Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
![]() ![]() ![]() |
Coltul misoginilor, pentru cei care se simt asa
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 16 Apr 2008, 07:52) nu sunteti cobai.. departe de mine gandul asta ![]() QUOTE(Catalin S. @ 16 Apr 2008, 11:56) Asa fetelor ! Confirmati ce cred eu de ani de zile. Dati-mi satisfactie ! "Frumos", n-am ce zice. Indicat ar fi sa nu mai posteze niciun barbat pe aici... "Lasa-i sa se mai agite putin", auzi la ea... Stii vorba aia... "Daca taceai filosof ramaneai" ? am zis adevarul.. nu v-a obligat nimeni sa postati aici.. a fost alegerea voastra, asa ca nu trebuie sa exageram.. |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect, dar si voi ati confirmat destule pana acum...
In alta ordine de idei... Barbati, feriti-va in trafic de petarda asta !!!! ![]() Mai are si Renault pe de-asupra. Face comunitatea de ras. In caz ca este sotia / prietena vreunuia din voi, faceti va rog un pustiu de bine si explicati-i cum sta treaba cu blocatul intersectiei. Poza a fost facuta la vreo 2 minute dupa ce era sa creeze un super ambuteiaj. Daca n-o claxonam sai nu-i dadeam faruri sa faca un pic dreapta pe langa o Octavia, si acum as fi fost in drum catre job. Desigur, avea tot spatiul din lume sa treaca printre Skoda si tramvai iar "turma" din spatele ei sa-si vada de drum mai departe, dar e grea soferia asta... ce sa-i faci... ![]() This post has been edited by Catalin S.: 17 Apr 2008, 08:27 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ 17 Apr 2008, 08:25) Mai ales cand esti incepator e foarte grea. Te-ai gandit ca poate, doar poate, n-are permisul de mai mult de o luna si e prima oara cand nimereste intr-un ambuteiaj?QUOTE(Catalin S. @ 17 Apr 2008, 08:25) In alta ordine de idei... Barbati, feriti-va in trafic de petarda asta !!!! Daca era sotia/prietena mea cred ca faceam un pustiu de bine si te cautam pe tine sa-ti modific fizionomia pentru ca iti permiti sa vorbesti asa. Daca a reusit sa se descurce sa iasa din ambuteiaj chiar si in stresul provocat de flash-urile si claxoanele supersoferului din spate insemna ca nu e chiar petarda.![]() Mai are si Renault pe de-asupra. Face comunitatea de ras. In caz ca este sotia / prietena vreunuia din voi, faceti va rog un pustiu de bine si explicati-i cum sta treaba cu blocatul intersectiei. This post has been edited by zax: 17 Apr 2008, 08:38 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Hai fratilor, ca are lamaia. Eu zic ca astora cu lamaia nu prea avem ce sa le reprosam, am fost si noi la fel. Sau nu chiar la fel, dar in fine...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Bine-bine are lamaia,dar sa nu-mi spuneti ca voi nu ati bombanit niciodata cand vre-o cumatra "sora" cu cea din poza v-a stricat ziua inca de la prima ora !
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
uitati si asta se intampla in timp record.......
![]() ![]() http://www.220.ro/Parcat_pe_linia_de_tramvai-70479.html |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
sincer vina lui paleste in fata limbajului folosit de "doamna" pe care timpurile moderne au dotat-o cu un telefon cu camera desi creierul ei e la nivelul evului mediu... Cred ca daca eram acolo si eram nervos din cauza asteptarii tramvaiului tot pe vaca aia imi varsam nervii. Si nu din cauza misoginismului
![]() This post has been edited by zax: 17 Apr 2008, 09:11 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Vai, vai ce viteji ne dam. Auzi... modificari de fizionomii pe topicuri misogine. Daca ai fi spus ca ma cautai sa-i modificam fizionomia impreuna, mai intelegeam, dar asa... tind sa cred ca soferita din imagine este vreo cunoscuta de-a ta. Daca n-o claxonam, "faruiam" si daca nu-i faceam semne cu mainile ca are destul loc sa se strecoare printre Skoda si tramvai, repet, RAMANEAM acolo cine stie cate minute !!!
Dupa ce am observat ca nu se sinchiseste dar totusi ridica mainile a neputinta uitandu-se in acelasi timp la mine in oglinda retrovizoare si bombanind ceva (oricum nu de bine), am recurs la metoda clasica... Stiind ca ma vede, i-am "aratat" calea catre fericirea noastra cu... mainile. Abia apoi tuta si-a dat seama ce gafa facuse si a tras dreapta de volan eliberand intersectia... si noi logic, dupa ea. Orice incepator trebuie sa stie ca nu are voie sa blocheze traficul, indiferent ca patrunde intr-o intersectie aglomerata sau isi lasa masina parcata aiurea. Pentru mai multe detalii va invit sa vizitati siteul asta > http://www.eunublochezintersectia.ro/ ! Pe tine si pe ilfovenaca din poza, desigur. Iar referitor la ce-a spus Marian-J mai devreme, eu recunosc, o fac si pe nevasta-mea cu ou si cu otet cand sunt in dreapta ei. Se supara, ma injura si ea, asta este, o inteleg... dar ulterior imi da dreptate... Cu alte cuvinte stilul meu de a invata omul sa conduca, observ ca a inceput sa dea roade. Ce vina am eu ca peste 50 % din instructori sunt niste bosorogi expirati care la scoala folosesc zilnic aproape aceleasi trasee, si mare lucru nu invata pe saracii elevi ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
lasa limbajul "doamnei" ,eu vb de fapta soferilor in sine ,femeia fara experienta si nenea cu ditamai experienta la activ......unde vreau sa ajung?
