Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 154 155 156 157 158 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Flamingo
post 25 Mar 2010, 13:33
Post #4651

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(crisolro @ 25 Mar 2010, 14:07)
daca ai fi avut tu atunci 10 mii de coco pr. flamingo ....  wink.gif
*

Nici n-aveam banii aia (un apartament costa atunci vreo 8-9000 USD si nici nu m-a prea atras Teologia, astfel ca dupa vreo 3 ani le-am zis PA atat lor cat si Fiului si Sfantului Duh, amin. radmasa.gif

Hack, te bat... Iar vrei sa ma strige lumea Batman pe aici? biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DrK
post 25 Mar 2010, 13:36
Post #4652

Lapins Creed Assassin

Group: Members
From: From: From:

Of of.. Ai dat crucea pe chitara smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 25 Mar 2010, 13:37
Post #4653

Membru "SPARKY Team"

Nu bre, era sa fie invers. Chitara a fost prima prin 1988. tongue.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
crisolro
post 25 Mar 2010, 13:38
Post #4654

popa rocker

hard rock aleluia! radmasa.gif

This post has been edited by crisolro: 25 Mar 2010, 13:44

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
L!nuX
post 25 Mar 2010, 14:28
Post #4655

Membru decent

QUOTE(Dan73 @ 25 Mar 2010, 12:24)
Care stie sa ne spuna cat "costa" sa primeasca un preot, proaspat hirotonisit, o parohie biggrin.gif
*

Iti zic eu , la o parohie intr-un sat langa Onesti s-a cerut 20.000 E , dar daca sunt mai mult se merge pe regula care da mai mult si mai repede smile.gif

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
przamfiri
post 25 Mar 2010, 15:51
Post #4656

Membru in crestere :}

From: Moreni

eu nu am dat nimic wink.gif

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:}
+
Flamingo
post 25 Mar 2010, 16:06
Post #4657

Membru "SPARKY Team"

Pai da, ca tu esti in tabara cealalta. radmasa.gif

Gluma. tongue.gif

--------------------
+
przamfiri
post 25 Mar 2010, 16:37
Post #4658

eu sunt mai greu de cap radmasa.gif

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
+
Flamingo
post 25 Mar 2010, 16:40
Post #4659

Membru "SPARKY Team"

Eh lasa, mai bine sa ma asigur ca ai inteles, decat sa risc sa te superi pe mine. biggrin.gif

--------------------
+
przamfiri
post 25 Mar 2010, 16:54
Post #4660

nu frate ...au asteptat ei poate ceva ....dar eu am fost greu de cap wink.gif

This post has been edited by przamfiri: 25 Mar 2010, 16:55

--------------------
+
Flamingo
post 25 Mar 2010, 16:58
Post #4661

Membru "SPARKY Team"

Buna tactica asta. M-am facut si eu ca ploua in cateva randuri dar in situatii diferite, pentru ca a doua oara n-a mai mers ulciorul la apa.

Ah, asta e ala care nu da... Aveti grija cu el.

tongue.gif

--------------------
+
przamfiri
post 25 Mar 2010, 16:59
Post #4662

wink.gif

--------------------
+
xcss
post 25 Mar 2010, 17:19
Post #4663

Born to Be Epic

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
luck33ro
post 25 Mar 2010, 17:38
Post #4664

Membru autentic

Emisiunea aia ar trebui sa mearga la OTV laugh.gif impreuna cu Capatos

--------------------
+
buzasparta
post 25 Mar 2010, 19:32
Post #4665

Membru autentic

From: Judetul Romanica

Din ciclul Politie ca la noi la nimeni : au facut mascatii o descindere undeva in Dolj si au gresit apartamentul unde trebuia intervenit. Au realizat asta dupa ce au daramat usa si au bocancit un locatar din apartamentul confundat.Romania tara de ...pacat.Si au dat la tv si stirea cu masinile pentru radare facute praf.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Flamingo
post 25 Mar 2010, 21:00
Post #4666

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(xcss @ 25 Mar 2010, 18:19)

Sper ca faza asta sa fi pus capac. Poate in felul acesta o sa dispara de pe fata pamantului emisiunea mai sus mentionata. sleep.gif

--------------------
+
buzasparta
post 25 Mar 2010, 21:48
Post #4667

Membru autentic

Cand combini toate pitipoancele prin studio iar tu esti venit de juma' de an la antena ce ai vrea sa iasa? O emisiune de chiloti.

