Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 152 153 154 155 156 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Flamingo
post 22 Mar 2010, 06:40
Post #4591

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

"Adevaratii" oameni cu bani (nu chiftele care fac o mica afacere si ulterior au impresia ca toata lumea este la picioarele lor) sunt modesti, temperati si nu prea ies in evidenta si de cele mai multe ori platesc cu cardul. Este foarte posibil ca pentru cel din povestea lui Padre, bucuria sa fie de scurta durata (probabil o fi dat vreun tun, sau a vandut mostenirea lasata de mamaie sau a prostit vreun pensionar sa-l lase casa) si nu este exclus ca in maxim 2 ani sa-l vezi din nou la bordul vreunui Opel Astra sau Volkswaken Golf, bagand benzina de aceeasi bani si vorbind identic la telefon.

Edit:
Cum este posibil ca un vanzator de calculatoare sa vanda un sistem complet inainte sa-l testeze? mad.gif

Zilele trecute i-am schimbat juniorului calculatorul si am constatat ca se blocheaza destul de des, dand acea eroare "albastra". Contactat prin telefon, mi-a spus ca nu care cumva ca piticul sa nu-l fi atins (calculatorul) si placa de baza sa faca vreun scurt pe undeva, etc... Eu nu si nu, ca este de la RAM ca ma mai pricep si eu la desktopuri, ca doar am vandut pe vremuri destule. Ala nu, el Batman, Batman. Pana la urma asa a fost. Era de la RAM.

Problema e mult mai delicata si intr-un final a inteles si el.
Piticul a fost dezamagit cand tatal lui i-a adus un calculator nou dar cu probleme "vechi".
Ceva similar am patit in urma cu vreo 2 ani de Craciun, cand pustiul a gasit sub brad o jucarie (in tipla), care s-a dovedit a fi stricata.

Ce ar trebui sa le faci unor astfel de oameni?

mad.gif

This post has been edited by Flamingo: 22 Mar 2010, 06:49

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
xcss
post 22 Mar 2010, 06:56
Post #4592

Born to Be Epic

Group: Members

QUOTE(Flamingo @ 22 Mar 2010, 06:40)
[...] pustiul a gasit sub brad o jucarie (in tipla), care s-a dovedit a fi stricata. [...]
*

Asa e, situatiile de genul asta sunt revoltatoare.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Flamingo
post 22 Mar 2010, 07:18
Post #4593

Membru "SPARKY Team"

Exact Xcss!

Mai rau a fost ca in ziua de Craciun toate magazinele mari, inclusiv cel de la care am cumparat jucaria, erau inchise. Am dus munca de lamurire cu copilul si l-am convins pana la urma ca Mosul a avut niste spiridusi distrati care nu si-au dat seama ce cadouri au pus in cos si ca a doua zi o s-o rezolvam. "Pai daca te duci in Laponia nu ma iei si pe mine?" a venit urmatoarea intrebare... Da tata, ma duc, n-am ce face... Copilul nu si nu, ca vine si el sa cu mine... Ooopppsss, mi-am zis, apoi am gasit un moment in care se uita la desene animate si am zbughit-o pe usa cu chef de scandal...

Deci a doua zi, pe 26 m-am dus la magazinul de unde am cumparat jucaria si am facut scandal monstru sa-mi dea alta, dar stupoare... exact ca in filmul cu Arnold, nu mai erau pe stoc. Le-am cerut banii inapoi (bine ca pastrasem factura)... si am plecat. Dupa cautari indelungate (am aflat inclusiv stocurile din tara si eram dispus sa merg pana la Brasov s-o cumpar), intr-un final am gasit minunatia, dar la concurenta, unde am ajuns intamplator.

In fine... bine ca a trecut. Partea buna este ca pustiul a uitat demult intamplarea... dar ce-a fost in sufeltul meu in acele momente, numai eu stiu. dry.gif

This post has been edited by Flamingo: 22 Mar 2010, 07:21

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
dan22y
post 22 Mar 2010, 07:35
Post #4594

Membru autentic

From: B

QUOTE(Flamingo @ 21 Mar 2010, 21:16)
Asta cu "da, fratele meu" este antologica... E ca un fel de parola secreta in anturajul lor.  radmasa.gif
*

Nu era cumva "da, frate MeLe-u" wacko.gif cool.gif

sau in cazul lui "da, frate BeMVe-u" wacko.gif cool.gif

si exemplele pot continua... radmasa.gif

--------------------
R M - B 8
+
Fratzica
post 22 Mar 2010, 10:39
Post #4595

Zen

Group: Moderatori

Azi in tramvai un tigan injura vatmanul din minut in minut in gura mare pentru ca tramvaiul inainta greu in trafic si nu mai ajungea la timp la tribunal in Cornetu laugh.gif Mintea lui "dezvoltata" nu intelegea ca tramvaiul nu poate trece prin masinile din fata lui. Adevarul e ca avea teasta cam plata... smile.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
M i h a i
post 22 Mar 2010, 10:51
Post #4596

