Renault Fluence, Noul model sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Fluence, Noul model sedan
DUDU D |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 21 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
MEGANE SEDAN 4/1,5DCI, INTENS
2017
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu zic ca nu merita Fluence-ul 7500 EUR in plus. Ai o masina noua, dotata, eu zic sa mai astepti putin. Intradevar, pretul de buy back este unul super OK.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(dili @ 3 Dec 2009, 09:57) Ai perfecta dreptate, stocurile nu se lichideaza, se distribuie gratuit angajatilor Renault si astia le vand pe blat prin Vitan sau prin bazar la Istanbul. Chiar crezi că undeva există niște hale imense pline de mii de motoare asamblate de luni de zile care așteaptă să fie montate pe Fluence? ![]() Ai măcar vreo idee de ciclul de producție al unui automobil? De la prima mențiune în boardul Renault până la sosirea mașinii în curtea dealerului? This post has been edited by ssilviu: 3 Dec 2009, 11:32 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Parerea mea: Decat Fluence Privilege pe benzina mai bine LAGUNA 2.0GT LINE pe benzina 16.800E.
Consumul nu este cu mult mai mare decat la motorizarea 1.6 de pe Fluence. Ai in plus o masina mai mare, mai confortabila(cu mult peste Fluence), mai bine facuta, gandita si cu o cutie de viteza in 6 trepte. # Echipamente standard in plus fata de nivelul de echipare anterior # 4 jante aliaj usor 17" # Aer conditionat cu reglare automata separata stanga/dreapta si captor toxicitate # E.S.P (Control dinamic al traiectoriei) & ASR (Sistem anti-patinare) # Carcasa oglinzilor retrovizoare de culoare neagra # Design sportiv al barei de protectie fata # Frana de parcare asistata # Freeshift/eco-pilot (pentru CVM diesel), sistem de optimizare a consumului si a emisiilor de CO2 # Praguri de usi (fata) cu insertii aluminiu gravate "Laguna" # Senzor de lumina si de ploaie # Sistem de asistenta la parcare spate # Sistem de spalare faruri # Tapiterie mixta: piele/material textil de culoare carbon inchis; scaune fata tip sport # Tempomat (Dispozitiv pentru reglarea automata a vitezei) si limitator de viteza # Volan si maneta schimbatorului de viteza tip sport GT NU AS DA SUB NICI O FORMA INCA 7500E IN PLUS PENTRU FLUENCE!!!! |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
cal |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 May 07 ![]() |
Sunt de aceeasi parere cu bebecool
|
--------------------
.
.
. Renault Talisman Intense, 1.6 TCE 200 EDC Black,2016
Renault Megane 2.2, 1.6 16v, Lux Privilege, Gri Beige,2007 |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(bebecool @ 3 Dec 2009, 21:23) Parerea mea: Decat Fluence Privilege pe benzina mai bine LAGUNA 2.0GT LINE pe benzina 16.800E. Consumul nu este cu mult mai mare decat la motorizarea 1.6 de pe Fluence. Ai in plus o masina mai mare, mai confortabila(cu mult peste Fluence), mai bine facuta, gandita si cu o cutie de viteza in 6 trepte. # Echipamente standard in plus fata de nivelul de echipare anterior # 4 jante aliaj usor 17" # Aer conditionat cu reglare automata separata stanga/dreapta si captor toxicitate # E.S.P (Control dinamic al traiectoriei) & ASR (Sistem anti-patinare) # Carcasa oglinzilor retrovizoare de culoare neagra # Design sportiv al barei de protectie fata # Frana de parcare asistata # Freeshift/eco-pilot (pentru CVM diesel), sistem de optimizare a consumului si a emisiilor de CO2 # Praguri de usi (fata) cu insertii aluminiu gravate "Laguna" # Senzor de lumina si de ploaie # Sistem de asistenta la parcare spate # Sistem de spalare faruri # Tapiterie mixta: piele/material textil de culoare carbon inchis; scaune fata tip sport # Tempomat (Dispozitiv pentru reglarea automata a vitezei) si limitator de viteza # Volan si maneta schimbatorului de viteza tip sport GT NU AS DA SUB NICI O FORMA INCA 7500E IN PLUS PENTRU FLUENCE!!!! ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu spun ca nu aveti dreptate, dar inteleg de la initiator ca asta e o oferta speciala pentru a cumpara Fluence. Nu stiu in ce masura oferta e valabila daca vrea alt model.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DUDU D |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 21 May 07 ![]() |
Am decis.Am fost azi la ei si am mai obtinut cate cava gratuitati(casco, prima revizie,covorase,numar rosu)Asta e,fac schimbul.