--------------------
233 SP 94
+
Flamingo
post 25 Mar 2010, 22:02
Post #4668

Membru "SPARKY Team"

Ma oftic, pe bune... Si stiti din ce cauza? Pentru ca un amic de-al meu, bun prieten si (fost) coleg cu Mile, avea in status pe meseger de cateva zile dar si pe blog diverse anunturi prin care se cerea ajutor... Cunosteam problema, in fine si-l admiram pe tipul asta... Plus ca la un moment dat, un cotidian a scris ca situatia lui Mile este stabila... iar amicul era bucuros, se linistise... iar aia de la Antena, ma refer la mai-mari lor, isi bat joc in cel mai sinistru mod. Pai cum plm sa-i mai crezi pe nenorocitiii astia? mad.gif

--------------------
+
the_tavi
post 26 Mar 2010, 00:19
Post #4669

Membru

From: Timisoara

Flamingo, din pacate nu e nici o sansa sa dispara emisiunile de genul asta, ar insemna sa radiezi din circulatie jumatate de romani, sau macar sa le speli bine tartacutele.

--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
+
Flamingo
post 26 Mar 2010, 06:18
Post #4670

Membru "SPARKY Team"

ROMÂNUL ALL INCLUSIVE / N-avem bani dar vrem 5 stele.

Zilele trecute m-am contrat cu cativa forumisti (pe alt forum) pe teme turistice. Un fleac, probabil i-am ciuruit.

Se discuta despre cum ar fi sa stai la o vila in Grecia / Bulgaria si cum ar fi sa stai la un hotel de 5 stele. Wow! Ne-am dat dracu'. Romanul de rand n-a mers in viata lui in tara natala la un hotel de 5 stele dar are pretentia sa stea cand merge in concediu, in lux, ca si cand cuvantul "roman" este sinonim cu "lux" si asta pentru ca prietenul lui Gigel sau Costel, la intoarcerea in tara, i-a povestit cu lux de amanunte ce-a facut, pe unde a fost, ce-a dres... in maretul lui concediu. Ce nu stie romanul de rand, este ca amicul lui, de regula minte de ingheata apele sau le infloreste, deoarece pe acolo impusca francul, moare de foame, asta dupa ce in Romania s-a imprumutat la doua banci si trei pireteni, a facut un C.A.R. ca sa aibe si el in sfarsit parte de un all inclusive, probabil singurul din viata lui.

In uma cu vreo 3 ani ma aflam cu familia undeva prin Bulgaria unde, spre finalul sejurului, am intalnit un cuplu. Noi la vila, ei la all inclusive. Noi n-aveam inca GPS si venisem cu harta, ei aveau GPS. Ne-am cunoscut pe plaja, de fapt copiii nostri faceau castele din nisip si vrand-nevrand ne-am apropiat de acel cuplu.

Voi reda un dialog pe scurt... din care sper sa trageti singuri concluziile. El:

- Unde stati?
- In "cutare" loc.
- Cum, si va convine? Sunteti cu copil mic dupa voi, va convine? Noi am luat la all inclusive.
- Bravo voua, fiecare isi ia unde poate, unde vrea... Dupa cum vezi suntem bine sanatosi. Hehehe...

Mai trec vreo 10 de minute si incepe "show-ul". Vazand ca am scos harta sa cautam diverse locatii de vizitat, drumuri mai scurte, etc... el continua, cu un aer superior:

- Pai nu aveti GPS?
- Nu, nu avem, probabil c-o sa ne luam ca am inteles ca e tare bun.
- Noi avem, si ne-a dus pana aproape de hotel.
- Super! Excelent! Magnific! Vivat gipies! Noi am venit cu pluta, am spus razand.

Rade si el dar mai mult sa ma simt eu bine iar dupa alte 10 minute hotarasc sa ma duc la o terasa sa-mi iau o bere (Tuborg, deoarece nu pot sa sufar berea bulgareasca)... si-l intreb daca vrea sa-i iau si lui ceva. El roseste un pic si spune "nu, multumesc". La intoarcere, curios, ma intreaba...

