Se renunță la rovinietă ?
![]() ![]() ![]() |
Se renunță la rovinietă ?
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
si eu am vrut sa fac pe 6 luni dar nu se poate.
-1 zi -1 saptamana -1 luna -1 an din cate stiu eu |
--------------------
ex: renault
19
coupe
|
|
radur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 October 07 ![]() |
deci tr sa dea si pe o luna?
fac scandal? |
--------------------
dacia
logan
2007/abs+/
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Citisem si eu ca nu se mai face pe 6 luni; d'asta am intrebat. Acum nu stiu ce sa fac...
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
radur, poti sa faci scandal, dar daca ei nu au acolo decat pe 1 an, sau pe alta perioada, nu stiu la ce te ajuta
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
|
--------------------
19
coupe
|
|
radur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 October 07 ![]() |
mersi pentru raspunsuri
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs+/
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Ieri am facut pe un an la OMV si a costat 104 Ron.
Intrebarea mea este daca a facut cineva pe o zi sau o saptamana si unde? Mai am o masina cu care voi iesi doar pentru o zi si as vrea sa cumpar asa. |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Minim e o saptamana, intreaba si tu pe la o posta. Eu am dat prin martie o suta si ceva de mii la posta de langa mine pentru masina din semnatura.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
dani20072008 |
![]()
|
ai dreptate minim e o saptamana dar numai pentru autoturisme ,pentru microbuze ,autocamioane..... se da si pentru 1 zi
![]() |
--------------------
19
coupe
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
E clar, visul meu de a renunta la masina se apropie de implinire!
![]() Asa ca draga mea masina... ![]() De acum incolo: ![]() ![]() ![]() Scuze e offtopic, dar ce sa mai zici la asa stire. De fapt este un curent general in toata Europa pentru reducerea masinilor. Desi au drumuri si autostrazi ele sunt neincapatoare. De exemplu, in Olanda, a aparut o stire conform careia toate masinile vor fi monitorizate prin GPS din 2012 si platesti in functie de timpul petrecut pe un drum. Cu cat e mai aglomerat drumul cu atit vei plati mai mult. Repet, ganditi-va ca astia au multi km de autostrada (peste 3000). La noi in schimb... trendul e clar: imbogatirea bugetului! Cat despre taxarea dubla, vorba cuiva, asta e doar un exemplu mic... This post has been edited by Ionescu: 23 Apr 2008, 05:59 |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ionescu @ 23 Apr 2008, 05:56) E clar, visul meu de a renunta la masina se apropie de implinire! happy.gif Asa ca draga mea masina... salut.gif ar fi mai bine pentru toata lumea daca ai masina din semnatura, ma indoiesc ca e un exemplar original si restaurat care arata ca in prima zi, cum am mai vazut la unii.. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Rovinieta - taxa de drum ramane in vigoare! Ministrul Transporturilor a refuzat propunerea transportatorilor
22/04/2008 Ministerul Transporturilor a respins, marti, cererea patronatelor din domeniul transporturilor rutiere de eliminare a rovinietei, motivandu-si decizia prin faptul ca respectiva taxa este singura sursa de venit a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR). "Avand in vedere necesitatea mentinerii si obtinerii de surse de finantare pentru lucrarile de infrastructura rutiera, nu putem fi de acord cu renuntarea la o sursa financiara sigura (rovinieta - nr.r), fara a analiza si fundamenta o alta optiune. In acest moment, Ministerul Transporturilor considera ca reprezentantii CNR (Consiliul National Rutier - n.r.) nu au o propunere viabila pentru a lua in calcul orice modificare a structurii bugetului de stat si a surselor de constituire a acestuia", se mentioneaza in comunicatul ministerului. Negocierile dintre Ministerul Transporturilor si reprezentantii partonatelor nu au ajuns, luni, la nici o concluzie favorabila ambelor parti, din cauza insistentelor transportatorilor rutieri in privinta eliminarii rovinietei. Ministerul a propus cateva solutii pentru revendicarile partonatelor, printre care infiintarea organismului unic de control in trafic, eliminarea autorizatiilor speciale de transport pentru marfurile divizibile, numirea in cadrul Consiliului Drumurilor a cinci reprezentanti ai transportatorilor rutieri si amenajarea parcarilor la standarde europene. Roviniete.ro este autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale dinRomania (C.N.A.D.N.R.) prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
foarte bine !!! nu vreau un pret in plus la benzina .
