Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
![]() ![]() ![]() |
Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
as vrut sa fiu primul cu cruise pus de voi pe kangoo, dar daca nu-i timp, aia e
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
Salutare , nu ma indoiesc de calitatea lucrarilor dar ca fapt divers cei ce au facut pot posta ceva poze cu butoanele pe satelit?
Va multumesc! This post has been edited by irinel75: 4 Feb 2009, 16:50 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- VS-58-KNX
2006 MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai vezi ca sunt prin topic!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Multumesc Liviu. Incercam. Te sun la sfarsitul lunii aprilie dupa ce fac ultima revizie din garantie. Poate apare un clio 3 din 2006 prin mana ta sa vezi daca contine minunata mufa. Merita incercarea.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
@G L G, merge si fara mufa respectiva.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Am verificat astazi si am mufa respectiva
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta este comanda mea pentru tempomat.
![]() Cred ca este cea mai reusita. Multumesc Liviu si Romeo! Attached thumbnail(s) comenzi_CC.JPG ( Size: 52.06k ) Number of downloads: 2478 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Da este reusita ,insa mai sunt multi care au pus butoanele acolo numai ca ale lor sunt mai mici si se vede platicul din jur urat ,insa cum nu prea poti baga capu acolo sa vezi ,nu conteaza
![]() Bafta !! This post has been edited by Irish: 15 Feb 2009, 21:08 Attached thumbnail(s) 15022009959.jpg ( Size: 453.47k ) Number of downloads: 2823 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
multumesc pt poza dancva
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Gaselnita aia cu volanul este chiar hidoasa!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat e de hidoasa, dar in mod cert este foarte confortabil de utilizat ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Solon, multumesc mult de aprecieri (ala e volanul meu, apropos). Gusturile nu se discuta .. asa ca te rog sa te abtii de la apelative gen "hidoasa". Era suficient sa spui ca nu iti place .. nu crezi ?
|
--------------------
.
.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(dancva @ 15 Feb 2009, 20:02) QUOTE(Irish @ 15 Feb 2009, 20:50) Da este reusita ,insa mai sunt multi care au pus butoanele acolo numai ca ale lor sunt mai mici si se vede platicul din jur urat ![]() This post has been edited by MHY: 19 Feb 2009, 21:04 |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu am mufa alba pe masina , o pot lua de pe alt megane si sa o folosesc eu ?
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
De mufa alba, daca n-o ai te poti lipsi... eu unul cel putin, am facut cablajul fara mufa aia. Nu e vorba numai de mufa, ca sa o iei de pe alt Megane, ar trebui sa o iei cu tot cu un sfert din cablajul masinii. Sunt 4 pini in una din mufele ecu de care ai neoie si nu prea poti sa-i scoti de acolo fara sa-i faci praf.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Liviu |
![]()
|
Daca nu ai mufa alba trebuie pus cablaj de la computerul de injectie pana in habitaclu. Nu e mare lucru fizic vorbind dar e migalos
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, butoanele mele sunt super pe satelit. Te rog sa le pui si celorlalti la fel, chiar daca sunt mai greu de centrat.
![]() Multumesc mult! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
radu83 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu tempomat acum
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 / Passat B6 ---
1.6 16v / 1.4 TSI
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Mi-au montat si mie baietii tempomat, foarte profesionisti, clientul foarte multumit
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
ce parere aveti,cum ar arata aceste butoane montate in plasticul de la cotiera?
ca si costuri,butoanele asa cum le vedeti in poza costa 160 lei+40 lei transportul,dimensiunile sunt de 3,3cm/3,2cm(butoanele)iar placa are 4cm/5cm Attached thumbnail(s) intrerupator.jpg ( Size: 27.61k ) Number of downloads: 2144 cotiera.jpg ( Size: 100.69k ) Number of downloads: 2239 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
1.cum crezi tu oare ca o sa reusesti sa dai o gaura pergecta sa incastrezi acele butoane?
2.din punct de vedere functional o sa dureze ceva pana reusesti sa pipai sa stii care este butonul de care ai nevoie |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cosmin, mai mult decat a zis Romeo, butoanele de tempomat trebuie neaparat sa stea la indemana langa volan pentru a fi foarte usor accesibile in timpul mersului.
Tempomatul nu mai este folosit doar ca o blocare pe o anumita viteza plus ca un "resume" dupa o depasire sau o franare nu ar trebui sa presupuna miscarea mainii de pe volan. Mergi pe variantele folosite de colegi, mi se par foarte ok. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
elro |
![]()
|
ok,am notat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Liviu |
![]()
|
Este loc de 4 butoane in satelit, nu e problema. Numai ca se pierde din ergonomie instaland si al 4-lea buton.
|
--------------------
.
.
|
|
Cafix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 October 07 ![]() |
Salut liviu & Romeo
Vreau si eu informatii despre tempomat pe megane dar nu pot da mesaje PM PLS contact me mail CAFIXP@yahoo.com Merci |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan manager
2007
|
|
dionutzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 April 07 ![]() |
Salutare.
Sunt tare interesat de Cruise control pe meganul meu. Chestia e ca m-am uitat acolo unde multi au mufa alba. Al meu are una neagra...nu stiu daca are vre-o importanta dar este in acelasi fel legata de firele celor 2 reglaje rotative. Pot si eu sa am pilot automat fara prea multe fire improvizate? Din cate am citit...ink din pag 1, am inteles ca va aparea si afisajul caracteristic functiei. Este adevarat? Mentionez ca este un Megane 2.2 din 2007. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 / VW Passat
- B 984 DIM
2007
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
rcosmin butonul de tempomat / limitator trebuie sa fie permanent. Iti recomand un comutator cu 3 pozitii permanent (tempomat / dezactivat / limitator)
consola ta de 4 (5) butoane merge pentru + - R si 0 Am vrut eu sa-mi pun un joystick de tip telefon mobil in telecomanda radio cd dar am renuntat. (cele 4 butoane nu aveau masa comuna erau si ceva probleme de ergonomie) This post has been edited by rino: 3 Apr 2009, 08:12 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
elro |
![]()
|
Multumesc rino,inca nu ma grabesc,analizez toate locurile posibile unde as putea monta aceste butoane,primul ar fi in satelitul de comanda al RCD-ului iar al 2-lea loc ar fi in spitele volanului(dar stau si ma intreb daca panglica imi permite(am proiectoare)),mai ramane sa vad ce butoane as putea sa gasesc,sa dea bine...daca nu...am deja butoanele si rezistentele pt satelit:),dar cum am mai spus,nu ma grabesc inca cu ceasta imbunatatire
This post has been edited by rcosmin: 3 Apr 2009, 13:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
'''''iar al 2-lea loc ar fi in spitele volanului''' ...Esti cam pretentios cu pozitionarea butoanelor..cu masina nu ai fost...
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 3 Apr 2009, 13:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:50 |