- Da' cat a costat berea?
- 3 Leva.
- Hmmm, ai dat pe o bere la 330 ml 3 Leva, nu esti snatos, inseamna ca ai bani. O bere la 500 ml pe alte plaje, terase, costa 2,5 leva.
- Da, stiu, dar nu inteleg ideea. Fiecare face ce vrea cu banii lui.
- Pai noi la all inclusive avem tot ce vrem, mai putin bere straina. Avem Kamenitza, Zagorka, dar nu bere straina. Poate as fi baut si eu daca nu era atat de scumpa.
- Aha, imi zic in gand, ai fi baut si tu daca...

Dupa vreo juma' de ora imi cere fii-meu sa-i cumpar ceva dulciuri, pateuri, nu mai retin. Ma duc sa-i iau, dar inainte sa plec il intreb si pe fii-sau daca vrea (chiar aveam de gand sa platesc eu)... la care tat-su, cu mana tremuranda, imi intinde cateva leva sa-i iau si pustiului lui ceva, dar apoi se razgandeste si-mi zice ca vine cu mine (probabil sa se asigure ca nu cumpar prostii), moment in care nevasta-sa face o fata lunga dar certareata si ii sopteste:

- Costele (sau cum l-o fi chemat), vezi cat cheltui draga, ca mai avem de stat 3 zile.

Am ramas paf si m-am fact ca nu aud...
In fine, trece si asta... ne vedem de ale "noastre" si pe final... El catre noi:

- Da' cand plecati?
- Chiar azi, d-aia am scos harta sa vedem ce-ar fi de vizitat si poate dam o tura si prin Sofia.
- Aha, noi mai stam un pic dar mi-e teama la intoarcere ca nu cunosc deloc GPS-ul si cred ca i-am facut ceva ca nu mai raspunde la comenzi si tare mi-e teama sa nu-l platesc de nou.
- Pai nu mai e in garantie?
- Nu e vorba de asta, problema e ca l-am imprumutat de la un coleg de la servici.

Facandu-ma din nou ca ploua torential si ca am uitat ca m-a luat peste picior mai devreme, ca nu am GPS-ul meu pe cand el are si ca el sta la all inclusive iar noi nu, am fortat un pic nota si l-am intrebat ce sau cum a ajuns aici sau cine l-a fortat sa ajunga aici...

- Aroape toti colegii de la munca au fost iar noi nu am fost. Ce mai, ajunsesem de rasul tuturor ca nu facusem pana acum concediu afara din tara la all inclusive.

Morala?
O puteti trage singuri...

Imi cer scuze daca am fost un pic incoerent dar am vrut sa redau in cuvintele mele profilul romanului care pleaca p-afara.

Bine, nu vreau sa intelegeti gresit. Nu toti sunt asa...
Nu-i mai amintesc pe cei de anul trecut intalniti in Grecia, in Insula Thasos, care salutati de mine din faruri, ma rog, le mai dadeam niste flashuri in semn de"salut bah, sunt si eu din Romania", se uitau ca vitelul la poarta noua si uneori in sictir. Apelati / salutati ulterior pe plaja sau prin oras, aceiasi romani se dovedeau a fi exponentii ghertzoiului de Romania cu nasul pe sus cum ca cine mai e ca ei si cum de mi-am permis sa ma bag in seama, de parca as fi vrut sa-mi faca vreun favor sau sa le imprumut cativa euro.

As dori daca se poate, ca urmatoarele comentarii sa nu fie facute ca sa fie facute si mai ales sa nu se scoata din context. Daca ati inteles ideea, este super, daca nu, si repet, veti scoate din context ceea ce va convine (a se citi, ceea ce v-a deranjat), va spun de pe acum ca nu voi raspunde la provocari.

--------------------
+
dan22y
post 26 Mar 2010, 07:28
Post #4671

Membru autentic

From: B

Da, ai dreptate Flamingo. Parca am un deja-vu...

