De ce eu nu voi mai cumpara renault niciodata !
![]() ![]() ![]() |
De ce eu nu voi mai cumpara renault niciodata !
maxulet |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2008 1,5 dci privilege
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Simplu : nu esti multimit de o marca...nu mai cumperi...esti multumit..continui cu aceeasi marca...
|
--------------------
------
------
------
|
|
nictonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Eu cred ca esti doar ghinionist... din cate observ eu sunt foarte multe reno-uri pe strazile noastre si... asta e, mai dau si ei un rateu pe care l-ai nimerit tu...
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2003 Confort Dynamic 1,6 16v
- CT-xx-TEN
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Next! Se mai intampla!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Vrei sa enumar si eu probleme la alte marci, ca de ex BMW, ....nu cred.....vreau sa zic ca inafara de o flansa la reno numai motorina si ulei( si e masina condusa de femeie, adica subturat, mai moare motorul la plecare....etc...
![]() ![]() ![]() 22 Mar 2010, 14:12: aaaaaa.......si inca ceva....ia arunca un ochi si la BMW forum....si apoi mai vb... ![]() This post has been edited by mihaicip03: 22 Mar 2010, 14:12 |
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
nu vreau sa ma leg de nimic dar eu zic:
-ghinionist sau exploatare defectuasa in cazurile mai grave descrise (excludem volan, manere portiera), si spun asta gandindu-ma asa: "la prima revizie (10.000km) scutul plin de ulei. Eu ma gandesc ca daca atunci cand ai fost la revizie scutul era plin de ulei oare cat din ulei a mai ajund de-a lungul timpului pe carosabil, si atunci ma intreb oare CB-ul nu a spus nimic? si daca nu a spus nimic oare noi nu mai verificam joja de ulei?. dupa cum am spus poate e ghinion dar cu siguranta ca pe langa acest ghinion defectiunile au fost din plin alimentate si de proasta intretinere a utilajului din dotare, plus slabele interventii ale celor din service? |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
maxulet,sa-ti iei ce vrei tu de acum inainte,numai alta data sa dai un SEARCH inainte sa deschizi un nou topic!
This post has been edited by Adrian00: 22 Mar 2010, 15:27 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
1. in 10.000 de km nu ai verificat si tu uleiul?
2. pompa de apa nu se schimba obligatoriu la 60.000 de km sau 4 ani, decat daca se observa vreo problema. 3. caseta de directie... la ce gropi sunt in tarisoara noastra ![]() cred ca ai avut ghinion atata tot... sunt probleme care s-ar fi putut intampla si la alte marci. Chiar si la nemtesti s-a intamplat schimbarea ambreiajului la 15.000 km. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
maxulet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 July 06 ![]() |
nu am vrut sa supar pe nimeni, pur si simplu vreau sa vada toata cate se pot intampla cu un renault megane.
cat despre proasta utilizare NICI NU SE PUNE PROBLEMA !!!!!! nu este prima masina si cu verificarea uleiului nu rezolvam nimic, nu a curs atat de mult incat sa fie vizibil la verificare dar pentru o masina noua orice marca ar fi ea mi se pare jenant. |
--------------------
renault
megane 2
2008 1,5 dci privilege
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Acelasi lucru se poate intampla cu orice masina....
![]() |
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu ai suparat pe nimeni stai linistit. suntem constienti ca o masina poate avea probleme.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
am auzit si io pe cineva tot asa cu un reno megane 2.2 facut in turcia care a schimbat piese de 200 mil in garantie , probabil ca a venit mustafa beat la munca , oricum nu vad de ce sa mai ti masina
|
--------------------
-
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
'''2. pompa de apa nu se schimba obligatoriu la 60.000 de km sau 4 ani, decat daca se observa vreo problema.'''
