Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
![]() ![]() ![]() |
Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Daca 'tinta' are alte atractii care ies in evidenta chiar nu mai conteaza niste pantofi amarati.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cand un colectiv este mixt auzi zilnic fraze de genul asta ![]() hai spune ca nu e asa ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() vara cand toata lumea mai ales femeile umbla despuiate voi barbatii analizati de la unghiile de la picioare pana la elasticul de la par ![]() ![]() in astfel de momente mare grija cum conduceti mai bine tragi pe dreapta si analizezi bine opera de arta pana trece decat sa faci un accident ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
Draga veronik,te rog faci diferenta intre a bârfi si a băli!
![]() ![]() 16 Apr 2008, 10:05: QUOTE(veronik @ 16 Apr 2008, 10:02) ![]() ![]() vara cand toata lumea mai ales femeile umbla despuiate voi barbatii analizati de la unghiile de la picioare pana la elasticul de la par ![]() ![]() in astfel de momente mare grija cum conduceti mai bine tragi pe dreapta si analizezi bine opera de arta pana trece decat sa faci un accident ![]() Intotdeauna am fost de parere ca parcarile existente sunt total insuficiente!! ![]() This post has been edited by marian-j: 16 Apr 2008, 10:05 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sadi @ 15 Apr 2008, 22:18) Asa fetelor ! Confirmati ce cred eu de ani de zile. Dati-mi satisfactie ! "Frumos", n-am ce zice. Indicat ar fi sa nu mai posteze niciun barbat pe aici... "Lasa-i sa se mai agite putin", auzi la ea... Stii vorba aia... "Daca taceai filosof ramaneai" ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
NadaLina |
![]()
|
nu snt cuvintele mele
![]() ![]() imi place de voi usor usor ajungem la concluzia unul fara alta nu se poate ,ca femeile si barbatii sint ca mana stanga si mana dreapta se spala una pe alta. ce se scrie aici snt puncte de vedere si logic fiecare om are punctul lui de vedere. eu respect parerile voaste despre noi chiar daca nu snt adevarate in totalitate. fiecare padure are uscaturile ei,dar tr sa faci diferenta dintre un pom verde si unul uscat ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Veronik esti studenta la filosofie?
![]() ![]() Si noi mai exageram in unele pareri despre voi, dar si voi exagerati. Deci putem spune ca suntem chit. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(veronik @ 16 Apr 2008, 11:30) Poftim ? ![]() Or fi zvonuri sau mai rau, legende... ![]() Cum sa nu fie adevarate draga mea ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
NadaLina |
![]()
|
dragul meu cum ai spus ce ai postat este din experienta ,dar voi generalizati eu de ex nu ma regasesc in postarile voastre .
![]() nu ai de unde sa stii cum gandesc toate femeile daca gandesc si se comporta toate la fel , tu traiesti cu o singura femeie nu cu toate ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(veronik @ 16 Apr 2008, 09:54) barfa voastra are o conotatie sexuala .....ai vazut ce bluza are se muleaza pe.... ![]() ![]() ![]() ![]() si ce vina avem noi ca voi va imbracati mai special? nu o faceti pentru a atrage atentia? |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
majoritatea femeilor isi doresc mai mult un corp frumos decat o minte sclipitoare pentru ca majoritatea barbatilor normali vad mai bine dacat gandesc...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
NadaLina |
![]()
|
sti animalele si ma refer la masculi au tot felul te ritualuri pt a atrage femelele (fara nici o aluzie)
noi am evoluat si am ajuns in punctul de a face orice sa cucerim (ma refer si la barbati) drk corpul este o carte de vizita , il vezi prima data .....restul nu mai conteaza ex.columbica are corp frumos ,e proasta de pute..........dar e super bogata? in cazul ei ce mai conteaza daca o duce bibilica? |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
o avea un corp.... dar are o fata.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pot sa te contrazic putin: hormonica aia mica nu e chiar atat de proasta... am avut prilejul de a vorbi cu ea la un eveniment si chiar am ramas socat. Sa nu uitam ca e pustoaica si e usor influentabila. Dar tuta nu este...
"A man's face is his autobiography. A woman's face is her work of fiction." This post has been edited by DrK: 16 Apr 2008, 13:35 |
--------------------
Sedan
Negru
|
NadaLina |
![]()
|
lasa fata....... ii pui o punga cu pamela A pe cap si merge,
![]() la inceput abea deschidea gura ,pai dupa 2ani de munca cred si eu ca sa mai desteptat si ea putin ,dar snt atatea ex. This post has been edited by veronik: 16 Apr 2008, 13:38 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
DrK |
![]()
|
mda... o femeie nu are niciodata dreptate... daca incepe sa planga se schimba automat situatia...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
NadaLina |
![]()
|
![]() plansul e o arma in "razboiul"cu barbatii castigi o batalie dar pana la victoria finala mai e mult ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
DrK |
![]()
|
aham... de ce am eu impresia ca expresia "Sexul slab" a fost inventata de o femeie care se pregatea sa domine un barbat?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
marian-j |
![]()
|
Psihologie inversa!
![]() <span class='edit'>16 Apr 2008, 14:38:</span> QUOTE(veronik @ 16 Apr 2008, 13:53) ![]() plansul e o arma in "razboiul"cu barbatii castigi o batalie dar pana la victoria finala mai e mult ![]() ![]() ![]() Misogin-nemisogin aici sunt obligat sa-ti dau dreptate!Decat sa-mi vad muierea plangand mai bine fac ce trebuie facut numai sa inceteze! ;)Nu spun ca intotdeauna va folositi de acesasta arma in mod fair-play! ![]() This post has been edited by marian-j: 16 Apr 2008, 14:42 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(veronik @ 16 Apr 2008, 13:53) plansul e o arma in "razboiul"cu barbatii castigi o batalie dar pana la victoria finala mai e mult ![]() ![]() ![]() Asa, asa... continuati... Mai in gluma, mai in serios, tot va iese porumbelul din gura pana la urma. Mai intai Sadi, apoi tu. Bun asa... Si va ma mirati ca ramaneti fara barbati sau ca vi se duc barbatii la amante satui de vaicarerile si prefacatoriile voastre. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
incepem sa ne intelegem
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 16 Apr 2008, 14:31) Psihologie inversa! ![]() <span class='edit'>16 Apr 2008, 14:38:</span> Misogin-nemisogin aici sunt obligat sa-ti dau dreptate!Decat sa-mi vad muierea plangand mai bine fac ce trebuie facut numai sa inceteze! ;)Nu spun ca intotdeauna va folositi de acesasta arma in mod fair-play! ![]() Ce faci Mariane ? Tii cu ursul ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
M-a "ginit" muierea si a trebuit s-o dau "cotita"!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
texte... puteai sa zici si tu ca acel mesaj a fost scris chiar de ea
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:14 |