Aceeasi faza in Grecia anului 2006, cand ne hotaram sa mergem in concediu mai multe cunostinte. Si plecam mai multe masini. Nu ne stiam chiar toti intre noi decat asa din vedere. Ajungem ne cazam si incepe distractia. Unii chiar se laudau ca "asa si pe dincolo" (ca sunt "juma de patron" undeva, ca bani, ca nu stiu ce...), eu am zis ca atat cat ne permite punga vom vizita ce se poate (Meteora, Salonic, etc). Spre sfarsitul concediului ne propunem sa mergem intr-o croaziera de o zi pe insula S.kiathos. Zis si facut, doar ca "unii" dintre noi nu pot. Pai de ce... ca nu mai sunt bani... ok, zic, facem "cheta" ca doar n-or ramane pe "uscat" si noi mergem... zic asa de "prieteni". S-a realizat si croaziera ca sa zic asa.. ca pe urma sa aflam... ca marele patron, nu avea banii necesari, banuind ca laudele si ingamfarea cred, au terminat resursele din "punguta cu doi bani".

Deci e plin de "all inclusive" / dar n-avem bani.

--------------------
R M - B 8
+
padre
post 26 Mar 2010, 12:59
Post #4672

Il padrino

Politia Romana, de ziua lor, se pare ca in Georghieni, emisiune a postului tv in care ne arata cum se joaca copii cu AK47 cu baioneta, pistoale, etc.
Inteleg sa le arati masina, sirena, stroboscoape, dar nu si armele decat poate de la distanta....
click aici pt emisiune
Link luat de aici de la comentarii.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
crisolro
post 26 Mar 2010, 13:06
Post #4673

pai si daca s-or impusca si rari acolo intre ei, care-i problema? icon_mrgreen.gif
capete de creta?

This post has been edited by crisolro: 26 Mar 2010, 13:08

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
przamfiri
post 26 Mar 2010, 13:31
Post #4674

QUOTE(Flamingo @ 26 Mar 2010, 06:18)

Zilele trecute m-am contrat cu cativa forumisti (pe alt forum) pe teme turistice. Un fleac, probabil i-am ciuruit.

Se discuta despre cum ar fi sa stai la o vila in Grecia / Bulgaria si cum ar fi sa stai la un hotel de 5 stele. Wow! Ne-am dat dracu'. Romanul de rand n-a mers in viata lui in tara natala la un hotel de 5 stele dar are pretentia sa stea cand merge in concediu, in lux, ca si cand cuvantul "roman" este sinonim cu "lux" si asta pentru ca prietenul lui Gigel sau Costel, la intoarcerea in tara, i-a povestit cu lux de amanunte ce-a facut, pe unde a fost, ce-a dres... in maretul lui concediu. Ce nu stie romanul de rand, este ca amicul lui, de regula minte de ingheata apele sau le infloreste, deoarece pe acolo impusca francul, moare de foame, asta dupa ce in Romania s-a imprumutat la doua banci si trei pireteni, a facut un C.A.R. ca sa aibe si el in sfarsit parte de un all inclusive, probabil singurul din viata lui.

In uma cu vreo 3 ani ma aflam cu familia undeva prin Bulgaria unde, spre finalul sejurului, am intalnit un cuplu. Noi la vila, ei la all inclusive. Noi n-aveam inca GPS si venisem cu harta, ei aveau GPS. Ne-am cunoscut pe plaja, de fapt copiii nostri faceau castele din nisip si vrand-nevrand ne-am apropiat de acel cuplu.

Voi reda un dialog pe scurt... din care sper sa trageti singuri concluziile. El:

- Unde stati?
- In "cutare" loc.
- Cum, si va convine? Sunteti cu copil mic dupa voi, va convine? Noi am luat la all inclusive.
- Bravo voua, fiecare isi ia unde poate, unde vrea... Dupa cum vezi suntem bine sanatosi. Hehehe...

Mai trec vreo 10 de minute si incepe "show-ul". Vazand ca am scos harta sa cautam diverse locatii de vizitat, drumuri mai scurte, etc... el continua, cu un aer superior:

- Pai nu aveti GPS?
- Nu, nu avem, probabil c-o sa ne luam ca am inteles ca e tare bun.
- Noi avem, si ne-a dus pana aproape de hotel.
- Super! Excelent! Magnific! Vivat gipies! Noi am venit cu pluta, am spus razand.

