Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
![]() ![]() ![]() |
Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
NadaLina |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce maaaa ?
![]() ![]() S-a rugat nevasta-mea de mine si cu frumosul dar si cu "uratul" sa-i dau parolele, dar am zis pas. - Si daca nu ti le dau ce faci ? - Fac urat, o sa vezi. - Fa urat, n-ai decat ! ![]() Totul este sa te tii "batz". Dar repet, nu e treaba mea si nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi. Voi stiti sau am rog, ea stie cel mai bine ce este intre voi. Eventual schimb-o... Pun pariu ca sunt destule care stau la coada. CMI, am reusit sa te enervez indeajuns ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Si prietena mea citeste ce scriu io p'aici. Si se amuza copios, mai ales pe piua. Acum depinde si de relatie Catalin, nu toate e asa rele
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(veronik @ 18 Apr 2008, 07:42) Aici gresesti domnita!Arat-mi si mie un singur post in care ai fost tratata cu lipsa de respect!Imi place sa cred ca putem fi catalogati(intr-o masura mai mica sau mai mare)drept misogini dar nu badarani!Acuma sa nu vii sa-mi arati micile glume ce va mai "coafeaza" un pic zulufii!Ce,voi nu ne "ciufuliti" toata ziua? ![]() 18 Apr 2008, 08:12: P.S. Si uite ca sa imi sustin afirmatiile de mai sus acum ma duc sa-i dau o mana de ajutor la fata aia ce vrea sa castige nu stiu ce concurs!Asa ca ia sa nu te mai aud cu lipsa de respect,da? ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Apr 2008, 08:12 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
am votat si chiar de 2 ori
![]() cat despre ciufulit ...e prea putin spus tr sa va..... epilam ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
Gata veronik uita ce am zis!
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() faptul ca azi e "azi"nu inseamna ca pot sa spun ce vreau eu mie imi plac micile/marile voastre intepaturi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
OK!Cine cauta gaseste!
![]() ![]() Si ai votat dupa mine de aia nu te vedeam,da? ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Apr 2008, 09:54 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ 18 Apr 2008, 07:55) Ce maaaa ? ![]() ![]() S-a rugat nevasta-mea de mine si cu frumosul dar si cu "uratul" sa-i dau parolele, dar am zis pas. - Si daca nu ti le dau ce faci ? - Fac urat, o sa vezi. - Fa urat, n-ai decat ! ![]() Totul este sa te tii "batz". Dar repet, nu e treaba mea si nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi. Voi stiti sau am rog, ea stie cel mai bine ce este intre voi. Eventual schimb-o... Pun pariu ca sunt destule care stau la coada. CMI, am reusit sa te enervez indeajuns ? ![]() 1. in ceea ce priveste prima parte a postului, pot sa zic ca sunt chestii discutate recent ![]() ![]() ![]() 2. nu a ajuns inca acasa, dar cred ca mai mult la mine o sa urle decat pe aici ![]() 3. ghici, de la ce vine cmi? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cmi |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 April 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
draga, limbajul de mirc nu este acceptat! ban pls
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sper ca nu se transforma topicul asta in ceva de gen spalatul rufelor in public sau rafuieli personale......astfel...usurel......
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
cmi |
![]()
|
QUOTE(blak2oo8 @ 18 Apr 2008, 13:07) dc nu ai inteles cv din ce am scris te lamuresc cu cea mai mare placere ![]() <span class='edit'>18 Apr 2008, 13:16:</span> QUOTE(BOG @ 18 Apr 2008, 13:15) Sper ca nu se transforma topicul asta in ceva de gen spalatul rufelor in public sau rafuieli personale......astfel...usurel...... ![]() nup ![]() ![]() This post has been edited by cmi: 18 Apr 2008, 13:18 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(cmi @ 18 Apr 2008, 13:05) nup nu ai reusit, tb sa te straduiesti mai mult.. m-ai facut in schimb sa rad ![]() ![]() Ba am cam reusit ! Si spun asta pentru ca te cam tradeaza mesajul. Mai citeste-l o data sau pune un psiholog sa-l interpreteze. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt curios cate pagini o sa aiba topicul asta?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cmi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
Corect... Toti suntem amuzanti, ca doar suferim de boala forumistului de dupa monitor !
![]() This post has been edited by Catalin S.: 18 Apr 2008, 15:20 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
chiar nu mai e fun "coltul" asta :|.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Permite-mi sa nu comtentez.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
a avut si partile lui funny.
cat despre femeile care au intrat pe acest topic ( chiar si-au facut cont pentru asta ![]() ![]() This post has been edited by blak2oo8: 18 Apr 2008, 16:20 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
'Vreau sa va spun o povestioara ingrozitoare despre contraceptia orala. Am intrebat o femeie daca vrea sa se culce cu mine si mi-a spus: NU!" -Woody Allen
Ma intreb daca nu cumva o parte din cei care se aprind mai tare pe aici au o problema de asta la baza... ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
marian-j |
![]()
|
Bine spus draga BOG!Si din acesata cauza si inchid femeile ochii in momentele cand ne "rezolva" oral!Nu suporta sa ne vada fericiti!!!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar, acest topic nu s-a vrut neaparat un colt funny, ci mai degraba un colt unde putem discuta fara sa ne "aprindem" prea tare.. un colt unde putem invata ceva unii de la altii..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ma consider misogin , imi plac fetele , femeile , si imi place sa stau in preajma lor . Stiti f bine ca barbatul a dezvoltat un al 7-lea simti cand vine vorba sa "filtreze" informatiile care le poate considera "nefolositoare" "inutile " sau pur si simplu
![]() Eu zic ca asa cum noi , barbatii , gasim la sexul opus x+1 lucruri care ne enerveaza sau nu ne plac , la fel si ele gasesc la noi poate in masura egala lucruri care le displac ![]() I ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(sadi @ 18 Apr 2008, 18:24) Bun,dar daca e si un pic funny topicul eu cred ca-i mai fain!Doar ne aflam la "Cafenea" nu la un simpozion scortos!Doar n-o sa incepem acum sa postam tot incruntati si sa studiem cand putem sa-i sarim cat mai eficient la beregata colegului sau colegei de forum,nu-i asa? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 03:53 |