Eu (sper) zic ca nu am gresit. Multumesc pentru sfaturi. |
--------------------
renault
MEGANE SEDAN 4/1,5DCI, INTENS
2017
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
QUOTE(clr @ 4 Dec 2009, 21:57) Eu nu spun ca nu aveti dreptate, dar inteleg de la initiator ca asta e o oferta speciala pentru a cumpara Fluence. Nu stiu in ce masura oferta e valabila daca vrea alt model. Am intrat la dealerul AMG si am discutat urmatoarele: Buna ziua, cu ce va pot ajuta. M-ar interesa un Fluence. Ce dotare?Vreti sa-l luati acum?Daca il luati acum va dau 2000E discount la ea. Ma intereseaza 1.5 de 105 cai varianta Lux Privilege.La care dealerul imi raspunde. Sincer, mai bine va orientati spre Laguna 2.0 diesel Gt line care e cu foarte putin mai scumpa(+fair play din partea lui), aprox 500E. Mi-au evaluat si Sedanul la aprox 6000E. Faza e ca sunt disperati sa le vanda acum, chiar mai ieftin pentru ca din ianuarie ATENTIE SE VA REINTRODUCE TAXA DE PRIMA IMATRICULARE. La 1.5 va costa in jur de 600E iar la 2.0 dci APROXIMATIV 2000E Asa ca numai sta pe ganduri si incearca la mai multi dealeri. Daca nu, da-mi un mesaj pe privat si iti dau numarul de telefon al dealerului. Da-mi un privat in orice caz cu situatia si cred ca pot sa te ajut cumva daca esti hotarat. |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
@DUDU D
Sedan din 2007, 1,5 dci, evaluat de catre dealer la 8200 euro @bebecool Sedan din 2007, 1,5 dci, evaluat de catre dealer la 6000 euro ?????? Diferenta trebuie achitata tot de catre client, nu? This post has been edited by dili: 4 Dec 2009, 23:55 |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(bebecool @ 4 Dec 2009, 22:54) ATENTIE SE VA REINTRODUCE TAXA DE PRIMA IMATRICULARE. La 1.5 va costa in jur de 600E iar la 2.0 dci APROXIMATIV 2000E Cum pierd băieții pe barba lor. Dacă motoarele aveau euro 5 nu se mai plătea nicio taxă. Treaba lor. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
stai linistit ca nu pierd ei nimic, asta e pana se introduce taxa, pana atunci cine are de cumparat cumpara cu euro 4, mai discutam cand se introduce taxa, singurii care pierd sunt clientii ca nu se pot beneficia de o masina noua cu un motor de generatie noua, asa a fost si in 2007 cand au bagat euro 4 insa cele de euro 3 avea reduceri taxa de prima inmatriculare, o coafeaza ei intr-un fel
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
Și reducerea aia suplimentară nu e o pierdere pentru Renault?
This post has been edited by ssilviu: 5 Dec 2009, 11:46 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
1.4 Tce-ul care s-a lansat pe MIII Coupe si Break e Euro 5
![]() This post has been edited by clr: 5 Dec 2009, 18:09 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
In ce tara?
![]() This post has been edited by ThunderRa: 5 Dec 2009, 18:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
clr |
![]()
|
Cum adica in ce tara? Eu am verificat pe configuratorul de pe renault.ro si e specificat Euro5.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Ia mai baga o fisa si mai verifica odata
![]() Uite un ctrl c ------ ctrl v "Motorizare 1397 Cilindree (cc) 4 Numar cilindri 16 Numar supape 96 (130) Putere maxima (kW) tr/min Directie Common Rail + Turbo Tip injectie Benzina Carburant Euro 4 Norme de depoluare" Asta e de la "Sport Tourer". La Coupe scrie intr-adevar euro 5 dar se vede ca e un copy paste din Franta (trebuie sa alegi "essance" pentru ca la "benzina" nu ai niciun model). Nu stiu unde-i greseala, dar e clar cat de profesionisti sunt cei de la Renault Romania. This post has been edited by ThunderRa: 6 Dec 2009, 17:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
clr |
![]()
|
Acum, eu n-am luat fiecare model sa vad ca scrie Euro5.
