Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact Xcss!
Mai rau a fost ca in ziua de Craciun toate magazinele mari, inclusiv cel de la care am cumparat jucaria, erau inchise. Am dus munca de lamurire cu copilul si l-am convins pana la urma ca Mosul a avut niste spiridusi distrati care nu si-au dat seama ce cadouri au pus in cos si ca a doua zi o s-o rezolvam. "Pai daca te duci in Laponia nu ma iei si pe mine?" a venit urmatoarea intrebare... Da tata, ma duc, n-am ce face... Copilul nu si nu, ca vine si el sa cu mine... Ooopppsss, mi-am zis, apoi am gasit un moment in care se uita la desene animate si am zbughit-o pe usa cu chef de scandal... Deci a doua zi, pe 26 m-am dus la magazinul de unde am cumparat jucaria si am facut scandal monstru sa-mi dea alta, dar stupoare... exact ca in filmul cu Arnold, nu mai erau pe stoc. Le-am cerut banii inapoi (bine ca pastrasem factura)... si am plecat. Dupa cautari indelungate (am aflat inclusiv stocurile din tara si eram dispus sa merg pana la Brasov s-o cumpar), intr-un final am gasit minunatia, dar la concurenta, unde am ajuns intamplator. In fine... bine ca a trecut. Partea buna este ca pustiul a uitat demult intamplarea... dar ce-a fost in sufeltul meu in acele momente, numai eu stiu. ![]() This post has been edited by Flamingo: 22 Mar 2010, 07:21 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.518 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Azi in tramvai un tigan injura vatmanul din minut in minut in gura mare pentru ca tramvaiul inainta greu in trafic si nu mai ajungea la timp la tribunal in Cornetu
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Cumva in tramvaiul 32?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
neah, 14. O adevarata placere mersul cu tramvaiul. Plin de nespalati.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Cand auzi sirena oricarei masini ambulanta,politie,pompieri,vama etc...te dai la o parte,eliberezi banda de mers,dar cand unul cu un mertan vine in spatele masinii si te claxoneaza/flesuieste/gesticuleaza sa te dai din fata lui(pe cand celelalte nenzi erau libere),de asemenea specimene cocalarescus imbeciluis tampitus tiranozaurus ce mai zice-ti? Asta mi s-a intamplat ieri cand mergeam prin oras cu 55km/h el vroia sa decoleze de pe sosea si eu il incurcam,de al naibi am redus viteza pana s-a apropiat imbecipul de masina(dar de-al naibi nu a trecut pe celelalte benzi care erau libere cuc),am pus semnal stanga si deabea atunci a a schimbat si el banda cu injuraturi si claxoane la adresa mea,eu bine inteles ca nu am facut stanga,am mers tot inainte si bivolul ce credeti ca a facut
![]() ![]() Pacat ca nu eram cu Dacia,ca ii tranteam o frana de toata frumusetea si asa imi inlocuiam eu tabla care este ruginita pe asigurarea lui,si daca sarea la bataie,chiar imi era dor de dat cu pumnul si nu stiam pe cine sa bat ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Fratzica |
![]()
|
credeam ca numai in bucuresti avem specimene de-astea.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai o fi avut numar de bucuresti!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Eu aveam de B si el ce CT(asa mi s-a parut ca avea de CT)
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eh, cand mergeam cu scuterul m-a depasit unul si mi-a franat in fata, ca el tragea pe dreapta si era greu sa mai mearga 20 de secunde incet in spatele meu.
Sunt unii soferi care ar face orice pentru a castiga 10 secunde (pe care oricum le vor pierde la semaforul urmator). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 22 Mar 2010, 07:18) Exact Xcss! Mai rau a fost ca in ziua de Craciun toate magazinele mari, inclusiv cel de la care am cumparat jucaria, erau inchise. Am dus munca de lamurire cu copilul si l-am convins pana la urma ca Mosul a avut niste spiridusi distrati care nu si-au dat seama ce cadouri au pus in cos si ca a doua zi o s-o rezolvam. "Pai daca te duci in Laponia nu ma iei si pe mine?" a venit urmatoarea intrebare... Da tata, ma duc, n-am ce face... Copilul nu si nu, ca vine si el sa cu mine... Ooopppsss, mi-am zis, apoi am gasit un moment in care se uita la desene animate si am zbughit-o pe usa cu chef de scandal... Deci a doua zi, pe 26 m-am dus la magazinul de unde am cumparat jucaria si am facut scandal monstru sa-mi dea alta, dar stupoare... exact ca in filmul cu Arnold, nu mai erau pe stoc. Le-am cerut banii inapoi (bine ca pastrasem factura)... si am plecat. Dupa cautari indelungate (am aflat inclusiv stocurile din tara si eram dispus sa merg pana la Brasov s-o cumpar), intr-un final am gasit minunatia, dar la concurenta, unde am ajuns intamplator. In fine... bine ca a trecut. Partea buna este ca pustiul a uitat demult intamplarea... dar ce-a fost in sufeltul meu in acele momente, numai eu stiu. ![]() incepusem sa iti scriu la servici, insa cum am fost prins cu treaba iti scriu de acasa ![]() Deci.. flamingo, fara suparare dar ai casunat degeaba pe magazinul ala. De unde vrei sa stie ei ca jucaria nu functioneaza, daca ti-au dat-o in tipla? Banui ca dupa ce o cumperi (sau inainte) ai posibilitatea sa ceri sa ti-o testeze daca vrei. Ceea ce e insa aiurea daca vrei sa dai jucaria in tipla copilului. Deci .. e un risc pe care ti-l asumi daca vrei sa fericesti juniorul cu o jucarie in tipla. Nu de alta, dar de f putine ori magazinul ala fabrica jucaria respectiva |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
faza de toata jena...