Rade si el dar mai mult sa ma simt eu bine iar dupa alte 10 minute hotarasc sa ma duc la o terasa sa-mi iau o bere (Tuborg, deoarece nu pot sa sufar berea bulgareasca)... si-l intreb daca vrea sa-i iau si lui ceva. El roseste un pic si spune "nu, multumesc". La intoarcere, curios, ma intreaba...

- Da' cat a costat berea?
- 3 Leva.
- Hmmm, ai dat pe o bere la 330 ml 3 Leva, nu esti snatos, inseamna ca ai bani. O bere la 500 ml pe alte plaje, terase, costa 2,5 leva.
- Da, stiu, dar nu inteleg ideea. Fiecare face ce vrea cu banii lui.
- Pai noi la all inclusive avem tot ce vrem, mai putin bere straina. Avem Kamenitza, Zagorka, dar nu bere straina. Poate as fi baut si eu daca nu era atat de scumpa.
- Aha, imi zic in gand, ai fi baut si tu daca...

Dupa vreo juma' de ora imi cere fii-meu sa-i cumpar ceva dulciuri, pateuri, nu mai retin. Ma duc sa-i iau, dar inainte sa plec il intreb si pe fii-sau daca vrea (chiar aveam de gand sa platesc eu)... la care tat-su, cu mana tremuranda, imi intinde cateva leva sa-i iau si pustiului lui ceva, dar apoi se razgandeste si-mi zice ca vine cu mine (probabil sa se asigure ca nu cumpar prostii), moment in care nevasta-sa face o fata lunga dar certareata si ii sopteste:

- Costele (sau cum l-o fi chemat), vezi cat cheltui draga, ca mai avem de stat 3 zile.

Am ramas paf si m-am fact ca nu aud...
In fine, trece si asta... ne vedem de ale "noastre" si pe final... El catre noi:

- Da' cand plecati?
- Chiar azi, d-aia am scos harta sa vedem ce-ar fi de vizitat si poate dam o tura si prin Sofia.
- Aha, noi mai stam un pic dar mi-e teama la intoarcere ca nu cunosc deloc GPS-ul si cred ca i-am facut ceva ca nu mai raspunde la comenzi si tare mi-e teama sa nu-l platesc de nou.
- Pai nu mai e in garantie?
- Nu e vorba de asta, problema e ca l-am imprumutat de la un coleg de la servici.

Facandu-ma din nou ca ploua torential si ca am uitat ca m-a luat peste picior mai devreme, ca nu am GPS-ul meu pe cand el are si ca el sta la all inclusive iar noi nu, am fortat un pic nota si l-am intrebat ce sau cum a ajuns aici sau cine l-a fortat sa ajunga aici...

- Aroape toti colegii de la munca au fost iar noi nu am fost. Ce mai, ajunsesem de rasul tuturor ca nu facusem pana acum concediu afara din tara la all inclusive.

Morala?
O puteti trage singuri...

Imi cer scuze daca am fost un pic incoerent dar am vrut sa redau in cuvintele mele profilul romanului care pleaca p-afara.

Bine, nu vreau sa intelegeti gresit. Nu toti sunt asa...
Nu-i mai amintesc pe cei de anul trecut intalniti in Grecia, in Insula Thasos, care salutati de mine din faruri, ma rog, le mai dadeam niste flashuri in semn de"salut bah, sunt si eu din Romania", se uitau ca vitelul la poarta noua si uneori in sictir. Apelati / salutati ulterior pe plaja sau prin oras, aceiasi romani se dovedeau a fi exponentii ghertzoiului de Romania cu nasul pe sus cum ca cine mai e ca ei si cum de mi-am permis sa ma bag in seama, de parca as fi vrut sa-mi faca vreun favor sau sa le imprumut cativa euro.

As dori daca se poate, ca urmatoarele comentarii sa nu fie facute ca sa fie facute si mai ales sa nu se scoata din context. Daca ati inteles ideea, este super, daca nu, si repet, veti scoate din context ceea ce va convine (a se citi, ceea ce v-a deranjat), va spun de pe acum ca nu voi raspunde la provocari.

