Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
![]() ![]() ![]() |
Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 328.6k ) Number of downloads: 2537 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 3 Apr 2009, 13:05) dar stau si ma intreb daca panglica imi permite Panglica iti permite, citeste pagina 10 a topicului... iar la masina din 2007, s-ar putea chiar sa ai blocul de lumini cu tempomat si sa nici nu trebuiasca sa modifici nimic. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Multumesc 19vik
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Mosoia_Adrian |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 4 October 07 From: Pitesti ![]() |
Salutare. Imi poate trimite si mie cineva o poza cu mufa de la cochila unde se leaga comenzile de tempomat.
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
mihai73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 April 09 ![]() |
Salut Liviu,
Ma poti ajuta cu un cruise control pentru un Renault Scenic din 2005? Multumesc! |
--------------------
Renault
Scenic 1,5dci
2005
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
revin cu intrebarea pt scenic 1?
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
tsh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 May 09 ![]() |
Salutare,
De cateva zile am dat de acest topic si evident imi fac planuri cum sa inzestrez si meganul pentru cu cc. Din analiza iniatiala a problemei ma numar printre nefericitii care nu au precablata cc si ca urmare ma gandesc serios sa apelez si eu la experti. Intai insa vreau sa procur lista de componente. Am gasit pe topic p/n de la diversele piese (comutator, fata, opturator) insa nu am vazut nimic mentionat despre codul "mufei albe". Asa ca intrebarea este de unde pot sa fac rost de mufa? Daca o comand la Renault aveti idee cu ce cod sa ma duc? Multumesc, Catalin |
--------------------
Renault
Megane II
- B-XX-XXX
2003/15 DCI
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu am mai intrat de mult pe forum din cauza unor probleme personale.
Am sa vorbesc cu Romeo sa studiem treaba cu scenicul1. Cel din 2005 e 1 sau 2 ?. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
inka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Liviu & Romeo, ma intereseaza sa pun cc pe un megane 2 din 2004. Imi puteti trimite si mie costuri, timp etc ? Multumesc.
|
--------------------
Megane II
Bicorp 1,6 16V
2004
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Salut
Cost pentru un Megane 2.2 2006 1.4? Nu am acea mufa |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
hco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 9 December 06 ![]() |
Salut
Cost pentru un Megane 2.2 2006 1.5DCI ? Cred ca am acea mufa . Multam fain. Puteti monta saptamana viitoare? (dupa ora 16:30) ? |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2006 EXPRESSION 1.5 dci Rouge De Feu Climatronic
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Exista mesagerie privata .......
|
--------------------
.
.
|
|
inka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mesageria privata pe forum este valabila cand exista si posibilitatea de a trimite fara a avea posturi sau altele necesare, iar o adresa privata unde sa-ti scriem nu ai dat. Deci, poti raspunde in cadrul forumului sau poti trimite fiecaruia mesaje personale pentru ca banuiesc ca tu ai aceasta posibilitate.
|
--------------------
Megane II
Bicorp 1,6 16V
2004
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Elegant, relativ rapid (daca nu punem la socoteala timpul necesar incarcarii acumulatorilor pentru laptop-ul lui Romeo): si cu asta am si eu activata jucaria pe masina.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
hco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 9 December 06 ![]() |
Sunt nou posesor de Cruise Control. Multumesc celor doi "vinovati": Liviu si Romeo. Instalare rapida si eleganta.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2006 EXPRESSION 1.5 dci Rouge De Feu Climatronic
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
ceva poze se poate te rog ?
Multumesc ! |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- VS-58-KNX
2006 MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
gugiu2004 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 December 07 ![]() |
Salut Liviu si Romeo .Am un Megane 2.1 din 2004...fara acea mufa alba.intrebarea este daca pot folosi butoanele de satelit{nu am cas original/nu-mi mai foloseste la nimik}.Ms. Dati-mi o modalitate de contact.
|
--------------------
renault
megane 2
- gl 79 dnl
2004
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
salut baieti slava domnului nca am dat peste acest topic as dori si eu acest sisitem de cruise control cat ma costa?si unde se monteaza eu sunt din Bacau megane 2.2 1,6 16v 2007 clima automata si mp3
8 Jun 2009, 21:27: m-am uitat astzi si am mufa alaba This post has been edited by oanavas: 8 Jun 2009, 20:27 |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
mihai73 |
![]()
|
Scuze! Nici eu n-am mai intrat cam de mult pe forum. Este un Scenic 2.
|
--------------------
Renault
Scenic 1,5dci
2005
|
|
Liviu |
![]()
|
Pe scenic2 am montat si a mers caci are aceleasi computere ca megane. La scenic1 inca nu am nici un update.
|
--------------------
.
