Chevrolet Kalos
![]() ![]() |
Chevrolet Kalos
Saint666 |
![]()
|
||
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC000012.jpg ( Size: 165.97k ) Number of downloads: 2747 |
||
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|||
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Imi pare rau...
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
A facut ceva kilometri in 4 ani!
Este "autohtona" sau adusa? Prin 2005 am studiat si eu fratiorul faceliftuit - AVEO si m-am orientat apoi spre Lacetti dar familia a "cerut" spatiu mai mult si portbagaj mai mare asa ca am ajuns la Megane. S-o stapanesti sanatos si s-o duci fara incidente inca de 10x cat a facut pana aici! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
stai putin ai preferat sa iei o masina "muncita" decat sa dai 5-6 milioane pe o distributie si o masina cu km mai putini?
![]() sunt de acord cu balanel This post has been edited by rtBK: 18 Sep 2009, 07:13 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Saint666 |
![]()
|
este autohtona
Da, asa am preferat, mai ales ca loganurile pe care le-am gasit nu aratau prea bine. INCA nu imi pare rau ca am ales kalosul asta. Merci mult adi_ar, si tu la fel ! |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Sa o stapanesti santos si sa te duca multi km unde doresti tu.
Tipul care a vandut-o a facut super afacere... nu stiu insa daca si tu. Preturile in ultima vreme au scazut foarte mult, iar la 4000 EUR cred ca gaseai si un symbol. Nu spun de symbol ca suntem de pe un forum renault, dar, trebuia sa mai cauti sau sa ai ceva mai multa rabdare. Symbol-ul iti oferea ceva mai multa siguranta... Tinand cont ca este un benzinar, pe la 120 k km trebuie sa te apuci sa-i faci distributia, deci nu esti departe de acel pas. ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Saint666 |
![]()
|
3800 a costat, pana ajung eu la 120k mai trece iarna asta, am timp sa strang fonduri. Am mers si pe ideea de symbol, am condus unu vreo 300km, dar no offense posesorilor, nu mi-a placut deloc. Nici pozitia de la volan, nici faptul ca e barcuta in curbe ( bine, nici Kalosul nu e un kart, recunosc ), practic nimic nu mi-a placut.
merci frumos avani, si tu la fel pe a ta. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 17 Sep 2009, 09:50) Daca scadeam la 1.4 probabil imi luam logan, dar am tinut neaparat sa fie 1.6. In fine, sa trecem la kalos. Kalos sedan 2005 102.000 km motor 1.4 16v 94 de cai cu ochi oblici QUOTE(balanel @ 17 Sep 2009, 22:57) Mie nu! This post has been edited by MAERSK: 18 Sep 2009, 07:45 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 18 Sep 2009, 08:40) Am mers si pe ideea de symbol, am condus unu vreo 300km, dar no offense posesorilor, nu mi-a placut deloc. Nici pozitia de la volan, nici faptul ca e barcuta in curbe ( bine, nici Kalosul nu e un kart, recunosc ), practic nimic nu mi-a placut. Eu alegeam Renault sau Logan numai pt. siguranta... unde Kalos sta dezatruos.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din fericire nu toti au idei putine si fixe fara macar sa aiba minimum de cunostinte, Kalos are 3 stele, cu ce era mai bun Loganul?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Saint666 |
![]()
|
MAERSK - am uitat sa adaug Loganul sa fie 1.6
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tocmai... Exact cum ai spune "cumpăr Logan numai cu A/C sau Kalos fără".
Știu, vei spune că 1.4 ăla are 16v și 94 CP. O avea, dar nu se prea simt, și în plus consumă cât un 1.8 . This post has been edited by MAERSK: 18 Sep 2009, 08:34 |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Saint666 - felicitari, sa o stapanesti sanatos. Baga mai mute poze cu interiorul si diferite alte unghiuri, cu motorul.
Ai avut curaj sa iti faci jurnal aici, te apreciez pentru asta, era cler ca o sa fie o gramada de contestatari. Motorul e 1.4 16v, corect? distributia e lant sau curea, la cat se schimba? Sa ii schimbi si consumabilele (ulei, filtre, eventual bujii, placute) daca nu ai facut-o. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Saint666 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 18 Sep 2009, 07:50) Sa zicem ca nu as prefera sa fiu in oricare din masinile astea daca ar fi sa am un accident. Asa e, Kalos are 3 stele, loganul are 3 stele, Aveo e ala care a luat foarte putin ( chit ca ar fi identic cu kalosul, asa a zis maretul NCAP ![]() Nu vreau ca acest jurnal de bord sa se transforme in alt versus logan vs kalos sau 1.4 vs 1.6.... ![]() 18 Sep 2009, 08:35: Multumesc frumos Andy! si tu pe a ta! Da, corect, motorul este in 16v. Are distributia pe curea ce se schimba la 60k. Are consumabilele schimbate. O sa pun zilele astea mai multe poze . This post has been edited by Saint666: 18 Sep 2009, 08:35 |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Daca nu ma insel, motorul este un 1.4 Twinport de la Opel. Care nu consuma "cat un 1.8".
