Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
![]() ![]() ![]() |
Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
AutoVic |
![]()
|
||
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
- B 16 KNM
2007 Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am revenit aseara dupa un drum de 2000 km pana in Grecia si inapoi cu ocazia concediului
![]() Am folosit cc intensiv (in special la greci, dar si in Bulgaria la dus pentru ca am plecat de noapte si am gasit traseul destul de liber si de masini si de radare), lucru care s-a tradus intr-un confort mai mult decat binevenit pentru un traseu lung. Liviu si Romeo ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
salutare! am citit cam 90% din ce e scris aici dar nu m-am convins de un lucru. eu personal n-am nevoie de satelitul de comanda ca oricum nu-mi functioneaza (am cd playerul schimbat). exista posibilitatea ca butoanele de pe satelit sa fie folosite fara a fi adaugate altele (am vazut la un coleg de forum dar totusi adaugase un buton in plus)? multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(Renaultouille @ 23 Jul 2009, 01:19) salutare! am citit cam 90% din ce e scris aici dar nu m-am convins de un lucru. eu personal n-am nevoie de satelitul de comanda ca oricum nu-mi functioneaza (am cd playerul schimbat). exista posibilitatea ca butoanele de pe satelit sa fie folosite fara a fi adaugate altele (am vazut la un coleg de forum dar totusi adaugase un buton in plus)? multumesc Da,poti folosi satelitul,fara sa mai adaugi nici un buton,trebuie doar sa ii adaugi rezistentele. Acel buton in plus de care zici tu,s-a adaugat in ideea de a nu anula nici o functie a satelitului,dar daca tu nu mai folosesti satelitul pt ca ai alt player...il poti folosi pt Cruise Control... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
abatele80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 July 09 ![]() |
Baieti...dati-mi si mie un nr de telefon al lui Romeo sau spuneti-mi cum sa iau legatura cu el...am si eu drum in Bucuresti dupa atata timp si nu reusesc sa dau de el...va rog daca poate sa ma ajute cineva
![]() |
--------------------
renault
trafic
2006
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
numerele de telefon si id-ul lui de messenger sunt aici pe forum in aceasta sectiune...citeste pe la inceput.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
clujanu_cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 February 08 ![]() |
Si-a montat cine CC in Cluj?
|
--------------------
renault
symbol
- cj-86-vrc
2006/expresion
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
rcosmin te referi la rezistente care trebuie adaugate la panoul de rezistente de sub volan...sau unde mai exact ca nu ma pricep deloc la astfel de treburi. multumesc pt raspuns oricum.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
elro |
![]()
|
rcosmin te referi la rezistente care trebuie adaugate la panoul de rezistente de sub volan...sau unde mai exact ca nu ma pricep deloc la astfel de treburi
pai..vezi pozele puse de mine,rezistentele se monteaza in satelitul de comanda,urmarind schema de aici de pe forum...daca nu te pricepi,apeleaza la cineva care stie ce are de facut,nu este de joaca ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Renaultouille |
![]()
|
ok s-a notat. cu prima ocazie/ timp liber apelez la unul dintre cruise controlistii consacrati. bafta
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
daniel_maftei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Daca am un Megane 2 din noiembrie 2008 ,care este inca in garantie pot sa-mi montez un cruise control ? Sau trebuie sa merg la ei(service Renault) ori sa astept iesirea din garantie ? Multumesc, |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 2008
1.5 dCI 105 CP
|
|
elro |
![]()
|
QUOTE(daniel_maftei @ 28 Jul 2009, 17:19) Salut, Daca am un Megane 2 din noiembrie 2008 ,care este inca in garantie pot sa-mi montez un cruise control ? Sau trebuie sa merg la ei(service Renault) ori sa astept iesirea din garantie ? Multumesc, Da poti sa iti montezi,dar nu in service,or sa iti zica ca nu se poate,si sa zicem ca se poate,ei or sa iti schimbe si volanul(sau doar airbag-ul,desi ma indoiesc ca se incurca ei cu jumatati de masura),Dar nu se incurca ei cu asa ceva. Cel mai bine faci ca mine,astepti sa iti iasa masina din garantie si vb cu Liviu sau Romeo,sau daca te pricepi ti-l montezi singur(cum am facut eu) dupa care trebuie sa iti activezi functia in calculatorul de injectie,cu ajutorul lui Romeo. Dar cel mai bine vb. cu unul din baietii mentionat mai sus,si te ajuta ei. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
datorita faptului ca o sa fiu nevoit sa dispar de pe acasa cam vreo 2 saptamani (undeva prin jona de bastina a lui rcosmin) cine mai este interesat de montare ma poate contacta dupa data de 15 august
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@romeo: Adica te duci la mare! Am inteles!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Adisoane |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 October 08 From: Craiovita ![]() |
Intrebare: pe megane I (2001) se poate activa CC.
Tip ECU: Siemens Sirius 34 Sensor pedala: potentiometru dublu Regulator relanti: motor de curent continuu controlat de ECU prin PWM, cu sensor de pozitie a clapetei. daca ECU nu este softat cu optiunea de cruise control se poate face updatarea acestuia??? Nu am gasit configuratia pinilor/semnalelor de la ECU Sirius 34. daca detine careva dintre voi aceasta documentatie si este dispus sa mi-o ofere contra cost as fi recunoscator. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane I
- NVX
2001 Fairway, K4M-708, ESP
|
|
mariannae2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 22 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca se poate as avea si eu o intrebare pentru cei ce si-au montat tempomat.