ea e femeie ![]() ![]() noi cei care avem cat de cat microbul sofatului in sange, ar tr sa fim un pic mai binevoitori cu incepatorii parerea mea ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(zax @ 17 Apr 2008, 09:07) sincer vina lui paleste in fata limbajului folosit de "doamna" pe care timpurile moderne au dotat-o cu un telefon cu camera desi creierul ei e la nivelul evului mediu... Cred ca daca eram acolo si eram nervos din cauza asteptarii tramvaiului tot pe vaca aia imi varsam nervii. Si nu din cauza misoginismului ![]() Pai daca asa se exprima troglodita aia PE STRADA va dati seama ce o fi pe capul bietilor napastuiti ce sunt siliti sa imparta cu ea acelasi acoperis?Ce sa mai spun de cel ce mai imparte,pe deasupra, si patul cu patachina respectiva? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 17 Apr 2008, 09:18) Pai daca asa se exprima troglodita aia PE STRADA va dati seama ce o fi pe capul bietilor napastuiti ce sunt siliti sa imparta cu ea acelasi acoperis?Ce sa mai spun de cel ce mai imparte,pe deasupra, si patul cu patachina respectiva? ![]() Inca o data foarte bine punctat Mariane ! Si totodata on topic ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
http://www.reno.ro/Ce-sa-faci-sa-fii-un-so...del-t65426.html
cred ca tr sa scriem din cand in cand ceva aici ,si sa mai adaugam sfaturi de la barbati pt femei ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(veronik @ 17 Apr 2008, 09:28) http://www.reno.ro/Ce-sa-faci-sa-fii-un-so...del-t65426.html cred ca tr sa scriem din cand in cand ceva aici ,si sa mai adaugam sfaturi de la barbati pt femei ![]() Acuma ce faci domnita?Te pisicesti si ne iei cu binisoru'?Hmm,asta nu-i a buna!Ce doresti de fapt?Stiu eu ca la voi acest gen pisiceli va ascund de fapt adevaratele intentii! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
nu snt genul care sa ma "pisicesc" ma refeream la ce a zis catalin de instructori si nu numai........
acolo snt parerile noaster femei /barbati despre cum ar tr sa fie un sofer model ![]() This post has been edited by veronik: 17 Apr 2008, 09:53 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
O cam dam in matrimoniale sau mi se pare mie ? Nu, nu este nimic rau in asta dar nu cred ca-i topicul potrivit pentru asa ceva.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
QUOTE(Catalin S. @ 17 Apr 2008, 09:53) O cam dam in matrimoniale sau mi se pare mie ? Nu, nu este nimic rau in asta dar nu cred ca-i topicul potrivit pentru asa ceva. ![]() nu cred ca cineva de aici posteaza pt asa ceva bine inafara de sufletel..... poate ![]() ![]() da de fapt e coltul misoginilor la ce sa ma astept ![]() This post has been edited by veronik: 17 Apr 2008, 10:02 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
tineti cont ca peste 80% din cei cu lamaia in geam sunt "spagari", adica au invatat si ei 3 randuri din regulament si gata-i soferia...daca nu stiu micutii/micutele nici unde-i contactul la masina, ce vina au ei ca politistii au nevoie si ei de 2-3 vilute in afara orasului si primesc spaga ? hmmm...?
am o colega (nu mai spun ca e blonda) care a dat traseul de 3 ori cu acelasi politist si care i-a spus ca-i face placere sa se reintalneasca de fiecare data la examen...cat o sa-l mai tina nervii ...ca tipa e duda rau la condus...da' vrea masina si sa si conduca sa ne enerveze pe noi in trafic... |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(Catalin S. @ 17 Apr 2008, 09:53) O cam dam in matrimoniale sau mi se pare mie ? Nu, nu este nimic rau in asta dar nu cred ca-i topicul potrivit pentru asa ceva. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sadi |
![]() ![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Pretul creierului
In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi." |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
- Care e asemanarea dintre femei si uragane?
- Fierbinti si umede atunci cand vin. Si cand pleaca iau case si masini cu ele! ![]() 17 Apr 2008, 17:55: @sadi: cam asa sta situatia intre femei si barbati (nu te ambala, femeile sunt furnicile) ![]() O familie de furnici isi propune sa-i vina de hac unui elefant. Il pindesc si cind trece se urca cu toate pe el si incep sa-l ciupeasca. Elefantul se enerveaza, se scutura si toate cad jos, numai una ramine pe gitul elefantului. Atunci toate de jos striga in cor: - Sugruma-l !!!!!!!!! 17 Apr 2008, 17:59: Trei barbati vorbeau despre viata lor amoroasa. Italianul: "Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute." Francezul: "Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute." Romanul: "Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut dragoste cu Maria a mea. Am dat-o prin untura, am facut sex si apoi ea a urlat sase ceasuri." Uimiti, italianul si francezul il intreaba: - Ce naiba ai putut tu sa-i faci muierii de-a tipat 6 ore? - Mi-am sters miinile de perdele. This post has been edited by Sebastian Loeb: 17 Apr 2008, 17:59 |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Tre sa imi schimb userul, pentru ca citeste prea multe prietena
![]() This post has been edited by blak2oo8: 17 Apr 2008, 20:24 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cmi |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 April 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
pwned
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eject... eject.. piua is calling
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
mai bine nu raspunzi
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
not funny
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:37 |