Politica, intentii de vot, dezbateri
![]() ![]() ![]() |
Politica, intentii de vot, dezbateri
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu cunosc "culisele" politice ce anima alegerile ce vor urma insa sunt total deacord cu semit cand isi exprima parearea referitoare la acest topic!Jenant si penibil!
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si-o platit sefu' restantele si i-or dat iar drumu la net.
ma si intrebam pa unde-o fi disparut micul portocaliu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
La lipit afise
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
![]() ![]() Concluzie: Um weekend la Piatra Neamt............ nota 10. Votati ce vreti, pentru ca asta era topicul, dar e o vorba ca prostul e prost si in ziua de paste. Nu cred ca este oras in Ro la nivelul la care e Piatra Neamt. ![]() Propun o intalnire RENO acolo....cu cazare in casutele din strand... ![]() L-am avut si noi pe Seche... candava...(pentru cunoscatori). Inca o data nota 10.. ![]() ![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploieºti/Tîrgu Mureº ![]() |
Scuze de intrebare, cate orase din Romania ai vizitat??
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Ti-as pune aceeasi intrebare....
Cam cate orase am vazut eu de aici (Bacau) pana la Barcelona....? |
--------------------
ML
350
2013
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Mai interesant ar fi ce aport formidabil a avut Piatra Neamt la buget sa merite asemenea investitii si cati martafoi s-au pricopsit din trotuarele si bancile alea ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Or fi investitii locale fara aport de la buget.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Iaca'na ! Aport de la capsunari si bone !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Saptamana trecuta am batut toata tara pe urmatoarea ruta:
Dus: Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu-Sebes-Alba Iulia-Turda-Cluj Napoca-Dej-Baia Mare. Intors:Baia Mare-Targu Lapus-Dej-Reghin-Targu Mures-Sighisoara-Brasov-Ploiesti-Bucuresti. In weekend am mai facut un drum dus/intors Bucuresti Turnu Magurele. Dau aceste detalii pentru ca intr-o saptamana am facut aproape 1600 de km si am observat o chestiune, si nu aveam cum sa nu observ caci era foarte batatoare la ochi: PD-L isi face publicitate din greu...peste tot bannere, afise, masini cu megafoane, mici pe la primarii. Discrepanta dintre PD-L si celelalte partide este extrem de puternica, asa aprecia eu un scor de 10:1 intre multimea de bannere apratinand PD-L fata de celelalte partide. Vis-a-vis de cele de mai sus am o intrebare si o certitudine: Intrebarea: de unde provin banii pentru aceasta campanie foarte puternica daca ne raportam la campaniile celorlalte partide? Certitudinea e ca banii sunt sub forma de imprumut si ca ii vom plati noi dupa alegeri cu o dobanda de cel putin 300% ![]() This post has been edited by dan73205: 18 May 2008, 20:10 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu era greu sa aiba PD-L monopolul la panotaj in tara daca toate firmele de publicitate stradala varsa profitul in caldarea lui Basescu, nu? Cine are chef de dezbatere pe tema asta sau nu crede sa caute la Registrul Comertului cine sunt actionarii...
Orban va da drumul la linia ferata de la Gara de Nord pana la Otopeni si va da drumul la o linie de tren urban de la Gara de Nord pana la Gara Obor, cu trecere prin Pipera si Voluntari. Priam leaga orasul de aeroport si slabeste traficul catre zona aia, iar a doua ii va duce la munca pe cei ~40.000 angajati din zona Pipera, momentan 90% accesibila numai cu masina. Am citit proiectele si vor fi facute in 2 ani, ca bani exista. De restul nu vorbesc, ca locuri de parcare sau transport in comun nu cred sa rezolve niciunul. Alea se pot imbunatati, dar nu se vor rezolva niciodata. Bucurestiul e un oras condamnat la auto-distrugere. Nu avem legi care sa permita vreunui primar sa faca ordine. Vin dupa 1 saptamana in capitala Europei de Est (Praga), unde diferentele fata de Bucuresti devin vizibile si se maresc la fiecare 3 luni... Un exemplu: noi visam la centura, aia PLANIFICA candidatura pentru Olimpiada. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Vezi ca dechizi cutia Pandorei cu chestiunea asta despre diferentele dintre Bucuresti si alte capitale. Dupa inundatiile de acum cativa ani care au fost chiar catastrofale praghezii au facut minuni si nu se mai vede nici o urma, nemaivorbind de sistemul contra inundatiilor de pe Vltava cu totul deosebit si finalizat.
