Politica, intentii de vot, dezbateri
![]() ![]() ![]() |
Politica, intentii de vot, dezbateri
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu ma intereseaza numele si partidul din care-i eventualu' primar. vreau doar sa faca ceva. sa vad si io ca se misca ceva. apropo de bucuresti. intrarea dinspre tgv (pe la chitila) e varza de cand eram io mic si ma jucam cu cucu-n tarana. ma refer la portiunea dintre podul chibrit si intersectia dintre 1mai si grivitei. pa vremea lu' ceasca se apucasera sa sape in zona aia o gaura mare ptr metrou si au micsorat latimea drumului in zona in urma sapaturilor. l-au omorat pa ceausescu si asa a ramas gaura aia. care trece p-acolo stie despre ce vb. e varza portiunea asta. mereu e coada acolo. toti incetinesc sa ocoleasca gaurile si sinele de tramvai. si asa e de 19 ani. chiar nu s-a putut face nimic in 19 ani legat de zona aia. ca e o portiune de 1 km maxim. chiar asa de nesimtiti sint?
si mai vine blaga si zice ca are harta solutiilor. dupa 8 ani in care n-au facut nimic. pai va zic io ce fac cu harta aia. pai ma urc pa autostrada zburatoare a lu' oprescu si d-acolo ma c*c pa harta lu' blaga. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ieri m-am certat cu o ruda pe tema asta si am ajuns la final la o intelegere. Fac ca el, dar daca face ce nu trebuie iesim in strada. In acest moment ma urasc pentru votul dat, dar sa vedem poate totusi se poate.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
fost la vot...stampilat...Blaga si Silaghi
![]() in rest sa fim sanatosi si sa ne ajute Dumnezeu si sa nu uit ,stati linistiti acasa ...AM VOTAT NOI PENTRU VOI! va multumesc ca asa votul meu are o putere de trei ori mai mare ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 15 Jun 2008, 18:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
L-a facut Oprescu pe Baselu'
Pardon.... pe Blaga. Nu pot decat ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La naiba! A castigat Chiliman
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Deci cum? Cine a votat pentru cine?
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by xcss: 15 Jun 2008, 20:07 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
xcss, am renuntat la buletinul de Mures pentru cel de Bucuresti. La tine a fost bine ca a iesit Florea din primul tur
![]() Shite... si a iesit iar Vanghelie care este! This post has been edited by Cypher4laguna: 15 Jun 2008, 20:09 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sper sa fiu pocit....
Basescu s-a ridicat pe esecul lui Oprescu. Oare se intoarce roata??? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Normal
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun, ca un rezumat, votul bucurestenilor este un puternic vot impotriva PD-L si PNL. Ceea ce este bine, este natural avand in vedere crasa incompetenta si foamea deosebita de care au dat dovada in ultimii ani.
Singura problema este ca NU avem alternativa, fratilor! Cine sa vina in locul astora de azi? PSD?? Iar...??? This post has been edited by padre: 15 Jun 2008, 20:18 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ca un rezumat...va fi vai de mama noastra cu asa primar
o sa vedeti...nu imi vine sa cred ca ne intoarcem la comunism eu am plecat sa ma haiducesc sila imi e... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploieºti/Tîrgu Mureº ![]() |
La revedere, drum bun...
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Of, dar ce sa ne facem cu atatea lacrimi la PD-L? Nici nu stiu ce randament o sa mai avem in urmatoarele zile in care nu o sa il mai vedem pe Basescu facand reclama candidatilor PD-L
![]() Eu ma bucur ca iesit Chiliman primar caci stau aici si m-am bucurat sa vad ca s-a curatat sectorul de gunoaie si de strazi neasfaltate. Oprescu de bine de rau va face ceva treaba ca are de partea lui CGMB (cine nu crede sa citeasca stirile peste 3 saptamani) si are proiecte de pus in practica. In rest, noi sa fim sanatosi, ca peste noapte nu putea nici mama lui Blaga sa faca din rahat bici. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
A iesit cine era de asteptat sa iasa.Si la capitala si la celelalte sectoare..Din pacate la sectorul meu a iesit tot ''care este'' Acum pe cine mama naibii sa votezi??pe el sau pe Bodu?? Pur si simplu ''care este'' nu a avut contracandidat..Este ca si cum ar fi participat Ogicã contra lui Vanghelie...Daca participa ''Piedone'' pentru sect 5 sunt 100 % sigur ca el iesea...Acum sunt curios daca primarul asta ''citit'' o sa termine uliþele pe care a inceput sa le asfalteze inainte de vot (in campanie)..
