Megane III facelift - detalii
![]() ![]() ![]() |
Megane III facelift - detalii
connectorxp |
![]()
|
||
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|||
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
am vazut si eu megane-urile astea colectie noua, au mai multe schimbari fine fata de modelul actual, de exemplu plasticul negru de pe bara fata este lucios, la fel si cel care inconjoara navigatia de exemplu, si alte cateva locuri din interior, unde la modelul actual era plastic gri simplu. de asemenea, manerele usi sunt cromate, nu satinate, iar in jurul schimbatorului de asemenea este o banda cromata, iar butonul din capatul franei de mana de asemenea este cromat.
dar per total mie tot nu imi place masina. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
cred ca de fapt ai vazut megane 3 olimpic edition....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Ca tot a venit discutia despre ALCANTARA, material care NU este piele, asa cum doreste producatorul sa ne induca in eroare.
O descriere detaliata (inclusiv metode de intretinere), pentru cei care nu cunosc materialul: http://www.4tuning.ro/tehnica-auto/ce-este...-la-z-8455.html. Sper sa nu se considere reclama. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
In Cobalcescu de pe Splai, pt cine vrea sa vada exista in showroom expus un Megane Coupe GT Line cu 1.6dci 130, evident 2012. Misto jucaria, are niste insertii dragute rosii la interior doar ca exemplarul respectiv e albastru si nu prea rimeaza...ar merge mai bine cu un alb, negru, rosu sau nuante de gri.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
si pretul, cat e pretul ?
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Maricel...vreo 21500 cu tot cu reducere si gt line, bose si metalizat. Xenon parca nu avea...
La nemtia o iei in configuratia asta cu 20000. Si oricum e scump in sine motorul asta 130dci cu S&S...cu GT line pus pe ea costa cam cat costa un GT 160dci. This post has been edited by papa_mulo: 25 May 2012, 16:01 |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Dar calitatea interiorului este cu 30 40 % mai buna decat ce avem noi pe masini... iar bose ul face toti banii !
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
alex nu cred ca este mai buna calitatea. Da bose face toti banii (asa cred)
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
La cat costa este afacere acel BOSE, este mai ieftin decat sistemul audio proprietar de pe Octavia (cel in 12 difuzoare), mai ieftin decat optiunea de USB de pe BMW seria1 (nu am curajul sa vad cad cat costa si linia audio
![]() Asistentul acela de faza lunga este un ghiont dat nemtilor, unde ei il dau doar ca optiune, francezii il dau gratis pe Privilege si la pret redus pe Dynamique. Daca in viitor vor pune in standard HUD pe Laguna, iar ii vor "gadila" pe germani, acolo deja Toyota a facut acest pas, dar este vorba de Prius, care si in cea mai slaba configuratie costa 26.000 E. Asta e partea frumoasa la Renault, pe partea de dotari standard si optionale, sunt mereu ca un pumn in coasta concurentei. This post has been edited by connectorxp: 26 May 2012, 19:59 |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(alexniculescu @ 26 May 2012, 16:02) Dar calitatea interiorului este cu 30 40 % mai buna decat ce avem noi pe masini... iar bose ul face toti banii ! Calitatea interiorului este aceeasi indiferent de tara in care este vanduta masina. Ca difera calitate in functie de nivelul de echipare, partea a doua, e la fel la majoritatea marcilor. |
--------------------
.
.
.
|
|
alexniculescu |
![]()
|
Nu vorbeam doar din vazut poze/auzite am fost acum o saptamana acolo si am vazut masina, diferente de calitate clare se observa prima oara la manerul de usa care este dintr un material mai rigid decat ce am eu pe coupe ( ce am eu cand deschis usa fiind si grea parca se rupe in mana , cel de pe gt pare rigid ), scaunele sunt mult mai bune au o combinatie de 2 texturi foarte frumoasa si din punct de vedere estetic dar si functional , volanul are piele perforata si ofera o senzatie mai buna astea ar fi printr e primele lucruri care mi au sarit in ochi la un prim contact.
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
am o curiozitate:am vazut in meniul sistemului bose ca apare la partea audio o functie AGR function.Aveti idee ce inseamna?sper sa nu ma insel cu denumirea
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
connectorxp |
![]()
|
Sa nu aibe legatura cu ASV sau cum le mai numeau ei, compensare automata zgomot de rulare prin marirea sau scaderea volumului.
La Audi exista optional pe sistemele BOSE un sistem cu microfon si analizator de sunet ce atenuaza digital din zgomotul de fond al masinii, folosind difuzoarele (functioneaza similar ca noise cancelling-ul de la casti, inducant o unda audio "inversa" cu cea a a zgomotului). LE: Azi am vazut noul Sport Tourer 2012, arata superb, era culoarea maro ca in brosuri si avea si pack look-ul cu DRL-uri si toate cele, era un Expression cu cateva optiuni 1,5 dCi manual. L-am intrebat pe fericitul posesor cat a dat pe ea si a spus ca ~15.000 E. Pe deasupra omul s-a simtit bine ca cineva i-a laudat noua masina (mai rar vezi pe cineva sa-ti laude noul Renault). This post has been edited by connectorxp: 2 Jun 2012, 16:20 |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
parca asa ii spunea,insa ma indoiesc ca sistemul de pe megane 3 e asa avansat ce cel de pe audi.Plus ca in prezentare nu scrie sa aibe sistemul auto pilot.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
connectorxp |
![]()
|
Cu ocazia lansarii a lui Lodgy mi-am facut timp sa vad si ce au cei de la Renault in oferta, se pare ca masina "fantoma", Scenic 2012 exista pe viu, doar pe site nu apare.