.
|
|
mihai73 |
![]()
|
Merci mult Liviu! E o veste buna. Pentru moment masina este in service urmare a unui incident minor. Daca esti de acord, dupa ce aduc masina acasa, te caut pentru a face "operatia".
|
--------------------
Renault
Scenic 1,5dci
2005
|
|
zer0 |
![]()
|
![]() renault 11 sold: renault chamade sold Group: Members Posts: 78 Joined: 2 November 07 ![]() |
Salut. Pentru cei care si-au montat cc va rog postati o foto cu mufa de la volan unde se cableaza butoanele de comanda. Mufa alba exista.
Daca se poate faceti un topic pls. |
--------------------
renault
megane 2.2; 1,5 dci 86 cp
2007/manager/bleu crepuscule
|
|
gabigabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 11 December 08 ![]() |
Salut ,
Astazi am vrb.cu Romeo telefonic dupa ce am cititi tot acest topic, mi-am dat seama ca nici un posesor de Megane 1 nu a intrebat/cerut CC pt. acest model. Asadar, discutam de un M 1-2002,1,9 DTi,cu comp de bord. Voi pleca la un drum lung cu masina asta si m-am gindit sa-mi pun acest CC. De abia astept vizita promisa de Romeo,mai ales ca suntem si vecini si sa primesc verdictul. Sper favorabil ![]() Am sa revin pt cei interesati ce au mai pus aceasta intrebare pt.masinile lor. Bafta ! |
--------------------
renault
megane I break
2002 If God has a masterplan, that only He understands.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt interesat de CC pe megane 1, 2002, 1,9 dci, cu computer de bord. Am vorbit cu Liviu acum ceva vreme dar mi-a spus ca n-au avut timp sa studieze problema si nici "cobai". Daca tu zici ca esti vecin cu Romeo cred ca-i foarte bine:).
De putut eu cred ca se poate pentru ca din ce citisem intr-o documentatie ca UCH ar stii ce-i ala cruise control. PS: Nu a intrebat nimeni de megane 1, dar a intrebat cineva de scenic 1, daca se poate la scenic, sigur se poate si la megane. This post has been edited by St: 24 Jun 2009, 09:45 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gabigabi |
![]()
|
Si stiu ca s-a montat pe Scenic I? baunuiesc ca au cam aceleasi functii pe UCH.
I hope ![]() 24 Jun 2009, 13:16: Draga ST, Incerca sa iei legatura cu Romeo pr PM si vezi daca poti veni Duminica in Buc. s a vrb impreuna cu el. Cred ca i-ar fi si lui mai usor sa "lucreze la 2 maini" ![]() da-mi semn pe PM This post has been edited by gabigabi: 24 Jun 2009, 12:16 |
--------------------
renault
megane I break
|
|
andrei_st |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 7 June 08 ![]() |
Va salut, sunt nou pe site. Din pacate nu am acces la mesagerie privata. Liviu, Romeo, ma puteti ajuta cu instalarea tempomatului? Pe la inceputul lui iulie plec din tara intr-un mic concediu ... si mi-ar prinde tare bine
![]() |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a montat pe scenic 1 din cate stiu eu. UCH cred ca este identic pentru motorizari identice. Nu pot veni duminica in Buc pentru ca momentan dau BAC-ul ![]() This post has been edited by St: 24 Jun 2009, 20:49 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gabigabi |
![]()
|
Prietene Succes la BAC. Sa-l iei cu cruise controller setat la 10 !
![]() vrb. daca ma vad cu baietii si am vesti |
--------------------
renault
megane I break
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca este foarte posibil, ca pe Megane II mai recent de 2008, sa existe mufa pentru butoanele de pe volan in blocul de lumini, cu panglica catre interiorul volanului.
Deci daca schimbi airbag-ul si cumperi butoanele, poti avea chiar sistemul din fabrica, fara sa mai fie necesar schimbarea blocului de lumini sau adaptarea unor fire. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
gabigabi |
![]()
|
@dancva
Si ai idee cit costa ? Ti-l monteaza in service? |
--------------------
renault
megane I break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:42 |