |
![]()
|
Binenteles, normal ca iti las si tie, iti dai seama... altfel ma inghesuie astia la coltul egoistilor
![]() Oricum topicul asta o sa fie sters, in curand o sa devina un topic "de orice". ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
sadi 23 Jan 2008, 09:46 Post #1534
Barbatii.. asa e? 1. Noi, barbatii, suntem oameni simpli ! ... 5. Daca doresti ceva este suficient sa formulezi intrebarea; noi nu intelegem intrebari cu aluzii subtile si indirecte; deci intrebarile indirecte nu dau rezultatul scontat, chiar si cele evidente uneori; spune te rog exact ceea ce doresti. ... 20. Noi suntem cu adevarat oameni simpli. misogin e urat spus. noi suntem oameni simpli si cred ca punctul 5 subliniat in postul de mai sus ne caracterizeaza pe deplin. coincidenta e ca textul il stiam de la bancuri si cautandu-l am vazut ca e scris chiar de tine. si tot in textul asta aparea o expresie gen daca nu va iubeam nu eram cu voi ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
+ 1 misogin la lista.
Ce am impotriva femeilor? 1. 98% dintre ele ar trebui sa se deplaseze cu RATB-ul sau cu taxi-ul. Nu zic ca sunt catastrofe la volan, doar ca nu stiu sa il invarta, sa agite maneta aia care aprinde beculetele alea mici si portocalii din lateralele masinii..si altele..(evident, exista si exceptii - restul de 2%) 2. Se streseaza prea repede 3. Stau prea mult in baie 4. Intarzie (iar, exceptia de 2% care denota o educatie primita in familie) 5. Se strang in 'stupi' si barfesc diverse 'tinte'. Imediat cum una din 'stup' pleaca, e prima barfita. As mai avea dar sunt cam ocupat la birou. Revin cu continuarea cand am timp. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
LNG |
![]()
|
Da alea care conduc Civic-uri, cum sunt ?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ramm |
![]()
|
Cred ca doar 2 conducatoare de Civic stiu la ce foloseste volanul, restul sunt catastrofe.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu iubesc de fiecare data o singura femeie...cea in ochii careia ma uit in acel moment.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
LNG |
![]()
|
Ce sincer esti
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
vorbim despre ELE la volan? sau despre ele in general?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Ce v-am zis??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Eu am vrut sa fiu misogin da' nu ma lasa nevasta-mea!! ![]() Stiti cum se spune:poate sa aiba fundite,ciucurasi sau panglicute ca tot PAPUC se numeste!De aia nu pot fi misogin,din cauza papucului!! ![]() This post has been edited by marian-j: 4 Apr 2008, 15:47 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
ramm |
![]()
|
![]() This post has been edited by ramm: 4 Apr 2008, 15:48 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Evident!!
![]() ![]() Nici eu n-am voie la filmele cu bulina>15 ani!! ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Azi am iubit-o intens pe o toanta ce-si parcase Loganul rosu la McD fix de-a curmezisul intrarii la drive-in. Eu cu foamea-n gat nemancat de juma' de zi, ea se uita nevinovat la mine si nu intelegea de ce ma agit, iubirea pasionala in aer...
|
--------------------
-
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
nu imi plac femeile
deoarece vorbesc mult vorbesc mult intre ele si vorbesc mult despre ce vorbesc alte femei conduc cele mai multe total gresit, agresiv si totusi total nevinovat te urca cel mai sus si te arunca cel mai adanc trebuiesc tinute in brate asta e partea 1 mai urmeaza ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
antifizic2 da sa stii ca poti sa incerci o aventura si cu un barbat
![]() e ok sa fi gay ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
adunam tot ce e in topicul asta si facem o carte "De ce NU iubim femeile" , si il facem pe Cartarescu la c***l gol
![]() ![]() antifizic: "trebuiesc tinute in brate" => what's wrong with that? |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pssst...
Daca femeia era buna si perfecta, avea si Dumnezeu una... ![]() ![]() Don`t shoot. ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
marian-j |
![]()
|
-Doamne,de ce ai facut femeia atata de frumoasa isi intreba intr-o zi Adam Creatorul.
-Ca sa o iubesti tu Adame! -Dar de ai facut-o Doamne si atata de proasta? -Ca sa te poata iubi si ea Adame! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Un banc on-topic, se poa'?...
O sa incerc sa fiu cat mai lapidar... Un individ bine imbracat, intr-un lift. Apasa pe buton si usile incep sa gliseze a inchidere. Pe culoar, o damicela, bine echipata si ea (deh, centru de afaceri), o rupe la fuga spre lift. Barbatul o privea placid cum isi rupea tocurile incercand sa prinda liftul. Sprintena femeie reuseste sa se insinueze in cabina liftului printre usile ce glisau implacabil. Odata ajunsa in cabina, se (dez)echipeaza in costumul de botez si, cu pasiune in glas, gesturi si priviri, ii cere babatului: - Fa-ma sa ma simt femeie! Individul, sta pe ganduri o fractiune de secunda si incepe sa se dezbrace, cu gesturi lente, calculate. Femeia clocotea de pasiune. Omul isi da sacoul jos, il aseaza peste servieta: femeia gemea usurel, anticipand momentele de placere ce pareau a se apropia. Isi scoate cravata si o intinde usurel peste sacou: femeia avea pulsul la maxim, respiratia sacadata, neregulata. Omul isi scoase camasa si o intinse tacticos femeii: - Spal-o! Suficient de misogin?... ![]() Bancul, vreau sa spun... This post has been edited by Adila16: 4 Apr 2008, 19:38 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 4 Apr 2008, 19:40 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() sa speram ca sadi nu o sa mai intre prea curand pe topicul asta ca ne pune la punct pe toti!!! ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 11:56 |