Se renunță la rovinietă ?
![]() ![]() ![]() |
Se renunță la rovinietă ?
lauionescu |
![]()
|
||
![]() membru, in general Group: Members Posts: 19 Joined: 15 May 06 From: Iasi, Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- VS 03 RBJ
1995 prietenii stiu de ce....restul sa ii intrebe pe cei care stiu sau sa-si dea cu parerea
|
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal ca esti deranjat, iar taxa e modificata in buna masura pentru ca erau prea multi ca tine. Adica altii sa plateasca drumurile pe care mergi si tu... Nu discut acum eficienta folosirii banilor, dar e clar ca trebuie platit atata vreme cat folosesti un drum.
Sau ca sa ma exprim mai bine, ori platesc TOTI, ori NICIUNUL! Iar justificari de genul drujba sau spalat piese cu benzina sunt chiar nod in papura. Cati zeci de litri de benzina iti trebuie sa speli niste piese? ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 3 January 05 ![]() |
Taxa era si mai este in pretul benzinei, dar au introdus rovigneta pentru ca recupereau greu banii pt drumuri.
Acum ca aproape toti si-au luat rovigneta pt 2008, vor plati de 2 ori taxa si zvonul ca pretul benzinei si motorinei se va duce spre 2 euro, poate deveni realitate -deh avem drumuri prea aglomerate - sa mai tina lumea masinile in parcare, nu? |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si unde sunt parcarile alea?
ca de fapt nu avem nici drumuri (sau exista ceva dar nu se incadreaza la definita de drum) nici parcari amenajate nimic ba avem guvernantii pe care i-am votat cu totii! iar taxe noi si mai mari pentru drumuri oricand se pot pune ca doar foamea de bani e maaaare ca e an electoral |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
lauionescu |
![]()
|
![]() membru, in general Group: Members Posts: 19 Joined: 15 May 06 From: Iasi, Vaslui ![]() |
@vladg:
daca tu platesti taxa f bine... eu nu o platesc pt ca prefer sa ma risc sa iau amenda, caz in care injur politia...ceva normal...imi trece repede supararea.... decat sa platesc un drum inexistent... si inca ceva: ai idee cata benzina/h consuma un generator de curent destul de mare pt o locuinta? ai idee cata benzina se foloseste intr-un service autorizat la o firma destul de maricica de scule electrice? inceteaza sa-ti dai cu parerea. |
--------------------
dacia
1310
- VS 03 RBJ
1995 prietenii stiu de ce....restul sa ii intrebe pe cei care stiu sau sa-si dea cu parerea
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@lauionescu: gresesti mult, tu platesti taxa de drum, in fiecare litru de benzina/motorina pe care-l cumperi. E deja inclusa. Ca o sa o mareasca sau nu, daca scot si rovigneta, asta e alta discutie.
Rovigneta actuala este inca un exemplu de dubla taxare, asa cum mai pot gasi inca 50 de exemple, cel putin, daca ma gandesc nitel, dar mi-e cam lene la ora asta. Sa nu vorbim de taxari triple, cvadruple, etc. Sunt multe si din-astea, din pacate. Cat despre partea ca s-ar scoate doar pentru transportatori, nu sunt deacord. Ei sunt cei care negociaza, pentru ca pe ei ii doare cel mai tare, dar masurile se aplica uniform. Ar fi aberant ca cei care folosesc drumurile 60-70% (sau cat o fi procentul) sa nu plateasca, iar noi restul sa platim de fraieri. This post has been edited by undemerg: 4 Apr 2008, 01:40 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
rovigneta mea e expirata de la inceputul anului. pana acum m-am riscat sa ies asa, am facut drumuri scurte, maxim prin judetele vecine. ca o sa ma descurc io. acu tre' sa plec sambata pe vre-o cateva zile in tara. posibilitati sunt trei: spaga, o incurc cu 5 limoane (atat am inteles ca e amenda pt. rovigneta), zic ca nu am actele la mine. azi m-a prins curiozitatea. daca nu am actele la mine, cat e amenda?
si cand se scoate rovigneta? oaremerita sa o mai platesc? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ia-o pe 7 zile daca vrei neaparat.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
mie mi-se pare absurd , unu la mana eu deja am rovinietele platite la ambele masini pana in 2009 martie , deci acum ce fac raman cu banii aia dati si o mai platesc si la benzina?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Tu o sa ai un pret special la pompa, vei da mai putin pe carburant
![]() Stai linistit ca in aceeasi situatie sunt si eu. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sunteti victime colaterale, d'aia nu o cumpar de multa vreme, de fapt din 3 motive:
1) cel de mai sus 2)drumurile sunt varza, deci nu se face nimic cu banii 3) o platesc odata cand pun benzina Pana acum, in 2 ani nu m-a intrebat nimeni de ea, desi am circulat destul extraurban, si sa nu v'aud ca-s nesimtit, hot, ca o platesc altii pentru mine, ca e fumata treaba. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Mie mi-a expirat robineta in ianuarie si de atunci merg fara si nu ma intrebat nimeni de sanatate.
