Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Vrei sa zici că am scăpat de Soroș
![]() Apropo Soroșe, vezi că aștept banii de la protest, trebuie să îmi dai osutadoujdamii. Protestatarii incep să rupă gardul la guvern. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Maine parlamentul intra in concediu medical! Guvernul se duce dupa Ghitza!
|
--------------------
**
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nemernicie pe fata
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cum erau sloganele PSD?
Îndrăznește să crezi în România, Președintele care unește, Fii mândru că ești român? Cred că au reușit ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
S-au publicat deja ordonantele in Monitor. A fost cu premeditare. Aia cu abuzul in serviciu intra in vigoare dupa 10 zile de la publicare. E clar programul de seara pentru urmatoarele zile
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
În restul țării o să se strige "București, luptă București!" Luați-vă prietenii la plimbare să fie numărul cât mai mare. Eu ies diseară cu colegii dar din păcate la Sibiu. Presupun că o să se lungească protestele vreo 10 zile cel puțin și îmi pare rău că luni dimineață plec din țară că aș ieși zilnic.
Îmbrăcați-vă bine cu ismene că dacă stați pe loc vi se face frig și efortul nu o să pară atât de mare. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 1 Feb 2017, 06:49 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Dupa cum banuiam aseara pe la 22, deja s-a publicat in MO.Cu siguranta insa mai e cineva pe acolo care isi da seama de enormitatea facuta si a bagat articolul care ne mai da inca 10 zile in care , teoretic, se mai poate face ceva...
Sperantele sunt mici , la Victor Ciorbea si Valer Dorneanu nu sunt sperante deloc...poate la Trump! Resimt o stare de nemultumire, dezamagire si furie extrema...parca imi aminteste de sfarsitul de an 1989.... |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
De ce credeti ca s-au grabit atat de mult?
De ce nu le-a pasat (si nici nu le va pasa) de reactia strazii? Uite ce nume sunt in joc: Lista potentialilor beneficiari ai dezincriminarii mascate a abuzului in serviciu |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Treaba cu 10 zile nu pricep cum de le-a "scapat". Poate ne lamureste un jurist, dar cred ca puteau sa prevada intrarea imediata in vigoare. Asa lasa cateva portite: contestare la CCR de catre AP Ciorbea (greu de crezut), sesizarea unui conflict constitutional de catre CSM sau proteste masive, care sa "convinga" guvernul sa isi retraga ordonanta.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Or masca alta pupaza. Poate bugetul.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Interesanta dezbaterea de acum de pe Europa FM
|
--------------------
renault
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(mars @ 1 Feb 2017, 08:38) Treaba cu 10 zile nu pricep cum de le-a "scapat". Poate ne lamureste un jurist, dar cred ca puteau sa prevada intrarea imediata in vigoare. Asa lasa cateva portite: contestare la CCR de catre AP Ciorbea (greu de crezut), sesizarea unui conflict constitutional de catre CSM sau proteste masive, care sa "convinga" guvernul sa isi retraga ordonanta. Orice sesizare la CCR e sortita esecului...au 5 din 9 judecatori pusi de PSD+Alde, plus madam Pivniceru, care tot de-a lor a fost in alte situatii. Nu e o scapare. E premeditata. CSM-ul va sesiza curtea pe motiv de conflict, CCR-ul se va pronunta conform indicatiilor PSD si din momentul ala nu mai exista nicio cale de atac, iar totul devine perfect legal, legitim, sau ii poti spune cum vrei. Din momentul verdictului CCR orice alta