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Se verifica. Chiar acum cateva zile a fost o razie pe A1.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
la vara poate verifica... de 2 ani nu mai am timbru galben si urat si nu ma intreaba nimeni nimic...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
QUOTE ar fi mai bine pentru toata lumea daca ai masina din semnatura, ma indoiesc ca e un exemplar original si restaurat care arata ca in prima zi, cum am mai vazut la unii.. Nu prea am inteles ce vrei sa spui, dar sa incerc sa raspud. Da, masina din avatar si semnatura e masina mea, intr-o poza facuta noaptea pe un bulevard mare din Brasov. De fapt voiam sa pozez un tramvai... dar s-a nimerit si masina si a iesit o poza f frumoasa. Poze cu masina am pus la topicul cu Daciile noastre. Nu inteleg ce vrei sa spui cu exemplar original. E o Dacie de 1976, facuta cu a mea mana si bani, atit cat am putut ca student, fara bani de la mama si tata. Am modificat-o la 1310. Cat despre masini restaurate, hai sa nu ne luam in d-astea, ca nu e aici locul, ok? Am facut cu piese cu comenzi din Australia, etc. Cat despre postarea mea anterioara era o expunere, tragicomica si realista. Fiind plecat din tara stiu care este curentul pe-afara. Se doreste fortarea mainii posesorilor de masini de a renunta la ele. Si poate e mai bine pentru toti, nu? Gata cu offtopic, sper ca te-am lamurit. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
azi plec la munte fara vinieta ***** pe ei de idioti ca nu am gasit de 2 saptamani sa o platesc
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si eu am cautat azi in tot orasul, pana si baiatul de la benzinarie m-a intrebat a cata e, si nu a fost deloc mirat cand am zis a 10'a benzinarie si un oficiu postal
![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am plcat si eu ca tot omul la munte, si am zis sa-mi iau rovinieta, macar sa scap de gura nevestei, nu de politie, ce sa o gasesc..am intrebat la 2 benzinarii, nu aveau, le-am cerut o hartiuta cu data si stampila pe care sa scrie ca nu au roviniete, nu au vrut sa-mi dea...am plecat fara, normal, dar ma intreb daca, ipotetic eram intrebat de ea, cum rezolvam cu militianul? trebuia sa merg cu trenul? nu sunt trenuri in Retezat...sa mai astepte ei sa o cumpar in viata asta...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Nu stiam ca e criza de robinete. Mie imi expirase din ianuarie. Sambata m-am trezit de dimineata cu dorinta de a da bani la stat, asa ca m-am gandit sa iau una noua. Am gasit din prima incercare, la un Petrom (in Constanta).
This post has been edited by raqzvan: 29 Apr 2008, 17:06 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am plecat ma oprit dar dracu ma intrebat de ea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
nu exista rovignete. 8 statii de carburanti am cautat. statul tot incearca sa ne dea de inteles sa nu mai cumparam, si noi nu ne lasam!
|
--------------------
-
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
esti mic, toate statiile de pe centura si toate din sectorul 4 + vreo 10 telefoane date
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Un coleg care avea drum spre Resita (din TM) a cautat in toata Timisoara si nu a gasit. De frica sa nu fie prins a renuntat la drumul respectiv.
![]() Criza mare, cred ca se vor da pe cartela, sau cu pile. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am intrebat la cateva benzinarii din bucuresti, din ploiesti si am gasit taman la predeal..
![]() pentru o saptamana m-a costat 11,16 lei |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Duminica am luat toate benzinariile la rand de pe Iuliu Maniu si nu am gasit!De fapt la Mol-ul de langa metro mi-a zis vanzatorul ca are doar pe un an dar am aflat ca putea sa o faca pe aceea pe ce perioada vreau eu!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Fuzz |
![]()
|
Mie mi-a pus o stampila pe spatele bonului si a completat acolo perioada.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai incercati si pe la Posta Romana!
Saptamana trecuta aveau roviniete la Oficiul Postal 1 (str. Matei Millo, pe langa Palatul Telefoanelor, Blocul Turn). |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:56 |