Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Da instructorul ce vina are in problemele astea?
![]() |
--------------------
**
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Trecerea de pe o banda pe alta nu e considerata depasire....sau nu mai stiu eu bine.
|
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 26 Jan 2017, 19:37) Instructor era ăla de-a provocat accidentul în lanț de pe A2. ![]() QUOTE(dethave @ 26 Jan 2017, 19:58) Nu mai e așa, s-a schimbat definiția. Acum prin depășire se înțelege manevra de ieșire dintr-un rînd de mașini și reintrarea în el mai în față, sau ceva de genul ăsta. O să caut, că nu mai știu exprimarea exactă.Edit: am găsit: QUOTE Articolul 45 (1) Depășirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lângă un obstacol, aflat pe același sens de circulație, prin schimbarea direcției de mers și ieșirea de pe banda de circulație sau din șirul de vehicule în care s-a aflat inițial. This post has been edited by VladSoare: 26 Jan 2017, 20:14 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 26 Jan 2017, 15:25) Conteaza doar daca erai pe aceeasi banda in spatele celuilalt si ai revenit in fata lui - doar atunci poti spune ca ai depasit ![]() 26 Jan 2017, 21:15: Pacat ca nu stiu povestea instructorului care a provocat accident in lant... ![]() This post has been edited by luck33ro: 26 Jan 2017, 20:15 |
--------------------
**
|
|
dethave |
![]()
|
@ VladSoare
Nu te contrazic,dar nu apare nicaieri in art.citat ca ar fi vorba de banda dubla.Eu la aia m-am referit.Desi e interpretabil art.-ul.Ca mai toata legislatia,din pacate. This post has been edited by dethave: 26 Jan 2017, 20:25 |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 26 Jan 2017, 19:45) ![]() Ma faci sa rad. Si sa rad tare. Daca pe un drum exista o limita de viteza de 100, sub nicio forma nu ai ce cauta cu 30km/h pe banda 2 pe sistemul "atata timp cat sunt sub 100 merg legal.. ..si prudent", decat daca esti cel mai mare cretin existent. Daca banda 1 este blocata inteleg, dar cand este libera sa mergi totusi pe b2 cu 30....tre sa fii sac de prostie. Sau instructor. Legala este si viteza de 30 si cea de 99, insa daca nu realizezi ce pericol imens creezi prin faptul ca produci o diferenta mult prea mare de viteza fata de unul care vine tot legal cu 99km/h, atunci nu esti decat o masinarie de transformat mancarea in rahat. Esti cel mai unsafe sofer de pe acel drum. Este greu de prevazut si observat o diferenta de viteza de 60+ km/h si ca atare extrem de greu de reactionat la ea. Sa produci un astfel de scenariu la adapostul "merg sub 100 deci merg legal si ma doare la penix" , inseamna ca......ma-ta ar fi trebuit sa ia serios in calcul un avort. Este extrem de superficial si periculos sa gandesti atat de ingust. "Am 30, plm, restul nu mai conteaza" "Si cand ma fac mare ma fac instructor, sa-i invat si pe altii sa fie tampiti ca mine." Ai mai facut un tir de mentosane. Era vorba de centura bucurestiului unde poti sa stai si pe loc pe banda 2 asteptand sa faci la stanga. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(dethave @ 26 Jan 2017, 20:21) Nu te contrazic,dar nu apare nicaieri in art.citat ca ar fi vorba de banda dubla.Eu la aia m-am referit.Desi e interpretabil art.-ul. Păi nu are importanță dacă-i simplă, dublă sau triplă. Dacă prin schimbarea direcției de mers și ieșirea din șirul de vehicule în care te afli (iar schimbarea benzii se încadrează foarte bine aici) ai trecut înaintea altui vehicul, se cheamă că l-ai depășit.QUOTE(luck33ro @ 26 Jan 2017, 20:14) Nimic spectaculos, doar un dobitoc care aflîndu-se pe banda a doua și văzînd ceață în față s-a înfipt brusc în frînă și a rămas acolo ca boul, așteptînd să se înfigă treizeci de mașini în el. This post has been edited by VladSoare: 26 Jan 2017, 20:31 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
dethave |
![]()
|
In fine. O las asa.
|
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci oameni buni ala mergea cu o furgoneta cu 30 km/h pe B2, la 100 de km/h ai mei cu usoara virare spre stanga (intre Mogosoaia si Chitila) efectiv mi s-a parut ca era pe B1, mergea nu era bolnav, nu era mort (poate beat) s-a uitat lung la mine ca l-am depasit prin dreapta, pentru el era absolut normal ca el sa fie acolo, chiar m-am uitat in continuare in oglinda sa vad daca macar a realizat de ce l-am claxonat. Evident nu a inteles, el a ramas in continuare pe B2 ca B1 e pentru fraieri.