*

nota 10 frate... Flamingo uite eu nu stiu cum sa ma invart sa imi cumpar o rulota asa ca sa zica lumea de mine ca sunt chitros biggrin.gif
apropo de gps acum un an eram prin Bucuresti si asteptam intr-o parcare cand vad pe unul cu un passat plin de el ,iese din masina pune mana la ochi ,se baga la umbra si se tot chiorea pe un gps si-a pus omul haina in cap sa fie intuneric ,am zis bai asta developeaza poze sau ce ....apoi se plimba isi da seama care este masina mea ,vede ca aveam si eu unul infipt in geam si vine umil la mine si imi spune:
-Domnul nu va suparati ,am vazut ca aveti si dumneavoastra gps nu vreti sa imi dati si mie luminozitatea la maxim ca nu stiu ce am facut pe la el ca nu mai vad nimic..... radmasa.gif
Doamne Ajuta

--------------------
+
Dan73
post 26 Mar 2010, 14:14
Post #4675

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 26 Mar 2010, 06:18)

*

Am intalnit si eu aceeasi reactie biggrin.gif
Anul trecut in port la Kilini asteptam vaporu sa ma treaca in Zakynthos. Si cand ma plimbam eu pe acolo observ trei masini de Romania parcate..asteptau si ei sa treaca. Erau masini normale nu de fite...un matiz, un megane si nu mai stiu. Eram cu copilul de mana...om pasnic ce sa mai...I-am salutat frumos si cu voie buna si i-am intrebat daca merg in Zakinthos sau in Kefalonia insa ei au baiguit un raspuns de nu am inteles nimic si aproape mi-au intors spatele. La 1300 de km de tara parca te astepti la altceva.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Avani
post 26 Mar 2010, 14:30
Post #4676

Membru autentic

From: Capitala gri

QUOTE(Dan73 @ 26 Mar 2010, 14:14)
[...]La 1300 de km de tara parca te astepti la altceva.
*

Ohooo... saptamana trecuta in Paris, am vorbit cu prietena in romana intr-o statie de metrou, ii explicam una alta, dupa nici 20 secunde de cand am deschis gura si au iesit minunatele cuvinte in romana, imediat ma trezesc cu un nene langa mine sa-mi ceara fix 3,50 EUR pentru un bilet la TGV pentru Torino. Incepuse sa-mi spuna ca nu are acte, ca si-a terminat creditul pe telefon (la faza asta ma gandeam ca-mi va cere telefonul sa-si sune prietenii) ca nu mai are bani pe card (ma gandeam din nou ca imi va cere cardul de credit sa scoatem niste bani) si ca mai are nevoie doar de 3,50 EUR sa-si cumpere biletul ce-l duce la Torino. Omul nu avea acte, dar a zis ca nu e problema, bani de bilet sa fie.

Am spus sa-mi fac pomana cu el si sa-i dau cei 3,50 chiar daca nu credeam o iota din ce spunea, mai ales ca mi-a arat portofelul si avea mai multi bani cash decat aveam eu blink.gif

O alta faza, tot in Paris, s-a intamplat intr-un supermarket, micut asa, de cartier, unde 2 oameni de la paza scoteau dintr-un rucsac al unor 3 concetateni diferite chestii, pe care, bineinteles nu le platisera. Mi-am dat seama ca sunt romani doar dupa ce am platit produsele si am trecut pe langa ei. 2 dintre ei au inceput sa discute intre ei in romana, cum sa o "rezolve" cu aia de la paza. Am grabit pasul, si nu am mai deschis gura.

Romanii cu bun simt pe care ii intalnesti afara, se bucura cand vad un concetatean, mai zambesc, mai intreaba din ce zona a Romaniei esti, doua fraze tot se schimba. Problema este ca e putin dificil sa-ti dai seama doar din vedere, ce persoana are sau nu bun simt si respect fata de semeni.
Trist...