actiune devine imposibila, indiferent de presiuni interne sau externe. Baietii nu au fost tampiti, au avut timp destul sa pregateasca fiecare din pasi astfel incat sa fie siguri de reusita. Au numit oamenii lor in toate functiile cheie care au de-a face cu acest demers. Din pacate, Romania s-a intors in timp la epoca Iliescu si a mineriadelor, o gasca de penali instaureaza o dictatura aparent legala si legitima...o democratie originala. Singura speranta e sa fie proteste masive, de genul maidanului din Ukraina...dar chiar si asta e o speranta firava. Cum n-au fost deloc impresionati de ultimele proteste, ba chiar au sfidat oamenii facand manevra pe ascuns in miez de noapte, probabil ca nu vor fi impresionati nici de miscari uriase de strada. E suficient sa treaca cele 10 zile, sa intre in vigoare ordonanta, si apoi chipurile la presiunile strazii sa modifice inapoi legile...doar ca si un minut daca intra in vigoare, efectul e ireversibil. Legea cea mai favorabila se va aplica This post has been edited by AndreiMR: 1 Feb 2017, 10:18 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lex Luthor @ 1 Feb 2017, 09:34) De ce credeti ca s-au grabit atat de mult? De ce nu le-a pasat (si nici nu le va pasa) de reactia strazii? Uite ce nume sunt in joc: Lista potentialilor beneficiari ai dezincriminarii mascate a abuzului in serviciu Cativa PSD-isti si o pleiada intreaga de Basisti. Logic, ca doar ei au condus Romania in ultimii 12(doisprezece)ani, nu PSD. De contractele umflate si ilegale ale lui Ciolos de 4 miliarde de euro cu nemtii si olandezii nu ne impiedicam deloc...ce sunt 4 miliarde? O nimica toata...bugetul pentru aparare pe 6 ani. 1 Feb 2017, 11:33: QUOTE(AndreiMR @ 1 Feb 2017, 11:15) Singura speranta e sa fie proteste masive, de genul maidanului din Ukraina... Doamne fereste...unii oameni nu inteleg absolut nimic din ce se intampla in jurul lor. This post has been edited by papa_mulo: 1 Feb 2017, 10:33 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Legatura intre Ciolos si ordonantele prezente fiind....care?
E ok, trebuie sa intelegem ca Iohannis si Codruta incearca o lovitura de stat...parca asa ziceau la RTV, nu? Nu ma refeream la proteste violente...ci la numar mare de oameni in strada. Pentru ei 50k nu inseamna mare lucru, dar un milion doua au alta anvergura |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Nu uitati ca la colectiv tot mana lui iohannis e...ce sa mai zicem de Bamboo...parol, a zis si la A3!
|
--------------------
renault
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 23 November 14 ![]() |
Vedeti ca la protestele care urmeaza o sa plateasca soros dublu...
![]() |
--------------------
-
-
- -
- The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 1 Feb 2017, 11:38) Legatura intre Ciolos si ordonantele prezente fiind....care? Pai nu va vad in strada pt dudele lui ciolos...ori sunteti tineri frumosi si liberi care sunteti preocupati de viitorul romaniei, ori nu mai sunteti? QUOTE(meganus_bicorpus @ 1 Feb 2017, 11:39) Nu uitati ca la colectiv tot mana lui iohannis e...ce sa mai zicem de Bamboo...parol, a zis si la A3! In ce stadiu e dosarul colectiv, ce condamnari avem? Cum s-a ocupat klaus si guvernul lui sa nu mai "ucida" coruptia? Le-a mai dat ciolos o prelungire de un an in care sa functioneze fara acte in regula... |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Da, trist e ca unii chiar cred prostiile astea si nu inteleg in ce postura ne pune pe noi manevra asta, fata de tarile din Vest. Sunt multi rau aia care nu se uita decat la A3 si RTV si pentru care ce debiteaza Gadea sau Ciutacu sau altii ca ei reprezinta adevarul absolut.
