Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nuanta masinii e corecta! Cred ca el e!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
hai mai Solon...cum este posibil asa ceva....era clar de la duzele de la parbriz...noi avem pe forum numai persoane civilizate...imposibil asa ceva... ori a incercat omu sa stearga oglinda...a dat cu efect....vantul a antrenat saliva...si... Urat gest...cum sa faci asa ceva?? rusinicaaaa
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
urmeaza trendul forumului.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ahhh...daca aveam si clip...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mihai, incerci si tu sa fi amuzant ca gotty, dar ca si lui.. nu iti iese... imi pare rau. Luati lectii de la mutzu.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rtBK |
![]()
|
macar acum stie tot forumul la ce ma refeream
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
care cam chiulesc de la ore
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
hmmm.... deci avem si specimene de-astea pe forum? .. Sa speram ca la volanul masinii nu era chiar proprietarul, respectiv utilizatorul de pe forum...
Altfel.- sa va fie rusinica domnu' GYL - Ne este noua rusine pentru gestul dumneavoastra - |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si cica ar fi Roker ?!
![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
yochanna, daca si pe forum ne injuram si ne luam la misto... in trafic de ce am fi diferiti? nu inteleg ce te mira
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 20 Mar 2010, 21:30) gotty..termina odata mistoul si fi cuminte ![]() ![]() ![]() retebecapa..in viata reala poti fi...fii...cum naiba este corect ca habar nu am... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 20 Mar 2010, 22:55 |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
mihai eu totusi ma bucur ca in 4 ani ai reusit cum se foloseste cratima si chiar ai avansat la a da lectii. Noi sa fim sanatosi
![]() flamingo: stiu ![]() This post has been edited by rtBK: 20 Mar 2010, 23:22 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
Astept un clip si cu gumele de vara...
![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 20 Mar 2010, 23:21 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
ma bucur ca avem un exemplu live conform titlului
![]() ![]() This post has been edited by rtBK: 20 Mar 2010, 23:24 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Stundentie te-as ruga sa nu te mai bagi in seama pe topicul meu avand in vedere ca tu oricum n-ai nici bani nici intentia s-o cumperi..cred ca sunt ontopic,spre deosebire de tine,nu?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
rtBK |
![]()
|
ai tras tu concluzia ca n-am bani?
![]() sti tu vorba aia.. ce tie nu-ti place altuia nu-i face... data viitoare sa ma scutesti de porcariile tale daca nu iti convine. This post has been edited by rtBK: 21 Mar 2010, 11:24 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aseara la OMV Gara de Nord a tras la pompa manevrand masina invers sensului normal un BMW Seria 3 Coupe-Cabrio, manele la maxim (initial m-am gandit ca si-a luat semit treiarul la care viseaza
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by padre: 21 Mar 2010, 11:40 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
ON: faza de toata jena..ai bani de masina dar o forjezi pe a parintilor si a prietenei
![]() Vezi? numai ontopic sunt..incearca si tu,it's fun.. |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
rtBK |
![]()
|
nu am unde sa parchez 3 masini
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Domnilor, va calmati de buna voie sau va calmeaza un moderator?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
bai Mihai... care sector 6 ma? Unde? Arata mie fetele virgine din sectorul 6 !! Pana atunci nu te cred! Sunt niste mituri...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Ai restante la intretinere de aproape 10.000 lei si tu iti cumperi sistem audio cu care disperi 3-4 etaje din bloc !
|
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
ce sti tu ,hitman ,daca are bani sau nu?
si nu forjeaza masina prietenei,doar ii face un portofoliu pentru cand o va vinde! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 21 Mar 2010, 12:39) Aseara la OMV Gara de Nord a tras la pompa manevrand masina invers sensului normal un BMW Seria 3 Coupe-Cabrio, manele la maxim (initial m-am gandit ca si-a luat semit treiarul la care viseaza ![]() ![]() ![]() ![]() Padre, si zici ca ai urmarit atent cata benzina a bagat si cat avea in portofel? Eu nu cred ca aveam curioztatea asta... poate ma luam de faptul ca "maneliza" benzinaria... ![]() Oricum, am inteles ideea... ![]() QUOTE(hitman1234 @ 21 Mar 2010, 12:39) ON: faza de toata jena..ai bani de masina dar o forjezi pe a parintilor si a prietenei ![]() Vezi? numai ontopic sunt..incearca si tu,it's fun.. Avea RTBK dreptate. Va luati de el ca nu are masina lui. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu a fost prea greu pentru ca a platit la casa de langa cea la care ma aflam eu si cand a trecut pe langa mine vorbea tare la telefon "da, fratele meu" a fost formula de salut
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Asta cu "da, fratele meu" este antologica... E ca un fel de parola secreta in anturajul lor.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(padre @ 21 Mar 2010, 11:39) Aseara la OMV Gara de Nord a tras la pompa manevrand masina invers sensului normal un BMW Seria 3 Coupe-Cabrio, manele la maxim (initial m-am gandit ca si-a luat semit treiarul la care viseaza ![]() ![]() ![]() ![]() o fi fost pe acolo vreo casierita mai misto si vroia sa o impresioneze cu masina imprumutata de la vecin. Cum ala insa nu i-o dat si bani de benzina ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 19:19 |