Cumva in tramvaiul 32? tongue.gif

--------------------
------ ------ ------
+
Fratzica
post 22 Mar 2010, 10:54
Post #4597

Zen

neah, 14. O adevarata placere mersul cu tramvaiul. Plin de nespalati.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
elro
post 22 Mar 2010, 10:58
Post #4598

Membru

From: Ct

Cand auzi sirena oricarei masini ambulanta,politie,pompieri,vama etc...te dai la o parte,eliberezi banda de mers,dar cand unul cu un mertan vine in spatele masinii si te claxoneaza/flesuieste/gesticuleaza sa te dai din fata lui(pe cand celelalte nenzi erau libere),de asemenea specimene cocalarescus imbeciluis tampitus tiranozaurus ce mai zice-ti? Asta mi s-a intamplat ieri cand mergeam prin oras cu 55km/h el vroia sa decoleze de pe sosea si eu il incurcam,de al naibi am redus viteza pana s-a apropiat imbecipul de masina(dar de-al naibi nu a trecut pe celelalte benzi care erau libere cuc),am pus semnal stanga si deabea atunci a a schimbat si el banda cu injuraturi si claxoane la adresa mea,eu bine inteles ca nu am facut stanga,am mers tot inainte si bivolul ce credeti ca a facut excl.gif a mai mers 50 de metri pe banda de langa trotuar si a facut dreapta blink.gif pt ce P**A mea vroia el sa ma dau din fata lui cand el facea la dreapta si eu eram pe banda de mers inainte si la stanga nu am inteles nici acum,ca suferea de boala omului tampit si cretitoid aceea de a fi regele soselelor ca are el mertan si nu poate sa strea in spatele la o alta masina inferioara masinii lui,sau poate mertanul ala nu mergea decat inainte in capul lui bolnav de mos...doar asta am putut sa deduc din comportamentul idiotului.

Pacat ca nu eram cu Dacia,ca ii tranteam o frana de toata frumusetea si asa imi inlocuiam eu tabla care este ruginita pe asigurarea lui,si daca sarea la bataie,chiar imi era dor de dat cu pumnul si nu stiam pe cine sa bat ph34r.gif .Ca fapt divers,toata treaba asta se intampla pe Bulevardul Mamaia in fata politiei.Putea mosul sa aiba mama relatiei,mi se rupea,dar stiam ca ii ard 2-3 pumni daca incepea el(normal) iar legat ed faza cu frana...domnule imi sarise un caine in fata si am franat,el daac nu a pastrat distanta,a intrat in mine cool.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Fratzica
post 22 Mar 2010, 11:00
Post #4599

Zen

credeam ca numai in bucuresti avem specimene de-astea.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
gotty
post 22 Mar 2010, 11:01
Post #4600

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

pai o fi avut numar de bucuresti! biggrin.gif

--------------------
Private Spice Member
+
elro
post 22 Mar 2010, 11:09
Post #4601

Membru

From: Ct

Eu aveam de B si el ce CT(asa mi s-a parut ca avea de CT) smile.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
einstein1984
post 22 Mar 2010, 14:49
Post #4602

fan Dacia

Eh, cand mergeam cu scuterul m-a depasit unul si mi-a franat in fata, ca el tragea pe dreapta si era greu sa mai mearga 20 de secunde incet in spatele meu.
Sunt unii soferi care ar face orice pentru a castiga 10 secunde (pe care oricum le vor pierde la semaforul urmator).

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit - negru pe alb masina
+
aphophis
post 22 Mar 2010, 20:36
Post #4603

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 22 Mar 2010, 07:18)
Exact Xcss!

Mai rau a fost ca in ziua de Craciun toate magazinele mari, inclusiv cel de la care am cumparat jucaria, erau inchise. Am dus munca de lamurire cu copilul si l-am convins pana la urma ca Mosul a avut niste spiridusi distrati care nu si-au dat seama ce cadouri au pus in cos si ca a doua zi o s-o rezolvam. "Pai daca te duci in Laponia nu ma iei si pe mine?" a venit urmatoarea intrebare... Da tata, ma duc, n-am ce face... Copilul nu si nu, ca vine si el sa cu mine... Ooopppsss, mi-am zis, apoi am gasit un moment in care se uita la desene animate si am zbughit-o pe usa cu chef de scandal...

