Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 153 154 155 156 157 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

gotty
post 24 Mar 2010, 17:17
Post #4621

fagocer™ haituit

Group: Members
From: oriunde vreti voi....

QUOTE(Flamingo @ 24 Mar 2010, 13:37)
La fel si la Electroaparataj in Pantelimon. Cine vine dinspre Sos. Pantelimon si face stanga, de regula nu-i lasa pe cei care vin dinspre Stadion / MC Donalds care vor sa  faca dreapta spre Socului.
*

in sfarsit unu'care 'citeste 'bine intersectia aia!

--------------------
Private Spice Member
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 24 Mar 2010, 17:32
Post #4622

Membru autentic

Pe bune ? smile.gif

--------------------
+
gotty
post 24 Mar 2010, 17:34
Post #4623

fagocer™ haituit

pe rele! wink.gif

--------------------
Private Spice Member
+
rtBK
post 24 Mar 2010, 17:43
Post #4624

Unique like everyone else

From: Bucuresti

mai e un test care ma macina: la iesirea din pasajul lujerului spere bulevardul timisoara, ultimile 2 benzi sunt pentru STANGA fara inainte fara dreapta fara NIMIC. DOAR STANGA. Si mai vine cate un prost si incepe sa te claxoneze ca el vrea inainte.

Cu un mic bonus din ce am observat in trafic. Cand exista 1 banda pentru stanga/dreapta nu conteaza imediat se mai face inca o banda imaginara pentru smecheri. Daca exista 2 benzi pentru stanga/dreapta.. tot nu-i deajuns si se mai face inca una. Cand se trezesc ca n-au loc sa intre in coloana incep cu claxoane si injuraturi ca maimutele.

Am vazut ca au iesit de la naftalina toate petardele... oglinzile nu exista. mad.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
DrK
post 24 Mar 2010, 19:05
Post #4625

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

ultima oara cand am trecut pe acolo benzile alea de stanga nu erau marcate foarte bine

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
rtBK
post 24 Mar 2010, 19:23
Post #4626

fi mai atent ca sunt marcate de vreo 2 luni cu ALB clar.. nu sters

--------------------

Trek Valencia
+
DrK
post 24 Mar 2010, 20:28
Post #4627

Lapins Creed Assassin

Sa fii fost vreo 3 luni de cand nu am mai mers pe sensul ala...

This post has been edited by RaduNG: 24 Mar 2010, 20:29

--------------------
Sedan Negru 2015
+
spy_oh_joy1389
post 24 Mar 2010, 20:40
Post #4628

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(rtBK @ 24 Mar 2010, 17:43)
mai e un test care ma macina: la iesirea din pasajul lujerului spere bulevardul timisoara, ultimile 2 benzi sunt pentru STANGA fara inainte fara dreapta fara NIMIC. DOAR STANGA. Si mai vine cate un prost si incepe sa te claxoneze ca el vrea inainte.
*

Lasam la o parte crema soferilor din Bucuresti, si eu ma mai gasesc pe banda pe care nu vreau sa fiu(dar nu ma apuc sa claxonez, desigur) pentru ca nu exista presemnalizare pentru alegerea benzilor. Chiar azi stateam pe o a 3-a banda(din 4) in spatele unui autobuz, autobuzul pe semnul alb de pe sosea deci nu aveam de unde sa stiu incotro sa o iau. Foarte putine sunt intersectiile in care vad cu 100 de m indicatoare de presemnalizare sa stii cum sa te incadrezi.

Atentie pe 13 septembrie la intersectia cu Progresu. Au pus statie de tramvai inainte sa faca dreapta pe Progresu, asa ca te poti trezi cu pietoni fara sa iti dai seama. Cum e semnalizata statia? Cu o placuta din aceea minuscula de la RATB care nici macar fosforescenta nu e. Alta prostie... nu sunt presemnalizate statiile RATB fara refugiu si nu iti dai seama cand ar trebui sa nu depasesti tramvaiul caci de unde sa stii tu unde e urmatoarea statie?