Asta trebuie noua sa ne dea de gandit. Sigur ca si Bucurestii din 1989 stateau mai la coada in clasament fata de alte capitale dar in mod clar si fara dubiu decalajul intre noi si ei s-a marit foarte mult. In 20 de ani nu s-a facut mai nimic in infrastructura, si chiar nimic ca si proiect de anvergura (cele doua cocoase sunt de rasul lumii si nu au fost facute pentru interesul nostru ci al comerciantilor din zona respectiva). Si vine intrebarea: de ce? Pentru ca am ales prost si foarte prost la fiecare 4 ani. In provincie nu misca nimic in ceea ce priveste proiectele edilitare fara a cotiza la partid. Discutam zilele trecute cu cineva care are legatura prin meseria pe care o face si cu asanumitele PUG-uri si spunea ca cotizatia la partid a crescut de la 10% pe vremea PSD la 20% acum din valoarea contractului. Asa ceva e foarte firesc in provincie si e un caz rar sa apuci un contract in care cotizezi cu inca un tva pentru ca de cele mai multe ori aproape tot ce tine de bani publici se transforma in afacere de familie. Luand acestea ca adevarate, nu trebuie sa ne mai mire defel ca am ramas atata in urma fata de alte tari. Si totusi cred ca la inceputul anilor 90 am avut de ales, acuma nu prea mai avem. This post has been edited by dan73205: 18 May 2008, 22:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ca cetatean ma intereseaza intai sa vad rezultate, si apoi o sa ma uit la cat platesc si de unde vin banii. Atunci cand datorita ritmului de imbunatatiri ale orasului o sa creasca taxele foarte mult probabil o sa ma mut, dar pana atunci vreau sa vad unde merg BANII MEI, munciti de mine.
P.S. apartamentele si casele in Praga sunt cam la 60% fata de cele din Bucuresti. Sunt si unele mai scumpe, insa sa stai in Primaverii gratis nu prea merge, nu? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bucuresti cred ca-i singura capitala ieuropeana, in care refuleaza kktu' din canalizare la o ploaie mai serioasa. dar e si singura capitala care, mai nou, are sistem intelighent de semafoare doar pe fro 2-3 strazi.
PDL are cea mai agresiva campanie. Da' si PSD avea la fel cu ceva ani in urma. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine mai vrea sa fie primar in Bucuresti - din partea lu' nea Gigi.
Bucuresti, Romania, 2008. Attached thumbnail(s) DSC00581.JPG ( Size: 221.14k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Nu cred ca este oras in Ro la nivelul la care e Piatra Neamt. "
Da, e adevarat ca Piatra Neamt-ul e un oras frumos in care primarul si-a facut treaba. E intretinut, arata bine, etc.. etc... Dar sa nu exageram, nu e raiul pe pamant in niciun caz. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
GAF.. chiar ca gaf gaf
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa poza, nu e clar daca e major.
Iar ca aspect... mie imi aduce a posesor de Mertan alb, cu lantu gros la gat, basca alba, bermude si slapi. Asa se face "politica" in Romania. Dar mai stii.. Poate este un tanar literat, cu inalte studii, dublate de o bogata experienta administrativa si ma insel eu. Cred ca o campanie atat de rahat cum e cea de acum, nu am avut inca. Candidati care nu stiu sa vorbeasca, care fac metrou intre sate sau autostrazi suspendate in Bucuresti, care se injura si se bat cu adversarii, cu postere cu mesaje puerile, mincinoase sau de prost gust.. Eu cu cine votez? ![]() PS. Ne uitam afara si cand vedem lucruri care ne plac, spunem - "poate ca in 10, 20, 30 de ani, si noi vom avea asa ceva in Romania". Vesti proaste - sunt unele lucruri de afara pe care nu le vom avea niciodata in Romania. N i c i o d a t a. Bunul simt, civilizatia, respectul, promovarea valorilor reale - au legatura cu nivelul dezvoltarii economice, dar pana la un punct. Multi romanii vor fi atrasi de spaga, jmen si manele si peste 100 de ani. Indiferent cat de bine ar duce-o. Asa oameni, asa clasa politica. This post has been edited by dack: 19 May 2008, 17:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
AlexC, ca si simpatizant al ideologiei liberale, te rog sa-mi spui parerea ta sincera despre Paul Pacuraru, sunt fooarte curios?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(dan73205 @ 18 May 2008, 22:40) Vezi ca dechizi cutia Pandorei cu chestiunea asta despre diferentele dintre Bucuresti si alte capitale. Dupa inundatiile de acum cativa ani care au fost chiar catastrofale praghezii au facut minuni si nu se mai vede nici o urma, nemaivorbind de sistemul contra inundatiilor de pe Vltava cu totul deosebit si finalizat. Asta trebuie noua sa ne dea de gandit. {.....}. a se vedea ce s-a facut la Tecuci dupa inundatiile de anul trecut. adica NIMIC |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
marian-j |
![]()
|
"..si am observat o chestiune, si nu aveam cum sa nu observ caci era foarte batatoare la ochi: PD-L isi face publicitate din greu...peste tot bannere, afise, masini cu megafoane, mici pe la primarii. Discrepanta dintre PD-L si celelalte partide este extrem de puternica, asa aprecia eu un scor de 10:1 intre multimea de bannere apratinand PD-L fata de celelalte partide.
