Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
m3st_tce |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|||
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 23 November 14 ![]() |
de ascultat cu mare atentie
![]() This post has been edited by Thaddaus: 2 Feb 2017, 08:57 |
--------------------
-
-
- -
- The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Eu unul sunt scarbit de toata clasa politica sunt satul de scandalul permanent din ultimii 10 ani. Politicienii sunt principalii vinovati de cum arata tara din toate punctele de vedere democratic , economic . Sincer nu prea mai inteleg ca dupa atatia ani inca mai sunt oameni care mai pot sustine cu patima un politician sau partid politic ? Ei sunt cei care ne-au facut sa ne uram intre noi ei ne-au impartit in bugetari ,privati , corporatisti , psedisti, iohannisti ,basisti ,tatici , mamici ,parinti , copii ,pacienti, doctori, elevi , studenti etc dupa cum au avut ei nevoie ne-au manipulat . Si acuma este o mare manipulare din partea tuturor actorilor politici ! La fel de vinovata de manipulare este si media , televiziunile pentru modul cum prezinta stirile . Noi nu avem un post de televiziune sau presa independent TOTI sunt vanduti . Cei de la putere PSD incearca sa se mentina acolo si sa-si rezolve problemele personale ceilanti PNL , USR incerca sa se catare pe aceasta nemultumire sa ajunga la putere . Este o lupta a lor pe dosare penale ca TOTI SUNT NISTE HOTI ! Eu de ce as sustine pe unii dintre ei ? In democratie am ajuns noi oamenii de rand dresati" de politicieni sa nu mai respectam ideiile parerile celuilant . Si ce este mai trist este ca imediat"persoanei respective ii este pusa si o eticheta . Pai mai oameni buni DEMOCRATIA inseamna multitudine de idei, pluralism politic ( cu oameni politici curati ) , ideologii diferite altfel cu un singur conducator si o singura parere ne intoarcem la comunism . Nu poti cere multimii sa accepte ca doar X sau Y detine adevarul . Romanii nu mai filtreaza informatiile se lasa manipulati . Scuze pentru lungimea postarii . Sa stiti ca eu va respect pe toti indiferent de ce pareri , loc de munca , situatie materiala aveti .
This post has been edited by s_j_teo: 2 Feb 2017, 09:19 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Au dansat ei tango romantic cu jandarmii...
Neacoitza nu da bani la echipa da pentru soricu lui si a lu fracsu merita efortul ![]() <span class='edit'>2 Feb 2017, 10:16:</span> QUOTE(m3st_tce @ 2 Feb 2017, 09:29) Asta nu e sigur. Sigur este ca SRI-ul a comunicat ca urmeaza deturnarea, dar MAI-ul cica nu stie, pentru ca avea caciula pe urechi. Stia cam toata lumea de manevra jandarmilor de aia la ora aia deja lumea pleca spre case... Sa vedem macar un dosar penal pentru neacoitza - instigare si organizare de grupuri violente/infractionale <span class='edit'>2 Feb 2017, 10:25:</span> QUOTE(s_j_teo @ 2 Feb 2017, 10:09) Si acuma este o mare manipulare din partea tuturor actorilor politici ! La fel de vinovata de manipulare este si media , televiziunile pentru modul cum prezinta stirile . Noi nu avem un post de televiziune sau presa independent TOTI sunt vanduti . Cei de la putere PSD incearca sa se mentina acolo si sa-si rezolve problemele personale ceilanti PNL , USR incerca sa se catare pe aceasta nemultumire sa ajunga la putere . Este o lupta a lor pe dosare penale ca TOTI SUNT NISTE HOTI ! Si asta e manipulare cu toti sunt niste hoti... dar nu te-ai prins tu inca ![]() USR nefiind politicieni de cariera si noi in parlament au inca credit de la mine. Ei sunt primii care au cerut transparenta totala (groaza politrucilor). This post has been edited by luck33ro: 2 Feb 2017, 09:27 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(s_j_teo @ 2 Feb 2017, 09:09) Eu unul sunt scarbit de toata clasa politica sunt satul de scandalul permanent din ultimii 10 ani. Politicienii sunt principalii vinovati de cum arata tara din toate punctele de vedere democratic , economic . Sincer nu prea mai inteleg ca dupa atatia ani inca mai sunt oameni care mai pot sustine cu patima un politician sau partid politic ? Ei sunt cei care ne-au facut sa ne uram intre noi ei ne-au impartit in bugetari ,privati , corporatisti , psedisti, iohannisti ,basisti ,tatici , mamici ,parinti , copii ,pacienti, doctori, elevi , studenti etc dupa cum au avut ei nevoie ne-au manipulat . Si acuma este o mare manipulare din partea tuturor actorilor politici ! La fel de vinovata de manipulare este si media , televiziunile pentru modul cum prezinta stirile . Noi nu avem un post de