Se renunță la rovinietă ?
![]() ![]() ![]() |
Se renunță la rovinietă ?
ANTIdacie |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acu' am ajuns sa ne caznim sa cumparam porcariile astea? Imi bag fix picioarele, eu nici n-am mai scos chitanta aia din portofel sa vad cand imi expira, dar am impresia ca nu mai are mai mult de doua saptamani.
Eu unul o sa urmez exemplu' unora d-aici si o sa merg si fara. Si asa de fiecare data cand am fost oprit in afara orasului nici nu s-a sinchisit Garcea sa se uite pe chitanta de la rovinieta. Cam cat e "scoru'' ca sa treaca cu vedere lipsa ei, in caz ca esti oprit? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Mie mi-a expirat rovinieta pe 29 aprilie. Cu vreo cîteva săptămîni în urmă, am vrut să văd pe ce perioadă era de fapt, valabilă, pentru că nu-mi mai aduceam aminte cînd am cumpărat-o anul trecut, de la benzinăria din spatele Teatrului Național (București). Am constatat că bonul de casă pe care era trecută valabilitatea se ștersese aproape de tot, pentru că era tipărit pe hîrtie din aceea care se imprimă termic. Am pus mîna pe pix și am scris eu alături, să se vadă, data achiziționării și data expirării. Așa că dacă vedeți că bonul este pe hîrtie din aceea lucioasă, care se folosește și la unele faxuri, cereți vînzătorului să scrie și de mînă data cumpărării și data cînd expiră porcăria, pentru că nenorocita de fițuică se șterge în timp, în mai puțin de un an, chiar ținută la întuneric în portofel!
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat pe o saptamina de la posta.Am gasit la Of.Postal 30 Str.Glinka Nr. 7 Sector 2.M-a costat vre-o 11 lei si mai aveau.
This post has been edited by STORMTROOPER: 30 Apr 2008, 08:29 |
--------------------
DACIA
1310 TX
- 7-B-2414
1987 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Cred ca nu o sa avem veci drumuri bune si rovinieta asta e o mare hotie. Mai bine ar repera cat mai multe drumuri decat sa monteze camere de supraveghere aiurea
This post has been edited by Johnny_Bravo: 30 Apr 2008, 17:24 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
a facut cineva de curand pt non euro?Cat mai costa?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu mai sunt pt euro, non-euro, sunt de-a valma
![]() autoturisme: 3 euro = o saptamana 7 euro = o luna 28 euro = un an Plus umblatura sa le gasesti, eu voi pleca maine la drum fara, am fost la 4 benzinarii, toti m-au trimis la plimbare... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Sotia a intrebat azi pe la benzinarii si cica doar la posta se gasesc. Maine plec fara.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am fost si eu fara rovinieta zilele astea, pentru ca am intrebat la 2 benzinarii si apoi am renuntat sa mai caut.. am circulat vreo 700 de km si nu m-a intrebat nimeni nici macar de sanatate
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu am umblat vreo 11 mii de km fara rovinieta, din iulie 2007 pana in februarie 2008. Mi-am cumparat intr-un final pentru ca acum macar merg zilnic pe drum national.
Insa daca va fi nevoie sa plec la drum cu alta masina care nu are rovinieta, cred ca achizitia ei ar fi ultimul lucru la care m-as gandi, mai important e sa nu uit sa iau detectorul de radar de acasa. This post has been edited by Laurentziu83: 3 May 2008, 18:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Am tot cautat rovinieta, dar nu am reusit sa gasesc. Si-a cumparat cineva de curand? Prin Bucuresti.....
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
E incredibil ce conducatori de ... avem, singura grija a lor erau acele camere de verificat, ca toate gropile le-au acoperit, toate orasele au sosele de centura si avem cateva mii de km de autostrada.
Nici eu nu mi-am mai luat rovinieta de 2 ani si nici ca o sa-mi mai iau pana nu repara drumurile asta. De exemplu drumul national care trece prin Herculane e praaaaffff, am schimbat cateva bucse la caseta de directie din cauza asta. Asa pentru cei de la putere ![]() This post has been edited by Razor: 21 May 2008, 13:46 |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(andreis @ 21 May 2008, 13:25) Am tot cautat rovinieta, dar nu am reusit sa gasesc. Si-a cumparat cineva de curand? Prin Bucuresti..... gasesti aici da' platesti transportu' PS: daca se considera reclama se poate sterge |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat week-endul trecut de la OMV statia dintre LEU si orhideea.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc blak2008, dar statia respectiva e cam departe pentru mine...
A mai cumparat cineva de pe acest forum rovinieta in ultimele zile ? si de unde ? |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
danutz1970 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 December 05 ![]() |
|
--------------------
none
none
- none
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Petromul de dupa intersectia cu Bd. Basarabiei cand mergi spre Titan!
Acum vreo 2 zile! Si nu pentru masina mea! Cum am zis, anul asta nu platesc! ![]() This post has been edited by Solon: 30 May 2008, 10:45 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Le multumesc tuturor celor care mi-au raspuns. Imi expirase de vreo luna rovinieta, iar acum am niste drumuri mai lungi de facut si nu vreau sa risc...
This post has been edited by Batrânul: 30 May 2008, 11:59 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
@Merced: din cate stiu eu politistul nu are voie sa te intrebe de rovinieta.
El te opreste, de verificarea rovinietei se ocupa altii (care nu au voie sa te opreasca). Daca gresesc va rog sa ma corectati. |
--------------------
Papuci
marimea 43
- is xx undoitrei
3 ani bocanci “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu gresesti, dar de obicei sunt insotiti si de cei de la rutiera. la fel se intampla si cu RAR-ul.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
m-au oprit pe mine si m-au intrebat de toate cele si erau multi inclusiv rar. si nici nu aveam nici un act decat pasaportul la mine,,, dar a fost baiat bun politistu dupa verificare si nu mi-a dat amenda dar avea clienti.
app cine te poate opri si intreba de rovinieta?? |
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
1991/ 2008 1,4 77cp
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
politia te intreaba re lamaia aia galbena. tot ei, daca nu o ai, iti dau amenda.
O lamaie se poate gasi la MOL Otopeni (langa McDonalds) This post has been edited by DrK: 6 Jun 2008, 08:59 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
poeluci |
![]() ![]()
|
![]() Membru fan Renault Group: Members Posts: 112 Joined: 1 August 06 From: Iasi ![]() |
Buna la toata lumea!
Cat mai e rovinieta pe un an in 2009 ??? Mai are rost sa o platim ? |
--------------------
Renault
Arkana
- IS 04 WNW
2021/ETECH full hibrid 1.6
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
28 E pe an pt autoturisme parca...este site...roviniete.ro...
De cumparat .....fiecare merge pe riscul lui...daca ai noroc sa te opreasca si sa nu ai parca e 500 lei amenda... |
--------------------
------
------
------
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In ultima perioada s-au intetit controalele pentru RCA si rovigneta. O sa-mi cumpar si eu, numai ca ieri n-am gasit nicaieri.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
112.0 ron pentru logan pe 1 an. platita la petrom acu 2 zile.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cred ca suntem singura tara din Europa, in care se platesc si rovinieta si taxe de trecere peste pod.
This post has been edited by andu911: 26 Jan 2009, 17:59 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 09:44 |