Deci a doua zi, pe 26 m-am dus la magazinul de unde am cumparat jucaria si am facut scandal monstru sa-mi dea alta, dar stupoare... exact ca in filmul cu Arnold, nu mai erau pe stoc. Le-am cerut banii inapoi (bine ca pastrasem factura)... si am plecat. Dupa cautari indelungate (am aflat inclusiv stocurile din tara si eram dispus sa merg pana la Brasov s-o cumpar), intr-un final am gasit minunatia, dar la concurenta, unde am ajuns intamplator.

In fine... bine ca a trecut. Partea buna este ca pustiul a uitat demult intamplarea... dar ce-a fost in sufeltul meu in acele momente, numai eu stiu.  dry.gif
*

incepusem sa iti scriu la servici, insa cum am fost prins cu treaba iti scriu de acasa radmasa.gif

Deci.. flamingo, fara suparare dar ai casunat degeaba pe magazinul ala. De unde vrei sa stie ei ca jucaria nu functioneaza, daca ti-au dat-o in tipla? Banui ca dupa ce o cumperi (sau inainte) ai posibilitatea sa ceri sa ti-o testeze daca vrei. Ceea ce e insa aiurea daca vrei sa dai jucaria in tipla copilului. Deci .. e un risc pe care ti-l asumi daca vrei sa fericesti juniorul cu o jucarie in tipla. Nu de alta, dar de f putine ori magazinul ala fabrica jucaria respectiva

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
eduardsebe
post 22 Mar 2010, 20:37
Post #4604

Membru Expressionist

faza de toata jena...
megane 3 generatia 2010 are si kilometraj cu ac...scaunele sunt ca la Fluence adica cu sustinere laterala salba de tot si cam atat am observat eu => o porcarie...nu-mi mai place...daca ar fi sa cumpar un Renault nou ar fi ori Scenic ori Laguna

--------------------
BMW 330e 2021
+
Dan73
post 22 Mar 2010, 20:59
Post #4605

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 22 Mar 2010, 20:36)
incepusem sa iti scriu la servici, insa cum am fost prins cu treaba iti scriu de acasa  radmasa.gif

Deci.. flamingo, fara suparare dar ai casunat degeaba pe magazinul ala. De unde vrei sa stie ei ca jucaria nu functioneaza, daca ti-au dat-o in tipla? Banui ca dupa ce o cumperi (sau inainte) ai posibilitatea sa ceri sa ti-o testeze daca vrei. Ceea ce e insa aiurea daca vrei sa dai jucaria in tipla copilului. Deci .. e un risc pe care ti-l asumi daca vrei sa fericesti juniorul cu o jucarie in tipla. Nu de alta, dar de f putine ori magazinul ala fabrica jucaria respectiva
*

Nu prea ai dreptate. Produsele importate ar trebui sa corespunda anumitor standarde care sunt stabilite prin legi si alte reglementari. Ca nimeni nu a avut nici un interes sa si puna in practica reglementarile astea e altceva. Daca magazinul ala ar fi respectat legea erau mai putine sanse ca jucaria sa fie stricata. Asta e ...piata e plina de produse contrafacute si de doi bani vandute pe post de lucruri de calitate.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Gill_ro
post 22 Mar 2010, 21:21
Post #4606

..Nici paine fara munca, nici munca fara paine..

@Solon - scuze eu am fost...eram nervos pe domnul cu Megane-ul argintiu pentru ca nu a dorit nici in ruptul capului sa traga un pic stanga de volan ca sa avem amandoi loc ..si cum a venit el din spatele meu eu fiind pe dreapta mi-a lovit oglinda din stanga ..deh se mai aduna diferite probleme si o mai iau si eu pe aratura..SCUZE
Ps. Scuze!
@linux
@M I H A I
@rtBK
@eduardsebe
@Yochanna
@luck33ro

--------------------
Renault Megane II.1 / Megane IV GT /// - = B-006-ILL 2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil!
+
Yochanna
post 22 Mar 2010, 21:45
Post #4607

Membru autentic

slap.gif lumea e mica smile.gif si noi devenim din ce in ce mai inumani...

Ganditi-va ca persoana cu care doriti sa incepeti un scandal , o poti intalni dupa o perioada si ar putea sa fie un viitor client, socru, vecin, mai stiu eu ce...
Eu am patit-o o singura data in trafic, nu cunosteam masina, nenea era vinovat pt ca nu imi cedase trecerea si eram putin iritata.. Cand trece pe langa mine.. Un vecin de bloc, ce vine foarte rar la apartament...