megane 3 generatia 2010 are si kilometraj cu ac...scaunele sunt ca la Fluence adica cu sustinere laterala salba de tot si cam atat am observat eu => o porcarie...nu-mi mai place...daca ar fi sa cumpar un Renault nou ar fi ori Scenic ori Laguna |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 22 Mar 2010, 20:36) incepusem sa iti scriu la servici, insa cum am fost prins cu treaba iti scriu de acasa ![]() Deci.. flamingo, fara suparare dar ai casunat degeaba pe magazinul ala. De unde vrei sa stie ei ca jucaria nu functioneaza, daca ti-au dat-o in tipla? Banui ca dupa ce o cumperi (sau inainte) ai posibilitatea sa ceri sa ti-o testeze daca vrei. Ceea ce e insa aiurea daca vrei sa dai jucaria in tipla copilului. Deci .. e un risc pe care ti-l asumi daca vrei sa fericesti juniorul cu o jucarie in tipla. Nu de alta, dar de f putine ori magazinul ala fabrica jucaria respectiva Nu prea ai dreptate. Produsele importate ar trebui sa corespunda anumitor standarde care sunt stabilite prin legi si alte reglementari. Ca nimeni nu a avut nici un interes sa si puna in practica reglementarile astea e altceva. Daca magazinul ala ar fi respectat legea erau mai putine sanse ca jucaria sa fie stricata. Asta e ...piata e plina de produse contrafacute si de doi bani vandute pe post de lucruri de calitate. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@Solon - scuze eu am fost...eram nervos pe domnul cu Megane-ul argintiu pentru ca nu a dorit nici in ruptul capului sa traga un pic stanga de volan ca sa avem amandoi loc ..si cum a venit el din spatele meu eu fiind pe dreapta mi-a lovit oglinda din stanga ..deh se mai aduna diferite probleme si o mai iau si eu pe aratura..SCUZE
Ps. Scuze! @linux @M I H A I @rtBK @eduardsebe @Yochanna @luck33ro |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Ganditi-va ca persoana cu care doriti sa incepeti un scandal , o poti intalni dupa o perioada si ar putea sa fie un viitor client, socru, vecin, mai stiu eu ce... Eu am patit-o o singura data in trafic, nu cunosteam masina, nenea era vinovat pt ca nu imi cedase trecerea si eram putin iritata.. Cand trece pe langa mine.. Un vecin de bloc, ce vine foarte rar la apartament... O colegade-a mea s-a luat la cearta in microbuz cu un nene mai in varsta pe care nu-l cunostea (ea oricum e mai ''certareata'').. - Acum nenea in varsta este socrul fratelui ei.. hahaha! So think twice and take it easy. . . This post has been edited by Yochanna: 22 Mar 2010, 21:55 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Gill ...
![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
are dreptate yochanna, o data am vazut o tipa draguta cu un bmw care atragea destul de mult atentia datorita fustitei pe care o purta... dupa cateva luni am vazut ca parca pe langa blocul prietenei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Bond010 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 February 10 ![]() |
O persoana si-a parcat masina pe o alee ingusta de o singura masina cu ambele sensuri de mers valabile si asta pentru ca cineva i-a parcat pe locul de parcare de pe trotuar...
