Viteza Maxima Atinsa Cu Masinutele Dvs ..., indiferent de motorizare....
![]() ![]() ![]() |
Viteza Maxima Atinsa Cu Masinutele Dvs ..., indiferent de motorizare....
reno-Mos Craciun |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 16 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 16 16valve
|
|||
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
cu ce masina....?¿?¿?¿?¿?
foarte important, dar nu are nimic ca esti incepator.... ![]() |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
vodafone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 June 05 ![]() |
...am sa incerc sa fac o poza urmatoarea ocazie cand am sa intru pe autostrada spre cta si am sa refac din nou testu.e aiurea ca se gasesc "ingineri" care sa faca pe "toma necredinciosu" aici pe forum cand ideea de baza cand se posteaza este sa spui adevarul despre masina si despre cum se comporta pe drum.eu unu nu am nici un motiv sa mint despre performantele motorului meu dar asta mi-au vazut ochii asta am spus.190 la 6000 ture. si jur ca mai urca un pic dar n-am mai accelerat ca intra pe roshu.acuma ca o fi fost viteza reala sau nu nu am de unde sa stiu pt ca nu aveam gps sau tahometru
![]() inca o chestie...nu am rulat cu viteza asta decat maxim 15-30 secunde.am vrut doar sa vad pana unde se duce si atat.in rest am rulat cu 140-150 la ora.oricum deviza mea e mai bine pleci mai devreme decat sa dai cox si sa se intample cine stie ce ..doamne fereste(ca daia am optat pt motor mic si plus de confort decat motor de 1.6 si pak autentic) ...aviz amatorilor |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 influence megane sedane2 influence 1.4.16v
|
|
reno-Mos Craciun |
![]()
|
QUOTE("raresss") cu ce masina....?¿?¿?¿?¿? foarte important, dar nu are nimic ca esti incepator.... Scuze, am crezut ca se vede in profil. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 16 16valve
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
pune-ti mai bine in semnatura ca esta mai comod pentru restu lumii sa vedem acvolo decat sa te cautam. oricum topicul este ce viteza maxima ati atins indiferent de motorizare dar eu cred ca ar trebui mentionat.
s-a terminat monopolul mertzanelor, VW, BMW si alte de astea. inca de la laguna I, cand a aparut era una din putinele masini care se putea tine si depasi una din cele mentionate mai sus. |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
mai confirm o data 220 viteza maxima !!
am un prieten care are o masina identica cu a mea si nu a putut trece de 200 !! eu am mers cam 20 25 de km distanta cu 200 pe ora continuu ! pot sa zic ca am mers o data cu pedala la fund si nu am putut trece de 195 ,probabil conteaza si benzina si alti factori ! eu am observat ca noaptea masina mea merge mult mai bine decit ziua ! mai ales daca este umpic umed afara . |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
renonino |
![]()
|
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
oK te cred. Ce combustibil folosesti?
|
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Vreau sa protestez pentru ca am fost oprit din drumul catre viteza maxima sambata dimineata pe A2 de catre un shake it 1.5 dCI care nu s-a dat la o parte decat prea tarziu cand deja franasem.In mod sigur si el cauta tot viteza maxima.Oricum la 195 ma apropiam destul de greu dar ceva mai repede decat un mers normal pe jos deci ar avea si 1.5 dCI cam 185 viteza maxima.Viteza maxima data de constructor este data probabil in anumite conditii,oricum nu cred ca folosesc super100 sau drum in panta.Sigur se poate depasi ce zic ei.Oricum pe mine ma ajuta foarte mult ca imi merge cam 175 cu a 4-a si pot testa destul de des adica aproape pe orice drum cat de cat liber.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Ce e vrajeala asta cu 175 cu a 4-a...?
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil e diesel
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
kappa_ii |
![]()
|
160 in a 4 peste 160 nu am trecut !!
daca tu ai mers cu 175 esti tare ! |
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Citesc topicul asta si ma tot intreb, ca prostul....oare la ce foloseste sa te expui voluntar unui risc imens, care nu tine decat de hazard, incercand viteze de genul 190-200 km/h in traficul din RO, cu reno (sau alte masini din aceeasi gama) si culmea! si cu copilul in masina?????