O colegade-a mea s-a luat la cearta in microbuz cu un nene mai in varsta pe care nu-l cunostea (ea oricum e mai ''certareata'').. - Acum nenea in varsta este socrul fratelui ei.. hahaha!

So think twice and take it easy. . .

This post has been edited by Yochanna: 22 Mar 2010, 21:55

--------------------
Reno Clio symbol 2005 1.5dci
+
luck33ro
post 22 Mar 2010, 21:53
Post #4608

Membru autentic

Gill ... aplauze.gif cand ne pierdem autocontrolul, de cele mai multe ori facem lucruri pe care le regretam

--------------------
+
rtBK
post 22 Mar 2010, 22:11
Post #4609

Unique like everyone else

are dreptate yochanna, o data am vazut o tipa draguta cu un bmw care atragea destul de mult atentia datorita fustitei pe care o purta... dupa cateva luni am vazut ca parca pe langa blocul prietenei laugh.gif laugh.gif. mica lumea biggrin.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Bond010
post 22 Mar 2010, 22:18
Post #4610

Membru incepator

O persoana si-a parcat masina pe o alee ingusta de o singura masina cu ambele sensuri de mers valabile si asta pentru ca cineva i-a parcat pe locul de parcare de pe trotuar...
Eram toti inmarmuriti cata nesimtire mad.gif

--------------------
Renault Laguna III 2008
+
Dan73
post 22 Mar 2010, 22:25
Post #4611

Membru autentic

QUOTE(Gill_ro @ 22 Mar 2010, 21:21)
@Solon - scuze eu am fost...eram nervos pe domnul cu Megane-ul argintiu pentru ca nu a dorit nici in ruptul capului sa traga un pic stanga de volan ca sa avem amandoi loc ..si cum a venit el din spatele meu eu fiind pe dreapta mi-a lovit oglinda din stanga
*

Pai stai asa ca nu-i asa biggrin.gif .....singura problema pe care o vad e aceea ca inamicul tau a apreciat gresit distanta insa nu era chiar asa o crima. Cum adica nu a dorit nici in ruptul capului? Poate a venit din spate cu intentia vadita sa-ti loveasca oglinda sau asa ai inteles tu biggrin.gif . In cazul in care tu veneai din spate puteai gasi un nene mai ambitios care sa nu vrea in ruptul capului sa se dea mai incolo ca sa ai si tu loc....asa insa..... Ma rog, nu vreau sa despart firul in patru dar mi se pare un pic bizara situatia.

This post has been edited by Dan73: 22 Mar 2010, 22:28

--------------------
+
Flamingo
post 23 Mar 2010, 07:32
Post #4612

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(aphophis @ 22 Mar 2010, 21:36)
Deci.. flamingo, fara suparare dar ai casunat degeaba pe magazinul ala. De unde vrei sa stie ei ca jucaria nu functioneaza, daca ti-au dat-o in tipla? B

Firma producatoare se numeste NORIEL si este destul de mare si cunoscuta ca producator de jucarii de top sau inteligente. Cei de pe aici care u copii, cred ca stiu la ce ma refer.

In cazul meu, de vina se pare ca a fost proasta manevrare a jucariilor in depozitul magazinului, mai exact, o anumita componenta / articulatie fusese pur si simplu rupta (nici macar scoasa), deci fara niciun fel de sanse de a o repara "la fata locului" (sub brad) sau a o impinge in locul din care a iesit. Si apoi daca dai 300 lei pe un "ceva", ai pretentia sa fie mai de soi, corect?

Raspunsul celor de la magazin inainte sa-mi dea banii inapoi, a fost ca jucaria era ultima din raft, si cica nu trebuia sa ma mire deloc pretul, deoarece in alte parti se stie ca era cu 30-50 lei mai scumpa (cum de altfel am si gasit). Pe scurt, varianta lor a fost ca atunci cand am dat doar 300 lei, trebuia sa-mi dau seama ca jucaria are ceva! blink.gif

Pai cum plm frate? Ei ar fi fost in stare sa cumpere jucarii stricate copiilor lor? Repet, daca observam buba (si chiar nu am observat-o ca doar sunt paranoic si le intorc pe tate partile cand le cumpar), n-as mai fi luat-o de-acolo, ci de la alt supermarket / hypermarket / magazin / etc. Jucaria era in tipla, ambalata si parambalata dar avea un defect ascuns.

