ulei, schimbat uleiu
![]() ![]() ![]() |
ulei, schimbat uleiu
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
ptnicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 January 06 ![]() |
Absolut sigur ca e JC5. Doar daca nu a fost schimbata cu alta.
Pe masinile cu nr caroseriei B56C sau pus doar JC5. Dar se verifica usor dupa ce scoti cutia filtrului de aer, este o placuta pe cutie. Sau pus si JB3 pentru motoare cu cuplu mai mic si PK1 pentru motoarele V6, toate cutii manuale. Cutiile automate de pe Laguna 1 sunt AD4, AD8, LM0 si DP0. Am verificat si cantitatea de ulei necesara exacta, JB3- 3,4 JC5- 3,1 PK1- 2,1(Min) - 2,6(Max) se verifica la joja. @cosminphotog : Ai grija ce ulei pui, pentru JC5 este ELF TRJ75W80 Numai bine. |
--------------------
Renault
Laguna 1
1994 2.0i
- IS 05 MCX Laguna1 2.0i 1994 motor F3R
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
acelasi ulei se pune si la JB3, din cate stiu eu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
QUOTE(ptnicu @ 4 Aug 2008, 21:06) Absolut sigur ca e JC5. Doar daca nu a fost schimbata cu alta. Pe masinile cu nr caroseriei B56C sau pus doar JC5. Dar se verifica usor dupa ce scoti cutia filtrului de aer, este o placuta pe cutie. Sau pus si JB3 pentru motoare cu cuplu mai mic si PK1 pentru motoarele V6, toate cutii manuale. Cutiile automate de pe Laguna 1 sunt AD4, AD8, LM0 si DP0. Am verificat si cantitatea de ulei necesara exacta, JB3- 3,4 JC5- 3,1 PK1- 2,1(Min) - 2,6(Max) se verifica la joja. @cosminphotog : Ai grija ce ulei pui, pentru JC5 este ELF TRJ75W80 Numai bine. Merci mult ptnicu, mi-e si lene sa caut acum prin carte, m-ai ajutat mult cu info asta ![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Multumesc PTNICU ca mi-ai deschis capatana.
Am fost prost...cam o ora ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Salut,
Ce chestie... Ma uitam pe forumul francez la un topic referitor la schimbul de ulei cutie de viteze facut acasa. Ei sustin ca nu se poate, trebuie conectata masina la XR25 ca sa-i faci schimbul de ulei la cutie, cica trebuie sa aiba uleiul temperatura de 60 de grade. Ei sustin ca se face cu XR25 cam la toate modelele, as intelege la V6 cutie automata, cica e sensibila tare, dar la ale noastre? ![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
toate cutiile automate de Laguna au o problema cu uleiul nu numai cea de V6.
in ceea ce priveste cutia mecanica, nu sunt sigur ca poate fi diagnosticata altfel decat "ochiometric". in cea ce priveste uleiul, e normal sa fie schimbat cand e cald deoarece e mai fluid, indiferent de tipul cutiei. This post has been edited by Johnny78: 8 Aug 2008, 19:51 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:08 |