Primul model la care m-am uitat scria Euro5, habar n-aveam ca nu sunt consecventi. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Vocea-Clientului |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 October 09 ![]() |
QUOTE(cata70 @ 2 Dec 2009, 19:53) Am avut astazi ocazia sa vad mai de aproape Fluence... Prima impresie: mi s-a parut peste m 2.2 in ceea ce priveste calitatea materialelor si a montajului,in general.Nu cu foarte mult dar este,totusi.Mi-a placut ca avea aeratoare in spate... Aspectul: privita din fata pare mai ...nu stiu cum(fata de m2.2,cel putin) Ma rog, tine de obisnuinta .Una peste alta este ok ,inclusiv din lateral si din spate. Ca spatiu : cam la fel cu m. 2 Motorizarea: avand aceleasi motoare si c.v. ca m2, nu comporta discutii . Cum toata lumea spunea pe aici de tijele de la portbagaj ,m-am uitat si la asta.Este un pic mai ciudat cu ele dar se poate trece peste asta.Nu stiu cate ocazii ai sa umpli portbagajul in asa masura incat sa te incomodeze.Este adevarat,puteau face ceva sa para ceva mai estetic dar asta este. In concluzie pot spune ca mi-a placut cum arata Renault Fluence. Asa cum am mai spus-o insa,nu inteleg ratiunea R. de a pastra vechile motoare la o masina care nu este face lift si cea de a diferentia R.F. de Megane 3(cutie de viteze in 5 tr. ,ceasuri de bord diferite,motorizari disponibile mai putine si de puteri mai mici).La modelul precedent nu existau diferente intre versiunile sale.Nu cumva ar fi astfel suficient a crede ca fiind facute pentru o anumita piata-cea estica,cum s-a spus ,ar fi inferior meganului 3 ? Motoarele care echipeaza acest model sunt de ultima generatie, extrem de performante si asigura accelerari rapide (1.6 16V 110CP), iar motoarele dCi (de la 85 la 105 CP) au un consum care se situeaza la cel mai bun nivel (4,5 l/100 km) si asigura emisii de CO2 limitate (incepand cu 119g/km). Fluence este comercializat deocamdata in Turcia, Romania si Bulgaria in anul 2009, dar, incepand cu 2010, aria de comercializare se va extinde si in Europa ( Germania, Franta, Spania, Italia etc.), Magreb, Orientul Mijlociu si Rusia. In total se va ajunge la 40 de tari. |
--------------------
Renault
Fluence
- B-35-FRA
2009
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(Vocea-Clientului @ 7 Dec 2009, 14:40) asigura accelerari rapide (1.6 16V 110CP) Alo tanti, care accelerări rapide? Fluence 1.6 e semnificativ mai lent decât Megane 2 Sedan 1.6. Mai bine ați pune mâna și ați ajuta oamenii cu probleme reale sau v-ați pune la punct site-ul www.renault.ro, unde de curând am aflat că Megane 3 are motoare care merg pe benzină, diesel și pe essence. Wow. Mi-aș fi dorit o Voce a clientului flexibilă, care să poate reacționa efectiv la problemele ridicate pe forum, nu doar un "comunist" care bagă texte de propagandă. Nu cred că apreciază nimeni așa ceva. În afară de cei asemenea. Asta nu e Vocea Clientului Renault, e Vocea Renault. Și atât. Penibil. This post has been edited by ssilviu: 7 Dec 2009, 15:01 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vocea-Clientului @ 7 Dec 2009, 14:40) Motoarele care echipeaza acest model sunt de ultima generatie, extrem de performante si asigura accelerari rapide (1.6 16V 110CP), iar motoarele dCi (de la 85 la 105 CP) au un consum care se situeaza la cel mai bun nivel (4,5 l/100 km) si asigura emisii de CO2 limitate (incepand cu 119g/km). Cunosc oameni cu aceste motorizari care mai putin de 6l/100 km nu pot scoate...hai pune 5 dar 4,5 e deja propaganda vorba lui ssilviu |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
daca 1.5 105 cp este extrem de performant ce sa mai ziceam de 1.9 dci 130 cp de pe megane 3 sau de ce nu 2.0 dci 180 cp sau 3.0 V6(de pe Laguna Coupe)
ma rog sa nu o dam in diverse eu unul vad motorizarile de pe Fluence destul de slabe in comparatie cu concurenta |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Avani |
![]()
|
Modus, te rog, nu veni cu argumente ce poate tineau prin 2005.