rtbk...daca vrei sa nu strangi din ....ci ..trebuie sa nu te zgarcesti si sa schimbi pompa de apa...de ce ? simplu... daca se duce pe urma? crezi ca rezista 8 ani? This post has been edited by M i h a i: 22 Mar 2010, 16:01 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
eu doar am zis ca nu-i obligatoriu... era un membru pe aici care a facut 80.000 de km intr-un an.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
zilele trecute am vazut Logan ...60000 km..pompa de apa curgea la greu...am vazut si un megane 1.5 ..pompa de apa avea 2 ani juma si 56000 km...se vedeau urme clare ca ea picura...erau piese de origine...asa ca ..un regim de lucru ca in Ro dauneaza...in afara cred ca rezista...1.2.3.4.5.6 cruise...ajungi la destinatie..asta e...in Ro...1.2.3..1.2..1..2..franaa..si tot asa..toti zic...frateee..este marketing..sa faca astia de la service bani...este normal sa faci un schimb de ulei la 30.000 km in afara...sunt alte conditii...alt regim de lucru..
o alta faza interesanta...cunosc cativa care au luat megane 2.2..vecini..amici...de la manager pana la privilege...toti au spus ca nu mai aleg renault..sa nu mai vada...de ce? simplu...coincidenta...toti au schimbat piese la greu in 2 ani... This post has been edited by M i h a i: 22 Mar 2010, 16:21 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
asteptam sa dea renault faliment atunci, daca tot sunt atatia nemultumiti.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(mihaicip03 @ 22 Mar 2010, 14:11) Vrei sa enumar si eu probleme la alte marci, ca de ex BMW, ....nu cred.....vreau sa zic ca inafara de o flansa la reno numai motorina si ulei( si e masina condusa de femeie, adica subturat, mai moare motorul la plecare....etc... ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>22 Mar 2010, 14:12:</span> aaaaaa.......si inca ceva....ia arunca un ochi si la BMW forum....si apoi mai vb... ![]() mi-ai adus aminte ca am citit pe forumul de la vw la o arie gen jurnal de bord cu un tip a carui prietena a vrut neaparat sa cumpere seria 1. l-au luat cu picatura de benzina in rezervor ca doar asa-i normal, s-au dus si au alimentat la o benzinarie cunoscuta si cateva sute de metri mai incolo s-a dus naibii motorul. raspunsul forumistilor a fost de genul: ceea ce ai povestit tu aici nu mi-a facut decat sa imi creasca increderea in vw. concluzia e ca la toata lumea se poate intampla. masinile sunt bunuri de consum si trebuie sa se strice ca altfel mor aia de foame, doar ca de multe ori se strica inainte sa se termine garantia. eu in continuare sunt multumit de megane la regimul meu de lucru cu toate bubele lui care nu-s chiar asa multe la numar. dupa cateva luni imi voi putea face si o impresie despre clio. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 22 Mar 2010, 18:16 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea este ca masinile de azi nu se vor mai apropia niciodata de ceea ce au fost ele prin '90. Prea multa electronica, totul computerizat. Nu cred ca vom mai vedea peste 15 ani aceste masini functionale, asa cum vedem BMW'urile din '90, vectra sau c-urile si e-urile nemtesti. Si atunci ne mai raman doar doua variante: fie ne luam si noi ceva vechi, care sa va strica din cauza ca este deja vechi, fie luam ceva nou si se va strica pentru ca de bine de rau, si mecanicii au nevoie de o paine de mancat si daca am avea masini care tin uleiu 50.000 km, fiabile si fara probleme, pai service-urile ar disparea. E capitalismul, bunuri de larg consum, asta sunt si masinile. Toate au probleme. Imi place megane'ul meu? da. as lua altceva in locul lui? da. Si probabil atunci voi zice "ah, ce bun era megane"...Manere, volan, tapiseria....si eu le am....dar le trimit in origini...pentru ca asa dorm mai bine noaptea.