Si limita aia de 50km/h la scoala franceza e de kkt, e pusa ca aia au oo mari, si era pusa cand era valabil sa te bagi pe bretea, de 2 ani de cand au inchis accesul pe bretea prin fata sincer nu se justifica limita de 50km/h. Limita de 70 km/h in localitate si 100 km/h afara este de cel putin 7 ani, cand m-am mutat eu in 2010 la Snagov era deja. din punctul meu ar putea sa o ridice la 100 km/h chiar si in localitate cu mentiunea sa faca sensuri giratorii la orice intersectie cu dn1, cred ca s-ar reduce numarul accidentelor foarte mult |
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 26 Jan 2017, 21:25) Nimic spectaculos, doar un dobitoc care aflîndu-se pe banda a doua și văzînd ceață în față s-a înfipt brusc în frînă și a rămas acolo ca boul, așteptînd să se înfigă treizeci de mașini în el. asta? QUOTE Am redus viteza pentru ca scria pe panourile alea sa reducem viteza. |
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu conteaza bre, a fost imprevizibil, de unde sa stie saracul sofer romanesc ca panourile sunt pentru participantii la trafic?
Asta cu QUOTE Daca intr-o mare de masini care merge cu 100kmph tu mergi cu 70 ca atat e limita, sorry, balanel, tu esti pericolul, nu restul. mi se pare parca desprinsa din memoriile distinsului membru PSD Adrian Severin „Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt” Afirmatia intreaga aici QUOTE când o lege este încălcată de prea multă lume, înseamnă că legea trebuie schimbată, că nu o să schimbăm poporul”. „Ne mirăm că poporul este corupt, că toată lumea încalcă legea. Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt. Corupția înseamnă deviere și devierea nu poate fi a majorității sau a unanimității This post has been edited by MuciX: 27 Jan 2017, 06:05 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 26 Jan 2017, 23:03) Aia. Dar nu-i suficient să scrie pe panouri, mai trebuie să și înțelegi cum se face ce scrie acolo. ![]() Una este "redu treptat viteza, asigurîndu-te că cel din spatele tău ți-a înțeles intenția, apoi treci pe banda 1 imediat ce ai ocazia" și cu totul alta este "redu brusc viteza cît de mult poți și pe urmă stai acolo ca bolovanul, că nu mai e problema ta". This post has been edited by VladSoare: 27 Jan 2017, 09:07 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@MuciX nu te face ca stiu ca nu esti.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Acu vreo 2 saptamani veneam pe cb dinspre e85 catre dn1 si in apropiere de pasaj peste dn 1, unde drumul are vreo 2 curbe e un indicator destul de mare cu cedeaza trecerea (cred ca la intersectia cu str garii otopeni) pus in dreapta drumului desi e pt cei care intra pe centura. Si unul cu X5 nr de IL pune o frana brusca in fata cand a vazut indicatorul ala. Evident ca pana s-a dezmeticit a creat o mica coloana. Nu stiu cine s-o fi gandit sa puna atat de prost indicatorul ala acolo, dar trebuie si un pic de gandire din partea celor ce vin prima data pe un drum, ca e aproape imposibil ca mergand pe un DN sa ai asa brusc un cedeaza trecerea, fara presemnalizare sau limitare viteza anuntate cu mare fast din timp
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
ripper2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 November 08 From: Bucuresti ![]() |
@Sandel: Indicatoarele de genul ala sunt amplasate si directionate, de obicei, corect.
Eu nu exclud si o eventuala incompetenta a celor care le monteaza (totusi traim in Romania), dar, cel mai probabil, faptul ca sunt directionate spre drumul cu prioritate rezulta din "interventia" unor "inteligenti" care pur si simplu (la bautura banuiesc, sau din cauza unui IQ subunitar) le rasucesc sa fie cu fata la 90 de grade fata de pozitia initiala. E drept si ca daca esti sofer cu ceva experienta ar trebui sa stii cand un asemenea indicator e directionat gresit (doar sunt pline drumurile cu ele)... Scuza-l pe cel de Ialomita cu X5, ca "nu e de aici" ![]() This post has been edited by ripper2005: 27 Jan 2017, 15:10 |
--------------------
Mazda
Mazda3 Sedan
2021 GT Plus
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 27 Jan 2017, 10:02) Aia. Dar nu-i suficient să scrie pe panouri, mai trebuie să și înțelegi cum se face ce scrie acolo. ![]() Una este "redu treptat viteza, asigurîndu-te că cel din spatele tău ți-a înțeles intenția, apoi treci pe banda 1 imediat ce ai ocazia" și cu totul alta este "redu brusc viteza cît de mult poți și pe urmă stai acolo ca bolovanul, că nu mai e problema ta". Tu chiar ai luat de buna chestia cu infiptu in frana? Vallixu voia doar sa dramatizeze actiunile prostului de instructor... Daca esti in ceata densa nu stii exact unde si cum circula dementii din spate... Poate doar sa incerci sa te duci repede pe banda de urgenta ca aia umbalu cu 120 km/h in urma lui ![]() This post has been edited by luck33ro: 27 Jan 2017, 16:18 |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
Treaba cu înfiptul în frînă n-am scos-o din dramatizarea lui Vali, ci din povestea instructorului însuși, așa cum mi-o amintesc. Dacă mi-o amintesc prost, mea culpa.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Am cautat povestea instructorului buclucas ca m-a facut curios valy:
"Eram prima masina. A venit cineva din spate si m-a lovit. Eram la volan, circulam pe banda doi. Se poate circula si pe banda intai si pe banda doi. Nu eram stationat. Am redus viteza pentru ca scria pe panourile alea sa reducem viteza. Eu am redus viteza, imi apar viata mea. Nu aveam elev. Mergeam la Braila la o pomana", spune Ion Marin Tira, care este instructor auto. ![]() Probabil ca si asta mergea tare daca era pe banda 2... Dupa cum stiti cel lovit din spate nu este vinovat ever - chiar daca e instructor sau Dracnea insusi ![]() http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21398...-banda-doua.htm This post has been edited by luck33ro: 27 Jan 2017, 18:54 |
--------------------
**
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Daca esti pe aici pe forum, posesor de megane 2 albastru inchis sau negru, B-XX-NTL (nu am retinut exact numarul), ar fi bine sa te duci sa predai permisul la politie pana nu omori pe cineva.