This post has been edited by MHY: 16 Jun 2008, 09:44 |
--------------------
------
------
------
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
AlexC... unde a asfaltat? Stradutele dintre blocuri? Eu imi rup masina in strazile de pe bulevarde si in linii de tramvai
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 15 Jun 2008, 20:21) da' bai sefule. comunismu s-a intors. sa vezi ce-o sa-i oblige oprescu pa bucuresteni sa circule cu masina ca pe vremea lu' ceasca. aia cu numar par un weekend, aia cu impar alt wekend. si-am auzit c-o sa introduca si cartele ptr paine. si benzina la statie o s-o dea cu portia. exact ca 'nainte de "89. si acu' ca trecura alegerile, zi si mie cine e silaghi ala? si de ce-ai votat cu el? ce realizari a avut? in afara ca e membru pdl, ce alt merit mai are? toti ailalti catindati aveau ceva in spate: bodu e tantalau' care nu stia sa calculeze tva, murgeanu era valetu lu basel, vanghelie nu mai are nevoie de prezentare, chiliman stiu toti cine e si ce-a facut (sau ce n-a facut), ontanu la fel, negoita la fel, oprescu si blaga idem...etc. da' silaghi cine-i fratie? prin ce duda s-a facut remarcat asta? ori l-ai votat pa principiul:"cine-i catindat de la pdl? silaghi. cine-i asta? ce conteaza! e d-al nostru baga stampila pa el." This post has been edited by cristib: 16 Jun 2008, 08:12 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Abia astept sa ma dau pe autostrada suspendata peste 2 ani
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Inca mai crezi in basme?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt putin dezamagit....dar ma bucur ca in 2-3 ani o sa ma dau impreuna cu nCristi pe autostrada suspendata din Bucuresti si imi mai trece.
Sigur, o sa imi ia Oprescu taxa de 10 Euro (poate o mai mareste) sa o dea la saraci, dar e normal sa fie asa. In comunism toti trebuie sa fim egali. @Targoviste - Tu esti un personaj simpatic uneori(acum nu), dar scrie si despre orasul tau original, nu numai de noi.... Ca tu nu o sa il ai primar pe Piedone 4 clase PC Voiculescu Grivco Antena 3 Gadea Stan Mircea Badea. In momente ca astea, Australia sau Canada nu-mi mai par atat de indepartate, dpdv geografic. Trebuie ca sunt la cateva sute de km.. ![]() This post has been edited by dack: 16 Jun 2008, 08:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
am vazut, am votat, a iesit un "independent".
E cineva dragut sa inchida chestia asta inainte sa iasa iar discutii gen Oprescu Rulez, Basescu Sux. Cea mai proasta vorba pe care am auzit-o este: "Basescu a pierdut Bucurestiul". |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
In orice caz sper ca ati observat aseara in ce a plecat Oprescu!
Un ML nou nout cu numere rosii. De la sponsor evident! |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 16 Jun 2008, 08:44) si acu' ca trecura alegerile, zi si mie cine e silaghi ala? si de ce-ai votat cu el? ce realizari a avut? in afara ca e membru pdl, ce alt merit mai are? da' silaghi cine-i fratie? prin ce duda s-a facut remarcat asta? ori l-ai votat pa principiul:"cine-i catindat de la pdl? silaghi. cine-i asta? ce conteaza! e d-al nostru baga stampila pa el. Bravo.. EXCELENT.. pe principiul au votat boii acum 4 ani... aaaaa... PD- BASESCUUUU... aaaaaaaa... eeeee.. da Videanu... aaaaaaaaaa.. Se pare ca s-a mai desteptat romanu` Ca o parere personala, aseara la 20.50, asteptand rezultatele, era un split screen cu ambii candidati, sincer, consider ca s-a votat si in mod subconstient, cum sa votezi frate un OBEZ cu cap de BOU si cu ochii aia beliti din orbite, pai de ce a ajuns asa, de rau ce i-a mers, s-o fi gandit romanu`(Negoita de la 3 arata ca un om normal), macar Oprescu, ca si forma fizicului arata ca un om normal, ca si Tariceanu e altfel ( ca altfel este un bou). Domnii politicieni, mai uitati-va si la look, se mai duce omu` in strainatate la o conferinta ceva, o sa zica aia ca au venit oligofrenii obezi din Romania, nu un grup de primari si functionari ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGB |
![]()
|
dack, la mine a iesit pdl-ul si la primarie si la consiliul judetean. din primul tur. primar a iesit un baietel, fost jucator de baschet si fost DJ la radio. alternativa era candidatul PSD, un bolnav psihic, patron de ziar. situatia a fost asemanatoare cu aia din bucuresti. adik n-aveai cu cine sa votezi.
