Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
![]() ![]() ![]() |
Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Liviu & Romeo au mai activat un cc in seara asta.
Functioneaza perfect, client foarte multumit. Abia astept primul drum lung sa ma bucur de el. Ca sa nu mai spun ca se apropie concediul ![]() @gabigabi, daca vrei sa -ti faca lucrarea Liviu eu il recomand cu toata increderea. Crede-ma, va fi greu sa gasesti "meseriasi" in service sa lucreze asa ca Liviu & Romeo. Da reply aici si-ti trimit eu numarul lui de telefon daca vrei, am vazut ca nu ai suficiente posturi pentru a-i putea da PM. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
gabigabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 11 December 08 ![]() |
@clr verifica PM
|
--------------------
renault
megane I break
2002 If God has a masterplan, that only He understands.
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Am citit si eu tot acest topic de la inceput pana la sfarsit, dar tot nu am gasit raspunsul cautat 100% sigur: pe clio 3 se poate face modificarea??? Ce implica?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007, 1,4 16V 105 CP
- B 61 RCE Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pe clio 3 se poate face modificarea. Implica exact aceleasi treburi ca si la megane2.
Deci, ca sa fie clara situatia: toate masinile care folosesc acelasi tip de calculator de injectie se pot upgrada la cruise control prin metoda descrisa aici. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
NoName19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 23 March 09 ![]() |
Pe un megane 1 din 2001 se poate pune tempomat???
|
--------------------
renault
megane classic
2001, 1,6 16V 110cp
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
asta intreb si eu de ceva timp
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
geoluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 March 09 ![]() |
Salut tuturor! Am un Clio Symbol 1.5dci 2005. Se poate monta tempomat si daca da ce implica aceasta lucrare? Timp, costuri.
Multumesc! |
--------------------
renault
clio
2005/symbol fidji 1.5dci 80CP
- PH 31 LUC
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
E complicat la clio daca nu are preechipare. Pe langa senzorii de pe pedale ar trebui si un computer de bord cu cruise, macar temporar, pemntru ac tivarea functiei. Nu am montat pe nici un symbol, dar din studiile preliminare reiese ca nu e prea usor de pus.
|
--------------------
.
.
|
|
geoluc |
![]()
|
Mi-am schimbat bordul cu unul de Logan si am activat cc.
Din alte discutii pe forumuri am inteles ca unii ar fi reusit sa instaleze tempomat-ul. Care ar fi impedimentele? |
--------------------
renault
clio
- PH 31 LUC
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai schimbat bordul de logan si ai activat CC? Pai cc=cruise control. Nu cumva te refereai la Cb aka computer de bord?
This post has been edited by St: 29 Jun 2009, 13:16 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
geoluc |
![]()
|
Asa este am tastat gresit. Scuze
|
--------------------
renault
clio
- PH 31 LUC
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gabigabi @ 25 Jun 2009, 23:35) Eu vorbeam din punctul de vedere ca, poate, nu mai este nevoie de alt bloc de lumini pe Megane II, mai noi de 2008. Ramane sa comanzi si butoanele de pe volan, sa gasesti un alt airbag si masina arata ca stock. Lucrarea care va ramane de facut este activarea functiei de cruise control pe care o poate face oricine care are programul Clip, dar cred ca Romeo este cel mai pertinent in chestia asta. gabigabi, asa cum vad din semnatura ai Megane I si nu este cazul a ceea ce spuneam eu. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Dane...ai idee cat costa airbagul? Mult...si butoanele si deja ajungi cred ca pe la 2000 lei lejer...asta fara contactorul cu panglica minune care mai e si aia vreo 600-700....si asta ptr. ca butoanele sa fie in fata ca din fabrica? no way...pe satelit e ideal...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Dane, era o idee pentru cei care vor sa le arate cat mai original masina. Cred ca se pot gasi airbaguri pe la dezmembrari, eventual sa se faca un schimb cu airbagul original de pe masina.
Se mai poate opta si pentru solutia lui Liviu cu butoanele custom pe volan. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
deci cu ceva efort se pot procura volan + airbag + butoane care nu depaste suma de 500 euro(spun asta deoarece a fost cineva care a luat de pe ebay toate cel;e necesare)
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Am si eu o intrebare ...(imi pare rau dar nam citit acest topic ..fiind prea mare)...cat costa un cruis control pe megane 2 bicorp multumesc
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
Liviu |
![]()
|
Pai uita-te deasupra mesajului tau, la cel al lui Romeo adica ... 500 EURO daca stai sa sapi dupa componente mai ieftine.
|
--------------------
.
.
