Renault Megane Sedan, In black we trust!
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan, In black we trust!
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
deah...timpul trece ingrijorator de repede si eu inca nu am gasit unde sa mi schimb distributia...desigur,factorul lene a avut un cuvant foarte mare de spus....deci,ceva sfaturi despre serviceuri din bucuresti sau apropiere care stiu meserie?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Mi-a dat SMS Cobalcescu ca are reducere 30% la manopera pana in martie si apoi m-au sunat de la Mach1 sa-mi zica ca au reducere 50% la manopera si 10% la piese pana in aprilie parca..deh voi sa-si fidelizeze clientii, plus ca avem Reno si suntem prieteni buni cu service-urile
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Du-te tati la Dab, fa-ti un Happy card, iti dau 50% reducere si platesc ei TVA la piese.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
din ce mi aduc aminte,happy cardu'e doar pentru hyundai...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
la dab e 2700 revizia...
![]() in alta ordine de idei,ce ziceti de oferta asta: KIT DISTRIB.(GATES) =500 RON POMPO APA (RUVILLE) =170 RON CUREA CANELURI -(GATES) =70 RON -DAYCO =40 RON FILTRU ULEI (MANN) =20 RON F. COMBUSTIBIL(MANN)=160 RON (TECHNECO) =80 RON F.AER (MANN)=45RON F. POLEN (MANN) =90 RON ANTIGEL G12 =15 RON / 1L |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Happy cardul e valabil si pentru alte marci.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gotty |
![]()
|
se pare ca ma voi plimba la craiova pana la urma!
~1500 ron bacsis inclus! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Unde? La Redac?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
gotty |
![]()
|
nope...service particular.
This post has been edited by gotty: 4 Feb 2010, 12:58 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
tinand cont de starea actuala a drumurilor,eu cand mai trec la jantele de vara?
![]() This post has been edited by gotty: 24 Feb 2010, 22:59 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Bine ai zis "jante de vara"... deci mai la vara, dupa ce se mai asfalteaza din gropi. Cu distributia ai rezolvat-o?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
gotty |
![]()
|
azi mi s a aprins cheita si 'service due NOW',dar cel mai devreme saptamana viitoare o voi rezolva...
This post has been edited by gotty: 24 Feb 2010, 23:01 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Daca mai asfalteaza astia ceva...intradevar dau foarte bine jantele pe masina gotty,dar
eu tot sunt de parere ca deocamdata,pana in 2030 nu o sa avem drumuri de jante pe 17. Poate nici atunci. ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Esti cam optimist cu 2030.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Adrian00 @ 25 Feb 2010, 00:53) nu am avut niciodata..si nici nu o sa avem drumuri pentru jante de 17...DA arata foarte misto pe 17...se tine bine masina...este altceva... ma batea gandul ca anul asta sa-mi pun niste oz titan vospite destul de misto...pe 17...chiar nu mai investesc banii in asa ceva.. pt ce? sa mi bat joc de ele si de masina?...toata tara este distrusa...ce sa fac cu 17? gotty...cumpara niste gume de vara si pune pe jantele de tabla pe 15...nu au moarte... This post has been edited by M i h a i: 26 Feb 2010, 10:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
strazi pentru jante de 17 avem si acum dar cu talon de 80-90 banuiesc!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Iti spun eu ce faci cu jante mari pe masina in Romania de azi...stai si te uiti la ea in parcare...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
sau le roluiesti tot la doua luni ... cum fac unii
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
gotty |
![]()
|
din pacate asa e ,Cristi...dar,mi e cam dor de ele..arata asa sumbra masina fara o pata de culoare....iar,cu roluitu'...
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
mda,astazi am dat stratul protector de pamant jos...zgarieturile ce mi au fost date sa vad nu se compara decat cu marele canion
![]() partea buna e ca am gasit pe cineva capabil sa mi vopseasca jantele...ramane sa ma hotarasc asupra culorii.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Actuala culoare a jantelor e cea mai potrivita !
|
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
pentru cum arata masina acum,da....pentru gargaunii mei nu stiu daca e cea mai potrivita....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
mda,mai la primavara:capota,bara fata si aripi...negru!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Villanueva |
![]()
|
Si restul ?
|
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
mda....trecu si 60.000...1500 ron cu tot cu sticla de balla pt nasu'...acceptabil zic eu.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Villanueva |
![]()
|
Acum ca ai facut revizia ... rotile de vara !
|
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
si apropo de revizie:am aflat si eu cum se reseteaza km pana la urmatoarea revizie
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cred ca majoritatea posesorilor de megane de pe forum stie cum se face asta
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
gotty |
![]()
|
spre rusinea mea ,eu nu am stiut...bine,nici nu m a interesat pana acum...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 02:22 |