Daca unora nu le pasa de persoana lor proprie si personala (care, intre noi fie vorba, este cea mai importanta pentru fiecare) macar de copiii lor (sau ai altora, aflati in masinile care "mai au tupeul sa mai circule in acelasi spatiu cu ei") se le pese... Ca asa au mai incearcat si altii, cu masini "atestate" pentru viteze ametitoarea (vezi Maseratti la BT, si asta de ieri, cu TIRul, nu mai stiu cu ce masina) si care au crapat fain frumos, ei si tovarasii lor de drum, cu toate sutele de mii de euro investiti in masina, nu cu reno de 15-16 mii sub fund.... Am vazut cum la 120km/h, din ghinion, au murit trei tineri, veseli, cu o viata frumoasa....iar al patrulea, care era la volan, si-a stricat toata existenta. Si erau intr-un reno. Asa ca, parerea mea, incercarile de viteza maxima trebuie lasate pentru locuri special amenajate, nu in trafic, si singuri in masina, ca nimeni sa nu mai aiba de suferit in caz de lipsa de noroc. Iar daca in cartea masinii e data o viteza maxima de x km/h, asta inseamna ca proiectantul si constructorul au stabilit niste limite ale tuturor organelor masinii (din considerente de cost de fabricatie, de cele mai multe ori), dintre care unele, mai putin importante - directie, frane - pot genera surprize neplacute la solicitari prea mari. In plus, in timpul unui stranut, de exemplu, la 150km/h masina parcurge aproape 41m in care nu poti face nimic. Si e doar un stranut... |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
kappa_ii |
![]()
|
aha
asa e ! dar eu personal nu simpt ca merg daca am sub 150 ! am impresia ca pot cobori din masina la 120 km/h |
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai perfecta dreptate, blorin... De fapt in aceste "teste" de viteza maxima sunt implicati si ceilalti participanti la trafic, fara sa aiba habar si fara sa-si doreasca acest lucru. Si uite asa poti fi implicat intr-un accident grav pentru ca unii considera drumurile publice piste de incercari.
Si culmea e ca dupa ce incearca astfel "de senzatii", daca au avut noroc si au scapat fara probleme, o vor mai face inca odata, si inca odata... fiindca incepe sa li se para normal, pana cand... vin regretele, dar acestea vin de obicei mult prea tarziu... |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Ai dreptate cu viteza, dar pe toti " ne roade " putin sa o calcam mai tare cateodata.Cred ca de asta , mai exact pentru asta e topicul si nu din alt motiv. Acum ca m-am convins ca merge cu 180 lejer si ca mai e loc....unde se poate merg cu130-140. Cam atat....
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La 140km/h merge impecabil.Mai mult nu am mers ca nu e de acord copilotul
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Nici nu am nevoie de copilot....il vad pe junior in oglinda si e suficient.
Cand sunt singur si am de ajuns repede undeva (dar mai departe, ca diferenta de viteza sa insemne ceva economie de timp) trag si eu mai tare, dar ma opresc pe la 140. In rest, 110-120 sunt super ok. Iar pentru un drum IS-Buc daca trag ca nebunul ce castig? O ora mai putin? Riscul e prea mare si prefer sa traiesc linistit. Din pacate sunt multi soferi care au cateva mii-zeci de mi de km experienta si nici nu-si dau seama ce pericol reprezinta o situatie neprevazuta si neasteptata care apare in momentul in care au o viteza asa de mare. Si, de multe ori, vinovatul scapa cu viata, dar o patesc altii nevinovati. Ce crima a putut sa faca parintele care, la 18 ani, face cadou copilului sau o masina cu 300 de cai ... Doua familii nenorocite si doi copii "six feet under". |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
godaro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 29 April 04 ![]() |
dupa o oarecare experienta in condus am constatat ca IN GENERAL raportul optim intre consum / durata calatoriei / conditii de trafic se atinge undeva pe la 120km/h viteza de croaziera.