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Mutzunache
post 24 Mar 2010, 20:41
Post #4629

Milk my sheep, bitch!

Si cand ai mers nu faceau anvelopele un sunet ciudat?

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
rtBK
post 24 Mar 2010, 21:03
Post #4630

spy pe langa claxoane unu a vrut sa intre in mine o data wink.gif cu un clio 3 ca sa ma invete minte... si eu mai gresesc banda, dar nu ma apuc sa ii injur pe ceilalti.

This post has been edited by rtBK: 24 Mar 2010, 21:04

--------------------

Trek Valencia
+
eduardsebe
post 24 Mar 2010, 21:03
Post #4631

Membru Expressionist

sunteti de belea ma nu alta radmasa.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
spy_oh_joy1389
post 24 Mar 2010, 21:18
Post #4632

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Nici eu nu ma apuc, dar ziceam ca-i enervant ca ma regasesc de multe ori pe banda pe care nu trebuie pentru ca nu presemnalizeaza administratorii drumurilor directiile de urmat de pe benzi si s-ar mai reduce sansele sa ajungem in situatii de genul. Normal ca mereu se vor gasi cei care au luat permis contracost sa ne invete cum se face treaba.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
rtBK
post 24 Mar 2010, 21:20
Post #4633

Si cand semnalizeaza e degeaba, vezi inainte de intersectia iuliu maniu cu valea cascadelor ca presemnalizeaza cum sunt aranjate benzile, dar sunt multi care nu tin cont. Oricum... macar asta sa fie beleaua si administratorii de drum sa ingrijeasca cum trebuie marcajele si iluminatul public ( care e de toata jena ) sunt zone in care lipsesc amandoua.

This post has been edited by rtBK: 24 Mar 2010, 21:30

--------------------

Trek Valencia
+
Villanueva
post 24 Mar 2010, 21:28
Post #4634

Membru autentic

Propun ca delimitarea benzilor sa se faca cu gardulete !

--------------------
. . .
+
DrK
post 24 Mar 2010, 22:44
Post #4635

Lapins Creed Assassin

se respinge biggrin.gif
Ce faci cand ai un pensionar care merge cu 40 pe banda 2? (a se intelege ultima banda de pe sens)

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Bwwlan
post 24 Mar 2010, 22:46
Post #4636

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Mizerabilu' asta isi arunca gunoiu' pe geam (zona City Mall) ca sa nu faca mizerie in masina.
...de pe site-ul lor: "Fiind o companie de servicii, suntem in esenta ceea ce spun si fac oamenii nostri." Deci, de KKt smile.gif

Attached thumbnail(s)
DSC00026.JPG ( Size: 142.58k ) Number of downloads: 376

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
Dan73
post 25 Mar 2010, 10:43
Post #4637

Membru autentic

Daca ai ghinionul sa te calce hotii si sa ti se sparga casa politia te sfatuieste sa nu ceri o ancheta si sa declari prejudicii nule pt motivul ca ei nu au chef sa munceasca, sau nu au nevoie de inca o bifa la capitolul "autor necunoscut' sau caz nerezolvat. Incep sa te sperie ca iti murdaresc casa cu praful ala pt amprente, ca trebuie sa chemi rudele si prietenii care ti-au vizitat casa ca sa fie amprentati pt a exclude acele amprente, ca dureaza mult investigatiile si nu are rost sa stai cu casa intoarsa pe dos, ca trebuie sa iei un martor care sa asiste la ce fac ei in casa si pe cine sa deranjezi 3-4 ore cat lucreaza ei.... samd. Iti baga tot felul de chestii numai sa scape ei cat mai usor.
Asta i s-a intamplat unei colege.
Deci, ocupatiunea de spargator de case e de mare viitor in Romania. biggrin.gif

Din aceeasi categorie:
Unei verisoare i s-a imbolnavit fetita de scarlatina. A luat de la alti copii de la gradinita. Surpriza a avut-o cand a ajuns la medic care a refuzat sa constate boala pe motiv ca, oficial, aceasta este eradicata in Romania. Prin urmare nici nu s-a internat cu ea si nici n ua primit medicamente gratuite sau compensate.