This post has been edited by crazybogdan: 22 Mar 2010, 18:43 |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Eu sunt total de acord cu maxulet. Din moment ce prinzi o astfel de masina nu te mai apropii in veci de marca asta . Deja pentru el nu mai conteaza ca a avut ghinion , ca e singura masina din lume cu atatea probleme ori ca incepand de maine nici o masina Renault nu se va strica vreodata , el este patit si pe buna dreptate revoltat.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Asa este, dar dupa cum au spus si altii totul depinde de noroc. Eu as realege oricand Renault, daca as dori sa-mi achizitionez o masina si as avea o oferta foarte buna.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
zer0 |
![]()
|
![]() renault 11 sold: renault chamade sold Group: Members Posts: 78 Joined: 2 November 07 ![]() |
![]() QUOTE(qwertyuiop @ 22 Mar 2010, 16:56) am auzit si io pe cineva tot asa cu un reno megane 2.2 facut in turcia care a schimbat piese de 200 mil in garantie , probabil ca a venit mustafa beat la munca , oricum nu vad de ce sa mai ti masina Inteleg ca Meganul tau daca este facut de Fernando (nu ala din Caransebes) si este Bicorp este mai fiabil decat al meu, Sedan, facut de Mustafa.( Bine ca esti tu mai frumos.) This post has been edited by zer0: 22 Mar 2010, 20:12 |
--------------------
renault
megane 2.2; 1,5 dci 86 cp
2007/manager/bleu crepuscule
|
|
oana2009 |
![]()
|
![]() Zambeste, maine va fi mai rau! Group: Members Posts: 465 Joined: 27 February 10 From: Brasov ![]() |
Parerea mea este ca ai fost putin ghinionist, sincer cumnatul meu are tot megane sedan, l-a cumparat nou si nu a avut nici un fel de problema cu ea.Si eu acuma ma tot zbat sa imi cumpar un bicorp dar din pacate nu prea am noroc, am fost la bucuresti, am vazut 2 si mi-am pus mainile in cap, imi venea sa ii bat pe aia:))...Sincer abia astept sa imi cumpar unul, imi place la nebunie cum arata si cum merge.Sper ca nu supar pe nimeni ca imi dau si eu cu parerea
![]() |
--------------------
Renault
Megane Influence II HATCHBACK 1,6 16v 110 cp
2005&2007 When a man opens a car door for his wife, it’s either a new car or a new wife.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
spy_oh_joy nu cred ca exista vw seria 1.poate bmw seria1.sau poate ma insel eu.
This post has been edited by buzasparta: 22 Mar 2010, 20:15 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
@zer0 - nu ca este mai fiabil , este cu totul o alta masina
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ma alatur si eu topicului acesta. Daca pana acum o saptamana eram fan renault intr-o oarecare masura, acum am prins repulsie de marca asta. Motivul l-am relatat aici.
Masina a fost exploatata perfect corect, nici subturata, nici supraturata, reviziile efectuate mereu la 12 luni (desi fac cam 11.000 km pe an), injectoarele au hotarat ca trebuie sa decedeze. Motivul? cica motorina proasta de la noi. What? si toti ceilalti care conduc masini de alte marci de ce nu au frecventa asta mare de injectoare picate?! ei nu alimenteaza tot de la aceleasi statii? All in all, din pacate pe urmatoarea masina va scrie TDI. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
din pacate renourile au multe bube dar nu sunt recunoscute si rechemate la service pentru remediere ca apoi le scad vanzarile si mai mult.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am avut pana acum asa: Fuego si 19 sh ambele si Megane 2.1 hatch nou.
Acum am 2.2 sedan tot achizitionat de nou... probleme la cele noi nu foarte multe, doar cateva din cele uzuale... In concluzie inca imi place masina doar ca m-am plictisit de marca in general... pe de alta parte chiar daca schimb marca nu inseamna ca voi scapa de probleme, ci doar le voi inlocui cu altele. In acelasi timp il inteleg si pe initiator ca este frustrat si cred ca are tot dreptu'... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
asa e! si pe langa asta, foarte bine ca schimba firma. poate ca in felul asta se vor invata minte cei de la renault sa mai ridice standardele la control si sa nu mai faca nazuri cand e vorba de schimbat ceva pe garantie.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la schimbatu' pe garantie tin sa precizez ca Renault chiar schimba destul de multe repere fara prea mari probleme(eu cel putin n-am intampinat probleme deloc)... am la munca Mitsubishi Outlander si la 7000km s-a dus ambreiajul... masina este condusa de cineva care nu este tocmai un novice iar raspunsul celor de la reprezentanta service a fost: proasta utilizare! Eu unu' cred ca si daca imi pun mintea cu un disc de ambreiaj sau o placa de presiune n-o pot termina in 7000km... So?
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:35 |