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
pai dece imi trebuie alt vola si aerbeg la tine am vazut ca ai niste butoane negre pe voln nici mie numi trebuie Chic cu draci si cu lat conteaaz sa conduc eu bine pentru nevasta si ea pentru mine:))
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(bahrim II @ 6 Jul 2009, 22:07) pai dece imi trebuie alt vola si aerbeg la tine am vazut ca ai niste butoane negre pe voln nici mie numi trebuie Chic cu draci si cu lat conteaaz sa conduc eu bine pentru nevasta si ea pentru mine:)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Liviu |
![]()
|
bahrim II,
In primul rand mai da pe la scoala .. vezi mai ales cursurile de limba romana. In al doilea rand, ai zis ca nu ai citit topicul .. CITESTE-L si apoi pune intrebarile de rigoare. Asa, ca un "preview", unele intrebari nu se pun pe arii publice .. caci asta nu este un topic de bursa ci un topic de schimbat informatii. |
--------------------
.
.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Romeo ce s-a intamplat cu megane 1 de vineri?
This post has been edited by St: 7 Jul 2009, 11:05 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Saptamana aceasta imi vin si mie plasticile + comutatorul,cost total 158 lei,la care se mai adauga inca un satelit de comanda 110 lei.
M-am folosit de ideea lui nassus,de a folosi butoanele de + si - de la controlul volumului,adaugandule cate o functie prin apasarea lor,iar butonului de MUTE i-am adaugat si lui functia butonului R,butonul de 0 il voi adauga. Asa arata momentan satelitul,inca nu este terminat din lipsa de timp. 7 Jul 2009, 15:29: Nu am anulat nici o functie a futoanelor 7 Jul 2009, 16:10: mai postez inca o data codurile pt cei interesati: fatada pupitru cod 82 00 079 020 pret 58 lei buton CDA (comutator regulator/limitator), cod 82 00 002 447 pret 94 lei obturator (capacel orb - pt. astupat gaura), cod 82 00 193 673 satelit comanda(comanda radio) 82 00 103 769 pret 110 lei This post has been edited by rcosmin: 7 Jul 2009, 16:10 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 106.93k ) Number of downloads: 2156 DSC02387.jpg ( Size: 202.19k ) Number of downloads: 2402 DSC02388.jpg ( Size: 184.14k ) Number of downloads: 2265 DSC02391.jpg ( Size: 223.21k ) Number of downloads: 2323 DSC02393.jpg ( Size: 193.08k ) Number of downloads: 2375 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
simi21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 July 09 ![]() |
@ clr, te rog da-mi un pm cu ce implica activarea unui cc pe un megane din 2003.
costuri +piese merci anticipat |
--------------------
Renault
megane
2003 Bicorp
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Ti-am dat pm, dar daca citeai topicul vedeai ca eu am fost client, iar "prestatorii" au fost Liviu si Romeo care citesc si ei topicul. Deci te poti adresa direct lor ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
abatele80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 July 09 ![]() |
Salut baieti,spuneti-mi si mie va rog frumos daca se poate pune tempomat si pe un trafic din 2006,masina pe care o am si de care sunt foarte incantat,iar asta este singurul lucru pe care l-as vrea....multumesc!Am citit 1/2 din topic si am renuntat fiind prea mare,dar am vazut ca sunteti grozavi la asta si poate am si eu noroc...
![]() |
--------------------
renault
trafic
2006
|
|
Renawlt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 5 June 09 ![]() |
o poza cu mufa de sub volan desfacuta are cineva? si modul cum au fost prinse firele.. ms
|
--------------------
BMW
330xd
2007
- B-00-XXX
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(abatele80 @ 9 Jul 2009, 08:50) Salut baieti,spuneti-mi si mie va rog frumos daca se poate pune tempomat si pe un trafic din 2006,masina pe care o am si de care sunt foarte incantat,iar asta este singurul lucru pe care l-as vrea....multumesc!Am citit 1/2 din topic si am renuntat fiind prea mare,dar am vazut ca sunteti grozavi la asta si poate am si eu noroc... ![]() salut prima data trebuie sa vii sa iti pun tester pe masina sa vedem daca stie computer ei de asa ceva QUOTE(Renawlt @ 9 Jul 2009, 13:41) sunt 2 fire separate in mufa de airbag |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Renawlt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 5 June 09 ![]() |
|
--------------------
BMW
330xd
2007
- B-00-XXX
|
|
abatele80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 July 09 ![]() |
k,o sa vad cum pot face,cred ca abia peste doua saptamani am un drum in Bucuresti (eu sunt din Pitesti) ,pana atunci cred ca nu o sa am timp,o sa te contactez intre timp,iti multumesc...abia astept,sper sa mearga.
|
--------------------
renault
trafic
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:28 |