Finisajele si mirosul specific nu au disparut, nici pe GT Line, CD Player-ul ala nou arata cam ciudat, dar cele mai socante detalii sunt: lipsa ambiantei Arkamys (ciudat) si un capac drept place holder unde inainte se afla mufa de AUX sau USB. Ca deobicei masinile expuse nu au aparatele deblocate si nu le pot folosi cum trebuie + ca noul CD Player are un lag de 3-5 secunde de la apasarea butonului power pana la redarea unei forme de sunet in difuzoare. GT Line-ul este exorbitant de scump, aproape cat o Octavia RS si din pacate il aveau expus cu motorasul ala 1,6 dCi care a fost "spurcat" cu tehnologia Start-Stop. A aparut o sigla cu "Air Quality Sensor" pe grilele centrale de ventilatie (la VAG exista optiunea asta de cand lumea si nu se mai lauda cu ea) si se pare ca nu se va scoate usor de acolo. DRL-urile arata ok, chiar si la Olympic care imita bine face-liftul, dar toate masinile din show-room, cu exceptia lui GT Line erau variante gen Expression cu minime optiuni. Sistemul ala de asistenta la parasirea benzii este o monstruozitate gri, in spatele oglinzii si in ciuda dimensiunilor generoase, doar un "ochisor" se zareste, in rest o carcasa mare si cenusie. De remarcat ca toate masinile aveau prezent ESP-ul, lucru de laudat, la fel Bluestutz-ul si USB, dar de dat cu pietre in lipsa Arkamys-ului, siglei de 2 lei de pe aeratoare, mirosului turcesc la interior (chiar si ala X95-uri) si preturilor mult prea mari pentru ce ofera. |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Unde se fabrica Megane Collection 2012 berlina?
Break si Coupe tot in Spania, nu? Iar la berlina doar variantele GT Line se fac in Spania, sau si celalte? Motoarele 1.5 dCi Energy au acum distributia pe lant la fel ca cel de 1.6dCi? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
alexniculescu |
![]()
|
Ce as putea sa iti spun este ca motul de 1.6 dci are distributia garantata pe viata ( asta este ceea ce mi au spus 2 mecani la ultima vizita pe la service ul Renault ).
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(alexniculescu @ 10 Jun 2012, 17:17) 1.6 dci are distributia garantata pe viata ( asta este ceea ce mi au spus 2 mecani la ultima vizita pe la service ul Renault ) La probleme de garantie se prefera acte/documente SCRISE. Vorbele au valoare de recomandare....cel mult. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E ca aia cu garantia pe viata la telefonul mobil, povesti de marketing.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alexniculescu |
![]()
|
:-?? Mi au zis ca astea li s a spus lor la seminarul cand a fost introdus motorul de 1.6 dci , daca mi a spus seful de service cred ca ar trebui sa aibe si in acte acest lucru specificat.
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
demian2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 8 December 10 ![]() |
Sti bancu cu magaru? FAPTE, nu vorbe!
|
--------------------
RENAULT
Megane III
2010 1,4 Tce Privilege
- CL xx xxx
|
|
connectorxp |
![]()
|
Asa au zis si cu PEX-al-ul cand a fost introdus ca tine 50 de ani si dupa 6 ani mi-a crapat o teava din asa ceva si nu am fost singurul cu probleme.
Daca distributia este pe lant, este un lucru bun, dar asta nu inseamna ca este life-time, asta cu conditia ca acel motor este gandit sa reziste mai mult de 400.000 km. Toate masinile tind sa cred ca se fac tot in fabricile care fabricau variantele fara face-lift, poate doar faptul ca GT Line, GT si RS nu mai sunt produse in Dieppe si doar in Spania (cum a fost la M2 RS) si alte masini Renault Sport. |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.556 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Oferta actuală pentru Megane III Sport Tourer phase 2 (facelift/colectia 2012).
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
connectorxp |
![]()
|
Break-ul 1,6dCi este cat un Auris Hibrid si nu se merita. Expression-ul este echipat mai bine ca varianta veche, dar pierderea sistemului Arkamys va face ca Megane-ul sa sune la fel ca orice alta masina, adica stereo si cam atat.
Am vazut deja un ST si un bicorp versiune 2012 si arata bine de afara, o evolutie fireasca a designului zic eu. |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
|
papa_mulo |
![]()
|
Alea sunt preturi de lista si fara nici un discount...preturi teoretice, de vreo doua luni de cand a aparut 2012 la ei in oferta si pana luna trecuta aveau 1400 E discount. Luna asta nu vad nici un discount nici pe renault.ro nici pe site-uri de dealeri.
Am vazut si eu un sport tourer expression in showroom si are DRL-uri, banuiesc ca e o greseala in fisa aia conform careia DRL-urile apar ca standard doar la privilege. |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
connectorxp |
![]()
|
DRL-urile erau parte dintr-un pachet de aspect (pack look), ce mai venea insotit de niste zorzoane.
Olympic-ul arata bine, zici ca este un 2012, desi la baza este un Turkish Delight. |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
|
papa_mulo |
![]()
|
Posibil, probabil ca la noi au hotarat ca expression sa vina standard cu DRL si piele pe volan...la nemti si francezi nu sunt standard astea pe expression. Sau a venit acum la inceput echipat asa si mai incolo incep sa dispara...
This post has been edited by papa_mulo: 13 Jul 2012, 22:53 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mi se pare mie sau Renault a devenit premium mai repede la preț decât la calitatea mașinilor oferite?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
connectorxp |
![]()
|
Sunt aproape de Skoda si VW, sub Toyota si ii depasesc pe coreenii de la Kia si Hyundai. Da, sunt scumpi.
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:43 |