la consiliul judetean a iesit un nene, fost asistent pe la facultate, actual patron de multe firme (in special de constructii). si mai are un frate care are si el firme tot de...ghici...constructii. asa ca ma intreb, ce firme or sa ia acu, lucrari la greu in dambovita. culmea e ca dupa ce-a iesit primar micutul asta, au inceput si la noi schimburile de borduri. m-a pufnit si rasul cand am vazut cateva strazi cu bordurile scoase, gata sa fie inlocuite de altele noi. si ma crezi ca n-am nici o strabatere legat de cine-a iesit. oricum m-am obisnuit cu ideea, ca oricare-ar fi iesit situatia era aceiasi. acu stiu ca multi nu-l inghit pa mircea badea (si au si dreptate, ptr ca exagereaza mult cateodata), da' are mare dreptate cand zice ca in romania nu exista partide de stanga sau de dreapta, nu exista ideologii. exista gasti care alearga dupa putere si mai ales dupa bani. atat. black2oo8, sa stii ca blaga umbla cu scuteru' ![]() This post has been edited by cristib: 16 Jun 2008, 09:34 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 16 Jun 2008, 10:28) Ca o parere personala, aseara la 20.50, asteptand rezultatele, era un split screen cu ambii candidati, sincer, consider ca s-a votat si in mod subconstient, cum sa votezi frate un OBEZ cu cap de BOU si cu ochii aia beliti din orbite, pai de ce a ajuns asa, de rau ce i-a mers, s-o fi gandit romanu`(Negoita de la 3 arata ca un om normal), macar Oprescu, ca si forma fizicului arata ca un om normal, ca si Tariceanu e altfel ( ca altfel este un bou). Domnii politicieni, mai uitati-va si la look, se mai duce omu` in strainatate la o conferinta ceva, o sa zca aia ca au venit oligofrenii obezi din Romania, nu un grup de primari si functionari ![]() Pe principiul analizei tale, Piedone unde se incadreaza? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
CGB |
![]()
|
piedone are trasaturi frumoase totusi. facand exceptie ca sufera cu glanda si e cat elefantu'.
blaga e urat ca porcu. are capu' lat sus si jos iar la mijloc e ingust. si freza e de mare efect. oprescu iar are look de intarziat mental. cu gura cazuta si ochii aia umflati... oricum asta cu lookul chiar nu conteaza. da' macar ne mai amuzam si noi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ala e obez si atat .. nu arata ... asa
PS: aia din spate e fiica-sa probabil .. Attached thumbnail(s) BLAGA.JPG ( Size: 12.48k ) Number of downloads: 32 BLAGA_2.JPG ( Size: 32.8k ) Number of downloads: 23 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGB |
![]()
|
piedone e chiar cool
![]() Attached thumbnail(s) 110585_pic_1_.jpg ( Size: 13.49k ) Number of downloads: 25 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
da.. zici ca e undertaker in zilele lui de glorie...
QUOTE(cristib) acu stiu ca multi nu-l inghit pa mircea badea (si au si dreptate, ptr ca exagereaza mult cateodata), da' are mare dreptate cand zice ca in romania nu exista partide de stanga sau de dreapta, nu exista ideologii. exista gasti care alearga dupa putere si mai ales dupa bani. atat. trebuia sa vine mircea badea sa ne spuna asta? noi nu suntem in stare sa vedem asta? Imi pare sincer rau sa vad ca pentru multi oameni Mircea Badea a ajuns un lider de opinie in Romania. @semit: blaga arata a predator.. dar, oprescu "independent" chiar ca are fata de retardat ![]() Opresc1.jpg (offtopic)Poza de mai sus cu Oprescu este pe senat.ro la membrii. "Membrii%20Senatului/prezenta%20mass%20media/ion%20iliescu/Opresc1.jpg" ce coincidenta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by DrK: 16 Jun 2008, 09:55 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:38 |