Bayerische Motoren Werke AG, Noul membru al familiei
![]() ![]() |
Bayerische Motoren Werke AG, Noul membru al familiei
Yutcaru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
4 seturi de anvelope zici? 4 de 18 si 4 de 16. E bicicleta?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
1 set de 4 cauciucuri sau 4 seturi a 1 cauciuc. L-a furat frumusetea peemfeului, de 160 cp la 2000 de cc. Daca pun valvetronic la solenza scot 120 cai din 1400 cc.
This post has been edited by corbex: 2 Aug 2015, 13:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() 8 set-uri complete ( janta + cauciuc ) din care 4 de vara si 4 de iarna.Ma scuza-ti,e greseala de tipar ![]() |
--------------------
Renault
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
2 seturi adica.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Set complet = ansamblul cauciuc & janta
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pe acelasi fir logic o pereche de incaltari = un pantof & o soseta.
Ansamblul janta & anvelopa = roata. Un set = numarul de roti necesare pentru a echipa complet masina. Sau tractorul. Oglinzi, cate seturi ai? This post has been edited by C a t a l i n: 2 Aug 2015, 13:50 |
--------------------
-
-
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Scrie ultimele 7 caractere din seria de sasiu si vei afla ziua si luna fabricatiei.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Aug 2015, 13:57) 4 seturi de anvelope zici? 4 de 18 si 4 de 16. E bicicleta? ![]() ![]() În altă dezordine de idei,să o stăpânești sănătos cât mai mulți kmp! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
Yutcaru |
![]()
|
QUOTE(MyKe89 @ 2 Aug 2015, 14:48) Sper ca e bine ce scriu :PS23948 QUOTE(Adrian Frigo @ 2 Aug 2015, 14:59) Haos total,cred ca e de la canicula care afecteaza materia,in fine............multumesc de urare si Doamne Ajuta! |
--------------------
Renault
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Asa e el tot timpul, ii place sa fie ca musca verde.
Frumoasa masina! |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Valvetronic are?
Apropo, vezi că pica-n draci injectoarele și sondele omega. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Decat la alea luate de la Cj si forjate de doctori. Asta pare in mintile ei, atat ea cat si proprietarul..
![]() S-o stapaniti sanatosi! |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
bemveurili se strica doar daca mergi incet.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Confirm
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
S-o stapaniti sanatosi!
Am si eu o intrebare: scoate fum cand o accelerezi? |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce, nu are dpf?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din 2005? Dpf-ul e la gunoi, anulat si taiat!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tot setul?
|
--------------------
-
-
|
|
Yutcaru |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 2 Aug 2015, 22:52) Multu mult! Acuma stiu cand e ziua ei de nastere ![]() Filtru de particule NU are,este exact cum am vrut,nu are nici pilot automat. In legatura cu condusul acestei masini,ramane de vazut ce si cum,turata si accelerata mai violent din cand in cand. Viata injectoarelor e direct proportional cu calitatea motorinei,speram sa nu fie probleme,fostul proprietar alimenta numai din Slovenia si numai de la OMV cu sortimentul care tine si la - 30 de grade. Spunea ca in Italia calitatea motorinei lasa putin de dorit si de asta alimenta numai de la Sloveni. Fiind primul diesel,ce tip de motorina recomandati,fac apel la cei care au simtit pe pielea lor " efectele " motorinei bune sau proaste. Exclus genul ca e motorina luate de la tir,tractor,etc si ca e motorina buna,aceasta masina va vedea numai benzinarii deja consacrate ( OMV,MOL,LUK,Rompetrol si Petrom ). Masina pana acuma nu a avut nici o problema,decat momentul schimbarii turbinei si a parbrizului fisurat si sa schimbat la reprezentanta BMW. Si oricum nu va fi o masina de forjat in oras ( 5 - 10 km si stop ) ci mai mult pe drumuri mai lungi,in oras e de frecat batranica Lagunica,care acuma mai are si clapeta noua. Masina am luat-o pe incredere,deoarece stiam ca e ok din toate punctele de vedere si in primul rand la un pret destul de bun. Oricum,topicul este si va ramane deschis,si am sa va anunt despre impresii,bucurii si dezamagiri ( astea sper sa fie cat mai putine ) O problema des intalnita la BMW cu motoare puternice ( si cazul meu )este turbina,care este putin subdimensionata fata de puterea motorului. Masina perfect fiabila din pacate nu mai exista,dar noi speram ca va fi bine. |
--------------------
Renault
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
In principiu, orice motorina de la statiile consacrate mai mari (cu exceptia Lukoil, as zice eu) e foarte ok. Nu pune de la statii obscure, si nici de la benzinarii "partener". Eu sunt super multumit de Rompetrol si OMV, cu Petrom mi-au mai facut figuri masinile (oscilatii la relanti), iar Mol cred ca am pus doar de 2-3 ori, deci nu pot sa imi dau cu parerea.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(Yutcaru @ 3 Aug 2015, 17:43) Am corectat. ![]() Cu atât mai mult cu cât am văzut menționat Trieste (la doar câțiva km de granița cu SLO). Doar trece "pârleazul" și alimentează la OMV în SLO. În SLO, exceptând distribuitorii discount, gen Hofer (Aldi), motorina are preț unic (maximal, controlat de stat, se revizuiește la fiecare două săptămâni; par example, acum e 1,187) și e întotdeauna mai ieftină ca în IT (în unele cazuri, depinde de zona din IT, chiar și cu 30 c/l mai ieftină). This post has been edited by RZV: 4 Aug 2015, 10:22 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
Sa te bucuri de ea, multi km fara probleme. Turbina nu este deloc subdimensionata, ci doar pica, este facuta de Mitsubishi si am inteles ca sunt mai proaste, la facelift (dupa 2008) turbina este ok dar pica distributia). E mai bine ca nu ai dpf (probabil ca ai si teava indreptate in jos), e mai putina bataie de cap.