Pe A1 azi, idiotul a iesit de pe B1 pe B2 (vroia sa depaseasca) din scurt in asa fel incat doar norocul ca eram pe bucata de autostrada unde intre marcajul din stanga B2 si pana la parapet mai ramane loc de jumatate de banda a facut sa nu aparem la stiri. Inaintea mea era sa ii iasa in fata unui Passat, s-a repliat dar a iesit apoi banda 2 chiar cand eram aproape de el, fara semnal, fara nimic. Si cretinul sigur vazuse in oglinda ca vin, fiindca in momentul in care am ajuns in paralel claxona si ma injura, iar dupa ce am trecut de el imi tot dadea flashuri. Nu am reusit sa franez suficient, am luat de volan cat sa nu dezechilibrez masina si sa nu intru in parapet si am reusit sa il ocolesc asa...am zeci de mii de km facuti pe drumul asta, dar asa idiot n-am intalnit pana acum. El dorea sa schimbe banda si eu trebuia sa franez ca o masina de F1 ca sa il las ![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
http://www.ziare.com/florin-iordache/minis...?source=biziday
Varianta finală de modificare a Codului Penal. Dezincriminarea abuzului până la un prejudiciu de 200 de mii de lei și reducerea pedepsei la trei ani, rămân în propunerea MJ de ordonanță de urgență. Suplimentar, fapta de favorizare a infractorului prin emiterea, aprobarea sau adoptarea unor acte normative, este de asemenea dezincriminată. ( Shared via Biziday : https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.biziday ) |
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.308 Joined: 22 January 04 ![]() |
Incredibil!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justi...?source=biziday
Guvernul a aprobat în această seară ordonanțele de grațiere a unor pedepse și modificare a Codului Penal. Fusese anunțată doar discuția Bugetului. Vor intra în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial. ( Shared via Biziday : https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.biziday ) Mda, mâine ieșim și cerem demisia. Paguba a fost făcută. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.390 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
FMC!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Foc le-as da!
E incredibil in ce tara traim! Imi vine sa pun priu ca in maxim 24 de ore se public si in \monitorul \oficial This post has been edited by meganus_bicorpus: 31 Jan 2017, 22:45 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.390 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Maine este o noua zi ... si poate fi o zi mare ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
maytow_airis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 20 August 09 From: Alta Tara ![]() |
Doar sa adoptat legea. Maina va merge în parlament!
După care va fi data în monitorul oficial. |
--------------------
renault
Laguna 2, Laguna 3
Expresion, 2009 1.5 dci 110cp (fara FAP)
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(mars @ 31 Jan 2017, 22:20) Ce te miri? Era ceva normal! Ma așteptăm de așa ceva dinainte de alegeri. Sa vedeți acuma cât o sa fim furați. La greu! PS M-a aștept la o candidatura din partea lui Dragnea la președinție in 2019. Mai sunt doar doi ani. Subtireanu! This post has been edited by Diac: 31 Jan 2017, 23:05 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deja au iesit unii in strada ...
|
--------------------
**
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Primul scuipat de la PSD, anul asta. Mai urmeaza. Au flegma cat curpinde, un program intreg. Pus la punct de mesterul Dragnea!
Ciclic, mafiotii capata legitimitate (voturi de la fraieri) si isi fac mendrele. Coarda e (iar) intinsa prea mult, eu astept si sper sa le pocneasca in fata. Din nefericire, conditiile unor alegeri anticipate nu exista... ![]() This post has been edited by m3st_tce: 31 Jan 2017, 23:25 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 22:39 |