Renault Megane Sedan, In black we trust!
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan, In black we trust!
adrian mgn |
![]()
|
||
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(semit @ 26 Sep 2009, 03:50) deh,fotograful personal al adrianei a fost ocupat in uichendul asta...plus ca sunt poze facute cu telefonul ![]() QUOTE(St @ 26 Sep 2009, 07:10) da... QUOTE(adrian mgn @ 26 Sep 2009, 13:22) foarte frumos Gotty ![]() ![]() n am nici cea mai mica problema...m am obisnuit mult mai repede decat m am asteptat cu talonul de 40.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
in cazul asta inseamna ca eu am o problema
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
intr adevar le am zgariat in prima zi cand le am pus pe masina,lucru oarecum scuzabil tinand cont ca veneam de pe jante de tabla cu talon 55 sau 60,nu mai tin minte...dar in timp m am obisnuit si acum nu mai am nicio problema....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
Adriana face maine 2 ani!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
deci vii la Renault F1 Road Show
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
MUlti inainte!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
gotty |
![]()
|
multumesc Manuel!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gotty |
![]()
|
Nea Marian,stii ca eu sunt baiat finut!
![]() Asta ca sa nu ma supar pe mata ca ai insinuat ca Adriana n ar fi apta pentru orice verificare! ![]() Drk: ![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Gata!Am tacut!
![]() Considera ca n-am zis nimic! ![]() Bine baremi ca am retinut cum o cheama! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gotty |
![]()
|
Prieteni?
IMG_2144.jpg ( Size: 139.64k ) Number of downloads: 1085 This post has been edited by gotty: 12 Oct 2009, 14:48 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
marian-j |
![]()
|
Evideeent!Nu se pune problema!!
![]() Aoleu,uitai sa-ti zic!! Taaare fain arata!! ![]() This post has been edited by marian-j: 12 Oct 2009, 17:45 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gotty |
![]()
|
buuuuun,mi am cumparat ceva de genul asta.
l am luat din targ,m a costat 30 ron ,facut dupa codul de culoare al masinii de pe placuta ovala....in banii astia mi a dat si o casoleta cu vopseaua ramasa pt.refill...in prima zi mai cu soare ma apuc de treaba.... poate cineva sa mi faca o recomandare pentru un polish pe care sa l aplic manual dupa retus? This post has been edited by gotty: 15 Oct 2009, 09:37 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(gotty @ 14 Sep 2009, 19:38) in alta ordine de idei,recomand allianz ca si asigurator casco si un anume inspector de al lor,atent la clienti ca de obicei! Da-mi te rog un PM cu mail-ul lui sau cu nr de telefon te rog ! Unde anume are sediul ? La o valoare asigurata de ~10.000 de euro ai idee cam cat e casco pe an ? ( raportat la valoarea asigurata a Megane-ului tau si la cat dai pe an ) Ms frumos ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
gotty |
![]()
|
scuze ,acum am vazut postul tau!
Ai PM. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
iarta-mi te rog curiozitatile dar as vrea sa stiu cati km ai facut cu rotile alea, cati km are masina acum si cum stai cu jocurile la caseta de directie.
daca tot te-ai apucat, spune-mi si la cati km schimbi bieletele. nu de alta dar eu am roti de tractor pe langa tine (205 stock) si am stricat o caseta si 4 seturi de bielete (in 107 mii km ce-i drept).. si mi s-a parut ca m-am purtat f bland cu ea.. adica am roluit doar 2-3 turcisme in 5 ani si jumatate eu nu as avea tupeu sa merg cu rotile alea decat eventual pe DN1.. pana pe la Comarnic asa, mai mult nu... asta cu conditia sa termine de asfaltat centura de vest a Ploiestiului. iar pana acum, in afara de Semit nu am crezut ca mai are cineva tupeu sa puna astfel de jante si anvelope pe megane.. intr-adevar stiu ca el plimba fetele cu masina f mult si da bine!!! ![]() ..probabil si tu ![]() iti doresc plimbare placuta cu ea in continuare si fara evenimente. This post has been edited by Meghitzanul: 3 Nov 2009, 16:21 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
gotty |
![]()
|
cu rotile respective am facut cam 17.000-18.000 din primavara pana acum...masina tocmai a implinit 50.000.nu am decat un joc foarte mic la o bieleta si nu am schimbat nimic pana acum....se pare ca am avut noroc din punctul asta de vedere...