Bineinteles, mai exista si armata de postaci platiti sa arunce pe forumuri posturi de genul celui de mai sus...cu Ciolos care ar fi facut nu stiu ce contracte, cu PSD-ul care e doar anexa la basistii care de fapt scapa, doar ca sa abata atentia de la problema reala pe care o dezbat oamenii ![]() Soros a dat foc la Colectiv ca sa isi puna fiul ilegitim prim-ministru peste tara, in cardasie cu Iohannis, of course, ca nici ala nu e roman adevarat si ortodox, si nici copii nu are. Si asa, punandu-i pe tehnocrati, o pot nenoroci de tot. Si acum ne plateste, pe noi si pe cateii nostri, sa iesim impotriva minunatului guvern PSD care vrea sa scape tara de nenorocitii de straini care au venit sa o exploateze. Dragnea e de fapt salvatorul patriei si cel care opreste abuzurile binomnului, ca am auzit de la prietenul lui Ghita ca ar fi milioane de romani cu dosare penale, mai ceva ca pe vremea Securitatii. Am rezumat bine? QUOTE Le-a mai dat ciolos o prelungire de un an in care sa functioneze fara acte in regula... Prelungirea s-a dat pentru ca [B]nu exista[B] in Romania suficienti experti care sa vina sa iti dea avizul ala. Daca ar munci 24/7 nu ar reusi sa acopere toate locatiile ce au nevoie de astfel de autorizare. Asa ca termenul s-a prelungit fiindca, fizic, e imposibil de aplicat legea. Sigur, astea sunt detalii care nu ajung la RTV sau A3, asa ca e scuzabil daca nu toti romanii stiu lucrurile astea. Sa ne intelegem...Ciolos n-a fost in niciun caz vreun Mesia, si a avut probleme cabinetul lui, si ministri slabi. Dar, cateva lucruri incepusera sa se miste in tara asta in anul in care a fost el prim-ministru, in special in ceea ce priveste de-birocratizarea si de-politizarea institutiilor. In special in Sanatate. E primul care a facut astfel de lucruri in 27 de ani de democratie. Asta ca paranteza, fiindca in situatia de fata, a ordonantelor penalilor, Ciolos e complet inexistent din orice punct de vedere. This post has been edited by AndreiMR: 1 Feb 2017, 11:05 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
luck33ro |
![]()
|
Politizarea e buna pentru mafie, sa poata controla toate sectoarele de activitate. Din CCR pana in curu satului la scoala din Gaunosii de Vale trebuie sa aiba santajabili pusi in functie. Toti astia sunt incompetenti si hoti si traiesc pe impozitele noastre
![]() Cred ca o greva fiscala e cea mai indicata la momentul asta! |
--------------------
**
|
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(AndreiMR @ 1 Feb 2017, 11:53) Da, trist e ca unii chiar cred prostiile astea si nu inteleg in ce postura ne pune pe noi manevra asta, fata de tarile din Vest. Sunt multi rau aia care nu se uita decat la A3 si RTV si pentru care ce debiteaza Gadea sau Ciutacu sau altii ca ei reprezinta adevarul absolut. - Noi murim de postura noastra fata de tarile din vest, sa nu cumva sa ii deranjam pe aia. De uitat ma uit cam pe la toate televiziunile si ii vad pe toti ce debiteaza. Toti spun adevaruri si in acelasi timp si mint. Bineinteles, mai exista si armata de postaci platiti sa arunce pe forumuri posturi de genul celui de mai sus...cu Ciolos care ar fi facut nu stiu ce contracte, cu PSD-ul care e doar anexa la basistii care de fapt scapa, doar ca sa abata atentia de la problema reala pe care o dezbat oamenii ![]() Soros a dat foc la Colectiv ca sa isi puna fiul ilegitim prim-ministru peste tara, in cardasie cu Iohannis, of course, ca nici ala nu e roman adevarat si ortodox, si nici copii nu are. Si asa, punandu-i pe tehnocrati, o pot nenoroci de tot. Si acum ne plateste, pe noi si pe cateii nostri, sa iesim impotriva minunatului guvern PSD care vrea sa scape tara de nenorocitii de straini care au venit sa o exploateze. Dragnea e de fapt salvatorul patriei si cel care opreste abuzurile binomnului, ca am auzit de la prietenul lui Ghita ca ar fi milioane de romani cu dosare penale, mai ceva ca pe vremea Securitatii. Am rezumat bine? - Nu prea. Dragnea nu e salvatorul patriei cum nici Klaus nu e. Si Soros nu va plateste pe toti, sunteti doua categorii...sau chiar 3: 1) cei platiti sa scoata oamenii in strada 2) cei care ies in strada neplatiti pentru ca asa cred ei de cuvinta 3) cei care ies in strada neplatiti, dar din interes material, bunastarea lor depinde foarte mult de cine e la guvernare. |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