Vis-a-vis de cele de mai sus am o intrebare si o certitudine: Intrebarea: de unde provin banii pentru aceasta campanie foarte puternica daca ne raportam la campaniile celorlalte partide? Certitudinea e ca banii sunt sub forma de imprumut si ca ii vom plati noi dupa alegeri cu o dobanda de cel putin 300% ![]() ![]() QUOTE(AlexC @ 18 May 2008, 23:07) Nici nu era greu sa aiba PD-L monopolul la panotaj in tara daca toate firmele de publicitate stradala varsa profitul in caldarea lui Basescu, nu? Cine are chef de dezbatere pe tema asta sau nu crede sa caute la Registrul Comertului cine sunt actionarii... Mai baieti eu nu ma pricep la politica nu sunt implicat si nici nu ma intereseaza in mod special subiectul!Am citit insa postarile voastre si m-ati facut curios asa ca in drum spre serviciu am cascat mai atent ochii la modul in care se face campanie electorala in Timisoara!Vreau sa va spun ca aveti perfecta dreptate!De departe PD-L-ul e pe primul loc la numarul de afise precum si la agresivitatea promovarii candidatilor proprii!In plus au si niste masini dotate cu megafoane ce o tin langa cu imnul lor(ala "verde" ca zambetul meu ![]() ![]() FireChief nu mi-o lua in nume de rau!Iti respect opiniile politice nu vreau sub nici o forma sa te ofensez si nici nu vreau sa polemizez cu matale dar eu cred ca te inscrii exact in acel "trend" agresiv care pe mine unul n-o sa ma convinga in vecii-vecilor sa votez cu cei pe care ii sustii dumneata!No hard feelings! ![]() This post has been edited by marian-j: 19 May 2008, 22:03 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sorin1967 |
![]()
|
Tipic romanesc; cum iti dai si tu cu parerea sau afirmi ceva, sar pe tine toti sa-ti spuna cat sunt ei de destepti, ce bine gandesc ei, iar parerile tale parca sunt aberatii.
Helooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca am spus ca e un oras de top Piatra Neamt, este ca asa cred eu si nu ma intereseaza pareri de la altii, care nici macar nu au calcat pe acolo... |
--------------------
ML
350
2013
|
FireChief |
![]()
|
OPRESCU= ILIESCU
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
semit |
![]()
|
BLAGA=VIDEANU
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Fire=Baselu'
![]() Sau Boc?? ![]() This post has been edited by $$ilvviu: 10 Jun 2008, 17:15 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Am fost si eu la Piatra-Neamt este un oras foarte frumos,pana va arata Timisoara asa va mai trece ceva apa pe Bega,ca primarul barba cot(Ciuhandu) a fost votat iarasi
![]() Trebuie sa recunosc ca Piatra_Neamt arata foarte bine si nu are bugetul Timisoarei oras puternic industrializat. Poate au profitat si la Piatra-Neamt unii primind contracte mai moca dar macar acolo se vede ceva.Starzi,trotuare,strand,telegondola,stadion si CURATENIE in oras!!! This post has been edited by s_j_teo: 10 Jun 2008, 18:57 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
FireChief |
![]()
|
oprescu=iliescu=comunism,mineri,bataie 13-15 iunie,tatucul mafiei pesediste
duminica la vot ca e purceaua moarta in cotet daca iese doctorul ....bucurestiul e la reanimare boul de videanu o fi reparat di el din temeli adica de la la 5-7 metri sub pamint pina la asfalt....deci o fi reparat si el ( impropriu spus) citeva zeci de bulevarde ca asta a avut ca efect un trafic de cosmar de acord dar trebuiau facute .... votati blaga si hai la vot duminica ca altfel o sa avem un bucuresti psd-ist si e grav.. This post has been edited by FireChief: 10 Jun 2008, 22:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:34 |