Eram toti inmarmuriti cata nesimtire ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Gill_ro @ 22 Mar 2010, 21:21) @Solon - scuze eu am fost...eram nervos pe domnul cu Megane-ul argintiu pentru ca nu a dorit nici in ruptul capului sa traga un pic stanga de volan ca sa avem amandoi loc ..si cum a venit el din spatele meu eu fiind pe dreapta mi-a lovit oglinda din stanga Pai stai asa ca nu-i asa ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 22 Mar 2010, 22:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 22 Mar 2010, 21:36) Deci.. flamingo, fara suparare dar ai casunat degeaba pe magazinul ala. De unde vrei sa stie ei ca jucaria nu functioneaza, daca ti-au dat-o in tipla? B Firma producatoare se numeste NORIEL si este destul de mare si cunoscuta ca producator de jucarii de top sau inteligente. Cei de pe aici care u copii, cred ca stiu la ce ma refer. In cazul meu, de vina se pare ca a fost proasta manevrare a jucariilor in depozitul magazinului, mai exact, o anumita componenta / articulatie fusese pur si simplu rupta (nici macar scoasa), deci fara niciun fel de sanse de a o repara "la fata locului" (sub brad) sau a o impinge in locul din care a iesit. Si apoi daca dai 300 lei pe un "ceva", ai pretentia sa fie mai de soi, corect? Raspunsul celor de la magazin inainte sa-mi dea banii inapoi, a fost ca jucaria era ultima din raft, si cica nu trebuia sa ma mire deloc pretul, deoarece in alte parti se stie ca era cu 30-50 lei mai scumpa (cum de altfel am si gasit). Pe scurt, varianta lor a fost ca atunci cand am dat doar 300 lei, trebuia sa-mi dau seama ca jucaria are ceva! ![]() Pai cum plm frate? Ei ar fi fost in stare sa cumpere jucarii stricate copiilor lor? Repet, daca observam buba (si chiar nu am observat-o ca doar sunt paranoic si le intorc pe tate partile cand le cumpar), n-as mai fi luat-o de-acolo, ci de la alt supermarket / hypermarket / magazin / etc. Jucaria era in tipla, ambalata si parambalata dar avea un defect ascuns. This post has been edited by Flamingo: 23 Mar 2010, 07:33 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 22 Mar 2010, 10:58) Si eu aseara eram pe banda din mijloc pe Dambovita si o luam inainte. Am plecat de la semafor, am trecut intersectia, am accelerat bine, iar un tip cu fiesta de pe banda I ma claxona pe mine ca ar fi trebuit sa ma bag eu pe banda 3 si el pe a 2-a ![]() Ah, barem razoare e un test adevarat pentru cei care nu stiu sa tina banda. De nu stiu cate ori era sa fiu strivit din ambele parti si cei mai tari sunt aia care de pe ultima banda(3 sau 4) fac dreapta si cu scandal ca altfel nu se poate. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 24 Mar 2010, 13:14 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai zis bine de rondul razoare. Si mai e un "test" inainte de academie, cum vi dinspre eroilor se fac 3 benzi din 2 si multi de pe prima banda ajung pe a 2-a.
This post has been edited by rtBK: 24 Mar 2010, 13:15 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Macar te mai feresti cand se largeste strada, ce te faci cand se ingusta? Cum este la Marriot cand cobori. O groaza de oameni nebuni care nu au avut bani de oglinzi la optionale.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Flamingo |
![]()
|
Tot din zona aia.. nu uitati de "testul" de la semaforul de la Academie cum vii dinspre Eroilor.
Cine face de regula stanga, nu este atent la indicatorul "cedeaza trecerea" si risca sa intre in cei care vin dinspre rond care au verde. In locul celor de la semaforizari, as fi pus STOP acolo sau alt semafor care sa indice rosu. La fel si la Electroaparataj in Pantelimon. Cine vine dinspre Sos. Pantelimon si face stanga, de regula nu-i lasa pe cei care vin dinspre Stadion / MC Donalds care vor sa faca dreapta spre Socului. Attached thumbnail(s) tes_academie.jpg ( Size: 322.29k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
'''In locul celor de la semaforizari, as fi pus STOP acolo sau alt semafor care sa indice rosu'''
este mult mai bun semnul decat un semafor...pentru fluidizare...va fi ditamai balamucul acolo daca se pune semafor..ce sa mai zic de loc..care este destul de mic...cedeaza este alegerea buna pt zona aia...fiecare se strecoara rapid..este ok....nu vezi semnul?asta este...poc...vina ta.. |
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
@Flamingo...e prost pus semnul pe stalpul ala...cred ca ar fi mai bine daca ar fi pus pe coltul opus din rond si in orice caz mai mare. Insa daca tin bine minte erau desenate si pe asfalt semnele de cedeaza trecerea. Eu trec destul de des pe acolo dinspre Dumul Sarii dar nu mi s-a intamplat decat cel mult sa imi mai ia fata cate un taximetrist, dar astia stiu bine semnele...din alte motive nu dau prioritate
![]() Apropo de semn..vezi ca l-ai desenat invers ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Mar 2010, 14:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Corect, ai dreptate... Probabil din viteza... Mea culpa.
![]() Cred ca am pierdut mai mult timp sa fac semaforul ala in CorelDraw... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Flamingo, in fiecare dimineata merg pe acolo, Ocazional si seara. Nu e nevoie de un semafor acolo (desi era montat unul care statea pe intermitent) pentru ca volumul de masini care urca la academie si vor sa faca stanga este foarte mic. Dimineata oricum e tovarashu cu basca alba si ii tine pe loc pe toti sa itrecem noi aia care venim din cel mai mare cenzurat de rond posibil din romania. Diferenta intre un organizare buna si una proasta la rondul ala e foarte mica. Din pacate aranjamentul semafoarelor este prost si te intrebi de ce e aglomerat. Simplu: dr. taberei si militari se intalnesc in aceeasi intersectie...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 17:06 |