This post has been edited by Flamingo: 23 Mar 2010, 07:33

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 24 Mar 2010, 13:12
Post #4613

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(rcosmin @ 22 Mar 2010, 10:58)
Cand auzi sirena...
*

Si eu aseara eram pe banda din mijloc pe Dambovita si o luam inainte. Am plecat de la semafor, am trecut intersectia, am accelerat bine, iar un tip cu fiesta de pe banda I ma claxona pe mine ca ar fi trebuit sa ma bag eu pe banda 3 si el pe a 2-a rolleyes.gif ... Dupa ce ca esti prost si nu stii sa tii o banda amarata mai te apuci si de dat claxoane. I-am aratat si degetul frumos sa se linisteasca...
Ah, barem razoare e un test adevarat pentru cei care nu stiu sa tina banda. De nu stiu cate ori era sa fiu strivit din ambele parti si cei mai tari sunt aia care de pe ultima banda(3 sau 4) fac dreapta si cu scandal ca altfel nu se poate.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 24 Mar 2010, 13:14

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
rtBK
post 24 Mar 2010, 13:15
Post #4614

Unique like everyone else

Ai zis bine de rondul razoare. Si mai e un "test" inainte de academie, cum vi dinspre eroilor se fac 3 benzi din 2 si multi de pe prima banda ajung pe a 2-a.

This post has been edited by rtBK: 24 Mar 2010, 13:15

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
spy_oh_joy1389
post 24 Mar 2010, 13:24
Post #4615

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Macar te mai feresti cand se largeste strada, ce te faci cand se ingusta? Cum este la Marriot cand cobori. O groaza de oameni nebuni care nu au avut bani de oglinzi la optionale.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Flamingo
post 24 Mar 2010, 13:37
Post #4616

Membru "SPARKY Team"

Tot din zona aia.. nu uitati de "testul" de la semaforul de la Academie cum vii dinspre Eroilor.

Cine face de regula stanga, nu este atent la indicatorul "cedeaza trecerea" si risca sa intre in cei care vin dinspre rond care au verde. In locul celor de la semaforizari, as fi pus STOP acolo sau alt semafor care sa indice rosu.

La fel si la Electroaparataj in Pantelimon. Cine vine dinspre Sos. Pantelimon si face stanga, de regula nu-i lasa pe cei care vin dinspre Stadion / MC Donalds care vor sa faca dreapta spre Socului.

Attached thumbnail(s)
tes_academie.jpg ( Size: 322.29k ) Number of downloads: 267

--------------------
+
M i h a i
post 24 Mar 2010, 13:44
Post #4617

'''In locul celor de la semaforizari, as fi pus STOP acolo sau alt semafor care sa indice rosu'''

este mult mai bun semnul decat un semafor...pentru fluidizare...va fi ditamai balamucul acolo daca se pune semafor..ce sa mai zic de loc..care este destul de mic...cedeaza este alegerea buna pt zona aia...fiecare se strecoara rapid..este ok....nu vezi semnul?asta este...poc...vina ta..

--------------------
------ ------ ------
+
Dan73
post 24 Mar 2010, 14:40
Post #4618

Membru autentic

@Flamingo...e prost pus semnul pe stalpul ala...cred ca ar fi mai bine daca ar fi pus pe coltul opus din rond si in orice caz mai mare. Insa daca tin bine minte erau desenate si pe asfalt semnele de cedeaza trecerea. Eu trec destul de des pe acolo dinspre Dumul Sarii dar nu mi s-a intamplat decat cel mult sa imi mai ia fata cate un taximetrist, dar astia stiu bine semnele...din alte motive nu dau prioritate biggrin.gif
Apropo de semn..vezi ca l-ai desenat invers tongue.gif

This post has been edited by Dan73: 24 Mar 2010, 14:43

--------------------
+
Flamingo
post 24 Mar 2010, 14:57
Post #4619

Membru "SPARKY Team"

Corect, ai dreptate... Probabil din viteza... Mea culpa. smile.gif
Cred ca am pierdut mai mult timp sa fac semaforul ala in CorelDraw... blush.gif

--------------------
+
DrK
post 24 Mar 2010, 16:10
Post #4620

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Flamingo, in fiecare dimineata merg pe acolo, Ocazional si seara. Nu e nevoie de un semafor acolo (desi era montat unul care statea pe intermitent) pentru ca volumul de masini care urca la academie si vor sa faca stanga este foarte mic. Dimineata oricum e tovarashu cu basca alba si ii tine pe loc pe toti sa itrecem noi aia care venim din cel mai mare cenzurat de rond posibil din romania. Diferenta intre un organizare buna si una proasta la rondul ala e foarte mica. Din pacate aranjamentul semafoarelor este prost si te intrebi de ce e aglomerat. Simplu: dr. taberei si militari se intalnesc in aceeasi intersectie...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
1353 Pages « < 152 153 154 155 156 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd August 2025 - 17:06
Dacia