This post has been edited by Avani: 26 Mar 2010, 14:33

--------------------
. . .
Think forward !
+
crisolro
post 26 Mar 2010, 14:49
Post #4677

mai da-i in gatu' mamii lor si pe frantujii astia ... ma vad cu copil, nevasta, fara fuste sau duhori romulane si-mi scaneaza 5 euroi sa vada daca nu-s falsi - asa, la misto, razand si glumind ca prostii; doar ca mai intelegem si noi franceza lor gajaita wink.gif ... intr-un aprozar!

eu ce puii mei trea' sa le zic? ca si ai lor vin aici si abuzeaza de copii ca daca ii prind la ei in tara nu mai ies de dupa zabrele? ca toate organele inlocuite in ei sunt de la copii furati de prin Romania?

am vazut si eu romulani cum incercau sa-i faca de bani pe strada ... sa duc acolo ca dau de prosti care scot lovelele ca aici nu mai pot vinde inele galbene la rang de aur etc. - sunt romulanii pe care ii considerau ei defavorizati; de ce nu le taie direct mainile cand ii prinde furand? de ce ii trimite aici ca sa ajunga inapoi la ei? jap! manuta si a doua oara nu mai are ce intinde sau cu ce fura!

ce dreq puteam sa fur din aprozaru' lor? ok, roman ... da' te mai uiti si la om nu te-apuci sa-l iei la misto si apoi sa ramai masca ca-ti raspunde in franceza si-ti multumeste pt. marfa, pt. insulte si pt. ca nu ai incercat sa-l furi la rest wink.gif
faza e ca nici vanzatorii aia nu cred ca erau frantuji get-beget ci mai degraba pareau niste arabeti

sau sa va mai povestesc cum un politist francez din strassbourg a caracterizat un sofer roman ca fiind poponar pe acelasi principiu ca fraierii de romani nu inteleg limba lor gajaita? - de vinovat ce era soferul, a fost lasat sa plece fara nici o amenda etc. .... sau e greu sa-i mai o amenda cand iti dai seama ca l-ai facut poponar si a inteles si poate merge la prima sectie sa depuna o mica reclamatie?

This post has been edited by crisolro: 26 Mar 2010, 15:07

--------------------
+
jul
post 26 Mar 2010, 14:53
Post #4678

Membru autentic

From: MURES

ca toate organele inlocuite in ei sunt de la copii furati de prin Romania?

TOUCHE wink.gif

--------------------
2 hopeli + DACIA 1410 new
Sunt datat cu carbon aproximativ de cand laptele de capra pornea motorul la rece.
Vrei sa faci o frectie cu lapte de capra?
+
Flamingo
post 26 Mar 2010, 20:43
Post #4679

Membru "SPARKY Team"

Ma bucur ca ati prins ideea... Pacat ca este adevarat. As fi vrut eu sa fie doar un alt pamflet marca Flamingo pe al sau blog, dar astia suntem... Poate copiii nostri sa prinda alte vremuri si sa nu mai aibe probleme de acest gen cand pleaca pe-afara... sad.gif

--------------------
+
buzasparta
post 27 Mar 2010, 20:54
Post #4680

Membru autentic

@ Flamingo si Dan73 tocmai deaia isi ia lumea all inclusive. ca sa stea priponiti intr-un loc si sa nu plece prin alte parti si sa cheltuie in plus.
Azi la tv : in urma unui alt accident in care un donator s-a facut poster intr-un pasaj din Bucuresti nu stiu ce asociatie de motociclisti a facut un mars de constientizare si responsabilizare pentru soferi sa stim si noi de ei in trafic. Asta de parca si asta si ailalti 2 de acum 3 zile ar fi fost loviti de masini.Dar cand dobiticii au mers cu 120 in oras cine ar trebui sa fie responsabilizati? Nu cumva si ei ca sa nu mai confunde strada cu un circuit se SBK? Sigur sunt si soferi care au oglinzi pentru ca asa au hotarat aia din fabrica si ei nu le folosesc ca se uzeaza dar sa faci mars de sensibilizare cand dobitocii au murit din cu totul alte cauze este cam mult.Si eu am avut motocicleta si mai aveam prostul obicei sa merg mai repede dar acolo unde era liber si stiam ca e drumul bun.

--------------------
233 SP 94
+
1353 Pages « < 154 155 156 157 158 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd August 2025 - 19:30
Dacia