Noul symbol 2008, phase 5 - topic generalitati
![]() ![]() ![]() |
Noul symbol 2008, phase 5 - topic generalitati
voinic |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 20080818_Symbol_728_tcm976_794032.jpg ( Size: 51.28k ) Number of downloads: 2078 |
||
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|||
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul sunt un pic dezamagit
![]() Sunt curios cum va arata interiorul si mai ales plansa de bord (daca va avea ceva in comun cu Clio III sau cu Dacia Sandero). Din cate am citit pe site-urile straine noul Symbol se va baza pe Logan insa va fi superior calitativ. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Profund dezamagit, parca au facut o "strutocamila" de metal. Noul Megane e frumos, noua Laguna e ok, noul Clio e ok...
Asta e ceva aparte ![]() Din partea mea un mare -, un + nu am pentru ce, poate doar pentru spatiul mai generos... This post has been edited by andreis: 19 Aug 2008, 15:19 Attached thumbnail(s) 18082008_symbol_400.jpg ( Size: 17.72k ) Number of downloads: 1956 Clio_20Symbol_203.jpg ( Size: 43.52k ) Number of downloads: 1860 Clio_20Symbol_205.jpg ( Size: 19.14k ) Number of downloads: 1995 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
dezamagit dar pe undeva... logic. low cost. refolosire la maximum a reperelor... pare cam uratel in prima poza, dar pe viu poate e altfel.
seamana cumva din fata cu un fiat albea. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Asta nu e phase 5, e un nou symbol, fazele alea se refereau la facelift-uri pentru modelul clio symbol derivat din clio. Asta nu mai e derivat din niciun clio.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu e nici o problema sa-i spunem si bibiloiul daca vrem, sau symbol 5
![]() ![]() P.S. si da ... exista topicul "mare" la stiri |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer mie unul mi se pare ca seamana izbitor cu fiat linea...asa la forma.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
voinic |
![]()
|
Acum am vazut ca mai exista un topic cu aceasta tema dar cum din acasta toamna unii dintre noi il vor conduce o sa avem unde sa scriem despre el asa cum s-a scris si despre faza 4 :).
Cum a spus si diesel_power intradevar este un symbol nou. Eu unul pot sa spun ca m-a surprins "marimea" lui ori sunt eu prea obisnuit cu al meu. Sa vedem daca se va simti lipsa bandourilor pe usi |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@voinic: Foarte bine ai facut cu topicul asta...odata cu aparitia fizica nu va mai fi doar o stire.
Sa pui linkul cu informatia despre Moscova si astept poze din interior. In privinta titulaturii, trebuie sa mai avem cred putintica rabdare...va fi tot symbol, noul symbol...sau eu inca mai merg pe varianta Renault Sedan pe care am auzit-o pe undeva. ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Teo.Alex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 22 August 07 ![]() |
+Arata foarte bine la exterior...parca nu mai este "cocosat".
pare mare deci interiorul va fii mai ok. Si jantele parca sunt de 14 nu de 13. -kilometrajul arata ca la dacie asta e un minus. Dar daca e mai mare...nu va apare aceeasi problema ca la logan?...adica mai lenesa, si mai instabila in curbe? This post has been edited by Teo.Alex: 21 Aug 2008, 15:27 |
--------------------
Renault
Clio 2 Sedan
2007/1.5dci 80hp/ FullOption
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Teo.Alex @ 21 Aug 2008, 16:26) Si jantele parca sunt de 14 nu de 13. Symbol-ul n-a avut niciodata pe 13 din cate stiu. |
--------------------
-
-
-
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
A avut in Phase 1 cand a aparut, modelul cu jante de tabla erau pe 13.
|
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Teo.Alex @ 21 Aug 2008, 15:26) Dar daca e mai mare...nu va apare aceeasi problema ca la logan?...adica mai lenesa, si mai instabila in curbe? Va primi si motoare noi, cel putin pe benzina...iar anumite modificari in cutiile de viteze pot suplini astfel de aspecte. Instabilitatea in curbe...aspect foarte relativ, si symbolul actual nu exceleaza, dar nici nu poti sa-l desfiintezi - pentru ca nu-i masina de curse. Jante pe 13" au fost folosite pana la phase 3 inclusiv pe modelul de intrare in gama Autentique. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Nu stiu cand a aparut exact, l-am vazut pe o autostrada in Turcia in data de 12 iulie, totul a fost asa rapid, incat n-am apucat sa fac poze. Am redus viteza sa-l astept dar mergea foarte incet si am renuntat, si mie mi s-a parut atunci ca seamana la spate cu Linea sau Astra sedan. O fi inceput productia sau era in teste ? Mie mi s-a parut dragut atunci, mergea pe banda 1 si cand am trecut pe langa el am observat cu coada ochiului ca scria Symbol.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
voinic |
![]()
|
Link cu datele despre Moscova nu prea am cum sa pun ... doar ca va fi prezentat pe 26 August.
De motoare nici vorba de altele (ma refer la benzina); tot cele consacrate. |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
voinic |
![]()
|
Se pare ca unii dintre noi il vor conduce mult mai repede decat ne imaginam.