This post has been edited by Dan73: 25 Mar 2010, 10:54

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
semit
post 25 Mar 2010, 10:55
Post #4638

Private Spice

Group: Moderatori

dar stii ce e culmea.. ca toate chestiile cu care ”vor sa te sperie”, chiar se vor intampla wink.gif si daca vor prinde hotul prin amprente, judecatorul le va da drumul pentru prea putine probe

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Dan73
post 25 Mar 2010, 11:02
Post #4639

Membru autentic

Si? biggrin.gif Prefer o politie care sa isi faca treaba pt ca de aia ii platesc. Nu cred ca necesita o zugraveala noua...totusi biggrin.gif Si mi-as asuma si deranjul provocat prietenilor...nu e chiar asa un capat de tara.
In mod normal amprentele la locul faptei sunt o proba suficienta. Nu prea are cum un judecator sa declare "lipsa de probe", nici chiar in Romania

--------------------
+
semit
post 25 Mar 2010, 11:06
Post #4640

Private Spice

Group: Moderatori

ultimul rand din postul tau seamana cu al unei persoane care se uita prea mult la CSI si Lege si Ordine wink.gif
un caz ipotetic: 4 hoti, 5 spargeri dovedite, recunoscute, bunuri o parte recuperate, judecatorul le da drumul pentru ca e postul Pastelui

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Dan73
post 25 Mar 2010, 11:09
Post #4641

Membru autentic

Hai dom'le...daca ne apucam sa facem discutii de genul asta. radmasa.gif
Ce sa spun, judecatorii sunt capii tuturor relelor radmasa.gif ... ca politaiu nu poate fi mana in mana cu hotii. biggrin.gif

LE: Am cautat cu gugal "CSI" si mi-a dat Comunitatea Statelor Independente biggrin.gif

Vorbind serios acum..daca acceptam chestiile astea nu va fi decat tot asa sau mai rau.
Un tigan, de prin zona unde lucrez parca mereu in poarta la noi blocand 4-5 masini inauntru. Am chemat sectoristul care nu numai ca nu a facut nimic smecherului cu bmw, dar voia sa ne amendeze pe noi ca aveam o capra pusa in poarta si cica ocupam domeniul public cu capra radmasa.gif
Atunci am renuntat sa sunam la comunitari, chestiunea fiindsevidenta si am sunat direct la 112. Au venit aia de doua ori si s-a rezolvat.

This post has been edited by Dan73: 25 Mar 2010, 11:34

--------------------
+
gotty
post 25 Mar 2010, 11:39
Post #4642

fagocer™ haituit

am o vaga banuiala ca semit stie ce spune! wink.gif

--------------------
Private Spice Member
+
Dan73
post 25 Mar 2010, 11:46
Post #4643

Membru autentic

Daca tu crezi ca raul e numai intr-o parte smile.gif ...Eu am o banuiala care e mai mult decat vaga si anume una care imi zice mie ca procentul de judecatori corupti e destul de apropiat de cel al politistilor corupti.
Cum i-am zis si lui Semit, intamplator chestia povestita de mine e cu politisti, asta neavand nici o legatura cu vreun serial ca nu prea urmaresc si nici cu o aversiune a mea fata de tagma lor. Chiar am intalnit politisti si militari de toata stima, mai cititi decat multi "civili" Data viitoare cand aud de o poveste cu judecatori promit solemn sa v-o impartasesc smile.gif.