Fluence este un model lansat in a doua jumatate a anului 2009, cu tehnologie nicidecum noua. Parca de la 1 ian se va plati o taxa pentru E4, sa vad eu atunci ce discounturi ofera RRO |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(Vocea-Clientului @ 7 Dec 2009, 14:40) Motoarele care echipeaza acest model sunt de ultima generatie, Fluence este comercializat deocamdata in Turcia, Romania si Bulgaria in anul 2009, dar, incepand cu 2010, aria de comercializare se va extinde si in Europa ( Germania, Franta, Spania, Italia etc.), Magreb, Orientul Mijlociu si Rusia. In total se va ajunge la 40 de tari. Cand au fost lansate motoarele acestea? La 1,5 dci de 80 /100 cp(prezente si pe m2.1) s-au mai pus 5 c.p. prin 2007 iar cel de 1,6 16 v a fost si pe megane 1 doar ca avea 115 cp ,corect?.Vorbim de alte motoare doar daca se modifica gradul de poluare? De ce numai trei motoare(toate de putere mica) pentru o masina de peste 1200 kg? A propos,vad ca si la m 3 s-au lasat aceleasi motoare(cu exceptia coupe-ului si breack-ului care au si 1,4 tce) Cu ce convingeti un actual posesor de m2.2 sa ia acum Fluence ,pe benzina sa zicem,cand are acelasi motor si aceeasi c.v.? Daca din 2010 se vor vinde si pe piata vestica sigur vor fi in aceeasi echipare? Nu cred. QUOTE(Modus @ 7 Dec 2009, 15:18) Modus,nu am spus ca nu e bun motorul acesta, ci ca nu este nou This post has been edited by cata70: 7 Dec 2009, 17:00 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Diferenta in favoarea lui Fluence este data de gradul de siguranta, de fiabilitate, de tinuta de drum imbunatatita.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cum poti vorbi de fiabilitate cand masina de-abia s-a lansat? Ce bine era cand erai bye-bye.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 7 Dec 2009, 14:50) Alo tanti, care accelerări rapide? Fluence 1.6 e semnificativ mai lent decât Megane 2 Sedan 1.6. Mai bine ați pune mâna și ați ajuta oamenii cu probleme reale sau v-ați pune la punct site-ul www.renault.ro, unde de curând am aflat că Megane 3 are motoare care merg pe benzină, diesel și pe essence. Wow. Mi-aș fi dorit o Voce a clientului flexibilă, care să poate reacționa efectiv la problemele ridicate pe forum, nu doar un "comunist" care bagă texte de propagandă. Nu cred că apreciază nimeni așa ceva. În afară de cei asemenea. Asta nu e Vocea Clientului Renault, e Vocea Renault. Și atât. Penibil. cand am zis eu asta ultima data mi-au dat warn de parca aberam.... normal ca nu o sa raspunda niciodata la aria cu probleme pentru ca a venit aici sa faca reclama iar daca eventual va raspunde la cel mai tare topic(cel cu ambreiajul) va spune: "produsele noastre ofera calitate, probabil stilul dvs de condus dauneaza". sunt exact aceleasi motoare, doar ca au schimbat la o zecimala cifrele acolo in fisa tehnica. QUOTE(Modus @ 7 Dec 2009, 18:28) Diferenta in favoarea lui Fluence este data de gradul de siguranta, de fiabilitate, de tinuta de drum imbunatatita. la gradul de siguranta inca nu ne putem preciza, poate la cea activa dar la cea pasiva in niciun caz, cel putin pana nu vad rezultatele de la euro ncap. Fiabilitate? prea nou, dar daca mentine tendinta lui clio 3 si laguna e posibil. tinuta de drum? din pacate la cat am condus la serus pe bd timisoara acolo in bucuresti mi s-a parut cam la fel cu megane 2 in ceea ce priveste ruliul in schimb absoarbe mai bine neregularitatile de pe sosea. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(Modus @ 7 Dec 2009, 18:28) Diferenta in favoarea lui Fluence este data de gradul de siguranta, de fiabilitate, de tinuta de drum imbunatatita. Modus,sigur nu esti si/de la '' vocea clientului'' ? ![]() M 2 a fost testat insa de Fluence nu am auzit.Despre fiabilitate,asa cum s-a mai spus,nu se poate vorbi acum,deocamdata. This post has been edited by cata70: 7 Dec 2009, 19:08 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 03:27 |