Apropo, locomotivele diesel vor plati si ele taxa de drum inclusa in pretul motorinei? Ca, din informatiile mele, alea merg pe sine, nu folosesc drumul national. ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
argon |
![]()
|
motorina CFR are alte surse, e taxata diferit. CFR-isti stiu, cunosc persoane care nu au mai trecut pe la pompa de ani de zile
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
OOO da. De pasti fug la munte si trebuie sa recunosc ca rovinieta e prioritatea mea numarul 1
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- B - 72 - ***
1996 ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum vad ca sunt printre putinii care au platit rovigneta, macar dintre cei care au postat aici, nu pot decat sa ma bucur ca or sa o scoata...
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Stai linistit, eu am platit-o din decembrie 2007 pe inca un an. Habar n-aveam ce se va intampla, iar variantele intermediare nu mai erau (3 + 6 luni), probabil ca sa fie teapa teapa. Plus ca "abtipildul" era tot acelasi ca acum un an, doar pretul s-a dublat!
|
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
Stirea asta nu cumva a fost o gluma de 1 aprilie? Vad ca unii (unele) au luat-o in serios!.....
|
--------------------
x
x
- x
x
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Se pare ca nu a fost gluma!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
104 lei am platit si eu...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
argon |
![]()
|
unde scrie ca nu se mai tine cont de norma de poluare pentru rovinieta?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
nu știu asta, dar și eu am plătit tot 104 ron/an sau 10ron/7 zile.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
ok..cineva cu non euro care a luat-o este?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Apr 2008, 19:59) Aici: http://www.roviniete.ro Roviniete.ro este autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (C.N.A.D.N.R.) prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu in general prefer sa stau linistit asa ca in general cand ies din oras cumpar rovinieta.
La Nova nu iau ca nu ies cu ea din oras. La Passat mi-a expirat in decembrie 2007 si saptamana trecuta am cumparat-o pe 1 saptamana (110 mii). Cum eu ies din oras o data la 3 luni mie-mi convine sa fie in forma care e actuala. Ce nu mi-a placut e ca nu mai poti s-o iei pe 1 zi care mi-ar fi convenit cel mai mult. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Stati linistiti rovinietele raman in continuare, doar ca vor fi controlate printr-un sistem electronic si nu va mai fi nevoie sa lipesti in geam abtibildul si sa ai chitanta la tine...in schimb vom fi nevoiti sa-l luam altfel ne asteapta amenda acasa.
http://www.cronicavip.ro/cronicavip/articl...rticle_id=51003 This post has been edited by tabek: 12 Apr 2008, 15:48 |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
- MM05HVM
1996/2006
|
|
argon |
![]()
|
poveste veche, multa apa mai trece pe Dunare pana se adevereste.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai fi intrat de curiozitate pe site-ul de unde ai luat tu articolul ai fi vazut ca este din data de 09 Mar 2008 (http://www.cotidianul.ro/statul_concesione...elor-40583.html), iar ultima stire care spune ca se renunta la rovinieta este din data de 02 Apr 2008 (http://www.cotidianul.ro/ministerul_econom...etei-42426.html), iar in data de 01 Apr 2008 (http://www.cotidianul.ro/rovinieta_va_intr...ilor-42397.html) .
This post has been edited by St: 12 Apr 2008, 19:08 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
radur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 October 07 ![]() |
de unde ati cumparat rogvineta. eu am fost la posta si nu a vrut sa imi dea pe mai putin de 1 an!
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs+/
|
|
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
eu am luat-o de la mol si chiar vanzatorul mi-a spus sa nu imi fac pe un an ca nu are rost , am facut pe o luna .
|
--------------------
ex: renault
19
coupe
|
|
radur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 October 07 ![]() |
problema e ca in cj nu mai gasesti la nici o benzinarie
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs+/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:50 |