televiziune sau presa independent TOTI sunt vanduti . Cei de la putere PSD incearca sa se mentina acolo si sa-si rezolve problemele personale ceilanti PNL , USR incerca sa se catare pe aceasta nemultumire sa ajunga la putere . Este o lupta a lor pe dosare penale ca TOTI SUNT NISTE HOTI ! Eu de ce as sustine pe unii dintre ei ? In democratie am ajuns noi oamenii de rand dresati" de politicieni sa nu mai respectam ideiile parerile celuilant . Si ce este mai trist este ca imediat"persoanei respective ii este pusa si o eticheta . Pai mai oameni buni DEMOCRATIA inseamna multitudine de idei, pluralism politic ( cu oameni politici curati ) , ideologii diferite altfel cu un singur conducator si o singura parere ne intoarcem la comunism . Nu poti cere multimii sa accepte ca doar X sau Y detine adevarul . Romanii nu mai filtreaza informatiile se lasa manipulati . Scuze pentru lungimea postarii . Sa stiti ca eu va respect pe toti indiferent de ce pareri , loc de munca , situatie materiala aveti . ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Cine sunt ultrasii dinamovisti din Piata/ De la coregrafia pentru lansarea lui Ponta, la legaturile cu Oprea
Pana si fost sotie a lui Negoita il acuza ca a platit si trimis batausii in Piata. Ce mi-as dori sa-l vad cu "bratari" la mana. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
M-am uitat la pancartele din Piata, pe nici una nu scria ceva de PNL si USR, nimeni nu striga "Sus Turcan!"/"Sus Nicusor!" Lumea s-a saturat de "smecherie", de "smen", de "combinatie", de "stiu pe cineva", de "in mod normal nu se poate, dar rezolvam".
This post has been edited by Diac: 2 Feb 2017, 10:07 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lex Luthor @ 2 Feb 2017, 09:52) Cine sunt ultrasii dinamovisti din Piata/ De la coregrafia pentru lansarea lui Ponta, la legaturile cu Oprea Pana si fost sotie a lui Negoita il acuza ca a platit si trimis batausii in Piata. Ce mi-as dori sa-l vad cu "bratari" la mana. S-ar parea ca nu este chiar asa: http://www.prosport.ro/sport-life/special/...hildan-16146481 SI chiar daca fituica prostsport este de rahat este totusi mai credibila decat un site de care nu a auzit nimeni pana azi. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
luck33ro |
![]()
|
ai dreptate nu e chiar asa, este exact asa!
![]() |
--------------------
**
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Ce este exact asa? Ca nevasta lui Negoita zice ca de fapt l-a citat pe Ombladon, care de fapt nu era Ombladon ?
![]() Bine-inteles ca aia putea sa o dea la intors, insa articolul de pe prostsport mi s-a parut ca incearca sa arate cum informatia de pe net poate sa se raspandeasca instantaneu si fara filtre. Nici aici nu se neaga faptul ca galeriile au venit chitite pe batai si "stimulate" din alta parte si nici eu nu cred altceva. This post has been edited by Highwayman: 2 Feb 2017, 11:37 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(Highwayman @ 2 Feb 2017, 11:28) [...] incearca sa arate cum informatia de pe net poate sa se raspandeasca instantaneu si fara filtre. Nici aici nu se neaga faptul ca galeriile au venit chitite pe batai si "stimulate" din alta parte si nici eu nu cred altceva. Aici sunt 2 chestii pe care le consider adevarate. 1. Orice poza se trucheaza instant, care apoi e publicata pe net, sa zicem pe un feisbuc d-asta, apoi cei carora le convine si zic "i-auzi dom'le", pac share si uite asa este foarte posibil ca galeriile sa nu fi fost deloc tocmite. Cum la fel, altu pune o alta imagine si zice...uite, au fost aia tocmiti, iar ceilalti o dau ca au fost tocmiti. In 2012, cand se striga contra boc poc si basau, au venit galeriile si s-au macelarit cu jandarmii. De cine au fost tocmiti? De basau sa sparga manifestatia? Ca pesedeul era bine merci si fara galerii ca avea destui prosti sa urle impotriva lui boc poc. ...si asa ajungem la punctul 2....Galeriile vin sa se bata si atat.PUNCT. Nu de convingeri politice, nu tocmiti sau mai stiu eu ce. Pur si simplu, astia de plictiseala, de meserie sau de ce motiv or avea, ei trebuie sa se bata...cu jandarmeria in special. Nu le trebuie nimic in afara de "oportunitatea" de a-si masura fortele cu jandarmii. O alta chestie care personal ma deranjeaza, e indreptata impotriva dobitocilor care se duc la astfel de manifestatii cu copii minori! Pai ba boule, acolo se mai imbranceste lumea, mai sare o petarda, mai un gaz, mai una alta! Cat de dobitoc poti fi sa iti risti sanatatea copiilor tai? Cu ce au gresit ei? De ce ii exploatezi ptr convingerile tale? Pentru asta, le-as face dosar penal ptr rele tratamente aplicate minorilor! Astept reprizele urmatoare... ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Unde exista persoanele astea ziua? Eu nu cunosc pe nimeni care sa faca treburi d-astea noaptea... wtf ar vrea sa se bata cu jandarmii asa degeaba, arunci 10 bulgari apoi la duba iti fac ficatu' pateu...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dantes, oamenii care erau cu copii si cu câini stateau pe margine. In fata jandarmilor au stat tot timpul oameni mai inflacarati. In general barbati tineri. Oamenii pasnici se retrageau pe masura ce spiritele se incingeau. Cand era toata lumea acolo nu s-a intamplat nimic pentru ca pur si simplu abia puteai sa te misti.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Dantes asta e bun la ministerul de interne... are talent
![]() |
--------------------
**
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 2 Feb 2017, 14:11) Unde exista persoanele astea ziua? Eu nu cunosc pe nimeni care sa faca treburi d-astea noaptea... wtf ar vrea sa se bata cu jandarmii asa degeaba, arunci 10 bulgari apoi la duba iti fac ficatu' pateu... Daca tu nu cunosti, nu inseamna ca nu exista. Eu cunosc direct si indirect persoane din galerii care se duc la meciuri ca e rost de bataie. Unii se duc si prin europa, fara bilet la meci neaparat, doar sa dea un pumn... unui ungur de ex. Sunt multi nebuni pe pamantul asta... Pe copii in duci in alte locuri, nu la manifestatii, indiferent ca stai mai la margine & stuff. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai nevoie de prieteni noi, me thinks
![]() Si cand isi iau bataie la fel de bine le e? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
dantes |
![]()
|
Lasa ca sunt buni...mai afli una alta direct de la sursa, nu din presa
![]() De testoase le e frica, in rest n-au jena. E din ciclul de ce luptatorilor de K1 le place sa se bata ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 2 Feb 2017, 14:07) Aici sunt 2 chestii pe care le consider adevarate. O alta chestie care personal ma deranjeaza, e indreptata impotriva dobitocilor care se duc la astfel de manifestatii cu copii minori! Pai ba boule, acolo se mai imbranceste lumea, mai sare o petarda, mai un gaz, mai una alta! Cat de dobitoc poti fi sa iti risti sanatatea copiilor tai? Cu ce au gresit ei? De ce ii exploatezi ptr convingerile tale? Pentru asta, le-as face dosar penal ptr rele tratamente aplicate minorilor! Astept reprizele urmatoare... ![]() Mon cher ...problema e la cei care provoaca violente...nu la cei care participa la manifestatii pasnice....meciuri de futboll ...concerte...etc. cu puradeii. Inca mai asteptam apa calda |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Intre timp, pesedistii sunt foarte miscati de protestele oamenilor:
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pol...statarii-661762 http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pol...e-undeva-661605 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
R19/16v |
![]()
|
Ce vita
![]() |
--------------------
DS
5H
|
darksleep |
![]()
|
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
O sa arda Romania deseara / zilele urmatoare dupa declaratiile astora ?
|
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
1999 Kia Ceed 1.6 GDI @ 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Greva fiscala atat mai ramane... Cand ramane butoiu cu miere gol pleaca singuri
![]() |
--------------------
**
|
|
darksleep |
![]()
|
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
Ii admir pentru o singura chestie. Tupeul nespus de jegos si infect de care dau dovada in declaratii publice. Sa iasa 300K+ oameni in strada sa inghete si sa declare apoi extrem de diplomat "s**** p**a" - priceless.
|
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Duie Mragnea!
În seara asta mă văd nevoit să fac pauză. Sper că în weekend să fie milioane pe străzi. AMR 8 zile până la democrația hoților. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
darksleep |
![]()
|
Cretinul ala de Ciorbea de ii pica ochiu-n gura de ce nu ataca decizia ? Ca e prea pe felie cu Dragnea ?!
|
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Ciorbea e de mult omul lor.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Îi linge hamsteru' lui Dragnea și sprâncenele lui Tariceanu
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si p-asta l-am ferit, phootu-i. Mai schimb eu farul ala pe dreapta la pastele cailor.
This post has been edited by MuciX: 3 Feb 2017, 09:18 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 08:53 |