![]() 3 Nov 2009, 16:22: p.s.la ITP nu mi au zis nimic... This post has been edited by gotty: 3 Nov 2009, 16:22 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
semit umbla deja pe la caseta si restul, goty inca este nou in materie de 17
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
oricum stilul meu de condus s a bosorogit zdravan...
multumesc de urari! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
iti recomand anvelopele astea cand vrei sa cumperi urmatorul set:
http://eu.goodyear.com/uk_en/tires/reposit..._F1AS/index.jsp vezi ca se gasesc latimea minima pe 215.. adica ma gandesc ca daca pui 215/40 va fi macar "un pic mai bine pt dvs" .. la matzele din burta ma refer si la caseta de directie ![]() ![]() asta chiar daca trebuie sa iti pierzi un pic de timp pe la RAR.. se rezolva, iti zic eu ![]() iarta-ma ca iti spun dar GY F1 sunt total depasite, demodate, etc .. astea erau anvelope de top prin 2005 asa.. iar cand trec de 50% uzura arata ca dreaq... nu te supara pe mine, da?!! .. e doar o opinie (sau o bagare in seama.. cum vrei sa-i spui) si atat. ti-am spus astea pt simplul motiv ca vad ca te intereseaza detaliile. This post has been edited by Meghitzanul: 3 Nov 2009, 17:05 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
gotty |
![]()
|
nu am de ce sa ma supar atat timp cat opinia este cat de cat argumentata...intr adevar au fost un compromis pe 205 dar cauciucurile sunt destul de ok si probabil ca le voi mai tine inca o vara,pe urma vedem ce mai e la moda...
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
este f argumentata.. citeste ceva rewiew-uri inclusiv de la "impatimiti" si ai sa vezi
iau F1-urile au fost ok candva.. acum sunt altele mai bune. si ca sa iti vorbesc si din propria experienta.. intamplator acum am pe masina un set de GY F1 (2 buc) si un set de Michelin HP (2 buc) intr-o prima faza am avut F1 pe fata iar HP pe spate... si cand aveam ceva spatiu ma dadeam pe curbe pe la Valenii de Munte-Cheia-Bv in voie.. cu tupeu maxim, ESP-ul imi facea cu ochiul destul de des, etc.. in fine. dupa care, pt simplul motiv ca un F1 s-a fisurat in lateral 0.5 cm (fara sa iau absolut nici o groapa - dar am facut gresela ca le-am luat Made in Thailanda - nu gasisem altceva atunci si eram indragostit de GY F1), le-am trecut pe spate iar HP-urile pe fata. apoi am reluat ca de obicei treaba cu tupeul pe curbe si am inceput sa fac drifturi cu masina de vreo 2-3 ori fara voia mea de m-am potolit!! peste cateva zile ma duc sa le pun pe alea de iarna si nu le mai pun in portbagaj (la GY ma refer).. in primavara voi pune 4 HP-uri. acum eu nu zic ca anvelopele tale sunt niste anvelope proste sau ca ai facut o alegere gresita, nicidecum... au fost de top si inca se comporta bine... ceea ce vreau eu sa fac este sa-ti atrag atentia ca sunt altele mult mai bune... si mai mult de atat ti-am dat o sugestie la ce sa te uiti si cum vad eu lucrurile pt masina ta (dimensiuni, etc). |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
gotty |
![]()
|
Intre timp masinuta a facut 50.000 km si a trecut la incaltarile de iarna....
Attached thumbnail(s) PB020025.jpg ( Size: 371.9k ) Number of downloads: 934 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
52.000 km and counting!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multi inainte.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
marian-j |
![]()
|
Dupa mintea mea io i-as pune Adrianei niste capace la rotile alea!Fie ele si negre!
Asa prea arata ca rotile de Volga. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gotty |
![]()
|
53.000 and counting.
poze nu mai am! ![]() ![]() nenea marian,cu volga ne am nascut,cu volga murim. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:09 |