peste aceasta viteza se intampla urmatoarele 2 fenomene care diminueaza mult apetitul pentru viteza: 1. creste consumul exponential cu viteza astfel incat constati ca pentru placerea de a merge mai tare, la un drum de 6-700 km scoti din buzunar cateva sute de mii de lei vechi, cu care ai putea bea cateva beri bune la destinatie 2. chiar si in conditiile unei viteze de deplasare mai mari, INVARIABIL pe traseu apare un ambuteiaj care reduce f. mult avantajul castigat pe drum (aici vorbim de blocaje, camioane pe care nu le poti depasi si genereaza coloane, zone cu radare unde toti reduc viteza, bariere, semafoare la intrarea in unele localitati, pauze de tufis, etc) de cate ori nu ati fost depasiti in tromba de masini pe care le-ati ajuns din urma peste cativa (zeci) de km? faceti din curiozitate si voi testul asta. mergeti cu 120km/h constant si vedeti pe cati dintre cei care v-au depasit ii ajungeti din urma. |
-------------------- 307 berlina, 1.6 HDI
|
|
renonino |
![]()
|
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
"In hic loci veritas" Ai zis bine ce ai zis, e un risc total gratuit sa te expui impreuna cu familia (sau nu) doar sa vezi ca poate nus' ce viteza.
|
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|
Solon |
![]()
|
Ai perfecta dreptate,blorine!
Rationamente sanatoase. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Subscriu la ce a spus Godaro si mentionez ca ideal ar fi sa obtii o viteza medie cam de 90-100 km/h. O viteza medie mai mare este foarte greu de atins pe drumurile din Romania in timpul zilei, dar cei 90 km/h viteza medie acopera pauzele sau incetinirile de ritm si nici nu presupun viteze de varf foarte mari. Adica este de preferat o viteza medie de 90 km/h obtinuta ca medie intre 60 si 120 km/h decat ca medie intre 30 si 200 km/h.
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
florindu |
![]()
|
Chestia cu viteza medie e destul de greu de atins. Chiar daca mergi constant cu 60 in localitate si cu 120 in afara, ca sa recuperezi perioadele in care esti oprit (semafoare, prioritati in localitate) sau mergi foarte incet (carute, tractoare) ar trebui sa mergi cu 200 ca sa iesi la o viteza medie de 100km/h. Din experienta am vazut ca o medie de 70 e destul de greu de facut in conditii normale de trafic, chiar.
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Oameni buni, nu va mai legati de cei care vorbesc despre viteze maxime atinse pt ca sunteti off topic; aici se vorbeste despre viteza maxima a masinii, nu despre cum si in ce fel poti sa o atingi.
Nu neg importanta conducerii preventive, dar pentru asta se poate deschide un topic separat. Aici pur si simplu exista participanti la forum care, in diverse conditii, au reusit sa ajunga cu meganurile lor la viteze peste media obisnuita. Cum si in ce fel s-au obtinut aceste viteze, asta e o alta problema, desi sunt ferm convins ca cei care au ajuns la 190 sau 200 la ora nu au facut-o nici prin Bucuresti, nici pe vreun drum aglomerat dinspre litoral. Si daca au ajuns sa ne impartaseasca aceasta experenta, e clar ca nu au avut nici un fel de probleme. Personal, nu cred ca am sa ajung vreodata la 200 la ora dar, atata timp cat stiu din experienta altora ca masina poate, sunt extrem se multumit de ce am sub sezut si am un sentiment de mare confort si multumire stiind ca am o masina care este in stare sa o faca. Simplul fapt ca stim ce avem sub capota motorului ne poate face, de cele mai multe ori, mai linistiti, mai calmi si chiar mult mai toleranti in trafic. Pentru marea majoritate dintre noi cred ca e suficient sa stim ca masina “poate“, nu e obligatoriu sa si demonstram asta in fiecare zi. Lasand ipocrizia la o parte, cati dintre noi am fi cumparat un Megane II daca in cartea tehnica scria: Motor 1,6 – 16V (sau 1,5 DCI, sau 2.0, sau ce vreti voi) Putere 45 de cai Acceleratie 0-100 in 55 secunde Viteza maxima 110 km la ora Oare cati? |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
kappa_ii |
![]()
|
aha
eu am facut o medie de 127 km.h pina la mare !! eu nu recomand nimeniu sa mearga cu viteza ! dar personal nu imi place sa sofez daca merg incet ! am avut zile in care am mers cu 80 dar eram foarte obosit si nu as fi reusit sa fiu atent la viteze mai mari ! recunosc ca ziua cind este ceva mai aglomerat depomana mergem cu 200 pe autostrada daca dupa aia sintem nevoiti sa mergem cu 60 din cauza aglomeratiei ! eu am placerea sa sofez noaptea , si cind este mai liber pe sosea ! ultima oara am facut o medie de 90 km.h si pot sa zic ca pe autostrada am mers cel putin cu 150 . o medie de peste 100 km/h este extraordinar de greu de realizat in cazul in care nu se merge numai pe autostrada !! adevaru este ca prea se goleste rezervoru la viteze mari . am consumat dus intors de la mare plus citeva plimbari prin statiuni 60 de litri ! drum parcurs 627 km in total ! daca as fi mers la 100 pe ora as fi consumat maxim 40-45 litri , orcum vreu sa stiu cam cit va consuma voua masina la viteze mari de peste 150 km/h |
|
|
sorin1967 |
![]()
|
Mi se pare mult 127 media..... si spre mare. Dar fie cum spui tu Pinochio...
