Renault Megane Sedan, In black we trust!
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan, In black we trust!
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Multi inainte!
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu ma Hack, el vrea sa ne arate la cati km i s-a blocat kilometraju...
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
asta va fi kilometrajul de vanzare
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Masina dreq!
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
gotty |
![]()
|
pai neagra e,mai trebuie sa i iau niste cornite...
probabil ca va avea si o culoare mai apropiata de culoarea smoalei ![]() This post has been edited by gotty: 20 Aug 2009, 14:53 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Hack |
![]()
|
Planuiesti sa revopsesti masina?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
gotty |
![]()
|
n as numi o chiar revopsit!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
cum au trecut vreo 2 luni de cand a fost la machiat,probabil ca in curand va merge din nou ca deh,cand deschizi o usa,dai cu ea de perete,la scoala de soferi nu ne a invatat sa apreciem distantele cand parcam o masina si tot asa....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Asa de rau e? Nu merge cu un polish, ceva?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu am renuntat sa le mai numar. Imi pasa... dar daca las ca masina sa-mi ocupe o mare parte din timp, ajung mai tarziu sa realizez ca am pierdut lucruri mai importante.
Am turbat o saptamana cand mi-am gasit prima cheie pe masina. Deasemenea si cand am vazut ca in partea stanga spate sunt putin "atins" ... asta e, chiar daca nu le vrem, ele vin ![]() Orasul e aglomerat iar riscul sa se intample ceea ce ai zis tu mai sus este cu atat mai mare cu cat circuli des cu ea. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
gotty |
![]()
|
in mare parte ai dreptate...sa nu crezi ca zgarieturile povestite mai sus sunt singurele de pe masina...mai sunt o gramada...insa avand o polita casco fara fransiza si o situatie care imi permite sa mi las masina 1-2 zile in service pentru retusuri,nu vad de ce nu as corecta problemele mai mari....
zgarieturile mici le retusam si eu cu o pasta de polish pana cand am zis ca nu merita deranjul...oricum in viitorul apropiat planuiesc o schimbare care va mai atenua din aceste zgarieturi,sper.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Si eu am tot CASCO fara fransiza
![]() Masina ta am vazut-o intr-o vineri la intalnire si intradevar se vede ca ai ceva mai multa grija de ea. Neoanele... le mai ai ? ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
gotty |
![]()
|
asigurarea mea este in aceeasi locatie cu serviceul,deci scutesc un drum!
![]() neoanele mi era imposibil sa le mai tin dupa ce am coborat o!asa ca s au vandut.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
![]() 15 Sep 2009, 13:12: gata,fusei la medic,stabiliram diagnosticul....se mai aplica putin fond de ten pe bari si e tipla!ful opsan fara piele.... ![]() in alta ordine de idei,recomand allianz ca si asigurator casco si un anume inspector de al lor,atent la clienti ca de obicei! This post has been edited by gotty: 15 Sep 2009, 13:12 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Adept al "Legii lui Om"??
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
gotty |
![]()
|
In ignoranta mea nu am auzit de asa ceva!
Poti sa detaliezi,te rog? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Probabil s-a referit la ... "Esti om cu mine, sunt om cu tine"
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
gotty |
![]()
|
Am primit o explicatie de genul asta si pe PM de la un alt forumist!
![]() Scuzati mi ignoranta din nou....chiar nu stiam de aceasta lege,nici acum nu o inteleg pe deplin... ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai legea asta se poate rezuma in cateva cuvinte: da-i spaga si o sa aiba grija de masina ta...
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
gotty |
![]()
|
Nu s a pus niciodata problema de asa ceva...pur si simplu,era o concluzie,inspectorul de la asigurari a fost foarte dragut....
Stiu ca e greu de inteles dar asa a fost! ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
masinuta a fost gata in 2 zile:in afara de faruri/stopuri,jante si manere nu prea mai e nimic de alta culoare decat negru pe ea!
![]() This post has been edited by gotty: 24 Sep 2009, 15:17 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
marfa rau pozele
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
n am avut telefonul la mine!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
gotty |
![]()
|
nu,manerele vor fi pata de culoare!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
![]() Attached thumbnail(s) P9250067.JPG ( Size: 226.95k ) Number of downloads: 685 P9250065.JPG ( Size: 196.64k ) Number of downloads: 712 P9250062.JPG ( Size: 158.31k ) Number of downloads: 677 P9250048.JPG ( Size: 192.71k ) Number of downloads: 664 P9250043.JPG ( Size: 218.75k ) Number of downloads: 370 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
n-ai talent, in realitate arata cu totul altfel, in bine
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Arata bine. Acum tu ai pe masina combinatia de arcuri sport si amortizoare PDG? This post has been edited by St: 26 Sep 2009, 07:10 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:59 |