Am un Renault simbol 2008 1.5dci 85hp k9kw7 cu calculator de injectie delphi dcm 1.2 si vreau sa-mi pun si eu tempomat dar nu stiu sigur daca pinii calc de injectie sunt la fel ca in schemele voastre.Din schemele care le-am gasit reiese ca sunt la fel dar mai vreau sa aflu o parere. O sa incerc sa atasez cateva documentatii pentru calc de injectie Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Break
- B 238 ABY
2011 1.5dci 90hp. 66kw Marian[QUOTE]Marian[/QUOTE]
|
|
batincu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 August 09 ![]() |
salut am un megane scenic 1.5 dci 2006 100cp si un trafic 1.9 dci 100 cp 2004 vreau sa stiu daca pot monta tempomatul pe ele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megan scenic
- B 49 MFE
2006/scenic helios
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
Intrebare rapida
![]() Se poate monta airbagul cu tempomat(+butoanele aferente) pe un volan fara tempmat. Ma cert cu mecanicul care nu vrea sa imi schimbe doar aibagul ci si volanul. 26 Aug 2009, 13:30: Inca o intrebare (mi-a montat un contactor contrafacut) se pot utiliza intradevar cele dou fire nefolosite din paglica contactorului vechi(fara tempomat) daca da cine poate sa faca? This post has been edited by tzsombi: 26 Aug 2009, 12:30 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La prima intrebare: am 2 volane fara tempomat, cel original de plastic si actual cu piele, ambele au pe armatura sistemul de prindere al butoanelor, este acelasi volan, cu sau fara tempomat diferenta este numai de finitie si culoare si implicit se potriveste si un airbag si celalalt.
La a doua intrebare: eu am modificat contactorul turnant adaugand firele, vezi amanunte in pagina 10. Daca ai contactorul "contrafacut" si vrei sa pui butoanele originale, nu-ti ramane decat sa gasesti o mufa potrivita. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
tzsombi |
![]()
|
Multumesc pt raspuns
Imi pun intrebarea daca exista diferente intre volanul m2.1 si 2.2 ma refer la volanul propriuzis si nu la airbag |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista diferente functionale.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
tzsombi |
![]()
|
ca marime ?
Mie mi-sa montat un volan de 2.2 si parca e un pic mai mare dar poate mi se pare ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ti se pare. Volanul la 2.2 are piele la orice varianta.
P.S. Dintr-o regretabila eroare, am afirmat o tampenie cu volanul cu piele. Sorry barf. Raspuns final si corect: Ti se pare. Poate ai volan de la alta versiune de echipare. La Autentique e acoperit cu plastic, la Expression cu piele neagra si la Privilege cu piele bej. Daca totusi ti-au dat un volan mai mare, o sa invarti si mai usor de el. Sper ca nu e un volan de Raba. ![]() Scuze de off-topic. Aici se vorbeste totusi ce Cruise Control. This post has been edited by dancva: 27 Aug 2009, 12:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de unde ai scos asta???? la autentic nu are.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tzsombi |
![]()
|
e volan de piele bej(2.2) de pe echiparea privilege. Cu airbag cu tempomat.
Eu ma gandeam sa montez tempomatul pe volanul vechi 2.2 (acelasi echipare) dar cel de 2.2 e in stare mai buna. De pe forum am inteles ca se poate monta butoanele si pe cel vech. Multumesc pt raspunsuri |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
mihai_costache_95 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 April 06 ![]() |
Salut,
am incercat zilele astea sa dau de Romeo ca sa negociez instalarea cc pe masina mea (megane II 2004 1.9dCi) dar se pare ca are telefonul inchis. Romeo, as dori sa te rog sa ma contactezi pe mail: mihai_costache_95@yahoo.com. Sorry, nu pot lasa mesaje private, de aceea folosesc main thread. Este destul de urgent, vreau sa plec in concediu si chiar as avea nevoie de el repede. Mentionez ca am deja butonul de selectie, panoul de lumini. Please... helpppp.... This post has been edited by mihai_costache_95: 28 Aug 2009, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane
2004 1.9dCi
|
|
mihai_costache_95 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 April 06 ![]() |
Salut Liviu,
te rog frumos daca ma poti ajuta, vreau sa-mi montez butoanele de tempomat pe volan asa cum ai facut tu. Intr-una din postarile tale spuneai ca poti ajuta pe cei care vor sa isi monteze butoanele acolo. Crezi ca ai timp candva saptamana viitoare sa-mi oferi consultanta? Multumesc, |
--------------------
Renault
Megane
2004 1.9dCi
|
|
acilutim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 15 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 3
- Bucuresti
2010 1.4 TCE 96kw
|
|
VYS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 14 May 08 From: Craiova ![]() |
Am adaugat si eu butoanele pe comanda CD playerului.
Le-am pus pe toate patru pe satelit, initial erau montate de vechiulproprietar pe masca de sub volan. Acum este mai comod de utilizat insa se pare ca sunt cam lungi. Poate le mai scurtez. Attached thumbnail(s) DSC00094.JPG ( Size: 313.55k ) Number of downloads: 2130 |
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1,5 dCi
|
|
elro |
![]()
|
nu o spun cu rautate,dar esti primul la care vad asa ceva
![]() ![]() Numai bine,bv pt incercare. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:00 |