This post has been edited by Dan73: 25 Mar 2010, 12:00

--------------------
+
gotty
post 25 Mar 2010, 12:02
Post #4644

fagocer™ haituit

hehe...daca e sa vorbim de judecatori ti as povesti eu ceva...cunosc un caz in care o firma de distributie la nivel national avea oaresce tepe.Asa ca baietii s au dus la justitie sa si recupereze banii.dupa o perioada de cateva luni de tot deschis procese au facut o analiza.au numit o 'rata de succes' la judecatori.adica,din 100 cazuri identice si 10 judecatori sa zicem ,niciunul dintre judecatori nu acceptase mai mult de 60% dintre ele.de ce?

--------------------
Private Spice Member
+
M i h a i
post 25 Mar 2010, 12:08
Post #4645

QUOTE(semit @ 25 Mar 2010, 12:06)
un caz ipotetic: 4 hoti, 5 spargeri dovedite, recunoscute, bunuri o parte recuperate, judecatorul le da drumul pentru ca e postul Pastelui
*

100% Corect wink.gif Nu politia este problema in tara asta...pur si simplu justitia nu exista...munceste politistu ca prostu ..si judecatorii se p...ă pe munca lor...)scuzati termenul)...Cat timp nu avem justitie corecta in tara asta, nimic nu va merge bine....unu si isi face treaba si altu îi da drumul pe alta parte....probabil nu sunt multumiti judecatorii de salariile lor...si mai vor sa faca un ciubuc..o acadea..o guma turbo..ceva de genul..

--------------------
------ ------ ------
+
Dan73
post 25 Mar 2010, 12:24
Post #4646

Membru autentic

Eu raman la parerea ca faze de toata jena, ca sa ramanem on topic, se intampla peste tot in tara asta, in toate domeniile. A stigmatiza doar o categorie profesionala e nitel gresit. Nu are cum sa fie asa. Sunt si politisti si judecatori si procurori si functionari corupti in proportii care nu cred eu ca sunt foarte diferite. Sunt si preoti corupti, destul de multi. Care stie sa ne spuna cat "costa" sa primeasca un preot, proaspat hirotonisit, o parohie biggrin.gif
Repet, exemplul meu cu politistii e intamplator...evident ca ei fiind in contact direct cu populatia sunt mai expusi criticii dar nici nu trebuie sa ii absolvim acum aruncand toata vina pe altii. Sunt si printre ei destui care nu fac ceea ce ar trebui sa faca. Deci eu zic ca si politia e o problema in tara asta asa cum e o problema si cu justitia, cu administratia corupta si ineficienta samd...
Am mers destul prin tara asta si am vazut si palatele judecatorilor si pe ale politistilor si pe ale primarilor biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 25 Mar 2010, 12:29

--------------------
+
crisolro
post 25 Mar 2010, 13:01
Post #4647

QUOTE(M i h a i @ 25 Mar 2010, 13:08)
....probabil nu sunt multumiti judecatorii de salariile lor...si mai vor sa faca un ciubuc..o acadea..o guma turbo..ceva de genul..
*

vor vrea guma aia turbo indiferent de salariu ... pariu ca daca li-l dubleaza azi, vor fi multumiti maine si poimanine vor iar Turbo de aia? wink.gif
e in firea omului, accentuat putin de nationalitatea urmasilor daco-romani
si tind sa cred ca ni se trage mai mult de la romani decat de la daci

This post has been edited by crisolro: 25 Mar 2010, 13:05

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Flamingo
post 25 Mar 2010, 13:04
Post #4648

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(Dan73 @ 25 Mar 2010, 13:24)
Care stie sa ne spuna cat "costa" sa primeasca un preot, proaspat hirotonisit, o parohie biggrin.gif

In 1997 costa 10.000 USD, acum nu mai stiu. Vorbesc din surse sigure nu din auzite... candva cochetand cu Facultatea de Teologie. rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
crisolro
post 25 Mar 2010, 13:07
Post #4649

daca ai fi avut tu atunci 10 mii de coco pr. flamingo .... wink.gif

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Hack
post 25 Mar 2010, 13:27
Post #4650

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Patea ca popa din reclama:

icon_mrgreen.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
1353 Pages « < 153 154 155 156 157 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd August 2025 - 19:19
Dacia