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
|
just'me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 June 05 ![]() |
Pe Autostrada Soarelui, cand ma intorceam de la mare, acul vitezometrului indica 200 km/h.
Megan Sedan 1.6 16V De specificat ca bag numai OMV100 Iar acum morala de rigoare.. Ce am facut eu si multi altii de aici a fost desigur un test, dar sunt foarte multi care merg tot timpul cu astfel de viteze. Ce ai de castigat? Un sfert de ora?! Poate 20 de min. ?! Cand faci chestia asta poate ar trebui sa te gandesti ca esti pe punctul de a distruge viata cuiva.. |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004, 1.6 16V
|
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
QUOTE(sorin1967 @ Aug 17 2005, 10:33 AM) Ce e vrajeala asta cu 175 cu a 4-a...? E cutie veche daca vrei punem pariu.Oricum am si limitarea ridicata la 6200 de ture din calculator.Merge 50 a 1-a 95 a 2-a 135 a 3-a 175 a 4-a si a 5-a cam 200 la ora la vreo 5 mii de ture. |
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
florindu |
![]()
|
QUOTE(dili @ Aug 18 2005, 01:04 AM) Oameni buni, nu va mai legati de cei care vorbesc despre viteze maxime atinse pt ca sunteti off topic; aici se vorbeste despre viteza maxima a masinii, nu despre cum si in ce fel poti sa o atingi. Pai tocmai asta e problema. Viteza maxima a masinii poti sa o incerci oriunde DAR NU IN TRAFIC! Poti sa mergi la legale, poti incerca pe piste de aeroport, acolo unde esti singur, iar daca ai ghinionul sa patesti ceva, macar sa fii singur, sa nu tragi si pe altii dupa tine. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
|
florindu |
![]()
|
QUOTE(dili @ Aug 18 2005, 01:04 AM) Si daca au ajuns sa ne impartaseasca aceasta experenta, e clar ca nu au avut nici un fel de probleme. Cred ca asta, de fapt, e toata filosofia, "daca acum n-am patit nimic, sunt invincibil!" E o vorba veche....ulciorul nu merge de multe ori la apa. Toate accidentele rutiere au loc din prostia unui sofer: fie s-a crezut prea priceput, fie n-a fost atent, fie si-a batut joc de intretinerea masinii, fie a vrut sa fie mai 'jmecher' ca ceilalti. Si sper sa nu fiu rau inteles! Si mie imi place sa conduc, este unul din lucrurile care-mi fac placere in orice moment, dar vreau sa traiesc sanatos si intreg, alaturi de ai mei. Insa cand genul de inconstienta de mai sus ma poate afecta, direct sau indirect, si pe mine, imi vine sa pun mana pe barda de cate ori vad cate un specimen in trafic. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
|
reno-Mos Craciun |
![]()
|
Blorin, cred ca esti constient ca fiecare care si-a spus performanta nu a facut-o in centrul Bucurestiului ci pe o autostrada, unde daca mergi incet, ar fi bine sa mergi pe banda 1 si sa te asiguri cand vrei sa intrii in depasire. In general merg cat pot de tare, mai exact cat imi permite soseaua dar problema mea cand merg pe autostrada nu este viteza mea ci agaricii care nu se asigura cand intra in depasire sau nu apreciaza ca cel care-l vede in retrovizoare poate avea o viteza destul de mare si el nu are timp suficient sa depaseasca. Cred ca astia sunt mai periculosi decat vitezomanii.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 16 16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:11 |