Eu am acelasi motor si am 226 de k km, merge foarte bine. |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(chitsro @ 4 Aug 2015, 13:09) Turbina nu este deloc subdimensionata, ci doar pica, este facuta de Mitsubishi si am inteles ca sunt mai proaste Ti-a spus mecanicul din coltul blocului sau te bazezi pe niste date concrete? Turbina pica si daca nu stii sa mergi cu masina fie vorba-n'tre noi. Si acum on-topic, putin probabil sa dea Mitsubishi turbine proaste BMW-ului. This post has been edited by ursul_bipolar: 4 Aug 2015, 12:18 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(Yutcaru @ 2 Aug 2015, 22:07) Haos total,cred ca e de la canicula care afecteaza materia,in fine...... ??? ![]() QUOTE(Markos @ 2 Aug 2015, 23:11) Apropo, vezi că pica-n draci injectoarele și sondele omega. Beta! ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
|
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(Yutcaru @ 3 Aug 2015, 16:43) O problema des intalnita la BMW cu motoare puternice (si cazul meu) este turbina,care este putin subdimensionata fata de puterea motorului. Pai nu cumva fix turbina aia ii da putere motorului? In fine, nu ma pricep... Si zici ca-i nervoasa, nu? Trage tare? In comparatie cu Laguna 1.8 aspirat, cred si eu. Iluzia cuplului ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Yutcaru |
![]()
|
Oricum,pica sau nu,subdimensionata sau nu,injectoare picate sa nu,e o masina care in 210 k nu a avut nici o problema ( exceptie facand turbina schimbata ),ulei,consumabile schimbate la timp ( sau mai repede de timp ) si o ureche ascutita la " problemele de sanatate " ale masinii este ok.
Din cate am vazut pe forum BMW,absolut toate au probleme,mai mici sau mai mari,si in multe cazuri din vina celui din fata volanului,care sofer se numeste,nu? Un caz aparte este al unui user ( BMW Forum ) care mult timp a mers cu uleiul la minim,de multe ori i sa aprins martorul de nivel minim ulei ( asta la un 318 E46 ) si se plangea ca i se aude un troncanit metalic,undeva din zona distributiei( care este pe lant )si ca dupa multe vizite la mecanic inca nu a rezolavat problema,el fiind perfect constient ca are ulei putin dar a sperat ca mai tine asa pana la urmatorul schimb de ulei. In cazul respectiv,a cui este vina,a soferului sau a masinii care te anunta ca are ulei la minim? Depinde de cum sunt intretinute aceste masini,fie Renault,PSA,BMW,etc si cat de receptiv esti la nevoile masinii,din fericire trebuie sa eliminam fraza " las-o ba ca merge si asa " Si ca o prima impresie,confortul din Laguna este peste seria 3 BMW si faptul cum te simti in scaune. Ramane sa ne auzim,cu rele si cu bune! 4 Aug 2015, 22:35: QUOTE(mars @ 4 Aug 2015, 22:02) Pai nu cumva fix turbina aia ii da putere motorului? In fine, nu ma pricep... Si zici ca-i nervoasa, nu? Trage tare? In comparatie cu Laguna 1.8 aspirat, cred si eu. Iluzia cuplului ![]() De nervoasa ....... e foarte nervoasa,normal ca turbina face toti banii fata de un aspirat si mai avem si un cuplu diferit,oricum e o masina periculoasa pentru cine nu stie sa o conduca. This post has been edited by Yutcaru: 4 Aug 2015, 21:35 |
--------------------
Renault
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nWo @ 4 Aug 2015, 14:29) 03.06.2005 Attached File(s) ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:41 |