Saint, sa-ti traiasca jucarica! ![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ma bucur ca ti-ai gasit masina.
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Kalos e o masina ok, daca treci peste micile rautati ale alora din jur. La iarna ia-ti un set de anvelope de iarna, in rest benzina si la drum! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@BlaueCorsa - nu cred ca e vorba de acelasi motor.
1.4 Twinport are 90 de cai si distributie pe lant. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ai dreptate, nu e acelasi motor. M-a indus in eroare o cunostinta care si-a luat Aveo si mi-a zis ca are motorul de 1.4 de pe Corsa.
Si da, acum vad ca sunt si multe plangeri referitor la consum. Clar nu e 1.4 TwinPort. This post has been edited by BlaueCorsa: 18 Sep 2009, 09:58 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Aha.
|
--------------------
-
-
|
|
Saint666 |
![]()
|
multumesc frumos blauecorsa, si a ta
si dizzy, merci foarte mult pentru ajutor acum cateva saptamani, n-a fost sa fie logan ![]() Nu, nu e motorul de pe opel, si da, sunt destule plangeri referitoare la consum. Insa sper sa nu sara calul prea mult, iar la ce putini km fac eu, nu imi fac mari griji. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mie imi ia Clio 6.5-7.5 extraurban, ba chiar si mai mult. La motorul de la Kalos aud frecvent de consum de 7% extraurban la regim de autostrada. Sincer mi se pare mai gurmand k7j-ul meu.
Si un consum mai mare la un motor de cilindree asemanatoare dar de alta fabricatie poate sa se regaseasca intr-un comportament mai bun pe sosea. Sincer as prefera 0.5% in plus la consum daca pot reprezenta diferenta dintre viata si moarte intr-o depasire. This post has been edited by Laurentziu83: 18 Sep 2009, 10:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Cea mai buna masina e cea pe care o ai sau pe care ti-o poti permite. Multi km. in continuare.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Multi km fara probleme. Cu banii astia nu gaseai logan cu atatea dotari. Este o masina buna cu piese la fel de "scumpe" sau "ieftine" ca si la logan. Daca tie iti place asta este tot ce conteaza.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Falicitari de achizitie si s-o conduci sanatos si fara incidente! Pune si tu mai multe poze si impresii... Cum merge masina, stabilitate, confort, dimensiune portbagaj ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Saint666 |
![]()
|
Multumesc de urari.
Probabil ca gaseam logan cu dotarile astea, poate si cu computer de bord ( de care n-am ). Poze o sa pun cand o spal, zilele astea. Alte impresii, masina merge si atat, nu o ridic in slavi. Portbagajul e incapator, destul de adanc, dar are cam aceeasi problema ca a loganului, gura de incarcare destul de mica. Momentan nu m-a deranjat, n-am bagat chestii mari in el, dar sa vedem pe viitor. E confortabila masina, toate persoanele cu care am mers mi-au zis ca stau bine in ea. Scaunele au suport lombar destul de pronuntat si de asemenea si suport lateral destul de ok. Ca stabilitate....se putea si mai bine, momentan n-am scos-o din oras insa chiar si asa am observat ca se inclina destul de mult pe viraje luate putin mai rapid, poate chiar mai mult ca loganul, fiind mai ingusta. Motorul imi place, mi se pare foarte elastic, nu se supara nici daca schimb la 2500 nici la 4500, insa parca totusi as fi vrut un consum mai mic( valori exacte saptamana viitoare, cand fac plinul). Probabil asta e pretul pe care o sa-l platesc daca am vrut cai mai multi din motor cu o capacitate destul de mica. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sa calculam: 1X150X1=150
Presupunand un parcurs de 15.000 Km pe an, atat te costa anual in plus benzina, in Euro, la o medie de consum cu 1l mai mare. In 5 ani, suma se ridica la 750 Euro. Merita sa-ti bati capul mai mult?! La inceput fiecare face calcule in fel si chip! La sfarsit ramane satisfactia calatoriilor (si insatisfactia problemelor) ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 20 Sep 2009, 12:02) Probabil asta e pretul pe care o sa-l platesc daca am vrut cai mai multi din motor cu o capacitate destul de mica. pentru 1,4 ai o putere normala, si aici nu ma refer la un motor perimat in 8 v, ci la unul normal in 16 v, cum sunt toate in ziua de azi mai putin la masinile low cost. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
oare la motorul asta normal i-au rezolvat problemele cu depunerea de calamina?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Saint666 |
![]()
|
nu stiu despre ce depunere vorbesti
da, ai dreptate argon, e o putere normala, la Ceed mi se pare putere multa pentru 1.4 - 109 cai, dar vad ca dupa face-lift are 90 La aveo, acelasi motor ca al meu are acum 101 cai. Ma intreb ce diferente exista, cum au obtinut aia 7 cai. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:56 |