luck33ro |
![]()
|
babaiatule se vede ca esti spalat pe creieras de hantene, dupa ineptiile debitate - diferenta intre tine si Toneaua este microscopica
![]() |
--------------------
**
|
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(AndreiMR @ 1 Feb 2017, 11:53) Prelungirea s-a dat pentru ca [B]nu exista[B] in Romania suficienti experti care sa vina sa iti dea avizul ala. Daca ar munci 24/7 nu ar reusi sa acopere toate locatiile ce au nevoie de astfel de autorizare. Asa ca termenul s-a prelungit fiindca, fizic, e imposibil de aplicat legea. - Cum ziceam...de 12 ani de cand suntem condusi de la Bruxelles, m-am saturat sa aud explicatii pt orice: de ce e bine sa avem tva de 24%, de ce nu e bine sa il scadem, de ce nu e bine sa se ieftineasca alimentele(cica apare deflatie), de ce e oprtun sa imprumutam bani de la FMI ca sa ii dam la BCR si la BRD, de ce nu trebuie autostrada intre comarnic si brasov. Mai vine si Moise si imi explica ca un super economist ce se afla pe la Digi si Europa FM de ce nu e bine sa se mareasca salariul minim... pt orice se gasesc explicatii academice. Si romanii cand plm or sa mai traiasca si ei cat de cat decent? Va vad pe toti ca va acuzati parintii "ca pun botul" la 100 lei in plus. Parintii vostri si ai mei au muncit o viata ca sa construiasca casele in care stam, spitalele(cate au mai ramas), drumurile pe care circulam, metroul samd. Acum au si ei dreptul sa aiba o pensie decenta...si nu o au. Au ajuns la o varsta la care nu isi mai permit sa astepte inca 30 de ani pielea ursului din padure si pun si ei botul la cine le da, nu la cine le ia. |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Pacat ca nu e tarisoara noastra o monarhie cu Dracnea mare imparat...macar nu ne mai amageam cu aceasta falsa iluzie de democratie.
Am citit undeva o fraza si mi-a placut dar m-au trecut si fiorii...Sangele mortilor din '89 de care si-a (ne-am) batut joc atatia ani si atatea guverne cere razbunare! |
--------------------
renault
|
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 1 Feb 2017, 12:25) babaiatule se vede ca esti spalat pe creieras de hantene, dupa ineptiile debitate - diferenta intre tine si Toneaua este microscopica ![]() Ia-o mai usurel...eu nu te-am catalogat in nici un fel, ne permitem glume, dar sa nu sarim calul. Zi-mi ce ineptii debitez. Combate-ma punct cu punct. |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
luck33ro |
![]()
|
Arata-mi tu ceva din ce ai scris cu "fir rosu" care sa nu fie demagogie ieftina si penibila!
|
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 1 Feb 2017, 11:37) Va vad pe toti ca va acuzati parintii "ca pun botul" la 100 lei in plus. Parintii vostri si ai mei au muncit o viata ca sa construiasca casele in care stam, spitalele(cate au mai ramas), drumurile pe care circulam, metroul samd. Acum au si ei dreptul sa aiba o pensie decenta...si nu o au. Au ajuns la o varsta la care nu isi mai permit sa astepte inca 30 de ani pielea ursului din padure si pun si ei botul la cine le da, nu la cine le ia. Eu sunt perfect de acord cu punctul asta, de asta nu pot sa ii invinuiesc pe oamenii aia care i-au ales "sincer". Dar PSD tot sunt niste lepre pentru ca au profitat de chestia asta si au ademenit atatia oameni cu (sincer) mai nimic, numai ca sa ii puna la putere. Odata ajunsi acolo isi fac de cap. De asta se protesteaza, stim ca au fost alesi legitim, dar asta nu le da legitimitate sa se scoata unii pe altii din puscarii, sau sa se asigure ca nu ii deranjeaza nimeni in timp ce fura. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:52 |