Vazut noul symbol pe autostrada pe platorma (mai multe symboluri). Pe scurt cum l-am vazut eu asa in treacat ... pacat ca aparatul foto nu s-a miscat asa repede ca symbolul meu ... de la spate un megane mai micut, laterala un symbol + un geam suplimentar, fata ... s-a ascuns dupa alt symbol. Concluzia ... un symbol mai rotunjit. Asteptam interiorul! |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am vazut la tv ca s-a rasturnat un tir la noi in tara cu 8 noi symboluri, dauna totala 100.000 euro. Deci incet incet vin si la noi.
|
--------------------
Renault
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
radubcr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 55 Joined: 11 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Numele este sigur Symbol. De data asta nu va mai fi Clio Symbol, cum a aparut initial la noi, ci un model de sine statator.
In interiorul Renault e considerat faza a 5-a, nu este un model (versiune) complet nou(a), ci doar va fi comercializat ca atare. Schimbarile "vizibile" sunt majore, de aceea nefiind nici o problema cu asta. |
--------------------
Renault
CLIO III
2008/ Exception 1,5 DCI 85 CP
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Update:
Attached thumbnail(s) renault_clio_symbol_2.jpg ( Size: 31.02k ) Number of downloads: 1669 renault_clio_symbol_3.jpg ( Size: 37.11k ) Number of downloads: 357 renault_clio_symbol_6.jpg ( Size: 336.18k ) Number of downloads: 876 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
hellcat |
![]()
|
Ce-i cu photoshop-ul asta de interior?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
andreis |
![]()
|
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
alexxutzu |
![]()
|
Daca asta este interiorul mi se pare o porcarie si sa spun si de ce. In primul rand a ramas acelasi cd-player care mie unul mi se pare antipatic rau de tot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: sunt curios daca are bec in torpedou ![]() This post has been edited by alexxutzu: 26 Aug 2008, 15:48 |
--------------------
Renault
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
sunt genial amplasate butoanele pt geamurile spate...
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
hellcat |
![]()
|
Sunt ceasurile de bord de pe Logan, insa fiind reusite, foarte bine ca le folosesc si pe symbol! Au un design clasic placut, sunt usor de citit, toti martorii sunt pozitionati ok...si impreuna cu rotile pe 14" sau 15" fac pretul accesibil!!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=lbAvweoOmG8
http://www.youtube.com/watch?v=WsRsLXDU_sk&feature=related Mie imi place. Ar fi interesant un Symbol Estate. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Am vazut azi pe site-ul promotor cateva filmulete de prezentare cu modelul. Botul seamana cu Sandero (mie imi place mai mult forma actuala) iar spatele aduce cu Megane (poate spatele e ceva mai reusit decat la modelul actual).
La interior nu au modificat mare lucru, doar cateva elemente de design, dar par finisajele mult mai bine facute (om vedea in realitate ![]() Ca dimensiuni (exterioare, interioare si portbagaj) cica nu ar fi mari diferente fata de modelul actual. Ce nu-mi place mie la exterior e faptul ca au bagat o gramada de muchii pe caroserie (poate sa-l faca sa aduca putin cu megane-ul, tinand cont ca un megane sedan generatie noua nu au de gand sa mai produca). A..., si cica baga si motorizarea de 1.6 16v, doar optiunea cu cutie automata (vechea cutie automata in 4 trepte) |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
voinic |
![]()
|
Fata, dupa parerea mea, aduce mai mult a SM5 (Samsung Motors).
Eu revin la lipsa bandourilor ... nu stiu cum e prin tara dar prin Bucuresti avem nevoie de asa ceva ... prin parcari mai te trezesti cu un bizon cu masina de firma care ... nu mai este necesar sa povestesc, unii cunoasteti finalul. Interiorul pare mai bine finisat fata de cel actual. In WE cred ca ma o sa ma plimb pe la concesionari, poate dau de unul mai la vedere. |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
Teo.Alex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 22 August 07 ![]() |
Arata mai bine la exterior dar interiorul este aproape identic cu modelul actual.
"Românii au avut o contribuție importată la realizarea noului Renault Clio Symbol, participând împreună cu inginerii turci și cei francezi la partea de design a sedanului derivat din modelul de clasă mică." probabil ca daia seamana cu sandero in fatza LOL http://www.promotor.ro/hobby-concepte-auto...-geneza-3003374 si http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...neratie-2935335 This post has been edited by Teo.Alex: 27 Aug 2008, 16:44 |
--------------------
Renault
Clio 2 Sedan
2007/1.5dci 80hp/ FullOption
|
|
helldriver11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 28 September 07 ![]() |
Din punct de vedere estetic este mai frumusica decat "vechiul" Symbol, mai ales la exterior.
Pacat ca nu pun o cutie automata mai evoluata, cu 5 trepte. Impreuna cu motorul de 1,6 ar face o masina foarte reusita. |
--------------------
renault
fost symbol 2007, actual Megane
1,4 TCE edc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:05 |